Alle innlegg Sukkerforum

Singel for en uke siden, nå på sukker, grunn til å ha dårlig samvittighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym D_n on. 16 nov. 2011 03:22

Hei, jeg har vært singel en uke nå, er det noen uskreven regel som sier at man skal vente så så lenge? Vi var sammen i 2 år, vi fant ut at det beste var å gjøre det slutt da vi har sklidd fra hverandre og ikke lenger har romantiske følelser. Jeg er klar for å innlede ett nytt bekjentskap med ei jente og henne ser ikke ut til å ta dette så tungt heller, med forholdene i bektraktning, er det feil å "hoppe på" så tidlig?

Skjult ID med pseudonym Frodo on. 16 nov. 2011 03:34

Vår tidsepoke kalles singlesamfunnets tid. Du har nå havnet på riktig side av statistikken. Alt tilsier at alle forhold sprekker før eller siden, derfor handler det om å finne nye forhold hele tiden, så rakst som mulig. Opprettholde en kontinuitet og effektiitet i livet. Derfor: hopp rett inn i jakten med en eneste gang. Du har ingen tid og miste. Hva skulle du ellers ha gjort, liksom? sittet hjemme og tvinnet tomler i et formelt og politisk korrekt sølibat? Hvem hadde i så tilfelle blitt stolt av deg av den grunn?

Skjult ID med pseudonym Mae on. 16 nov. 2011 07:39

Helt enig med deg Frodo!
Jeg er i samme båt, jeg ble dumpet fordi min eks plutselig våknet opp etter to år og ikke så en framtid med meg. Hyggelig.
Jeg reaktiverte siden min her og satte i gang, fordi jeg er for bra til å sitte hjemme og sørge over noe som ikke ble av.
Man kan si hva man vil om rebound og slikt, men om da gidder ikke jeg å bruke tid på å skrive med noen her inne. Da er det bare å henge uten for et utested kl 3 en lørdag om man skal den slags.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Lovely on. 16 nov. 2011 07:41

Hvis du føler at det er det rette for deg, så er det ingen grunn til å tvile. Som du selv sier, så har ikke eksen din reagert på dette, og uavhengig av hva hun EGENTLIG føler, så har hun ikke sagt noe i mot det. Også ble dere jo enige om å slå opp, så du burde i utgangspunktet ikke ha dårlig samvittighet. Nyt singellivet, men det er ingenting i veien med å finne en partner etter kort tid. Hvis du føler deg klar, så gjør du det. Det er uansett bedre enn at du gjør noe bak ryggen på henne, og det gjør du ikke når dere har slått opp og du er fri som fuglen til å gjøre hva FAEN du vil! :)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 16 nov. 2011 08:55

hvis du er følelsesmessig over personen, så ser jeg ingen grunn til at du ikke kan gjøre som du selv føler for.

men har du fortsatt bagasje med deg, så burde du kvitte deg med den før du begynner på noe annet, med mindre du er ute etter en reboundforhold...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 08:55 Privat melding

vi er alle forskjellige, noen har behov for refleksjon etter en lang tid i forhold, for å "finne seg selv" igjen, før en begynner på nytt. Andre føler seg klar med en gang. Gjør det som føler riktig for deg :) der er ingen fasit svar :) hadde du blitt enkemann, så hadde det jo vært anderledes, men her er det jo bare to som går videre ;)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym proffdater on. 16 nov. 2011 08:58

Jeg reaktiverte siden min samme dagen eller dagen etter han sa han ikke ville date meg lenger - etter 6 mnd frem og tilbake. NEXT!

Skjult ID med pseudonym D_n on. 16 nov. 2011 11:14

Takk for gode svar folkens, godt det er likesinnede og at det ikke bare er jeg som er rar.
Jeg har ingen bagasje, annet enn minner som kommer igjen. Kjærlighetssorg har jeg ikke :-)

Skjult ID med pseudonym frkfryd on. 16 nov. 2011 12:28

Jeg må si jeg stusser litt....
Hvor klar er man egentlig for noe nytt en uke etter bruddet, og forholdet varte i to år?!?
Hvor følelsesmessig engasjert var man da i det som var?
Hvor mye har man da egentlig reflektert over forholdet, egen rolle i dette og årsaker til bruddet?

