Alle innlegg Sukkerforum

Profil uten tekst, kva er poenget?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 15 nov. 2011 22:18

Har etter ei viss tid her på Sukker vært innom ein god del profiler. I ganske så stor grad er desse profilane heilt uten tekst, av og til med "Spør viss du lurer på noe" og thats it.

Ja eg lurer på noke, og istaden for at eg spør på kvar og ein profil så spør eg her;

Viss du har tatt deg bryderiet med å finna fram til Sukker.no, oppretta profil, lagt ut profilbilde og album, fylt ut alle spørsmålene og det som ellers følger med, men IKKJE skriv noke som helst om deg sjøl anna enn "Spør om du lurer", kva er då ditt motiv for å vere her?

-Forventar du lange, seriøse brev med ein morsom og engasjerende vri som treffer kontant på første forsøk?
-Forventar du oppmerksomhet kun basert på dine bilder, siden det er det einaste du meir eller mindre "deler med oss"?
-Forventar du at andre skal sjå på deg som ein som virkelig er interresert i å oppnå kontakt med andre, når du ofrar mindre enn 5 min på å fortelle litt om deg sjøl og dine interresser?

Generelt, kva er det du vil her inne, og kva forventar du av andre basert på og tatt i betrakting din egen innsats?

(Eg snakkar ikkje om heilt nye profiler der folk holder på å setje seg inn i ting osv. Dette er profilar som har vore på sukker i LENGRE tid.)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 15 nov. 2011 22:27 Privat melding

Det er high maintenance folk som tror de ikke trenger å skrive noe fordi alle vil ha dem og kommer til å stå i kø for å få tillatelse til å be dem med ut...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 15 nov. 2011 22:35 Privat melding

hahaha Tiwas.. kanskje du burde slette teksten i profilen din da :p så er det oss andre som har milevis med tekst.. er det noen som egentlig leser det allikevel? ;) de fleste som er innom profilen min og sender meg melding har ikke lest profilen min, for de spør om masse ting som jeg alt har skrevet.. så blir bare henvisninger til profilen, eller at jeg sier at jeg ikke er interessert når de gidder ikke engang å lese profilen min før de kommer med 15 spørsmål (som alt er besvart i profilen). Da føles det bare som om en er på jobbintervju hvor han som intervjuer ikke har lest jobbsøknaden eller cven din ^^

Skjult ID med pseudonym Tiwas ti. 15 nov. 2011 22:38

@nortibia? Hva mener du? At jeg er high maintenance? At jeg forventer at folk skal stå i kø for å varte meg opp? ER DET DERFOR JEG ER SINGLE???? *snufs*

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 15 nov. 2011 22:39

Ja eg følger deg på den Tiwas, men allikavel? Dei har gjort 95% av jobben, og så lukar dei ut et hav av muligheiter med å ikkje fullføre dei siste 5%.

Eg bestemmer ikkje graden av kor seriøst folk tar Sukker, men om man utelukker ein så viktig del som profilteksten så seier det såpass, i mine auge, om engasjementet og interessen at eg stiller spørmsmål med heile poenget deira ved å vere her.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 15 nov. 2011 22:42

Omtrent tomme profiler er det greit å kun spørre om det minste felles grunnlaget, det klarer seg...

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 15 nov. 2011 22:46

"de fleste som er innom profilen min og sender meg melding har ikke lest profilen min, for de spør om masse ting som jeg alt har skrevet.. "

Her datt eg litt av... Skriv du at dei ikkje skal spørre om ting du har skreve om i teksten din då?

Dei les ikkje profilen din, men spør om ting du allerede har skreve (ok, så dei les profilen din alikevel?), men så er dei så stygg at dei spør om ting du har fortalt om deg sjøl og dine interreser, og det var ikkje heilt poenget med at du skreiv den profilteksten i utgangspunket?

Vel, DÅ beveger me oss inn på et ganske så komplekst problem...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 15 nov. 2011 22:49 Privat melding

@ retallion haha nei nei nei..
de spør gjerne hva jeg gjør for noe, om jeg har barn, hva jeg søker etc.. og det står jo i profilen, men jeg har da en masse profiltekst en lett kan spørre om, eller erte meg for den saks skyld ^^

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 15 nov. 2011 22:51

Du skal i det minste ha pluss for at du iallefall har tekst, og at det står ein del der då;-)

(Eg har ikkje sjekka, så me får satsa på at du snakka sant, hehe)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 15 nov. 2011 23:00

For at du skal få noe å spørre om!

