Alle innlegg Sukkerforum

Frustrert

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 14 nov. 2011 19:56

Det her sjekke greiene er bare tull...alle jenter som er her inne er enten bare ute etter en ting eller så skal de bare ha en med mye penger eller ser ut som en foto moddel.Halv parten tror de er noe mer en de er...ser så fine ut på bilder og når du møter de så ser de ikke i nær heten ut som på bildene,blir frustrert av det her...hva er det med jenter nå for tiden?

Skjult ID med pseudonym :) ma. 14 nov. 2011 20:00

Forstår deg godt,ingen jenter her som utgir seg for det de virkelig er eller forlanger for mye...helst ha en mill på bok eller posche i garasjen.Jeg føler selv jeg har ett bra utsende men er ikke lett og komme inn på jenter her...

Skjult ID med pseudonym Hmm ma. 14 nov. 2011 20:03

Ja, jeg deler også din erfaring på sett og vis... Men stusser litt over at du sier mange her inne bare er ute etter en ting.. Hva legger du i dette?

Skjult ID med pseudonym høye_typen ma. 14 nov. 2011 20:04

herlig, tråd nr 46 million om samme tema. svaret til mennene er som før: Vær en mann. Ta grep.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 14 nov. 2011 20:04 Privat melding

kanskje dere tiltrekkes av feil type jenter da? ^^
men mannfolka er likedan, de er oftere mye finere på bildene enn de er i virkeligheten , så da går det vel opp i opp? ;)

Skjult ID med pseudonym likefrem ma. 14 nov. 2011 20:06

Åh buhuhuhuhuhuhuhuhu! Åååååhhhh buuuuuuuhuuuuuuuuuu! Så synd på dere.

Problemet er bare at dere ikke har det som kreves for å tiltrekke dere de jentene dere helst vil ha. Legg litt innsats ned i å finne ut hva som faktisk funker.

Skjult ID med pseudonym Callienta ma. 14 nov. 2011 20:07

Ikke bare ute etter en ting, ikke ute etter man med penger... tror virkelig ikke jeg utgir meg for å være noe annet enn en tullete smiletulling med sære ideer og masse latter, mye lidenskap og vitser ingen andre enn meg selv forstår =P
Tror bildet viser meg rett, og de som sier jeg ser anderledes ut, pleier å si jeg ser bedre ut i virkeligheten...
Men når alt kommer til alt, er det få menn som kontakter meg.. jeg har noen få kilo for mye, så jeg er ikke bra nok for de som leter etter disse tynne perfekte damene... det er jo dem dere beskriver hele tiden når dere klager...

For meg høres det ut som dere velger dere feil intr og bilder å gå etter og blir skuffa når virkeligheten biter dere i rumpa... Voks opp!
Søk etter mer enn bare utseende og de perfekte kriteriene deres!

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 20:08

Mulig jeg er for blind til å se det, men jeg har faktisk en viss anelse om at det ikke bare er fordi jeg sliter med en vanlig saksbehandlerlønn i staten som gjør at de jeg har møtt her og vært interessert i ikke har gjengjeldt dette.

Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 14 nov. 2011 20:09

Jeg mener att jentene her er bare ute etter status eller er penge syke,jeg har data noen her og det er bra helt til de vet hvor mye jeg tjener,jeg er ikke blakk men ikke millionær...og jenter her gir f... i deg om du ikke har de kuleste komentarene bestandig eller om du ser ut som brad pitt.jeg har selv faka en profil her for og teste det ut,lik profilen min nå men med bedre bilder...da randt det inn mld...å de klarer og si att utsende ikke betyr alt? ja jøss...

Skjult ID med pseudonym jente 28 ma. 14 nov. 2011 20:12

jeg er enig med Frustrert.Han har veldig rett,jeg selv har venner som sier de ikke går etter utsendet men det gjør de.

Skjult ID med pseudonym gutt 30 ma. 14 nov. 2011 20:15

@Callienta..

Foretrekker heller en jente, som er jordnær, oppegående, og med humoristisk sans, enn en tynn overfladisk golddigger..

