Alle innlegg Sukkerforum

Mens du sov........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cecilie ti. 15 nov. 2011 18:04

Har akkurat sett ferdig filmen "while you were Sleeping", og sitter her og småsipper:-).

Uansett, den er amerikansk, feelgood, og sikkert litt "teit. Men den fikk meg til å innse at jeg fortsatt, tross alt, er litt romantisk og drømmende. Og at jeg veldig gjerne vil ha en kjærste snart.......

hilsen sippeguri

(mann 43 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2011 19:12 Privat melding

Noen slike romantiske filmer er jo litt om, slik som den du nevner og ikke minst the family man med Nicholas Cage.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 15 nov. 2011 19:13 Privat melding

Jeg blr også litt rørt av en film jeg så igår. Det var "Lesbian vampire killers".

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 15 nov. 2011 20:55 Privat melding

Jeg er en følsom person og tar lett til tårene. Jeg elsker romatiske filmer,selv om det kan bli flom av det. Jeg kan sippe bare jeg ser noe trist eller noe hyggelig. Kan fort sippe til PS I Love you eller Love actually eller den som du TS skriver,Mens du sov. :)

Skjult ID med pseudonym tydelig ti. 15 nov. 2011 22:00

Jeg er også sånn at jeg kan sippe til en dårlig romantisk film. Mens du sov er litt teit, men det er herlig å få være litt teit i blant! Sammen med en mann, ville jeg neppe tatt til tårene av den. Rart!
PS. hvordan går det med Arne og Frank da Cecilie? (må bare spørre, beklager avsporingen) - hvis det er samme cecilie, da.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 15 nov. 2011 22:37 Privat melding

@TS; "While you were sleeping" er en av mine absolutte favoritter når det gjelder eldre (ikke klassiker, men typ litt eldre enn ti år) romantiske filmer å se!!!
Jeg er typisk lett rørt til tårer menneske, dere ville alle fått lættis om jeg fortalte virkeligheten om rørtheten min =P
Så null hemmelighet å holde at jeg griner deluxe (aka tårene triller og litt snufsing... Være klar med papir!) av den og filmer av det slaget (fikk minihjerneteppe da jeg plutselig skulle nevne noen =P)