Alle innlegg Sukkerforum

Importkoner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 16:12

Noen som har erfaring med dette? Kontaktinfo, seriøse nettsteder etc? Suksesshistorier?

Ikke til Thailand, men heller østblokk som Russland, Polen og i nærheten. Ikke så sans for orientalske jenter uten at jeg kan forklare dette.

Grunnen? Har lett etter en kjæreste i 11-12 år nå og kommer aldri i mål. Ikke fordi jeg ikke finner noen for jeg finner mange, men ingen vil ha meg. Selv om de sier at den jenta som får meg burde være heldig bla bla bortforklaring og unødvendig pjatt.

I mange land i tidligere Sovjet fins det jenter med god utdannelse, men dårlige utsikter til jobb og mann og på søk etter et bedre liv. Norge er for mange en drøm. Jeg er litt over midten av tjueåra og ser helt normal ut (jenter fra utlandet pleier å kommentere at jeg er kjekk av en eller annen grunn, men skjer ikke her i Norge), har en god jobb og tror nok at ei jente fra f.eks Polen ikke ville ha noe problem med å gifte seg med meg. Jeg ville ikke ha noe problem med å gifte meg med ei polsk jente heller for de er ofte pene, smarte, vennlige og tar ikke ting for gitt. Og jeg ville trives godt bare jeg har noen å ta litt vare på, skjemme bort litt og gi oppmerksomhet. Jeg har mye følelser, men aldri hatt noen å bruke dem på så det bare bobler inni meg. Prater litt med en kompis (han er ca midten av tredveåra) om en tur til nettopp Polen på nyåret for å se etter et par jenter.

Er det noen der ute som synes at dette er feil? I så fall vil jeg gjerne vite grunnene. Vet man blir sett rart på hvis man gjør dette, men jeg begynner snart ikke å se en annen utvei. Ja, jeg prater med jenter her inne og det ble nesten noe med hu forrige jeg møtte, men vet ikke hvor mange ganger man kan være så nær uten å komme noen vei... For jeg er vel litt intensiv og skremmer vel mange bort pga. det.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 16:21

Og tror ikke at å be om denne infoen strider mot Sukkers regler om å linke til konkurrerende sider etc. Et firma som driver med dette kan vel ikke kalles en datingside så mener jeg er godt innenfor reglene når jeg spør om dette.

Skjult ID med pseudonym mouch to. 17 nov. 2011 16:47

Hvorfor gå så langt som til tidligere Sovjet for å finne noen med dårlige utsikter i sitt hjemland?

Prøv EU, du, fortrinnsvis sør i starten, men sikkert hele etterhvert :)

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 16:57

Sant, Spania og Hellas sliter jo endel, men har ikke like sans for jentene derfra. Verken utseende eller væremåte. Aldri møtt ei russisk jente som ikke var nydelig, snill og oppegående. (ja, jeg vet Olga fins også). Var nylig i Spania og så ikke ei spansk jente jeg kunne tenke meg. Dessuten har de nesa høyt i sky der nede.

Til info, dette dreier seg ikke om et sexleketøy, men at jeg rett og slett savner noen å dele livet med. Sex har jeg aldri hatt så selv om jeg er nysgjerrig og lengter etter det så kan jeg ikke savne det og være desperat kun etter det.

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 17 nov. 2011 17:07

Hmm..Du er i midten av 20 årene og lett etter kjæreste i 11-12 år?
25-12 = 13 år Ja, man begynner visst tidlig)

Men klart jeg skjønner at u lengter tter noen å dele livet med. Sikkert masse sider om polske damer om du surfer litt på nettet.
Fikk opp maaaaange treff på datingsider som ønsker norske menn bare ved et enkelt søk
Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Gunnar31 to. 17 nov. 2011 17:08

Mye bra damer fra Latvia, høyt utdannede og svært god arbeidsmoral. Og ingen vil tenke på de som importkoner fordi så mange av de kommer allerede til Norge på egenhånd for å studere og jobbe.