Jeg vet ikke, men jeg var ikke klar for noe nytt en uke etter bruddet. Jeg trengte tid for meg selv, tid til å tenke, tid til å sørge over det som ikke var mer, tid til å være sint, tid til å finne meg selv igjen...

Jeg dømmer ingen, men jeg TROR man trenger litt tid alene. Generellt sett vil jeg også påstå at kvinner er flinkere til å ta seg denne tiden, men rusher fortere inn i noe nytt.
Jeg har truffet flere her inne som helt åpenbart IKKE er klare for noe nytt forhold når det kommer til stykket!
De trodde det når de meldte seg inn her, men i møte med nye kvinner kommer savnet og tankene rundt eksen tilbake.

Jeg ville være svært skeptisk til å date en mann som fortalte meg at han gikk ut av et forhold for kun en uke siden....men, det er jo bare meg:)

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 12:31 Privat melding

Det er jo noe med at menn gjerne bruker kvinner for å komme seg over den forrige de var sammen med uten å legge noe mer i det enn det det er.

Å gå ut av et forhold uten bagasje etter en uke hadde ikke vært mulig for min del, men andre kan jo ha det annerledes enn meg. Et tap som må bearbeides er det jo uansett, måten man bearbeider det på er jo så forskjellig som to dråper vann.

Skjult ID med pseudonym flygeekorn on. 16 nov. 2011 12:33

^^^^ enig frkfryd..

Veldig skeptisk , sjønner ikke hvortfor folk skal hoppe rett inn i noe nytt etter så kort tid.

Det er tydligvis ganske normalt.

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 12:35 Privat melding

Å generalisere det som normalt er det jo ikke, men TS får få lov til å synse det han vil for min del.

(kvinne 55 år fra Østfold) on. 16 nov. 2011 14:03 Privat melding

Skjønner ikke helt hvorfor D_n trenger og spørre om dette er ok i forumet.

Om man trenger en aksept for dette så må det jo være fra ny partner eventuellt. For meg så virker det som om D-n ikke er helt over dette forholdet....

Eller i håp om at eksen også befinner seg her på forumet og se på meg da... jeg har ny date etter en uke.

Dersom to personer har vært sammen i to år og sklidd fra hverandre, så anser ikke jeg at bruddet kun har vart i en uke. Som regel går dette over tid og ganske så smertefrit.

Så henger meg på frkFryd her på resten.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 14:13 Privat melding

Det var vel ikke akkurat aksept TS var ute etter.. og han sier jo at forholdet var over før det var slutt, at følelsene for hverandre var borte, så kanskje han allerede hadde akseptert dette før det ble slutt, og dermed også fått bearbeidet det. TS ønsket å vite andres mening om dette, ikke aksept, for han hadde jo gjort som han følte uansett. Hvis han selv føler han er klar til å gå videre, så hvem er vi til å si at han ikke er det??
Folk takler ting forskjellig, så når HAN føler han er klar til å gå videre, så får VI akseptere det ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 nov. 2011 14:19 Privat melding

Det er jo opp til hver enkelt da. Personlig så syns jeg en uke er litt tidlig etter et brudd. Jeg har nok ikke vært klar for noe nytt etter en uke bare,men folk er jo forskjellige. Har forholdet deres vart i mere enn 2år,så har det jo vært enda værre å gått inn i et nytt forhold så fort. Men dette vet du selv,hva du føler for.

(kvinne 55 år fra Østfold) on. 16 nov. 2011 14:25 Privat melding

Nortibia, ser at innlegget mitt kan virke litt kvast. Og ordet aksept ble feil. Så om jeg korrigerer meg litt så finner jeg det litt merkelig at noen spør om andres mening på dette området.

Det må da være helt underordnet liksom. Hver og en vet best med seg når en er klar til å gå videre.

