Alle innlegg Sukkerforum

Opplegg som fører til mer respons og dates!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym likefrem on. 16 nov. 2011 23:42

Det er jo ganske mange sutretråder om at det er umulig å få respons, og at det blir for få dates, og masse tåpelige ideer om opplegg som kunne føre til at det ble flere dater.

De som stadig vekk kommer med alskens idéer om opplegg og ordninger som hadde ført til at det ble flere dates mellom sukkerbrukere, er som oftest menn, og er, uten unntak, dem som stiller svakere på markedet.

I stedet for masse vidløftig tankespinn om hva andre burde gjøre og hva sukker burde gjøre for å få i stand flere dates, så burde kanskje disse brukerene gå litt mer i seg selv. Dersom man ikke stiller svakt på markedet, så blir man plutselig ikke opptatt av hvordan det kan bli lagt til rette for flere dates, fordi det ikke lenger er et problem man har.

Det er mange på forumet og generelt som med fordel kunne vurdert å endre kosthold/trene, kanskje får en venn til å ta et bra bilde av dem med ordentlig kamera i stedet for å knipse med mobilkameraet i speilet på dass, tenke litt mer gjennom profilteksten sin, etc.

Å klage på utseendefokus her er uendelig dumt - det endrer ingenting. ALLE har preferanser mht. utseende, og de som er penest får velge videst. Det må bare de mindre heldige innfinne seg med, for det kommer ikke til å forandre seg. Men selv om man helt klart ikke er i toppsjiktet mht utseende, så er ikke det noen grunn til å drite helt i den visuelle presentasjonen av seg selv. Mange av de mannsprofilene jeg har sett, synder grovt på dette punktet. Du er helt sikkert en godgutt, men kan du klandre damene som besøker for at de blir avtent av å se en ustelt blautfeiting i blass t-skjorte og sliten joggebukse med bernaiseflekker på?

Skjult ID med pseudonym neptun on. 16 nov. 2011 23:43

Jeg er i hvert fall glad at en som deg ikke er interessert i en som meg.

Skjult ID med pseudonym proffdater on. 16 nov. 2011 23:44

WORD!!

Skjult ID med pseudonym likefrem on. 16 nov. 2011 23:47

Jeg er en usympatisk drittunge.

Skjult ID med pseudonym likefrem on. 16 nov. 2011 23:49

Høhø, "likefrem".

Jaja, the truth hurts, vet dere.

Møter man på jobb ustelt? Møter man i selskap ustelt? Så hvorfor møte her i en shabby fremtoning?

Skjult ID med pseudonym 123 on. 16 nov. 2011 23:53

Startinnlegget i denne tråden kunne godt vært en del av Zs sutretråd :)

Skjult ID med pseudonym Misterixen to. 17 nov. 2011 05:39

Vet ikke helt jeg men kravlisten er noe høyere enn utseendefaktoren her inne.

Den berømte MASTERGRADEN er status for damene her inne. Har du ikke dette kan du glemme å få kontakt med noen nesten. Rart dette der!
Kvinner er ekstremt vanskelige på alle fronter når det gjelder dating.

HELST SKAL DEM HA FULL PAKKE

Han skal se ut som en filmstjerne. Det er drømmeprinsen dette.

Litt for mye skuespill. Virkeligheten er en annen!!!!

Skjult ID med pseudonym kar to. 17 nov. 2011 09:08

Så mastergrad skaffer meg dame? Fem år var ikke bortkastet likevel!
\o/
<o>
\o/

Skjult ID med pseudonym badgrrl to. 17 nov. 2011 13:12

Likefrem pleier å være litt vel likefrem for min smak, men jeg må si jeg er litt enig i dette.

Møter du på jobbintervju i slitte olabukser med uinteressert blikk er det det jeg ser, uansett kompetanse og kunnskap. Hvis du vil at noen skal se dine gode kvaliteter må du la være å distrahere med detaljer det er sååå lett å gjøre noe med. Kjøp en ren og hel skjorte, vask håret og få noen til å ta et nytt profilbilde hvor du smiler, trenger ikke være drømmeprins, men da ser man kanskje videre forbi bildet iallefall og oppdager kanskje det som står i profilen..

