Alle innlegg Sukkerforum

Beskjæring av bilder...!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pictures ti. 25 mars 2008 17:51

Ok, til alle menn (og kvinner forsåvidt, men dere ser jeg ikke) som har profilbilder, tatt i badespeilet, gangspeilet eller annet speil, samme det... Les dette, vær så snill.

Alle som har installert Office-pakken på pc'en sin har et svært enkelt bilderedigeringsprogram inkludert i dette som heter Microsoft Office Picture Manager. Så selvom du ikke har Photoshop eller annet, er det nå ingen unnskyldning for å ha profilbilder med synlig mobiltelefon, rot på badet, merkelige ting i bakgrunnen etc...

Til dere som tar bilder av dere selv med mobiltelefonen RETT FORAN ANSIKTET: Bruk speilet for å se at du befinner deg i fokus og ta så bildet. Dersom du nå ikke klarer å ta bilde uten å få med telefonen din, kan da bruke nevnte program for å beskjære bildet, slik at vi slipper å se telefonen din. Vi trenger det ikke.

Ta bildet - Legg det inn på pc'en - Høyreklikk på miniatyrversjonen og klikk "Åpne i", velg deretter Microsoft Office Picture Manager - Bildet åpnes nå i programmet - På menylinjen øverst trykker du på "Rediger bilder" - til høyre i bildet kommer det nå ulike valg, for å beskjære bildet: Trykk "Beskjær".... Det kommer nå opp håndtak på alle bildets sider og du kan beskjære som du ønsker, ved å holde venstre musetast inne og dra håndtakene i ønsket retning. Når du er fornøyd trykker du "Ok"-ikonet i menyen på høyre side og deretter lagrer du ved å trykke på lagringsikonet på øverste menylinje eller "Lagre som" hvis du vil lagre bildet under nytt navn.

Jeg håper lynkurset kan føre til færre merkelige og rent ut sagt udugelige profilbilder og flere kjærester i en fei ;-) He he...

OG: DETTE BURDE VÆRE UNØDVENDIG Å SI, MEN.... VÆR SÅ SNILL: VASK DET BADESPEILET FØR DU TAR BILDER VIA DET.... VI MÅ IKKE SE SKITTEN PÅ BADET DITT. VI VIL HELST IKKE DET...

Skjult ID med pseudonym mariflyfly ti. 25 mars 2008 18:05

For ikke å snakke om nakne overkropper hvor muskler flekses også!
Jeg hadde gitt en kjekk, flott mann et gult hjerte på bakgrunn av hva han sa i profilen sin...han hadde ikke bilde. Og så kom det et bilde i album - av en naken overkropp, uten hode da. Sånt billigsalg kan du ha i fred for meg, så jeg fjerna den gule stjerna og klikket ham ut som ikke interessert.
Et smilende ansikt er greit og jeg synes faktisk ikke at det er så ille med et skittent speil eller en synlig mobil - bare den på bildet smiler!

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 25 mars 2008 18:09

Kan hende vi er litt stolte av kroppen vår og ønsker å vise den fram...men han kunne vist ansiktet også da...

Skjult ID med pseudonym ler ti. 25 mars 2008 18:56

Hahahahahaaha..........artig, og meget så sant innlegg!!!

Skjult ID med pseudonym vestfold ti. 25 mars 2008 19:33

HAHAHA - flirer godt her nå! Skiten på badespeilet er helt ok for meg, for da vet jeg hvem jeg ikke skal skrive til
*hihihi*

Skjult ID med pseudonym sommerfugl ti. 25 mars 2008 20:04


Det var da positivt at mange fikk lære hom vordan de kan få et bedre bildet av seg selv:-).

Skjult ID med pseudonym manue ti. 25 mars 2008 21:00

Jeg er fasinert av alle dem som må ha hjelp av speil for å ta bilde av ansiktet.... Mulig jeg har veldig lange armer...

(mann 52 år fra Østfold) ti. 25 mars 2008 21:31 Privat melding

sciroco:
Du brakte jo absolutt ikke så mye konstruktivt og positivt inn i tråden du da, selv om du slengte på noen smileys på slutten.

Trådstarter var kanskje litt oppgitt akkurat når hun skrev den så ordvalget kunne kanskje vært litt mere positivt, men jeg synes heller ikke innlegget var direkte negativt.

Det er mange som skriver inn på forumet og lurer på hvordan de kan få bedre respons på sine profiler. Pictures har sett at mange har gjort ingentingfor å forbedre profilbildene sine. Hun har også laget en bra bruksanvisning slik at de fleste burde klare å få det til.

En så opplagt detalj som å rydde litt i bakgrunnen har hun sett seg nødt til å rope ut for å være sikker på at det skal trenge gjennom til de som ikke allerede har skjønt det.

Godt jobba Pictures.

Skjult ID med pseudonym KiRof ti. 25 mars 2008 21:33

Forøvrig så er jeg litt enig med vestfold :-)

Skjult ID ti. 25 mars 2008 21:38

det beste er de bildene hvor man faktisk ser medisiner i hylla i bakgrunnen.
isj.

(mann 37 år fra Østfold) ti. 25 mars 2008 21:40 Privat melding

Hehehe - her må jeg nesten skryte litt til jentene her inne. Som relativt seriøs hobbyfotograf har jeg blitt imponert av den generelle standarden på profilbildene til jentene jeg har sett så langt. I motsetning til trådstarter har jeg ikke opplevd mobil foran ansiktet, skitt på badet, eller mye merkelig i bakgrunnen...