Datet ei fra Latvia som jeg traff her på sukker for en stund siden. Utrolig søt, veltrent, Master-utdannelse, god jobb, snakket flytende norsk, men fortsatt med litt aksent. Dessverre så fant jeg ikke helt den siste biten av følelser som jo må være på plass. Men hun var utvilsomt en kvalitetsdame og ser man bort fra at hun faktisk ikke var norsk så ville jeg si at hun var en 9'er sammenlignet med norske damer.

Jeg selv føler jeg får så mye god respons fra norske damer så det er overhode ikke aktuelt for meg selv å aktivt oppsøke damer i andre land, men hadde jeg truffet på ei som allerede var i Norge så ville jeg vurdert henne på lik linje med norske damer.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:10

Jeg sa litt OVER midten av tjueåra for de som skal pirke på år og jeg begynte å bli seriøs i kjærestejakt da jeg begynte på ungdomsskolen så matematikken stemmer nok den serru... Mange som hadde kjærester da...

Takk for det, kan bruke google selv også, men er jo mye svindler ute og går også så lurte på om noen visste om noen anbefalte sider.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:13

Gunnar31: mitt inntrykk også... Norske jenter er kjempesøte de, men de fra derfra er på helt lik linje. Følelser vil nok komme for meg bare hun smiler og sier hei, så lett er det egentlig.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 17:14 Privat melding

@alene , jeg forstår problemet ditt, og savnet.. ønsker deg lykke til med å finne ei dame, om det er fra Norge eller andre land ;) Hvis du er så oppegående og helt greit utseende som noen jenter finner attraktivt, så ser jeg ikke helt problemene. det er ikke nasjonalitet som setter kriteriene, og som du sier.. jentene du vil finne ei dame blant, ønsker det gode liv i Norge.. men var ikke poenget å finne ei som elsker deg for den du er, og ikke hvor bra liv hun kan få med deg, fordi du representerer et godt liv i Norge? Der er mange som blir lykkelig med østeuropeisk kvinner, jeg kjenner flere selv, men jeg kjenner også menn som giftet seg med slike jenter som søkte det du sa, som sitter igjen alene etter noen år når hun har fått fotfeste i samfunnet her, og forstår at hun har mulighet til å ha dette livet UTEN mannen som ga henne dette..
Ut fra hva jeg har sett, så er det ikke garantert et lykkelig liv selv om en velger en utenlandsk kvinne.. Er greit å forelske seg på tross av landegrenser, men å lete etter noen som egentlig er kun interessert i statsborgerskapet og ikke i deg, og tro at en vil leve lykkelig deretter, er litt naivt. Men det er bare mitt synspunkt, ønsker deg uansett lykke til med hva du selv bestemmer deg for :)

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 17 nov. 2011 17:17

Eg trur problemet til Trådstarter, som fleire andre menn, er at norske jenter/damer er så kresne og kravstore at dei ikkje gir normale snille gutter ein eineste sjanse... dei ønsker seg Mr Right... og dei som faller utenfor...spes da utseendemessig... og ikkje lyg folkens... damer går etter utseende også... dei som da faller utenfor, får ingen sjans til å bli kjent med dei norske damene...

Mens utlandske jenter virker å ha ein noget annen holdning...

Det er faktisk enklere å bli kjent med folk på div grupper på Facebook, enn det det er å få noen til å taste med ein... her på sukker.... for her har damene nesa HØYT i sky.... og svarer ikkje... sjølv på dei mest normale meldingene

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:25

Nortibia: Jeg ser heller ikke problemet, men jeg opplever det hver dag. Om jeg vil ha ei som elsker meg er jeg ikke sikker på. Når man blir så desperat som jeg er så trenger man bare noen, en eller annen nærmest. Og hvis noen tør å ta sjansen på meg så skal jeg love deg at de ikke vil angre, det er jeg helt sikker på. Og jeg vil vel være så takknemlig over at ei vil ha meg uansett grunn at jeg øyeblikkelig vil bli glad i henne også. Jeg har tenkt på dette ganske lenge nå, prøver jo fortsatt her inne da, men skjer liksom det samme gang på gang og når det skjer for 200. gang så blir man jo ganske rådvill. Men tok lang tid før jeg meldte meg inn her og tar nok en stund før jeg klarer å ta det skrittet jeg vurderer nå. Men jeg vil gjøre det før jeg er blitt en gammel gris. Da er risikoen større for det du sier om at de kan ha det gode liv her, men finne en ny mann.

