Alle innlegg Sukkerforum

Verifisering av brukere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hrk sø. 13 nov. 2011 21:33

Nå er det påtide at det kommer en form for verifisering brukerne her på sukker. Helt tragisk hvor mange svindlere og falske brukere det er her. Må da være mulig å få dette til gjennom mobilkoder.

(mann 29 år fra Rogaland) ma. 14 nov. 2011 15:16 Privat melding

Svindlere/falske brukere? Muligens jeg som er godtroende (har enda ikke gitt penger til cubanske ex-generaler o.l. da), men har ikke kommet over noe av dette.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 14 nov. 2011 15:23 Privat melding

hhmmm... mener du russiske bruder, eller folk som hacker konto?? har ikke opplevd eller hørt om det.. her inne ihvertfall :p

(mann 30 år fra Hedmark) ma. 14 nov. 2011 15:25 Privat melding

Har sett en del tvilsomme profiler her ja.

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 16:19

Get over it! Her inne er som resten av verden. Her finnes garantert både russiske bruder, cubanske generaler, snille vestlendinger, gale husmødre, normale revisorer, og folk med egenprodsert agurksalat.

Vi som er på sjekkern her, tar de samme sjangser som de som er på sjekkern i RL, mener jeg. Skulle alle på et utested verifisere seg med mobilkoder for å garantere at de er den de sier de er, eller fremstår som?

Nei folkens, her inne, som i resten av livet, står du selv ansvarlig for å gjøre egne vurderinger om hvem du vil treffe hvor, hvordan og når. Og noen vil forsøke å lure deg, helt sikkert. Det må vi nok dessverre bare leve med, her som alle andre steder i verden.