Nei, seriøst, fordi du skal få noe å spørre dem om... :P

Skjult ID med pseudonym gutt24 on. 16 nov. 2011 22:40

jeg har ikke giddet å fylle ut noen tekst enda fordi jeg ikke har sett poenget enda
er jo uansett bildene som gjør om man har lyst å vite mer om personen eller ikke, først utseende så får vi finne ut om vi har noe til felles:)
og for min egen del liker jeg best profilene med lite tekst eller ingen tekst, ettersom det ikke virker som de prøver så hardt her inne :)

(mann 42 år fra Telemark) on. 16 nov. 2011 22:47 Privat melding

Hadde profil uten tekst lenge jeg, men så var det en gratisprofil som jeg nesten aldri var inne å kikka på:)
Skjønner ikke at dette er noe å bry seg om, bare hopp over de å gå videre!

Skjult ID med pseudonym neptun on. 16 nov. 2011 22:48

@gutt24
Er helt uenig med deg. For meg fremstår en kvinne som har lite å melde i profilen sin også som en kvinne som har lite å melde inn ril laif også.

Skjult ID med pseudonym .... on. 16 nov. 2011 22:50

Hva er vitsen med å ha tekst er vel heller spørsmålet da... Hallo ??????
Det er IKKE ETT ENESTE MENNESKE her inne som bryr seg om hva du skriver sålenge BILDENE ikke er bra....
Sitter noen her å leser teksten på en de ikke liker bildene på ????? Tullprat Delux.....
Jeg har ingen tekst på min profil. Kommer ALDRI til å ha det heller. Ingen vits.
Her inne er det KUN bildene som avgjør om en får noe kontakt. Ingenting annet..
Viss ikke så kunne vi alle bare skrevet her da å kuttet ut bildene.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 22:51 Privat melding

@gutt24 jeg foretrekker profiltekst, ikke fordi jeg er "desperat" som jeg antar du mener med (prøver for hardt her inne).. men fordi jeg håper jeg kan se noe av verdiene til den som har profilen, om det er vits i å ta kontakt i det hele tatt.. og det viser om en er seriøs angående å treffe folk her inne, som er hele vitsen med å være her til å begynne med ;)

Skjult ID med pseudonym gutt24 on. 16 nov. 2011 22:59

jaja, det er helt greit det:) var ikke meningen å stemple de med mye tekst som desperate:)
og det er jo sikkert sant det, er ikke den som tar sukker så veldig seriøst egentlig, men hyggelig å date jenter man normalt kanskje ikke ville møtt andre steder :)

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 16 nov. 2011 23:02

@skjult id....

selvfølgelig ser en på bildene, men selv om jeg synes bildene er fine, og vedkommende har tom profil ellers, så hopper jeg over fyren.

Skjult ID med pseudonym .... on. 16 nov. 2011 23:18

Ja men det er jo ett godt eksempel på hvorfor ingen av jentene kommer seg vekk her ifra men blir værende her inne i 4-5 år fordi att de er ikke her for å prøve å finne noen, men bare for å chatte litt i ny & ne, og kanskje få en date iblant. Ingen som tørr å ta en sjanse, men heller sufre rundt å se om de finner noen bedre....
Ikke rart att 90 % av jentene over 25-30 år nå om dagen havner på Storken-klinikken i Danmark å ender opp som alenemødre men ett reagensrør som far...... hehe

Skjult ID med pseudonym sekken on. 16 nov. 2011 23:24

Det er greit å ikke ha behov for å selge seg selv med en lang gjennomtekt profiltekst. Men når de først er inne i registreringen, er det raskt å skrive litt om seg selv da. Det er rart at de ikke straks kommer på noe positivt og forlokkende å skrive om seg selv. Hvis de ikke engang klarer/gidder såpass, er de ikke så mye å samle på. For meg blir det slik; tom profil= tom oppi hjernen :) Jeg vet ikke med dere? Men jeg liker bedre full enn tom!

