Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID on. 16 nov. 2011 11:46

Er stort sett en positiv stå på dame som ikke gir meg så lett, men hvor mange "beklager, men jeg tror ikke vi passer sammen" svar skal man kunne svelge før man gir opp. Hvordan kan man vite sånt egentlig uten å ha møtt meg. Er menn her seriøst ute etter å møte noen, eller er det mest å surfe rundt å titte for å se om man finner noen enda penere enn forrige profil man tittet på. Ikke meningen å virke furten, men etter en stund uten resultater av innsats blir man muligens noe demotivert. Er tross alt en resultat orientert dame. ;)

Skjult ID med pseudonym Gubben32 on. 16 nov. 2011 11:51

De gangene jeg gir et slikt svar, så er det en veldig stor avstand mellom personen som tar kontakt med meg og hva jeg oppfatter som min målgruppe. Det er ikke et svar jeg gir om personen som tar kontakt virker rimelig "grei", men hvor hun litt "tilfeldig" kanskje ikke virker interessant nok til at jeg ønsker å bli bedre kjent med henne.

Så det KAN hende du skyter litt over mål ift hvem du tar kontakt med om du kun får slike tilbakemeldinger.

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 12:15 Privat melding

Tja, noen liker hvordan du ser ut, noen gjør ikke. På nett er dette pri1, lik det eller hat det, men sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym Pedro on. 16 nov. 2011 21:39

DU er nå heldig som i det minste får "ikke interessert"-brev da...
Det er plenty av mannfolk her inne som ikke får NOE svar på sine henvendelser... ei heller "Ikke interessert"...

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 nov. 2011 21:46

Dating på nett er og blir en overfladisk greie. Her "shopper" vi mennesker som om de var matvarer i en butikk. Vi blar oss igjenom det ene bildet etter det andre uten å vite noe som helst om personen. Man ser ikke sjarmen eller blikket eller noen av alle de små tingene som kan trigge oss om vi hadde møttes i virkeligheten. Sannheten herinne er at enten liker man bildet ditt eller så gjør man det ikke. Teksten har sjeldent noe å si er min erfaring ihvertfall. Kanskje forskjellig for kvinner og menn da. Lær deg å ikke ta det personlig herinne for ingen av dem avviser egentlig deg fordi de kjenner deg ikke.

(mann 42 år fra Telemark) on. 16 nov. 2011 21:50 Privat melding

Dette er norges største datingnettsted, med et langt høyere antall aktive profiler. Her vil du finne alle ytterpunkter i tilegg til den store massen. Er dette noe du til stadighet opplever så sender du til feil menn helt enkelt!

Skjult ID med pseudonym Strings on. 16 nov. 2011 21:52

Og som Pedro sier, er mange damer som ikke svarer.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 21:55 Privat melding

synes det til avveksling er fint at det ikke var en bitter mann som var trådstarter

(mann 42 år fra Telemark) on. 16 nov. 2011 21:56 Privat melding

Høres ut som en veldig god ide HDV, eneste bakdel er at matchsystemet her inne ikke tar hensyn til annet enn svarene enn oppgir i relasjonstesten! Da blir mange koblet sammen på tross av to ting...utseendet og kjemi!

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 nov. 2011 21:56 Privat melding

Nei, for det har vi jo ikke hlrt om før. :)

Skjult ID med pseudonym Strings on. 16 nov. 2011 22:03

ikke sant Høyetypen......men det er ikke første gangen jeg ser damer lage tråder som det her faktisk:) Det er nesten like vanlig som når en mann gjør det:)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 22:06 Privat melding

@ handervetu
den der "beklager, er ikke interessert, lykke til videre" er standard avvisnings melding fra Sukker.. hva mener du at en skal svare når en ikke er interessert da?? lyve, for å skåne motparten? kan være mange årsaker til at en ikke er interessert da..

sjansedate hadde jeg aldri gått på ut fra matchtall :/ tenk deg at du sitter og venter, og så kommer jenta inn, du forstår det er henne og smiler, og hun snur i døra.. er det kjekkere? da synes jeg det er bedre å heller bare velge en uten bilde i nærområdet til å ha en blinddate med, som en har utvekslet noen meldinger med..

Skjult ID med pseudonym Strings on. 16 nov. 2011 22:08

Jeg tror det HDV forsøker er å finne på noe som øker antal dater mellom sukkerbitene nortibia...........med mindre du har et bedre forslag synes jeg vi skal gå med på han sitt:)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 22:14 Privat melding

det er nå noe som heter blind date. burde vi rådføre oss med blindeforbundet?

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 16 nov. 2011 22:15

da synes jeg du burde lese meldingen min en gang til Strings.. jeg sa ut fra matchtall.. da kan en jo bare velge noen uten bilde som en gjerne har pratet litt med istedet, større grunnlag for at en ihvertfall kan ha en fin kveld da, om ikke annet..

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 16 nov. 2011 22:15

Du svelger kun så mange som du ønsker å svelge.
Men er det ikke tross alt bedre at det stopper her og at det ikke blir mange småforhold som aldri fungerer?
Jeg ville da tro at noe slikt var mye mindre tappende enn alternativet.

Uansett, det kan ofte dukke opp ting underveis i bli kjent fasen før dere møtes som for folk er en dealbreaker som f.eks ikke står oppført i profilen din.

Skjult ID med pseudonym Strings on. 16 nov. 2011 22:19

hva annet enn matchtall skulle lagt grunnlaget for disse lykkedatene northibia?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 16 nov. 2011 22:23 Privat melding

skjønner godt at noen synes dette er like vanskelig som arrangerte ekteskap dette her, så mange særinteresser som skal tilfredssstilles