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 14 nov. 2011 20:15 Privat melding

@Callienta! Heier på deg! Skjønner ikke hvilke jenter disse guttene hele tiden klager over. Det er ikke de helt vanlige ihvertfall! Slutt og klag gutter, gjør som noen av oss jentene gjør, ta kontakt selv.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 14 nov. 2011 20:15 Privat melding

@ Frustrert.. der er alle typer jenter her, akkurat som mannfolk.. noen går etter utseende, andre etter status, noen etter personlighet, andre etter hvor sporty en er.. osv osv ved å legge ut fake bilder, så tiltrekker du deg de jentene som vektlegger utseende osv.. Mennesker er foskjellige! sånn er det her inne, og sånn er det der ute i den store stygge/fine verdenen..

Skjult ID med pseudonym Callienta ma. 14 nov. 2011 20:16

Igjen, kjære @frustrert... du satser vel på feil bein... husk om du lager en annen profil, kan du, uten å tenkt over det, svar anderledes på relasjons profilen?
Og med mindre du tok klipp og lim på teksten, kanskje du skreiv ting anderledes???

Jeg har endret både bilde og tekst flere ganger hos meg.... ikke noe mer eller mindre respons fordet...
Så at gutte ikke kontakter meg... betyr det jeg er stygg da???
Nope, tror ikke det... jeg har bare ikke hatt besøk eller skrevet til den rette personen som vekkes av det jeg skriver eller noe tenker jeg, for uansett hvor stygg et menneske mener du/jeg/han/hun er, så er det alltid noen der ute som syntes du/jeg/han/hun er det vakreste som finnes....

Slutt å sutre over dem du ikke får, være glad du slapp å bruke mer tid på dem! Sats heller på å endre dine egne holdninger og ta hver lille positive ting som det det nettopp er, i stedet for å olde så sinnsykt overfokus på "stakkars lille deg som ingen vil ha"... Med den holdningen... er det rart????

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 20:18

Du trenger ikke ha mye penger, men du må ha selvtillit og en form for sjarm, være smart og kunne bruke språket. Ut ifra hva dere syterne skriver lenger opp her, er det nok til at jeg velger dere vekk. Det er nok av menn som passer, så hvorfor skal jeg gå for noe om ikke er bra nok? Andre velger vekk meg, fordi jeg ikke matcher deres krav, og det syns jeg er helt ok.

Du får det/den du fortjener.

Skjult ID med pseudonym Hmm ma. 14 nov. 2011 20:27

Jeg stolte lenge på det folk sa og kvinner og hvilke menn de tiltrekkes av. Men så begynte jeg å gå i forskningen som ga meg mer innsikt. Det var mye brutale påstander som ikke nødvendigvis satt meg selv i godt lys, men allikevel fant jeg det interessant. Jeg følte jeg fikk et mere håndfast "svar" på hvordan kvinner velger. Men med all forskning finnes det svakheter i undersøkelsene og en bastant konklusjon kan ikke bestandig trekkes. Men jeg begynte å forstå mer og mer av kvinnen som jeg trodde var komplisert men som etterhvert fremsto som svært enkel ;)

Faktorer som det fysiske (utseende, kroppsbygning, høyde, rase), væremåte (den mye omtalte selvsikkerheten) og selvfølgelig penger og status. For å gå inn på dette med penger og status har du kanskje lest disse artiklene som forteller om at kvinner jakter på menn med penger slik at de kan sikre sin fremtid med barna etc.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 14 nov. 2011 20:27 Privat melding

Jeg signerer Callienta sitt første innlegg med mitt navn óg. Som om jeg sku ha sagt det sjæl!

Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 14 nov. 2011 20:33

Syns det blir sakt mye dumt her,

@nine: du er en av de jeg snakker om tenker jeg,en grunn til att en god del mennesker er her inne er for att de ikke har selvtillit og tror ikke alle som ikke får respons er u smarte...men du er vel så smart att du kan vel finne deg mann uten å bruke sukker...blir provesert av slike komentarer...

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 14 nov. 2011 20:40

Jeg har vært her inne i noen år og jeg er en slank,veltren og litt over middels på utseende. Er vel litt eldre enn gjennomsnittet her inne nå. ( Det har forandret seg litt den siste tiden.)