Ganske enig med Pedro også, alle vil ha Supermann og helst klatre et fjell hver helg innimellom all ekstremsporten på kveldstid i ukedagene.

Skjult ID med pseudonym Gunnar31 to. 17 nov. 2011 17:28

Men når det er sagt.... måten du skriver på TS gjør at jeg får følelsen av at du har par issues du kanskje bør finne ut av?

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 nov. 2011 17:32

Trådstarters problem er nok heller at han mangler både erfaring og selvtillitt i forhold til kvinner. Det er jo helt naturlig hvis han aldri har hatt kjæreste og aldri har hatt sex, i en alder av 25 – 30 år. Jeg har vært i Polen et par ganger og i Latvia og Russland en gang hver, og min erfaring er at det er dritlett å møte jenter der. De er stort sett veldig interesserte i norske menn, ikke bare fordi vi gjerne er ganske velstående i forhold til dem og eventuelt på sikt kanskje kan gi dem et bedre liv her på berget, men også fordi de beundrer og ønsker den likestillingen og kvinnefrigjøringen vi har hatt her i Norge og den respekten (de fleste) norske menn har for kvinner. Vi nordmenn har et godt rykte, rett og slett. Men når det er sagt så må du kunne se en russisk eller polsk jente i øynene også, flørte med henne og få henne til å føle seg bra sammen med deg. Du har kanskje et forsprang i og med at du er norsk, men det er ikke nok i seg selv. Jeg har hatt det veldig enkelt på de turene jeg har hatt der borte, enten de har vært jobbrelatert eller ferie, men jeg kan da også sjekke opp jenter her hjemme. Samtidig vet jeg om minst en eller to karer som var helt håpløse med norske jenter som dro over dit, og hadde like lite suksess i Russland og Ukraina som her hjemme. Så det å være norsk alene er ikke nok. De gutta endte forøvrig til slutt opp med koner fra Thailand i stedet. Jeg antar ting fungerer til anderledes i orienten.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:34

Gunnar31: Hvilke issues? Kom med det, jeg tar det ikke tungt :)

BTW, tror ingen av dere ville trodd dette om meg hvis dere hadde møtt meg. De fleste tror det ikke når jeg forteller dem det engang så er faktisk helt normal i virkeligheten... Men er sykt deppa på innsiden da.

Skjult ID med pseudonym snufsa to. 17 nov. 2011 17:36

Hva er det som får TS til å tro at utenlandske damer skulle være lettere å få på kroken? er det fordi du tror at de er så desperate etter å komme bort fra egne forhold at de tar nærmest hva eller hvemsomhelst, eller?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 17:37 Privat melding

@ TS jeg ser problemet ditt, selv ønsker jeg IKKE en som løper på toppturer hver helg :/ de er det nok å ta av hvor jeg bor.. ja utseende spiller en rolle, men de trenger ikke å være så flotte og pene som enkelte her sier.. det har mer med uttrykk og hvordan folk fremstår på bilder og i tekst.. selv om en er lubben, og ikke har de beste gener utseendemessig, så er det mye en kan gjøre for å tiltrekke seg damer. Føler selv at de som gjerne ikke har de beste forutsetninger har kommet til det nivået at de gir faen, det blir ikke noe allikevel, så jeg gidder ikke prøve å være representativ. Dermed stiller de med fett hår, skikkelig closeup ( så en kan se alle porer osv) på bilder i svette tskjorter med smuler på.. ("er jo slik jeg er til vanlig allikevel, så dem som ikke liker det, er ikke noe for meg allikevel" attitude..)

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:40

Oslomann: Godt å høre :) Trengte å høre en liten gladhistorie derfra!

Jeg har forøvrig ikke dårlig selvtillit, men erfaringen er det dårlig med. Jeg kan gå bort og prate med hvilken jente som helst uten problemer, har flere ganger endt opp med å prate med glamourmodeller etc (som jeg ikke visste var det og de var heller ikke av typen blond bimbo for vil ikke ha det). Problemet er at det blir med pratinga og får ikke kommet videre derfra. Og ja, jeg har mye respekt for jenter, kanskje for mye.