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 01:27

Poenget med litt tekst i profilen er vel ganske åpenbar;

-Eg er her for å gje litt av meg sjøl, fordi eg har lyst å treffa folk som delar mine interessar og verdiar nokenlunde
-Eg skriv om meg sjøl, slik at andre kan få eit nokenlunde førsteintrykk av meg
-Eg gjer ein ørliten innsats ved å fylla ut profilen min ordentlig, fordi det gjer andre eit hint om at eg faktisk tar dette her bittelitt seriøst, og ikkje kun er her for kommenater på utseendet mitt
-Eg har, ved å fylla ut profilteksten min spart mange for å skriva ørten brev til meg, fordi teksten seier såpass om meg at dei som ikkje finn det interresant går vidare til neste.

Det er etter mitt syn overhodet ingen ulempar ved å fortella litt om seg sjøl, men eg kan ramsa opp ørten grunnar til at det å ikkje ha profiltekst har vesentlige ulempar, bl.a denne;

"(Skjult ID med pseudonym neptun) - ons 16 nov 22:48
@gutt24
Er helt uenig med deg. For meg fremstår en kvinne som har lite å melde i profilen sin også som en kvinne som har lite å melde inn ril laif også."

(Dette kunne kanskje vore ei(n) ålright person det, men uten tekst, vel då er det på generelt grunnlag som Neptun seier over her)

Skjult ID med pseudonym Kora to. 17 nov. 2011 11:16

Enig med retallion. Fikk en melding fra en fyr her en dag,"hvordan er det med deg idag da"? Litt kort, men jeg er høflig, og svarer alle, og skrev noen linjer tilbake.Kort svar fra ham, lengre svar fra meg hvor jeg forteller mer om meg selv osv... Så kom det: "vil du treffe meg?" Jeg svarte da at jeg likte å vite litt mer om folk (om det i det hele tatt er grunnlag for å treffes liksom) før man avtaler en date, og ba ham fortelle litt mer om seg selv. "spør om det du lurer på da" fikk jeg til svar.

Sorry, men hvis en mann ikke gidder å anstenge seg litt og skrive noen linjer om seg selv, fortelle meg noe, etablere en kommunikasjon, men forventer at jeg skal spørre for å få igang en samtale, så blir det det litt vel "enkelt" for meg altså. Svare med en-setnings-meldinger, ikke by på noe som helst, og forvente at dama skal ha lyst til å bli kjent?

Det blir for meg det samme som å nesten ikke ha i tekst i profilen, og likevel tro at noen skal se hvem og hva du er. Trist, men de færreste av oss her inne er vel synske:-). Nei, by på dere selv folkens, både i profil og meldinger, så vil de som tar kontakt bli kjent med den du virkelig er. HVis det er det man vil da....Noen ganger tviler jeg på det..........

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 11:46 Privat melding

Vel hva er poenget med tekst? Jeg tror ikke den gjennomsnittlige norske jenta ville lest min profiltekst om hun så ville få betalt for det...jeg står ikke på snowboard og har ikke engang speilrefleks kamera..så hva skal hun lese teksten min for?

Forøvrig interessant å se at ingen jenter har Stieg Larsson lenger med i profilene sine, er ikke bøkene verdt å nevne lenger?

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 17 nov. 2011 11:51

Morsom beskrivelse, sekken: "tom profil = tom oppi hjernen." (Selvsagt endel unntak men det er en generell regel.
Så bare hopp over dem, Retallion.
-tresnitt

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 14:36

"Vel hva er poenget med tekst? Jeg tror ikke den gjennomsnittlige norske jenta ville lest min profiltekst om hun så ville få betalt for det...jeg står ikke på snowboard og har ikke engang speilrefleks kamera..så hva skal hun lese teksten min for? "

Meiner du dette sånn heilt seriøst, og kva baserar du dette på? Viss ingen Norsk jente ville lest teksten din om dei så fekk betalt for det, ja då må du jo vurdere å endra litt på den då. Å starta ein profil på Sukker med å "gje opp" "Dei gjer no faen i kva eg skriv uansett" får meg til å stille spørsmålstegn ved motivet og hensikten du har med å vera her.

Du/man har tekst på profilen sin fordi det seier litt om kven du er. At folk bryr/ikkje bryr seg om at du står på Snowboard eller ikkje skal du sjå positivt på, då har dei luka ut deg som "interresant" eller "uinterresant". Og da er vel poenget med teksten, eller?

