Alle innlegg Sukkerforum

Kunne det vært en tanke og begrense antall kvinner en mann kan sende mail til i løpet av e

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Anonym ma. 14 nov. 2011 17:08

Slik at det blir færre og mer seriøse henvendelser?
Litt mindre støy. Kanskje også litt mer aktive damer.

Skjult ID ma. 14 nov. 2011 17:11

I løpet av e...?

Hva mener du?

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 14 nov. 2011 17:13

Nei, da blir det nok mer vanskelig å nå frem...
Mer aktive damer, du, optimisten.

Skjult ID med pseudonym Anonym ma. 14 nov. 2011 17:18

"Kunne det vært en tanke og begrense antall kvinner en mann kan sende mail til i løpet av en dag:)"
- Visste ikke at de kuttet overskriften om den er for lang

(mann 46 år fra Akershus) ma. 14 nov. 2011 17:26 Privat melding

Ja, det kan selvsagt være en tanke, men det bør forbli med den tanken. Nå er ikke jeg den ivrigste her inne, og sender ikke akkurat flust av meldinger.. Men det finnes nok av nettsteder hvor menn og kvinner forskjellsbehandles, og Sukker bør ikke bli ett av de.
Det bør få være opp til hver og en av oss, hvor mange meldinger man ønsker å sende pr dag. De som evt sliter med at de får mange uspennende brev, de får heller blokkere og stenge ute de som de ikke ønsker kontakt med. Tror det er mange som sliter med at de ikke får svar på meldinger heller, og at de derfor sender ut mange i håp om at noen tar seg bryet med å svare..

Skjult ID med pseudonym Cecilie ma. 14 nov. 2011 18:02

@TS: hvorfor i all verden mener du at det i tilfelle bare skal gjelde MENN? *irritert*

Dessuten, som Eikers sier, får man flere meldinger enn man klarer å håndtere, så får man vel heller bruke blokkerings-muligheten.

Noen ganger er det jo også slik, at flere meldinger går frem og tilbake samme dag, nesten som en chat, og hvis det da er bregrensninger, ville jo det være upraktisk.

Jeg er skeptisk til et samfunn med med FOR mange regler, (slik det på mange måter Er i Norge, her måtte det bli påbudt med bilbelte feks, før vi begynnte å bruke det). Jeg lever i den tro at om man regulerer for mye, dreper man mangfoldet. Og tilbake til noe jeg sa i en annen tråd (om falske profiler), ta ansvaret selv!!. Folk som må ha regler å forholde seg til for alt mulig, gjør meg skeptisk. Det er da lov å bruke hue vel, og tenke selv? Og som et voksent, ansvarlig menneske, får jeg heller skille ut de som ikke oppfører seg "pent", og velge selv om jeg ønsker kontakt med de eller ikke.

*tar forbehold om at jeg har feber, og derfor mulgens er sintere enn jeg pleier*

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 14 nov. 2011 18:42 Privat melding

hvis kommunikasjonen skulle likne litt mer på en vanlig samtale, så hadde det vært fint med være en slags kroppsspråk funksjon,, altså mer avanserte smileys enn vanlig, som man kan legge ved teksten. Feks, skeptisk, overrasket, uinteressert, ivrig, andpusten, småglad, storglad, sint, redd, trøtt osv.
virker det på autister, så virker det kanskje på nettkommunikasjon også?.