Jeg har ikke vært på mang dater og jeg sender like mange førstemld som jeg får. Ikke klager jeg,ikke sutrer jeg og forsøker igjn og igjen.

Men nå er snart tiden min ute her på Sukker. Ikke fordi jeg har funnet noen, men rett og slett fordi at folk ikke har tålmodighet lengre. Mange vil bare ha elskerinner og i innboksen min er det bare brev fra unge gutter som på død og liv skal ha seg med en milf.

Tror faktisk dette er første gangen jeg sutrer jeg.HEHE.
Men gutter/menn!!!! Hunnkjønnene her inne har det akkurat som dere, men vi holder kjeft om det og prøver igjen. Blir dere negative og ikke syns Sukker funker? Meld dere ut eller se dere selv som dere er og sikt lavere!

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 20:41

Bli så provosert du vil, men det er min sannhet. Du er kanskje smartere enn jeg på andre måter, men når det gjelder å kunne uttrykke seg, taper du. Akkurat det punktet er viktig for meg, derfor velger jeg deg vekk.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 14 nov. 2011 20:42 Privat melding

Jeg har svaret på alle dine problemer. Bare sett over 50.000.- på kontoen min, så skal jeg skaffe deg en skikkelig drømmedate!

ps, noen veldreide og oppegående damer som gidder å gå på date med en litt tafatt fyr mot kompensasjon på 25.000.-? Ta kontakt på PM.

(mann 37 år fra Rogaland) ma. 14 nov. 2011 20:47 Privat melding

*rigger seg til med popcorn*

Skjult ID med pseudonym 123 ma. 14 nov. 2011 20:48

25.000 for en date???

Lær deg å drive business mann :D

Skjult ID med pseudonym reg ma. 14 nov. 2011 20:53

Kall det heller konsulenttjenester, og ta 100000.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 14 nov. 2011 20:53 Privat melding

123: Må jo ta høyde for at TS her ikke akkurat svømmer i cash da...

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 14 nov. 2011 20:54 Privat melding

@TS; Nå syntes jeg virkelig du skjærer alle over en kam her!
De gangene JEG har gått ut, prøvd å bli kjent m folk irl, har det sjeldent vært noen prob, for meg er det lettere der ute enn her inne faktisk...
Men grunn til jeg er her inne, er at jeg har muligheten til å bli kjent med folk uten at sex blir krevet de første 5 min (som regel), uten at det krever at jeg må la vesla være for mye borte frem meg (og gidder jo ikke rake gatelangs hver helg uansett), fordi jeg bor på landet og fordi som alenemor uten far til barnet (jupp, der sprang halvparten av gutta, veit!), har jeg verken fast eller ofte barnefri...
Her kan jeg treffe folk når de er på nett, er et treff aktuellt i virkeligheten, løsner som regel det seg, men jeg trenger ikke dustedate mer enn nødvendig...

Mine inntrykk av deg, er at du overtenker ting (typisk guttefeil har jeg erfart, i deres søken etter make), og at du krever for mye av den andre parten men samtidig (kanskje uten du er klar over det) gir alt for lite av deg selv

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 14 nov. 2011 20:54

Jeg har absolutt ingen problemer,om det var meg du siktet til @ Kongkebab
Betale for dater har jeg alri gjort.

Skjult ID med pseudonym mr.melk ma. 14 nov. 2011 20:56

Hallos TS. F.Y.I. Shippa just avgårde en epost til Sukker og ba de innse vanskeligheten de står ovenfor og anbefalte dem å legge ned bissnissen. Kanke funke i lengden dette. Blir jo bare sure mennesker utav det!
Tjobing!