Hu siste som dumpa meg før det ble noe sa til meg at jeg ikke var dårlig til å prate med jenter og at det visstnok ikke hadde vært lett å bestemme seg for en annen fyr, men hu valgte allikevel han andre som vanlig da... Så jeg hadde visstnok ikke gjort noe feil der ifølge henne for hun trivdes sammen med meg. Det gjør forresten alle jenter. Jeg blir en god venn...

Skjult ID to. 17 nov. 2011 17:45

Trådstarter mangler erfaring og selvtillit i forhold til kvinner fordi han aldri har hatt kjæreste og aldri har hatt sex?
Er selv 24, kvinne og har aldri hatt kjæreste/sex selv. Kan være nokså oppgående og selvsikker av den grunn.

Skjult ID to. 17 nov. 2011 17:46

Jeg er dessverre enig med Pedro, men vil også advare mot utenlandsk nettdating.

En bekjent driver intenst med det, etter å ha opplevd nettopp det at norske kvinner kan være utrolig kresne, og jeg har utallige ganger prøvd å advare ham, for nå er han altså på et sånt utenlandsk datingsted som lover kontakt med kvinner i Ukraina, og de har et opplegg der man må betale for hvert brev man åpner, og damene har forskjellig pris etter popularitet!!!

Helt klart lureri, og min venn er totalt på kroken, og lever fra dag til dag, og venter på at neste brev skal dukke opp, og han kaster bort store deler av trygda på dette tullet.

Jeg har venner, eller vel egentlig også bekjente av kjente, som har dårlig erfaring med kvinner fra Afrika, sør-Amerika og som sagt dette øst-europeiske mafia liksomdating-systemet. Erfaringene i forhold til sør-Amerika for en del bekjente, er at damene går fort lei, nokså kort tid etter at oppholdstillatelsen er i boks, mens kvinnene fra Afrika, der er det kulturforskjeller av større dimensjoner, de er mer hardføre enn oss, så er man en litt nervøs norsk mann (underforstått som ikke finner en norsk kjæreste) - så blir man garantert valset ned av disse mentalt sterke afrikanske kvinnene.

Så bedre da å finne kvinner fra Asia, de har også en religion som er mer kompatibel med oss ikke veldig troende nordmenn, helt generellt da, selvsagt. Hvis man er veldig kristen, så er kanskje en sånn afrikansk kvinne bedre å velge, det glemte jeg å si - sør-amerikanerne er veldig katolske, afrikanerne er veldig kristne, og som sagt asiatene heller i retning av buddhismen. Mulig India er et alternativ, hvis du ikke foretrekker "orientalske" kvinner... :-) men jeg vet altså ikke hvordan dette skal ordnes, rent praktisk, hva som er seriøst av dating (hehe kanskje spørre på et sånt thai-massasjeinstitutt?) :-)

Den gruppen venner jeg veit om, som skaffet kvinner fra sør-Amerika, de reiste dit, konkret og var såpass kapable, så mulig du skal finne et reisebyrå som arrangerer datingfester i Thailand, India eller noe sånt, om det finnes.

Jeg ville som sagt tenkt meg meget godt om, før jeg valgte i retning av Ukraina og østblokken, pga faren for mafia også. En jente jeg kjenner ble sammen med en mann derfra, bare for at han skulle få opphold i Norge, viste det seg, og det motsatte kan godt være en risiko også. Dessuten har de en levestandard som er så nær oss, at jeg ihvertfall, ville vært redd for at de kunne bli kresne etterhvert som de blir ti

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:49

Snufsa: Ja, ikke nødvendigvis ved å sjekke dem opp, men det finnes firmaer som driver med dette. Før het det russisk postordrebrud der du nærmest plukka deg ut ei jente i en katalog, betalte flybilletten og et bookingfee til firmaet og så kom hun. Litt forenklet. Finnes enda. Hvis jeg blir blokkert av et firma som jeg er villig til å betale for dette så er det vel ikke noe håp, haha.