Uten tekst har du eit anna scenario. Du utvekslar brev med noken, og sidan du ikkje har tekst i profilen din så har du kanskje måtta utveksla 10 brev for å finna ut at du og den personen du snakkar med ikkje har sammenfallande interessar/verdiar. Gjer det 10-15 ganger, framfor å skriva ein liten tekst på profilen din, så kan man jo summera opp i ettertid kva som var mest "brysomt"...

Men igjen, eg er ikkje den som skal setta graden av kor seriøst folk tar Sukker. For min egen del virkar ein profil uten tekst useriøst. men på ei anna side så ser eg det slik at det er personen som ikkje har skreve noke om seg sjøl som den som tapar på å bli satt i bås som ei(n) uinterresant person, ikkje meg.

Som sagt tidligare, da er INGENTING å tapa på å ha ein tekst, men da er tilnærma ALT å tapa på å ikkje ha det. Det skjønner dei fleste som har eit snev av sirkulasjon i topplokket.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 14:39 Privat melding

@Retallion - Jeg gir aldri opp noe som helst, jeg er født til å vinne uansett omstendigheter...say it, believe it, ACHIEVE IT!

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 14:49

"Morsom beskrivelse, sekken: "tom profil = tom oppi hjernen." (Selvsagt endel unntak men det er en generell regel.
Så bare hopp over dem, Retallion.
-tresnitt"

Nei, eg "hoppar ikkje over" nokenting som helst Tresnitt. Ikkje her, og ikkje ellers heller. Eg har i denne tråden belyst noke som eg er overbevist om at meg m.fl. irriterer seg over.

Å stille spørsmål ved kvifor noken drit i å fylla ut profilen sin til ein nokenlunde ok grad, er eit problem for den delen av Sukker som er her av den grunn Sukker eksistere, nemlig å treffa andre og eventuelt finna seg ein partner.

Eg er her som betalende medlem på ørtende måneden, og har eit håp/ønske om at andre evnar å ta innover seg at det finnes folk som tar dette bittelitt seriøst.

(Og nei. 1 profilbilde, 3 i albumet, "spør viss du lurer på noe" og ellers tom profil er ikkje seriøst, kall da kva du vil)

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 14:52

Flott det JimJimJ, Skriv det i profilteksten din, og la interessante damer sjå det, så har du både delt litt av deg sjøl samtidig som du har sagt litt om holdningane dine. 2 positive ting, der andre fekk litt info om deg. Verre er det ikkje.

Ser du kva eg vil fram til? Kordan kunne Trine Trinesen visst dette her om du IKKJE skreiv det? Sett det i augene dine? Tolka det utifra kor stor six-pack du har?

Du tar hintet...

Skjult ID med pseudonym Kjeks to. 17 nov. 2011 15:17

Eg skjønnar godt kvifor folk ikkje har tekst. I motstning til den matchtesten og å legge ut nokre bilder krever det litt innsats, altså ikkje kun tid, å skrive noko om seg sjølv. Dessuten synest mange, meg sjølv inkludert, at det er litt småkleint å skrive ærleg om seg sjølv. Det er mykje lettare å bruke eit bilete nokon andre har tatt.

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 15:59

Ja det krevst litt innsats, men du vil vel ikkje gje inntrykk av at du er ein person som ikkje er villig/gidd til å ofra litt av deg sjøl og faktisk gjera ein innsats for å møta nokon? Skal du møta nokon uten å gjera ein innsats då? Kva seier/seier ikkje det om deg som person? Og kva gjer det inntrykk av ovenfor andre?

-Då er du på feil plass.

Viss du syns da er kleint å skriva om deg sjøl på ei dating side ala Sukker, der det handlar om å "selge" seg sjøl, og å vise andre kva du står for å kva interessar du har, vel...

-Då er du på feil plass.

Viss du er her for nyskjerrighetens skyld, litt respons på nokon bilder og eller ikkje tar dette her noke vidare seriøst (Du seier at det krevst innsats, det er du ikkje interessert i å ofra, ergo er du/gjer du inntrykk av å vere lite seriøs), vel..

-Då har du lika rett til å vere her som meg, men etter mitt syn, fortsatt på feil plass.