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 15:19 Privat melding

Likefrem har mye rett da.. det er ikke utseende som spiller den største rollen på bilder for jenter, men fremtoningen. Tror mange mannfolk her inne kunne fått mye mer kontakt hvis de gjorde som likefrem sier og badgrrl.. jeg bryr meg ikke om slankingen, mennesker kommer i alle former.. men rene og ordentlige klær, ordnet hår, etc HAR mye å si. Spesielt om jentene gjerne har brydd seg selv om slike ting. Til og med farge på klærne har mye å si.. bruker du hvit tskjorte når du er vinterblek, og hvit bakgrunn.. så blir bildet platt med lite dynamikk, det blir kjedelig og ikke interessant. sånne passfoto bilder også. Det er jo en årsak til at passfoto blir til latter blant venner etc.. at det ikke ligner, og en ser rar ut..
Siden folk ER her inne, så regner jeg med at de ØNSKER å treffe noen, og da må en gjøre litt "EFFORT". Det har ikke med utseende å gjøre, men de fleste blir IKKE bra på bilder, for en fjerner jo glimt i øyet, dynamikken i ansikts uttrykk, sjarm etc etc. Selv om en trives best i halvmørke, så er halvmørke cameraets verste venn, men det som er værre, er lystoff lys på badet. det kommer ofte ovenfra og ned.. og hvem ser vel normale ut i slikt lys? ;) prøv å ta bilde utendørs i dagslys for best mulig "ærlig" bilde.. prøv forskjellige vinkler.. kan godt bruke mobil camera, det gjør ikke noe, der er timer på det også, så en kan sette det fra seg. Bare noen råd :)

(mann 45 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 16:26 Privat melding

Jeg leste nå denne diskusjonen, og vil legge til at det er et "pinlig anti-kreativt" system som Sukker begrenser oss ved. De har x antall regler for hvordan et bilde skal være, og på en slik måte at det "går visuelt utover sjelen".
Det er et greit bilde som jeg endelig fikk lov til å bruke. Men hvis noen er nysgjerrige på hva slags foto du risikerer å få blokkert av Sukker så ta en titt på FØRSTE bilde i albumet mitt. Sukker tillater at bilder er tatt i et skittent speil med et diffust ansikt lengre borte. Men et sylskarpt nært bilde med et vagt blåslør som ikke skjuler noen ting (men sien noe om ens personlighet) kappes øyeblikkelig vekk.
Det er enten maskiner eller maskin-mennesker som driver dette systemet. Antagelig det siste.
-tresnitt

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 17 nov. 2011 16:55

For menn:

1. Utseende/fremtoning. Se bedre ut.
2. Høyde. Bli høyere.
3. Utdannelse/yrke/inntekt. Skaff deg høyere lønn/status.

Dette da for å få innpass. Hva som skjer deretter vil jo avhenge av personlighet etc. Så kjøp litt riktig personlighet i samme slengen. Tror de har på Clas Ohlson, på sånn innsprøytnings-tube. "Fake it 'til you make it" tror jeg den heter.

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 17 nov. 2011 17:03

Helt enig med deg, tresnitt!
Når jeg ser på online-listen min, er det merkelig at noen bilder har sluppet gjennom nåløyet til Sukker. Noen viser knapt ansiktet, en kan så vidt skimte noe der, for mørkt, for utydelig ... for lang avstand. Én står i dusjen, mens han såper seg inn ... og smiler *teit*.

Bildet ditt er fint, kanskje jeg tar en titt innom profilen din ...

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 17 nov. 2011 17:21

Trådstarter har rett i masse. F.eks at ALLE... inklusive jenter-.... går etter utseende... eg også for den saks skyld... er hverken bedre eller verre enn andre...

Eit MINSTEMÅL fra damene her inne, må være å ihvertfall sende eit svar... når ein får ein post... det gjør ihvertfall eg... men å bare drite i å svare noen som sender deg ein melding... det er UFINT... og sier endel om vedkommende... greit at eg ikkje er Mr Right for alle, men åssen kan ein sjølv forvente å bli behandle med respekt her inne, hvis ein sjølv ikkje har noen form for respekt for andre

(mann 45 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 17:27 Privat melding

Ja, Enigma. Jeg hadde krympet av skam hvis var med å forme slike tåpelige regler som ikke virker på noen fornuftig måte. Du blir nok overrasket over at det bildet ikke fikk plass. Det er fotografisk formmessig helt presist. Og som svar da jeg klaget var ca: "det er ikke lov å vise paraplyer istedenfor ansikter". A-ha. Neivel...
-tresnitt

Skjult ID med pseudonym 123 to. 17 nov. 2011 17:29

Han i dusjen - det er meg :D

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 17 nov. 2011 17:32

Haha ... tror jeg ikke noe på! :-)

tresnitt:
Høres rart ut, ja.
Får se, titter innom en gang ...