Nortibia: Jeg ser nok helt normal ut. Har kanskje 5 kg for mye nå, men langt fra lubben. Som sagt jeg har fått noen dater her inne, men det stopper der. Bildene på profilen er helt random bilder av meg som jeg har funnet i kompisers album der jeg er i helfigur i normale aktiviteter og ikke no spesiell posering. Ikke closeup heller og har på meg jeans og t-skjorte (ikke svett, hehe) noe som jeg vanligvis går kledt i. Tar ikke bilder av meg selv og liker ikke å posere for andre heller så de bildene som finnes av meg er det andre som har knipsa på fest eller liknende. Profilbildet er tatt utendørs i sola så lyset er helt ok. Men jeg er også sånn at jeg gidder ikke dolle meg opp, hyre en proff fotograf og posere så voldsomt for å ha et bilde på profilen. Jeg vil vise meg som ekte og slik man vanligvis ser meg. Har ingenting med at jeg prøver å se mest mulig slaskete ut for det gjør jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 nov. 2011 17:49

@ TS

Høres ut som du har potensiale da, men at du bare ikke har peiling på hvordan du egentlig bør gå fram når formålet ditt er å sjekke opp jenta og ikke bare bli venner. Du må nok kanskje lære deg å flørte litt bedre tror jeg. Det er en veldig undervurdert kunst i et land hvor "du bare bør være deg selv, så møter du sikkert noen til slutt". For det gjør du jo ikke nødvendigvis, som du tydeligvis har merket etter mer enn ti år med forsøk. Og med flørting mener jeg ikke dårlige sjekkereplikker, men blikkontakt, lek med ord, stemmebruk, småerting, berøring etc. Det er det som vekker de følelsene i jenta som du ønsker, ikke bare at du er snill og hyggelig. Snill er bra, men det er langt fra nok.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 nov. 2011 17:57

@ skjult id

Jeg skrev "trådstarters problem er nok heller at han mangler både erfaring og selvtillitt I FORHOLD TIL KVINNER". Ikke generelt. Og da tenkte jeg ikke på bare å snakke med dem, men å tørre å stikke hodet fram og forsøke å sjekke dem opp - og samtidig ta sjansen på å bli avvist, noe de fleste menn blir til stadighet. Du har aldri hatt en kjæreste eller sex selv skriver du. Hvor selvsikker tror du egentlig du ville ha vært i en situasjon hvor du for eksempel lå i armkroken til en mann og han forsøkte å komme i buksa på deg? Jeg kan selvsagt ta feil, men jeg tipper du hadde blitt nervøs. Ganske enkelt fordi du ikke har gjort det før og mangler erfaring. Og du er jente, og det er derfor akseptabelt at du lar mannen ta føringa og lede deg hele veien. Men trådstarteren er mann, det er han som stort sett forventes å ta føringa og lede jenta. Og han kan ikke bli for ivrig, for da kan han veldig lett skremme jenta bort eller drepe lysten hennes. Ikke lett det der tror jeg, når du aldri har gjort det før. Det hadde i alle fall gjort meg usikker og nervøs.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:59

Oslomann: Der traff du spikeren på hodet. Jeg flørter vel ikke, jeg sier til noen at jeg liker dem og håper at de vil like meg også. Ja, jeg har lest noen av disse sjekkebøkene om hvordan man skal gå fram etc, men jeg syns det er så uærlig og skuespillaktig at jeg aldri kunne holdt på sånn. Berøring er veldig vanskelig for meg... Tok mange år før jeg ble vant med å gi gode venninner klem og er vel fortsatt endel ganger jeg trekker meg unna situasjoner andre hadde gjort det. Det går fint å klemme nå, men å ta på jenter når jeg ikke vet om de vil jeg skal gjøre det, eller godtar det, det er veldig vanskelig og en veldig stor hindring for meg.

(Skjult ID ) - tor 17 nov 17:46: Takk for innspill og advarsel mot mafia. Det er nok en risiko det ja. Men verken indiske, orientalske eller afrikanske jenter er no for meg. Sør-Amerikansk kanskje, men under tvil. Ikke rasist, men liker vel de jentene som er litt bleke i huden med et nordiskliknende eller slavisk utseende. Det ekskluderer også de norske jentene som tar for mye sol eller ser ut som en gulrot pga sprøyter.