Skjult ID ma. 14 nov. 2011 20:58

Tror at vi damer også kan klage like mye som dere, for det er ikke akkurat mange menn som tar kontakt heller.
Hva går dere etter da?? Høye, tynne, pene modeller?
Du sier at vi går etter status og penger, og det kan vi ikke lese utifra en profil, hehe
Men dere går kun for de mest pene bildene.
Skjønner at utseende er viktig for alle, og vi tilrekkes av forskjellige utseende (heldigvis)
Men jeg som ser på meg selv som en sporty, utadvendt, med ett godt utseende og kropp får heller ingen henvendelser av dere menn. Så enten lyver bildene eller så er dere ikke gode nok til å kontakte oss:-)

Skjult ID med pseudonym Callienta ma. 14 nov. 2011 20:58

@Deshi; Ha ha ha ha ha ha ha ha Sååå LOL på deg!
Men.. bedre enn såpeopera dette i allefal =) =)

(kvinne 41 år fra Akershus) ma. 14 nov. 2011 21:04 Privat melding

he??ikke jeg ihvertfall. Jeg vil ha en kjæreste!:P

(mann 38 år fra Østfold) ma. 14 nov. 2011 21:05 Privat melding

"Hva går dere etter da?? Høye, tynne, pene modeller?"

...trenger ikke være så høy da. Og du glemte doktorgraden.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:08

Mine viktigste krav til en dame er at hun har noe mellom ørene, at hun bryr seg om verden omkring seg og at hun er ute etter noe seriøst. Jeg må selvsagt også tenne på henne, men jeg har skjønt at jeg tenner på utrolig mange, eventuelt har lagt lista veldig lavt. Om det er seksuell frustrasjon som kommer til uttrykk, eller hva det nå er, skal jeg ikke spekulere i.

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:10

Fantastisk sagt, neptun! Du er forresten en sånn fyr jeg kunne tenke meg, og jeg vet hvem du er irl...

(kvinne 41 år fra Akershus) ma. 14 nov. 2011 21:11 Privat melding

@nortibia:enig med deg!:).Penger betyr ingenting for min del.jeg tror virkelig disse mannfolka har møtt helt feil damer. Men det er som alle andre steder her inne. Alle mulige typer av mennesker!

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:12

@nine
Hva? Er min hemmelige identitet avslørt?

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:13

Det er den! :-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:13

Pokker, hva har jeg gjort nå???

Skjult ID med pseudonym Frustrert ma. 14 nov. 2011 21:18

Glad jeg ikke er avhengi av sukker,her er det mye dumt som blir sakt...

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:19

Det kan jeg jo ikke si ;-) Vi stalkere avslører ikke våre hemmeligheter.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:20

Hmm - har vi vært på date, mon tro? Eller enda mer skummelt - kjenner jeg deg fra virkeligheten???

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:21

Niks og niks. Men slapp av, jeg er en snill stalker. Jeg snur ikke sauer engang! :-D

Skjult ID med pseudonym Lanza ma. 14 nov. 2011 21:23

Haha...nå vet jeg hvem nine er også ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 14 nov. 2011 21:23

@ (Skjult ID ) - man 14 nov 20:58

Kanskje du er ei av de jentene som blir sett på som for pen, så gutter holder seg stort sett unna av den grunn?
Og jenta kan gjerne være modell, ikke at jeg bryr meg, men da burde hun nok være en plus size modell, for de der grusome damene som vanligvis er på catwalken ville jeg ikke hatt om jeg fikk dem kasta etter meg.

Eller, pass på å ikke kaste dem, da knekker de bare...
Stygt å si det, men det er ikke spesielt tiltrekkende med slike radmagre jenter som på toppen av det hele har mindre pupper enn en vanlig trent mann!
Selvsagt trist og synd med jenter som er sånn av andre årsaker, men for guds skyld, ikke prøv å bli sånn av fri vilje!

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:24

Aha - du skriver altså ikke under ditt vante pseudonum [sic!] her!

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:24

Nope :-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:26

Men, for pokker, da, den eneste jeg har skrevet om å snu sauer med her står jo ikke som online nå!

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:26

Lanza - er du sikker? Gi meg bevis! :-)

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:27

*skummel latter*

Skjult ID med pseudonym Lanza ma. 14 nov. 2011 21:28

@nine Nix, for da skjønner du hvem jeg er også...hoho

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:29

Jamen, jamen... Vis deg i innboksen min om ikke annet, da...

