Alle innlegg Sukkerforum

Kvinners "betraktningsteknikk" ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tresnitt ti. 15 nov. 2011 12:56

Det skjedde noe rart for noen dager siden. Jeg traff en kvinne herifra for første gang og vi hadde en hyggelig samtale om alt mulig. Plutselig kommer hun inn på temaet "edderkopper - store som never - som finnes her i Norge". Da tenker jeg: "I all verden...finnes det så store edderkopper her?" Så sier hun: "Jeg ser at du ikke trur meg." Men jeg trudde ikke at hun løy. Og det var ikke humor inne i bildet.
Jeg visste ikke hva jeg skulle mene, men i ettertid har jeg tenkt at det kanskje var en slags test av meg og min reakjson. Var jeg en eventuell med-dilter, potensiell løgner, blåøyd fyr, eller annet? Er dette en klassisk måte kvinner opererer på?
(Grunnen til at det er merkelig er at selv om vi ikke ble kjærester så var det et hyggelig møte.)
-tresnitt

Skjult ID med pseudonym nortibia ti. 15 nov. 2011 13:00

jeg hadde nok tenkt som deg ;) eventuelt at hun snakket om importerte tarantella eller lignende..
Tror du overanalyserer nå, jeg har aldri lagt inn en "test" i en date, for å sjekke en reaksjon etc.. så tror ikke det er noe "kvinner" gjør.. Hvis det var en test, så hadde det nok med personen å gjøre, og ikke hvilket kjønn hun er ^^

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 nov. 2011 13:09

Kanskje hun bare mistenkte deg for å tro at hun var småhysterisk eller til og med en bløffmaker? De største edderkoppene vi har i Norge kan forøvrig bli opp til omtrent 10 cm fra spissen på forbeina til spissen på bakbeina. Så i diameter blir vel det omtrent like stort som en knyttet neve.

Og ja, jeg googlet det, som den nysgjerrige geeken jeg er ;) Stor husedderkopp heter arten.

Skjult ID med pseudonym tresnitt ti. 15 nov. 2011 13:18

Fint å høre, oslomann. For som sagt: Jeg trudde ikke hun løy. Men gjorde meg tanker om "test-løgn" fordi hun etterpå sa: "Jeg ser at du ikke trur meg".
-tresnitt

(mann 33 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 13:45 Privat melding

Det finnes ulveedderkopp som blir veldig VELDIG stor - lengre enn en tarantella i lengde men ikke like tung....de kan være farlig for gnagere, kattunger og barnehender.

Forøvrig finnes det noe som heter baiting, det er jentenes versjon av the game og det er begynt å bli populært faktisk. Sett endel blogger om det.

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 15 nov. 2011 13:51

Jeg liker i hvert fall å tro at hun ikke drev og testet deg.. Og jeg er stor motstander av å spille et spill, men kanskje det er nettopp derfor jeg fortsatt er singel.. Er for ærlig, men jeg gidder ikke å bruke tid på å lure folk og jeg later ikke som jeg ikke er interessert for at guttene skal synes jakten blir mer spennende, virker jeg ikke interessert, så er jeg ikke interessert..

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 15 nov. 2011 13:52 Privat melding

hmm.. trodde baiting var noe etterforskere gjør for å fange opp pedofile etc på nettet..

(mann 33 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 14:07 Privat melding

Baiting er ny greie blant amerikanske jenter som såvidt har begynt å spre seg, det kom først i 2009 blant noen studinner som ønsket å hevne seg på teknikkene guttene i the game bruker.
De spør gutten veldig direkte spørsmål som setter hans "manndom" i fokus og de hverken kritiserer eller roser men lar gutten tenke seg halvt ihjel over ha de mente.
De kan også kommentere "kjekke gutter" høyt til hverandre mens gamern står i en samtale med dem, slik at han blir helt satt ut fra opplegget sitt.

Et eksempel er at de svarer på "5 spørsmål du ikke kan svare feil på" testen gamere ofte bruker ala typisk date/vorspiel med å måle hender med gutten " få se hvor store hender du har" og mens de måler hender later de som de ikke er spesielt imponert men rett og slett synes det var heller tamt og kjedlig.

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 15 nov. 2011 14:36

-Finnes det noen ekte mennesker igjen snart tro?

Har forøvrig gjort meg samme tanke som TS angående dette med "testing", men har opplevd det fra både menn og kvinner. Får inntrykk av at de sier noe, ikke så mye fordi de mener det, men for å sjekke min reaksjon. Ja ja. Sikkert gøy.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 15 nov. 2011 14:54

Og noen liker å plukke vin i skogen:

Hei! Er en positiv jente som elsker å tømmer rundt i skogen og liker å plukke sopp eller et glass vin med venner:) Noen kaller meg linjeavstand andre en innsiktsfull og smart jente

Skjult ID med pseudonym o.o ti. 15 nov. 2011 15:11

Når jeg leser sånt tenker jeg at jeg har hell i uhellet; Uheldig fordi jeg ikke har truffet en kjæreste, heldig fordi jeg har sluppet unna slike "luringer" :-)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 15:24 Privat melding

Sånn kalkulert testing virker begge veier. I det øyeblikket jeg merker at ei dame setter meg på prøve for videre vurdering, er det over og ut. Jeg skulle ALDRI funke sammen med henne, så like greit å finne ute av det med en gang for begges vedmommende. Men ger var det tydeligvis ærlig.

(mann 45 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 22:18 Privat melding

Takk for interessante svar.
Jeg mente imidlertid ikke at "kvinner gjør slik - og ikke menn". Det hørtes kanskje slik ut i teksten.
-tresnitt

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 nov. 2011 22:32 Privat melding

Jeg ville blitt veldig skeptisk hvis ei dame skulle ha testet meg. Da ville jeg ha trukket meg unna og tenkt at hu var gal eller noe. Ville nok ikke møtt henne igjen hvis det har skjedd.

(mann 42 år fra Telemark) on. 16 nov. 2011 22:36 Privat melding

Kanksje det var snakk om en importert tarantella....og at dama var så blond at ho ikke skjønte det?

Skjult ID med pseudonym sekken on. 16 nov. 2011 22:49

Hvorfor hang du deg sånn opp i den edderkoppen? :D

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 17 nov. 2011 10:03

Fordi jeg fikk høre at jeg ikke trudde henne. Det er interessant tema hva angår sosialt samspill. Men jeg hang meg ikke veldig opp i det.
-tresnitt