Av rein nysgjerrighet, uten å veta verken kjønn/alder på deg. Får du masse brev? Finn du dei interresante, og av ein slik art som du ønsker? Er dei kort/lang? Og sist men ikkje minst, kunne du fått meir spesifikke brev, av folk du ønsker å treffe (viss du er her for å treffe folk då vel og merke) ved å fortalt litt om deg sjøl?

Her får du litt tillit, kva du svarer kan være sant eller ikkje, alt etter kva person du er. Om du svarar eller ikkje er også opp til deg, men still deg sjøl iallefall dei spørsmålene der, og svar deg sjøl ærlig. Tenk over kva du kom fram til.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 16:02 Privat melding

Men helt ærlig, tror du virkelig en jente som får x-antall brev om dagen bryr seg om hva som står i din profiltekst? Hun har svart på de samme spørsmålene i 5timer fra 20 friere som sier den samme klisjeeaktige suppen også skal hun liksom gå inn på din profil og lese den? Hehe :) skjer ikke.

Profiltekst har du fordi du kanskje engang iblant får besøk av en jente som likte deg, men det er viktig til å ikke gjøre det til noe mer enn det.

Om profiltekst er så viktig, hvorfor står det om reising, yoga, sushi, snowboard og knausgårds bøker i alle profilene..ville det ikke vært større variasjon da?

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 16:21

Og ein dag får denne jenta eit brev som ikkje samanfaller med denne såkalte "klisjeaktige suppen" som 3685 profiltekstlause halvdesperate mannfolk har sendt ho. Ho les profilen, og denne karen har masse til felles med ho. Det kan ho sjå OG lesa, fordi det står der. Nedskreve. Etter egen innsats.

Det kan ta 2 dagar, da kan ta 2 år, men då dukka denne fyren opp. Eg plassere oddspengane mine på at ho finn denne personen både interresant og verdig, etter å ha framstått på ein slik måte. Hadde han derimot IKKJE hatt profiltekst, då hadde denne karen automatisk havna i "suppa" ilag med alle desse andre karane du snakkar om. Han hadde framstått useriøs. Punktum. For som du sjøl seie, ho får 50 brev om dagen, kva faen er det som er så annerledes med DENNE tomme profilen då.

"Profiltekst har du fordi du kanskje engang iblant får besøk av en jente som likte deg, men det er viktig til å ikke gjøre det til noe mer enn det."

-Og der, med egne ord JimJim, forklarte du HEILE poenget med ein profiltekst. Denne lille innsatsen, den førte til at ei(n) person tok kontakt, og det heile er igang.

Jo det står om Snowboard, Yoga og Fjellklatring fordi mange av desse damene/mannfolka ikkje tør å ta ting seriøst, og tar heller "the safe way" og skriv generisk slik at dei ikkje stikk seg ut, framfor å gjere det motsatte, skriva ærlig og heller framstå både interessant og seriøs.

JimJim, dette her skjønnar du når du tenker deg om, alle med et snev av forståelse av kordan ting fungerer gjer det, og det trur eg du gjer og når du får tenkt deg om.

Skjult ID med pseudonym Kjeks to. 17 nov. 2011 16:36

Får du masse brev? Nei, det gjer eg ikkje. Som regel må eg ta kontakt sjølv om eg ønsker skriverier.

Finn du dei interresante, og av ein slik art som du ønsker? Ja, absolutt. Dei få jentene som skriv til meg er eg rett so fornøgd med. Det har blitt fleire fine korrespondanser av det.

Er dei kort/lang? Det varierar. Det er igrunn veldig enten eller. Felles for dei er at dei er relevant til det eg har skrevet.

Og sist men ikkje minst, kunne du fått meir spesifikke brev, av folk du ønsker å treffe (viss du er her for å treffe folk då vel og merke) ved å fortalt litt om deg sjøl? Ahh.. Eg har faktisk skrevet ein god del i profilen min, pluss at eg har eit godt knippe bilder med tilhøyrende billedtekst. Hvorvidt det eg har skrevet er ærleg og personleg er eit anna spørsmål, men eg synest likevel den beskriv meg veldig bra gjennom tema, stil og ordvalg.