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:30

Lanza, med mindre neptun har sladra om sauesnuingen, tar du feil. :-)

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:32

Men neptun, om du har glemt sauesnuingssamtalen vår, var det nok fordi jeg ikke gjorde nok inntrykk på deg. Jeg har samme profil som da, har ikke byttet eller noe.

Det skulle bare være et kompliment - på mitt klønete vis, om at du er en fin fyr. :-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:38

Hmm - tror nemlig sauesnuing er noe jeg har diskutert med flere her inne. Noe spennende må jeg jo skrive om hva jeg jobber med også. Og siden vi ikke har vært på date, vel, da tror jeg det koker ned til to personer, og siden én av dem ikke står som pålogget og heller ikke har lest den siste meldingen jeg sendte. Vel, da tror jeg at du også er avslørt!

Men én feil var det dog - hvem jeg er IRL vet du ikke, hehe...

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:43

lanza - Godt jobbet - hva avslørte meg?

neptun - Å, joda! Jeg har hele navnet ditt. Tenk igjen! Eller dropp det, jeg er som sagt veldig snill. :-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:45

Med "l" som tredje bokstav, tror jeg at jeg vet det. Men hvor har du hele navnet mitt fra, da? Det tror jeg ikke jeg har oppgitt her inne, som jo må være stedet det er oppgitt hvis vi ikke har møttes på date eller i andre sammenhenger.

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:47

Jeg fikk tlfnr ditt... Ikke verre enn det. :-)

Skjult ID med pseudonym nine ma. 14 nov. 2011 21:48

Kanskje jeg er en litt slem/ufin stalker, når jeg tenker meg om. Derfor gjør jeg ikke det.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 14 nov. 2011 21:50

Når du sier det, så... :-)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 14 nov. 2011 23:22 Privat melding

Er det lov å være så klissete at man faktisk synes det er litt søtt at to stykker faktisk (kanskje) finner hverandre midt i en klagetråd?

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 14 nov. 2011 23:27

@nortibia

Er det virkelig menn som går etter status?

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 15 nov. 2011 15:57

Nei, det er faktisk som det pleier...
Damene har nesa langt oppi sky, og gidder rett og slett ikkje å svare på den mest uskyldige beskjeden i innboksen... rart ein blir lei? Får bedre reaksjoner og svar på div andre nettsteder...

Sukker er for dårlig...

Ikke pokker om jeg gidder ¨å være på noe sukkertreff, hvis det er sånn damene her oppfører seg....

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 16:06 Privat melding

Men ettersom absolutt ALLE damene går rundt på festen med nesa i sky, så blir det så mye kræsjing, knuffing, snubling og krangling at underholdningsfaktoren blir skyhøy uansett.

Skjult ID med pseudonym 123 ti. 15 nov. 2011 16:15

Tror ærlig talt at kvinsa er FOR opptatte av å sjekke vesker og sko til at de går med nesa i sky HELE tiden :)

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 15 nov. 2011 16:21

Nei, det er faktisk som det pleier...
Damene har nesa langt oppi sky, og gidder rett og slett ikkje å svare på den mest uskyldige beskjeden i innboksen... rart ein blir lei? Får bedre reaksjoner og svar på div andre nettsteder...

Sukker er for dårlig...

Ikke pokker om jeg gidder ¨å være på noe sukkertreff, hvis det er sånn damene her oppfører seg....

(mann 28 år fra Buskerud) ti. 15 nov. 2011 16:26 Privat melding

Hva er det folk håper på å oppnå ved å klage på det motsatte kjønnet hele tiden? Hvis det er fordi noen liksom skal komme for å motbevise påstandene tror jeg det er håpløst. Syting er generelt sett en turn off.. De jentene jeg kunne klagd over her inne bruker jeg svært lite energi på:)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 15 nov. 2011 16:34 Privat melding

@Mort1 ja :) dersom en ikke har den og den mastergraden/phd'en, eller bor på den og den adressen etc så er de ikke interesserte :) Det er helt greit for min del, da kan jeg sile disse ut :) istedetfor å sitte og grine at disse mannfolka har for høye krav eller har nesa i skyene ;)

Skjult ID med pseudonym linda ti. 15 nov. 2011 16:42

@ nortibia

Dette har jeg aldri opplevd. Synes det høres veldig rart ut.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ti. 15 nov. 2011 16:46

Klart menn også går etter status.Ikke så ofte som yngre jenter kanskje.
Men har opplevd her inne at det har blitt bom stille etter at jeg har fortalt hva jeg jobber med ja.