(Skjult ID ) - tor 17 nov 17:45: Takk :) Helt riktig det, tror ikke man finner så mange som er klart mer oppegående enn meg så ingenting med det å gjøre i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym skjult ID to. 17 nov. 2011 18:01

(Skjult ID ) - tor 17 nov 17:46

Det var da fælt til generalisering da?
Når er det vel ikke religion som er viktigst her vel, religion har lite å si om disse personene skal flytte over til landegrensa.
Ikke alle utenlandske damer er troende, og jeg vil vel tro at færre og færre normen er det?

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 18:02

OK, for sikkert 5. gang. IKKE fra Thailand eller noe annet land der man kan ha noen likhet med jentene der. Jeg fins ikke tiltrukket av damer derfra i det hele tatt og det kan jeg ikke gjøre noe med. Da fortsetter jeg heller å være alene. Unngår tilogmed porno derfra og det skal godt gjøres så mye som det er av det.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 17 nov. 2011 18:23

@ TS

Den eneste måten å lære på er å øve ;) Det vil selvsagt føles unaturlig og "falskt" til å begynne med, fordi du går ut av din egen komfortsone og sånn sett ikke er deg selv, men etterhvert som du blir mer komfortabel med å flørte og også flinkere til det så blir det jo faktisk en del av deg. Og da er du deg selv, bare i en ny og forhåpentligvis litt mer suksessfull versjon. "Fake it til you make it". Foreslår at du starter med å øve deg på jenter som faktisk er betalt for å snakke med deg og sikkert også kommer til å sette stor pris på en liten flørt for å lyse opp en ellers kjedelig arbeidsdag. For eksempel jenter som jobber i butikker eller kiosker. Bare sett deg noen enkle mål til å begynne med som du faktisk kan klare å nå. Sett deg for eksempel som mål at neste gang du møter en søt jente som jobber i en butikk eller i en kiosk så skal du holde blikket hennes samtidig som du sier noe småflørtende som får henne til å smile. Bare det. Du skal ikke be om nummeret hennes og du skal ikke be henne ut, du skal bare få henne til å skjønne at du flørter med henne på en hyggelig og modig måte. Ja modig, fordi veldig få menn gjør dette og hun derfor sikkert vil bli imponert. Etterpå kan du bare si farvel mens du fortsatt holder blikket hennes, smile og gå. Da har du sikkert lyst opp dagen hennes litt og du har tatt et lite skritt i riktig retning selv. Senere, når du har gjort slikt noen ganger, kan du sette deg nye og høyere mål, som å føre en litt lengre samtale og til slutt be om nummeret hennes. Bare husk at der alltid er stor sjanse for at hun sier nei selv om hun faktisk liker deg, så du må ikke ta det personlig. Hun kan jo for eksempel allerede ha kjæreste. Bare vær stolt av deg selv for at du i det hele tatt våget å forsøke, de fleste gjør ikke en gang det, og prøv igjen på en annen jente du liker senere.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 18:38

Oslomann: Jeg gjør akkurat det helt ubevisst faktisk. Får ofte jenter i butikker etc til å smile og selv om jeg ikke har spurt noen av dem om tlfnr så har jeg klart å få noen tlfnr opp gjennom åra også. Jeg er litt kjapp i kjeften og har ofte noen små kommentarer som får jenter til å smile.

Litt stolt av en norgesmester i kunstløp for endel år siden som jeg helt plutselig begynte å prate med da vi var på vei hjem fra en fest på Toppidrettshøgskolen (jeg slang meg med noen kompiser bare så kjente ikke mange der). Hadde nærmest sikla på henne hele kvelden, men så lenge hun var inne på festen så var det 10 mann rundt henne til enhver tid. Jeg sørget for å gå da hun gikk og fikk med meg at hun slet med å komme seg hjem så jeg slang ut en kommentar fra noen meter bak om at jeg godt kunne kjøre henne. Hun takket ja og jeg fikk henne for meg selv i ca 15 minutter i bilen. Utmerket taktikk. Fikk tlfnr og sendte en melding neste uka, fikk vel et svar, men hun ville ikke møtes igjen. Var vel blitt edru. Uansett, det demonstrerer vel at jeg tør å ta kontakt med jenter. Som sagt: praten er ikke et problem. Det er å ta det videre. Og å være uerfaren da er ikke en fordel. Hvis jeg må gi noen et statsborgerskap før de vil ta sjansen på meg og lære meg opp så får det bare være.

