Alle innlegg Sukkerforum

Matchtall

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dreamon ti. 25 mars 2008 16:02

Hvor langt ned i matchtall skal man vise interesse?

Skjult ID med pseudonym nnn ti. 25 mars 2008 16:22

Så langt ned du bare måtte gidde ;-)

Skjult ID med pseudonym Advokaten ti. 25 mars 2008 17:48

Har funnet en helt utrolig match med en her på sukker.. Sukkermatchtallet er 81, men i virkelegheten er det helt i hundre!!
Dessuten har jeg hatt meget bra konneksjon med en med under 70 i matchtall.

For meg er det dermed bevist at matchtallene kun er veiledende, og ikke noen absolutt rettesnor.

P.S. Har 95 i matchtall med eks'en.

Skjult ID med pseudonym Myte ti. 25 mars 2008 17:55

Ikke bry dere om de machtallene.
Jeg har fått meg kjæreste. Vi er veldig like og passer veldig godt sammen. Lik humor, like interesser, like framtidsplaner, lignende erfaringer osv osv. Det er noen få forskjeller som stort sett er spennende ting vi kan introdusere for hverandre. Tror aldri jeg har møtt noen jeg passer bedre sammen med. Vi har machtall 76. For morro skyld forandret jeg på den lille forskjellen vi hadde på ønsket om barn så det ble likt(det var et par år forskjell og litt forskjell i hvor stort ønske om barn men ikke mye) Da gikk det opp til 77. Tenkte kanskje det var alderen siden jeg er 33 og han er 25 og jeg har satt lik alder som viktig, men jeg har jo mach 90 med en naken mann på 47 år så det kan jo ikke stemme det heller?
Så drit i talla. Kos deg med de du liker.

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 25 mars 2008 18:15

Dette likte jeg å høre , Myte... :oD
Det med matchtall er ingen hindring... ta kontakt med hvem du vil.. Alt kommer ann på kjemi uansett... !!

Skjult ID med pseudonym Dreamon ti. 25 mars 2008 20:01

Fans lureri, med andre ord.....

Skjult ID med pseudonym løven ti. 25 mars 2008 20:25

er vel bedre enn loddtrekning, men fortsatt kun en veiledning

Skjult ID med pseudonym telletall ti. 25 mars 2008 20:32

Enig, kun en veiledning. Jeg har 96 i match med bestekomipsen min, hadde 80 med min x (til han fant seg sukkerdame:) og han jeg er veldig spent på fortsettelsen med....der er det helgrått tre! Men irl er det jo fullklaff!
På ren magefølelse påstår jeg at mange av gutta på "topplisten" min, ville jeg ikke klart en kveld med en gang... Så scoringen kan slå alle veier.

Skjult ID ti. 25 mars 2008 21:20

kan vel sikkert bli forelska i en man har 60 poeng med. mye mer interesant å høre hvordan det er om 1 år. så det så.. jeg holder meg over 85 ihvertfall i utg.punktet

Skjult ID med pseudonym mann28 ti. 25 mars 2008 21:31

Poenget er vel kanskje at dersom både matchtall og kjemi IRL stemmer, så blir det virkelig bra!

Skjult ID med pseudonym manue ti. 25 mars 2008 21:40

Jackpot?

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ti. 25 mars 2008 21:43

en av en million sjans...hehe

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 25 mars 2008 22:23

105.000 sjanser (hvis du liker begge kjønn, og alle aldre, da....:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 25 mars 2008 22:32

Matchtallet i seg er mindre interessant enn fargen på bladene. Der ser du fort det som betyr noe for deg...

Hva jeg mener om hvordan jenter generelt bør kle seg når de har kjæreste, er neppe et blad de fleste ville tillegge så mye vekt?
Håper ikke det, for jeg mener ingenting om det....

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig on. 26 mars 2008 01:41

Statistisk sett så vil det ikke forhold vare så lenge når damen er 33 og mannen 25, men det fins jo unntak :) Det å betvile matchtallet på grunnlag av et slikt unntak blir litt feil. Dette blir litt som den ene drømmehistorien som blåses opp i Hjemmet, der en kreftpasient var gitt kun 6 måneder igjen å leve av alle leger. Så viste det seg lmot alle odds å gå bra likevel..

Det eneste vi påstår er at statistisk sett er det lurt med høyt matchtall. Så hvis man ønsker størst sannsynlighet for å lykkes på sikt, så bør man søke blant dem med høye matchtall. Når det er sagt, så må den enkelte bruker selv ta ansvar for sitt matchtall.
I Myte sin sak så kan aldersforskjellen ha trukket mye, men kun hvis en av de to har satt aldersforskjell som viktig (slik tilfellet var). Blir jo vanskelig for matchtallet stakkar å vite hvorvidt folk mener det de setter eller ikke..

Det med at bestevenner ofte har høye matchtall er symptomatisk. Med god tiltrekning i tillegg så er jo ikke det så verst utgangspunkt for en drømmepartner.

Sukkerfestene er til for å rydde litt opp i den IRL greia. Lørdag blir det Storfest! :)

Skjult ID med pseudonym Myte ma. 31 mars 2008 20:51

Nå skjønner jeg ikke helt hva Fornøyelig mener her. Hvordan kan du påstå at det statistisk sett lønner seg med høyt machtall på sikt når sukker ikke har eksistert lenge nok til å kunne se det?

Jeg har satt lik alder som viktig. Kan fortsatt ikke skjønne hvorfor jeg da har mach 90 med menn på ca 50 år. Har dere virkelig satt så stor forskjell på om det er "riktig eller feil" vei? Så ca 15 år pluss er greit men 8 år minus er ikke greit siden jeg er jente? Driver virkelig sukker med kjønsdiskriminering?

Synes også det er litt dårlig å slenge ut påstand om at statistisk sett vil det ikke fungere hvis damen er 33 og mannen 25. Hvilken statistikk? Synsing er ikke det samme som statistikk. Dårlig gjort var det også. Kanskje hevn fordi jeg krittiserer machtallene ;-) Jeg er uansett ikke veldig bekymret. Vi har det kjempefint. Tror nok min avhengighet av det forumet her går over snart og he, he

For å veie opp for litt kritikk kan jeg kanskje skryte av denne tjenesten oppe til høyre med rullerende bilder. Det var der kjæresten min fant meg.