Noen har til og med lagt ut profesjonelle bilder, tatt av fotograf, noe som selvsagt øker "blikkfang-faktoren" betraktelig.

I motsetning til mariflyfly har jeg imidlertid ikke sett bilder av bare overkropper her.... ;)

Skjult ID med pseudonym Pictures ti. 25 mars 2008 22:25

Ok. Her ser jeg meg nødt til å rydde opp i et par ting.

Jeg skrev innlegget av to grunner:

1. Fordi det på herresiden er mange dårlige bilder. Mange. Bilder i all slags speil, med all slags bakgrunner, med all slags medisiner og med all slags skitt på speilet. Mange vet ingenting om å ta bilder og trenger kanskje noen hint i riktig retning. Menn generelt sett er ikke spesielt flinke til å ta hint, derav de store bokstavene.

2. Mange kjenner kanskje ikke til redigeringsprogrammet jeg nevnte og jeg skrev skritt-for-skritt-manual, slik at det skulle være enkelt for alle å forstå, dersom de har dette på pc'en sin.

Det er et par ting til jeg glemte å si - Husk å belyse ansiktet greit for best mulig fargegjengivelse og hold kameraet/mobiltelefonen stille når du tar bildet, slik at bildet blir klart. Kutt vekk støy i bildet med redigeringsverktøyet og vips - "renere" og bedre bilder.

Og du, Sciroco - dersom du tok dette personlig på noen måte, så er det pussig. Hvis ikke, forstår jeg ikke hvorfor du kan hisse deg opp over noe så dumt, som at andre hisser seg opp over noe du mener er så dumt. Puh. Mitt innlegg var frustrasjon/hjelpemiddel. Hva var ditt? Usakligheter. Bruk tiden på noe nyttig fremfor dette - som du tydeligvis synes er så dumt/klagende/negativt. Dersom du har mer å si meg angående mitt hovedinnlegg, så legge igjen en melding her så skal jeg kontakte deg, slik at vi ikke kaster vekk mer plass på diskusjoner utenfor tråden her. Noen kan ha bruk for dette, vet du, selvom du mener det er uvesentligheter.

God kveld :-)

Pictures.

(kvinne 49 år fra Akershus) on. 26 mars 2008 08:10 Privat melding

Tusen takk til trådstarter!

Nytt bilde er klippet og limt takket være dine instruksjoner:)
Super dag til deg!!

(mann 49 år fra Oslo) on. 26 mars 2008 17:10 Privat melding

limt in røde øye NEWE ?... tar det som ett spøk ..:)

Skjult ID med pseudonym rettetast on. 26 mars 2008 17:21

Heter en spøk :-)

(mann 49 år fra Oslo) on. 26 mars 2008 19:13 Privat melding

må klippe min norsk.. sorri <<< skriveleif ...ser dårlig..rød i øyene også

(mann 49 år fra Oslo) on. 26 mars 2008 20:00 Privat melding

må klippe min norsk.. sorri <<< skriveleif ...ser dårlig..rød i øyene også

(mann 52 år fra Østfold) on. 26 mars 2008 21:12 Privat melding

Hovedpoenget til Pictures var vel å gi tips om at det er enkelt å gjøre sine profilbilder bedre.
Jeg vil allikevel foreslå ett alternativ program til de som ikke har Microsoft office og som heller ikke vet om andre måter å få redigert bildene sine. (Programmet er uansett verdt å ha, selv om du har Microsoft Office.)

Programmet heter IrfanVIEW og finnes på http://www.irfanview.com/
Dette er ett gratis program.

(Hvis det er noen som trenger enkel bruksanvisning i bruk av irfanview så er det bare å sende melding så kan jeg skrive en oppskrift.)

Skjult ID med pseudonym Pictures on. 26 mars 2008 22:09

NEWE: Så bra! :-) Da hjalp det jo for noen :-) Røde øyne kan du også fjerne i det programmet, samme fremgangsmåte frem til "rediger bilder" - gå deretter til "Korriger røde øyne" marker øynene som skal redigeres og trykk "ok". Igjen: Lagre eller lagre som, alt ettersom. Nå slipper Amadeus å se de røde øynen mer ;-)

Fint noen hadde nytte av dette - det var hensikten.

Sciroco: Fint du har revurdert. Jeg er ikke fast inventar på dette forumet av den enkle grunn at det er for mye bullshit her. Man starter en tråd og deretter er som regel 80% av svarene ikke relatert til tema. Det blir for dumt og det blir irriterende. I denne tråden er det faktisk 10 innlegg som ikke er verken til hjelp eller gir noe informasjon i det hele tatt og det finnes det jo egen tråder for. (Ref: Tåkeprattråd som stort sett ligger øverst i lista) Denne tråden var ment som en enkel instruksjon for de som ikke visste det fra før. Det VAR klaging i mitt hovedinnlegg, fordi dette har vært noe jeg har sett på en stund og ser på som unødvendig, når det er enkelt å gjøre noe med. Jeg regner med at denne problemstillingen ikke gjelder deg ja, hvis jeg dømmer etter profilbildet. Det var derfor jeg ikke forsto hva du måtte henge deg opp i. Men ferdig med det :-)

Ha en strålende kveld :-)