Skjult ID med pseudonym 123 to. 17 nov. 2011 17:43

Nei, du har nok rett :)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 17 nov. 2011 17:48

Tuller du med meg ... ?
Vet ikke hva jeg skal tro. Greit å vite, du er i hvert fall renslig :-)

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 17 nov. 2011 18:13

Det er selvfølgelig ikke enhver som faller for slike "skumle" bilder, men det skulle være lov å ekspressivt vise seg selv i forskjellige utgaver så lenge man er tydelig og saklig nok. Uten å være tvunget til den aller mest typiske versonen. (Som for kvinnene er et uskarpt speilbilde m/blitzblink, kappet hode, og et søtt skrått smil.) Helt greit det, men det er altså Sukkers snevre syn som .....ja....
-tresnitt

Skjult ID med pseudonym 123 to. 17 nov. 2011 18:20

Det er nok ikke meg nei Enigma :)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 17 nov. 2011 18:24

tresnitt:
Tror jeg skjønner. Du vil ikke fremstå like stereotyp som mange her. Og du har ditt eget uttrykk som du vil vise, som beskriver deg, i hvert fall noe av din personlighet. Forstår at du også er en kunstner (amatør?), derav navnet ditt. Jeg vil ikke gå i ett med massen, men finne min egen plass ... Skulle ønske jeg kunne mer om fotografi.

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 17 nov. 2011 18:27

123:
Der var du - puh!
Nei, skjønte det. Bare hjernen min som spilte meg et lite puss isted. Kom plutselig på hvorfor det ikke er det ... sier ikke mer.
Har du forresten tall i nick`et ditt ... ? (Jada, nysgjerrig).

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 17 nov. 2011 18:38

Litt enig med deg, men du ser fullstendig bort i fra den mellom menneskelige kontakten som gjør at man faktisk kan falle for personlighet og sjarm.

Er utrolig mer mulighet for en kvapsete dame å sjarmere meg i virkeligheten enn her på sukker. Her er det utelukkende utseende som teller, med en ørliten fokus på egentekst og annet som er i profilen. Dermed er det tilsvarende viktig å få ett godt bilde og utseende for å lykkes her. Med mindre du er såpass flink til å skrive at du klarer å fullstendig bergta den du seder melding til allerede i første meldingen. Gitt at vedkommende da faktisk gidd å lese den...

At du ser veltrent og fin ut gir deg en sjanse til å møte vedkommende, noe som i utgangspunktet er bra. Men det viser seg jo ofte at de ikke nødvendigvis er mer heldig i kjærligheten enn "oss stygge" i og med at en del svært pene mennesker har vært på sukker i åresvis.

Verst er det for oss med dårlig utseende, elendig kondisjon og en direkte motbydelig personlighet... For å ikke snakke om en lite gjennomtenkt profil med dårlig profilbilde! Neste måned skal jeg heller brenne de sedlene jeg bruker på sukker.. Da får jeg i det minste litt varme for pengene!

Skjult ID med pseudonym 123 to. 17 nov. 2011 21:15

Ja Enigma :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 21:20 Privat melding

@ boble... jada.. trenger bare si ASL jeg :p hahaha

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 17 nov. 2011 22:35

Jeg har et bilde hvor jeg har hele, rene, fine klær, jeg smiler og det er i en relativt dynamisk og naturlig setting.
Har hatt det siden jeg meldte meg inn, uten at det ser ut til å være oppskriften på et bra bilde tydligvis.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 22:37 Privat melding

@powpow kanskje oppdatere det da? :p kommer jo an på hvor lenge du har vært her da...

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 17 nov. 2011 23:06

@nortibia
Har jo vekslet litt. Alle bilder med samme konsept. Og jeg har vært her i over 1 år så.. :P

Skjult ID med pseudonym Smarting lø. 8 juni 2013 17:18

Trådstarter har rett.

Jeg gjorde det han sa tidligere, jobbet med meg selv på alle punkter, ikke mist profilen, og fikk mye bedre respons etterpå.

Skjult ID med pseudonym grei lø. 8 juni 2013 17:24

Er den bernaise-flekken på joggebuksen min utslagsgivende for at damer ta kontakt, ja da kan det bare være!