Noen er det sikkert etter en dag andre år, men det jeg skal frem til er at det er vel viktigere å få synspunkter til de nye datene enn oss forumtroll.... *ler*

Skjult ID med pseudonym Sigg on. 16 nov. 2011 15:42

Gjør det som føles riktig for deg..:)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 16 nov. 2011 15:44

Hva?? Et halvårs isolat sier jeg. Bruk kjelleren, spis nøkkelen. Din rakker.

(kvinne 32 år fra Akershus) on. 16 nov. 2011 16:40 Privat melding

Jeg tenker at vi mennesker alltid har mange relasjoner til ulike mennesker samtidig. Jeg har også erfart at det er mulig å romantiske følelser for flere menn samtidig. Et forhold handler i mine øyne imidlertid også om å ta et valg om å utvikle noe sammen og knytte seg til hverandre. Har man avsluttet et forhold har man også tatt et valg om å avslutte videre romantisk relasjon.

Det avgjørende tenker jeg er hvorvidt en faktisk er åpen for å date andre og utvikle følelser (også) for andre. Dette er kanskje vanskelig dersom tilknytningen til en flørt/ekskjæreste enda er veldig sterk, men det må en selv kjenne på. Det går fint an å bearbeide følelser for en person, samtidig som en utvikler følelser for en annen. Dette er rett og slett ikke svart/hvitt. Det er jo ikke slik at man noengang slutter å føle overfor andre mennesker, følelsene endrer seg bare, og likedan gjør tanker og valg rundt følelsene.

Mulig dette ble veldig uklart formulert, men noen av dere forstår kanskje likevel.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 16:56 Privat melding

@Papou jeg forstår hva du mener, men tror her så var det at han ville høre meninger hva andre syntes, hva "jenter" som han eventuelt ønsker kontakt med ville se på det :) Han selv sier jo at han føler seg klar, så det har vel ikke vi noe med, men hvordan vi som en andrepart ville se på det, om han tok kontakt med deg og flørtet med deg, etter så kort tid :) ville du sett på ham som useriøs fordi at han begynte datingen så fort etter et 2 års forhold? Jeg for min del bryr meg ikke om det er 1 uke eller 5 år siden sist forhold (om han hadde vært en jeg fant interessant og flørtet med), så lenge han er ferdig med det, og er klar til å fokusere på meg :)

Skjult ID med pseudonym D_n on. 16 nov. 2011 17:01

Takker nok en gang for meningen dere deler med meg og hverandre. Som nortibia sa så var forholdet følelsesmessig dødt på slutten, vi var sammen av rent praktiske grunner siste stunden. I første innlegget så skriver jeg "hoppe på". Dette er kanskje ikke helt det jeg ville si, jeg kommer ikke til å gå inn i noe nytt forhold de første dagene som det kan høres ut som, men begynne å se meg om har jeg allerede begynt med, og føler selv det er riktig. Fy å kalt det er ute forresten!

Skjult ID on. 16 nov. 2011 17:03

@miris : det du sa!! :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 18:33 Privat melding

høres ikke ut som det var et dypt forhold? evt så kan en få reaksjoner på et mye senere tidspunkt etter at det første "sjokket" har lagt seg

Skjult ID med pseudonym D_n on. 16 nov. 2011 19:57

@høye_typen

Det var mye følelser og jeg var veldig forelsket, vi vokste vel sakte men sikkert fra hverandre.

Skjult ID med pseudonym X on. 16 nov. 2011 19:58

alltid greit med litt mus etter brudd..

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) on. 16 nov. 2011 20:06 Privat melding

No ska du høre NØYE: EG føler at DU sku brukt MYKJE lenger tid enn du gjør... FORDI.... at EG opplever... at EG sku hatt meir tid... SÅ - da rekner eg med... at DU og trenger LIKE lang tid som meg... på å bearbeide ting... CA 15 år.... trur eg e..... normalt... :D

Skjult ID med pseudonym D_n on. 16 nov. 2011 21:31

Hurra :-)

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 15:26 Privat melding

Æsj, sånne trengende mennesker som absolutt MÅ ha en kjæreste til enhver tid har jeg ikke noe til overs for. Ikke "rebounds" heller.

Så om det var MEG du skulle invitere på date, så ville jeg holdt godt kjeft om tidspunktet for bruddet...