Skjult ID med pseudonym linda ti. 15 nov. 2011 16:49

Jeg har den motsatte erfaringen. Blir ofte positivt overrasket over hvor lite opptatt menn er av status i forhold til kvinners jobb/økonomi.

Skjult ID med pseudonym uflaks ti. 15 nov. 2011 16:55

Hva er en foto moddel?

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 15 nov. 2011 17:04

Kjenner jeg blir litt frustrert jeg også. Ikke på grunn av damene, ikke noe galt der, men pågrunn av alle disse sytete mannfolka som setter resten av oss i et dårlig lys.

Seriøst, toughen up litt da. Når sånne som meg ikke klager over kvinnfolka her inne, så tror jeg fanken meg at dere andre skal klare det også.... *riste oppgitt på hodet*

Skjult ID med pseudonym uflaks2 ti. 15 nov. 2011 17:10

Hva er Halv parten?

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 17:25

Hvis jeg kun er ute etter en ting vil jeg gjerne vite hva?:)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 17:35 Privat melding

Jeg også, Lady. :-)

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 ti. 15 nov. 2011 17:37

Kan man definere helheten med en jente som en ting? :)

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 17:40

@ HerrFekt

Tar du sjansen på å finne det ut?:)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 17:56 Privat melding

Sjansen?! Jeg trekker i min fineste latexnagletanga og tjorer meg til nærmeste sengestolpe, skal jeg si Dem. Sett i gang, jenta mi!

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 15 nov. 2011 18:10

*venter på fortsettelse*...
;p

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 15 nov. 2011 18:14 Privat melding

herrfekt i mannlig latexnagletanga ga et mentalt bilde som har brent seg fast.. yikes :/

Skjult ID med pseudonym 123 ti. 15 nov. 2011 18:16

*hahaha* :D

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 18:17

@ HerrFekt

Nå foretrekker jeg jo menn nakne men det skal jeg nok klare å få til:)
Flaggreglene hopper vi over:)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 18:23 Privat melding

Ikkeno hvitt flagg på denna gutten, nei. Her skal lides og kvides uten nåde eller barmhjertighet.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 18:26

@ HerrFekt

Jeg er jo bare snill og omsorgsfull. Hvordan kan du tro noe annet?:)
Har forresten et leketøy jeg skulle ha testet ut:)))

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 18:32 Privat melding

Tror det blir konsentrasjonsoroblemer på orkesterprøven ikveld for mitt vedkommende...

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 18:35

@ HerrFekt

Stakkars deg lille venn:)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 18:36 Privat melding

Stakkars orkester, tenker jeg vi sier.

Skjult ID med pseudonym Dobbs ti. 15 nov. 2011 18:38

Så når skal dere møtes?
Det har vel ligget i luften lenge.
Forum begynner å bli utålmodig :)

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 18:42

Jeg er så gammel, stygg og fet så han vil ikke møte meg:)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 18:46 Privat melding

Hø her, da! Dette er ikke den Lady vi kjenner...

Skjult ID med pseudonym juvel ti. 15 nov. 2011 18:47

Ha ha , dette er morsomt. :) Jeg er helt enig med callienta!!
Men må si ,her på sukker tar jeg det helt med ro..Svarer når jeg føler for det , eller sender førstemeldinger..Det kommer også an på hvor mye tid og overskudd jeg har...I perioder er jeg mer aktiv enn andre.. og sånn tror jeg det er for mange!:) Er ikke ute etter "en ting " hva det nå enn er , eller status ;) men en som virkelig vekker min interesse, er moden , og har masse å gi av seg selv. og er perfekt for meg!:).Inntil da , så slapper jeg helt av:)

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 19:01

@ HerrFekt

Jodda, det er nok meg i en bikini i en størrelse for liten i et prøvrom med lekker belysning:)
Slår du av lyset er du snill:)

Skjult ID med pseudonym apathy ti. 15 nov. 2011 19:21

"Women don’t wanna see need. They want a take-charge guy – a colonel, a Kaiser, a tsar."