Eg er enig i mykje av det du skriv, men eg skjønnar likefullt kvifor so mange ikkje gjer ein innsats. Det vil nok alltid være forskjell på kva innsats folk legg i dette, samt kva hensikt folk har. Eg aksepterar at mange er her kun for at dei er nyskjerrige og det plagar meg igrunn ikkje so veldig heller. Dersom ein ikkje kan leve med at mange er her kun på leik, ja då er ein nok på feil plass. Eg velger heller å glede meg over dei få hyggelege jentene eg møter, eller kun skriv med her inne. Eg likar glede betre enn irritasjon, slik sett er eg ein enkel mann.

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 16:55

"Får du masse brev? Nei, det gjer eg ikkje. Som regel må eg ta kontakt sjølv om eg ønsker skriverier."

Akkurat det gjeld vel på generelt grunnlag alle mannfolk, meg sjøl inkludert. Grunne til at eg spurde var at eg ikkje visste om du var mann/kvinne.

"Er dei kort/lang? Det varierar. Det er igrunn veldig enten eller. Felles for dei er at dei er relevant til det eg har skrevet."

Supert. Ser du for deg at det samme hadde skjedd utan tekst? Altså, at dei var relevant?

"Og sist men ikkje minst, kunne du fått meir spesifikke brev, av folk du ønsker å treffe (viss du er her for å treffe folk då vel og merke) ved å fortalt litt om deg sjøl? Ahh.. Eg har faktisk skrevet ein god del i profilen min, pluss at eg har eit godt knippe bilder med tilhøyrende billedtekst. Hvorvidt det eg har skrevet er ærleg og personleg er eit anna spørsmål, men eg synest likevel den beskriv meg veldig bra gjennom tema, stil og ordvalg. "

Kjempegreier, du inngår du ikkje i den kategorien som denne tråden er basert på. Jo fleire som deg, jo bedre!

"Eg er enig i mykje av det du skriv, men eg skjønnar likefullt kvifor so mange ikkje gjer ein innsats. Det vil nok alltid være forskjell på kva innsats folk legg i dette, samt kva hensikt folk har. Eg aksepterar at mange er her kun for at dei er nyskjerrige og det plagar meg igrunn ikkje so veldig heller. Dersom ein ikkje kan leve med at mange er her kun på leik, ja då er ein nok på feil plass. Eg velger heller å glede meg over dei få hyggelege jentene eg møter, eller kun skriv med her inne. Eg likar glede betre enn irritasjon, slik sett er eg ein enkel mann."

Bra svart, og rett mykje av det du seier her. Men (alltid eit men), viss man plasserer alle her inne i to "båsar" (for enkelhetens skyld). Skal Sukker som datingnettside vere fokusert og bygd opp rundt dei som er her på "leik" eller dei som er her av "seriøse" grunnar? Så er det jo å definiere kva som er seriøst eller ikkje, ei oppgave eg ikkje skal ta på meg, men ser du kor eg vil henne?

Sagt på ein anna måte. Eg vil heller velga mellom 500 "seriøse" (seriøs etter mitt syn) framfor 5000 "useriøse" (etter mitt syn).

Denne tråden kan fort framstå meget negativ, på ein måte er jo den akkurat det og. Motivet er vel eit ønske om å heva "nivået" her inne litt om du følgjer meg på den. Andre er sikkert meir enn nok fornøyd slik ting er, eg er av den sorten som ser fleire forbedringspotensial her inne.

Skjult ID med pseudonym Kjeks to. 17 nov. 2011 17:49

Forbetringspotensiale ser heilt klart eg òg. Men det er svært vanskeleg å få til ei generell "nivåhevning". Utan dei 5000 useriøse ville nok mange av dei 500 seriøse glimra med sitt fravær. For min egen del ha eg nok aldri vore eit betalende "seriøst" medlem her om eg ikkje kunne starte som useriøs og anonym for å finne ut kva dette handla om.

Trikset ligg kanskje i å sortere dei folka som allerede er her betre, enten med ein forbetra søkefunksjon eller eit-eller-anna. Heller sortering enn rangering. Eg har lite praktisk konstruktivt å komme med merker eg. Problemet er vel det samme her som på resten av internettet, vi veit at det vi leitar etter finnes, men å finne det i all denne støyen er ikkje so lett.

Skjult ID med pseudonym Retallion to. 17 nov. 2011 18:05

"vi veit at det vi leitar etter finnes, men å finne det i all denne støyen er ikkje so lett."

Så sant så sant!