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 8 juni 2013 17:25

alle datene eg har hatt starter med eit hei...er faktisk ikkje værre enn det:)

(kvinne 42 år fra Østfold) lø. 8 juni 2013 18:15 Privat melding

@TS: helt enig i det med bilde... Er ikke så veldig begeistret for selvportrett i speilet. Men når alt kommer til alt, så hjelper det uansett lite at mannen ser ut som en gud, men har tom profil... Det er profilteksten som er avgjørende for om jeg blir nysgjerrig.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 8 juni 2013 19:25 Privat melding

Helt enig mht til billede, da jeg ikke selv kontakter en pige, som har et stærkt overdrevet redigeret billede, eller et billede, som er taget 10 meter væk fra hende, men er lidt uenig i, at finde ret vinkel ect, så heller ta et narturligt billede, da jeg har klikket videre fra en del kvindelig profiler, da man ser, at alle billederne er taget i samme vinkel, så bliver jeg mistænksom og egentlig overbevist om, at billedet ikke representere hendes faktiske udseene, hvilket jeg da også har oplevet ved et møde ude i det virkelige liv 2 gange for meget!:)

Sukker.no har flest medlemmer i Norge, men fordelingen av mænd og kvinder er, som altid, utrolig skævt fordelt, selvom sukker`s markedsføring hentyder noget andet!

Os mænd tager det ikke så alvorligt, at springe ud i netdating, men kvinder derimod, har en lidt strengere holdning til det, så klart fordelingen af mænd og kvinder bliver skævt, også på sukker.no.

Hvis jeg havde været kvinde på sukker.no, så føler jeg mig overbevist om, at jeg også ville blive en smule arrogant og selvoptaget, da langt de fleste modtager 2-4 breve i timen, som svarer til det jeg som mand, bosat på vestlandet, modtager på 3 mnd. hvis jeg er heldig! Når man har så mange, som viser interesse, om det er oprigtigt eller ikke, så bliver man vel kræsen, selvom jeg tror, at en del kvinder herinde faktisk går glip af personer, som faktisk havde passet mentalt bedre til dem, selvom udseene ikke var en 10`er men en 9`er:)

Men vi er jo mennesker og siden dette er online dating og menneskerne er blevet til en side, som man besøger og bedømmer, så er kravene pludseligt blevet ekstrem højere end ude i det virkelig liv og som en skrev længere oppe, så har man ikke her muligheden for at skabe interesse med et første indtryk herinde, som du har ude i verden, hvor man mødes face to face.

Tilbage til topic: Klart du skal have et profil billede, hvor du er pæn og ren og en profil tekst, som afspejler dig som person.

For at kunne holde ud at være på netdating, så må man ikke tage afslag/ikke svar for personligt, da dette er en del af det, men husk på, at det ikke behøver at have nogen ting med en som person at gøre, men at personen du skriver til allerede har fundet en/flere at skrive med, mødt nogen irl, som han/hun dater, ikke vil flytte så langt, ikke vil date folk med 2 børn eller mer ect. der kan være en del andre årsager til, at man ikke får svar eller får afslag, så ta en dyb indånding og find en anden, som interessere dig og se

(mann 33 år fra Oslo) lø. 8 juni 2013 22:20 Privat melding

Ref. bildefokus:

Seriøst, om en potensiell kjæreste ikke klarer å se forbi det ene profilbildet og ikke klarer å titte innom "Album" og lese profilteksten, så .....zero fucks will be given, for å si det sånn. Da er ikke jeg interessert heller :)

Skjult ID med pseudonym sweetcurly lø. 8 juni 2013 23:38

Problemet kommer egentlig ikke før de gutta du snakker om, går etter de søteste jentene på sukker. Istedet for de som matcher profilmessig; damene med bernaisesaus på grilldressen..

(mann 34 år fra Oslo) sø. 9 juni 2013 10:25 Privat melding

Helt enig med trådstarter.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 9 juni 2013 10:36 Privat melding

Denne tråden krasjer jo litt med ene punktet i en annen tråd.. Jenter er mye mindre KRESNE enn hva vi gutta tror..
Ehhh... ;)

Når det kommer til bruk av speil for å ta bilder, så er mitt inntrykk at jenter synder vel så mye som gutta på akkurat det området. Og jeg har aldri skjønt hvorfor. Det er selvsagt vrient å ta bilde i helfigur av seg selv med mobilen, uten å bruke speil.. Men må du på død og liv bruke speilet på badet, så rydd litt på badet først da.. For det er litt mer enn bare du som kommer med på det bildet, og selv om du er i sentrum så kan du fort havne bak pga ting og tang som slenger rundt deg ;)