Skjult ID med pseudonym stavros ti. 15 nov. 2011 19:48

hva har du selv å tilby i forhold til hva du krever tilbake?

http://1.bp.blogspot.com/_n76Cs6E3CQc/TDv5CoztgoI/AAAAAAAAADI/7tJcYRkPPRM/s1600/Rosie+Huntington-Whiteley+Transformers+3+girl.jpg

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Henrik+Lundqvist+Cinema+Society+Acura+Host+ccxS_i1VTrrl.jpg

get real.....

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 15 nov. 2011 23:11

Jeg skal selvfølgelig ha en mann med samme standard som meg.... hva ellers?:)

Skjult ID med pseudonym HerrFekt ti. 15 nov. 2011 23:55

*klikk*

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 00:05 Privat melding

Jeg føler meg som en skikkelig "sukkernerd" når jeg sitter her sent på kvelden og flirer over sukkerforumet, he he.. :)

Kongkebab - LOL

Skjult ID med pseudonym Misterixen on. 16 nov. 2011 08:07

SMØRBRØDLISTA TIL DAMENE ER HØY HER INNE.

De har sett for mye på film og tror alle menn skal se ut som Brad Pitt og Enrique Iglesias og Robbie Williams. Menn skal sjarmere damer på samme måte som på film. Sett denne trenden lenge og dette som er problemet med nettdating. De vil treffe samme kjekkas uten å bli kjent med de som er medlemmer her inne.

DAMER SKJERP DERE OG LÆR DERE Å TA INITINATIV.

Dere får ikke kjæresten deres med å bare forlange. Menn rygger fort unna dere med den handlemåten og dere gjør dere selv svært uattraktiv.

Utlandet suger!!!

Har selv to kontakter med sukker-jenter!

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 08:25 Privat melding

Hvorfor tar folk dette så alvorlig? Det er jo omtrent som om det skulle stå om liv og død.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 08:35 Privat melding

@Misterixen tror ikke jenter ER så kresne som du påstår :) Kanskje de som er nye, som sitter og blar gjennom bildene og henger seg opp i disse "fake" profilene, eller PUA guttas profiler, ellers er jenter som er godt vant med konseptet nettdating ganske jordnære. Det kan du vel se av de jentene som skriver på forumet :)

@beckers gjør det ikke? :O hehehe

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 08:39 Privat melding

@nortibia: jo, kanskje, men innimellom så virker det som om enkelte lar seg definere av dette stedet. Man -er- jo ikke profilen sin akkurat.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 08:44 Privat melding

@beckers mulig det :) men da er det å tide å slette profil teksten og begynne på nytt ;) hvis en lar seg definere av profilen sin mener jeg..

(mann 47 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 10:20 Privat melding

Misterixen:

Nå skjønte jeg ikke helt. Hvis det er utlandet som suger og du faktisk har kontakt med to sukkerdamer, så er det vel strengt tatt ikke sukker som er problemet? Låter jo snarere som at det er her det fungerer og IKKE i utlandet. Eller har jeg misforstått?

Skjult ID med pseudonym Skjult ID on. 16 nov. 2011 10:22

@ HerrFekt

Du har rett det skal klikke:)

Hvordan var konsentrasjonen i går kveld?:)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID on. 16 nov. 2011 10:24

Skjult ID:
Klikket kom fra lysbryteren som ble skrudd av. Bare prøve igår, konsert i desember. De var så søte og flinke, så.

Skjult ID med pseudonym Skjult ID on. 16 nov. 2011 10:34

@ HerrFekt

Nå kan du slå på lysbryteren igjen:) I mørket er jo alle katter grå og det blir for kjedelig:)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID on. 16 nov. 2011 10:35

Aha. Skjult ID 10:24 var altså meg. Oppdaga det først nå. Greit, kys på.