Har faktisk ikke tall på hvor mange jenter jeg har prøvd å sjekke opp gjennom åra, det er mange ass. Og får som regel alltid igang en samtale.

Skjult ID to. 17 nov. 2011 20:08

Kan jeg stille et spørsmål?
Du er ikke så gammel, og har lett etter kjæreste i over ti år. Har du noen gang prøvd å være litt for deg selv?
Du nevner at du har lyst på noen å ta litt vare på, skjemme bort og gi oppmerksomhet til. Hvorfor er dette så viktig for deg?

Noen ganger er det bedre å finne noen tilfeldig, og ikke prøve så hardt. Da kan det hende du skremmer mange unna.

Har erfaring med to gutter som snakket om å ta vare på, passe på og alt det der, men var over hodet ikke intr i meg som person.

Så hvorfor er dette så viktig for deg?

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 17 nov. 2011 20:14

Guff på. Alt kan kjøpes.

Skjult ID med pseudonym isadora to. 17 nov. 2011 20:25

Jeg har en venn som har en russisk kone han traff på nettet, de har vært gift i straks 10 år, og har det fantastisk sammen. Hun fortalte meg at russiske menn er i mindretall der borte, ergo blir sønner skjemt bort av sine mødre, opp igjennom årene blir disse sønnene skjemt bort med kjærester, fordi det er så få menn, så er man jente og heldig som har en kjæreste, så finner de seg i veldig mye for å holde på ham. Status. Min venns kone ønsket altså ikke en landsmann, og det endte jo fantastisk for disse 2. Det var full match, veldig like er de også, både utenpå og være måte.

Kjenner ikke til nettstedet de møttes på, men det var internasjonalt.

Ønsker deg en fulltreffer uansett nasjonalitet.

Kanskje du skulle prøve å være mer frempå og ikke SÅ mye kompis ;-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 21:16 Privat melding

skandinaviske og baltiske land da? trenger ikke søke visum og slikt, også er er det kulturelt mye likt

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 21:37

(Skjult ID ) - tor 17 nov 20:08: Jeg har jo alltid vært for meg selv. Skjønner ikke helt hvorfor det skulle være noe nytt for meg? Hadde jeg vært i forhold før som ikke fungerte så hadde jeg kanskje hatt mange krav etc som folk her inne har. Det har jeg ikke. Så lenge jeg trives sammen med ei jente så er det egentlig nok for meg. Og når man føler man har mye å gi, men ikke får gitt det til noen da blir man deprimert. Men jeg er jo fryktelig interessert i å være den personen som jenta alltid kan stole på, alltid kan støtte seg på og som gir henne de lysglimtene i hverdagen som hun fortjener siden hun ga meg sjansen. Noe som ingen andre har gjort. Og jeg vil jo være i overkant interessert i den jenta som person fordi jeg vil kunne gi henne akkurat det hun vil ha og kjenne henne bedre enn noen andre.

Hadde jeg sitti foran deg og prata med deg nå skal jeg love deg du hadde følt at jeg var interessert i deg som person. Jeg har aldri tenkt på meg selv eller satt meg selv først og det er bare sånn jeg er dessverre. Jeg har bare alltid vært den personen som jenter og kompiser har kunnet stole på skal få dem trygt hjem etter en tur på byen f.eks. Og det er et ansvar jeg tar med glede, selv om det ikke alltid er lett å passe på at jenter ikke roter seg borti mye rart på byen og ha kontroll på at de ikke plutselig finner ut at det er en god idé å stikke av i ukjent by etc. Det er simpelthen bare sånn jeg er som person. At jeg bryr meg mer om andre enn om meg selv og dermed vil passe på uansett hva
.
Jeg er ikke så stor av vekst, men jeg har stått rakrygga og bedt mannfolk pelle seg vekk og slutte å plage venninna mi mange ganger. Har hendt at de har kommet bort til meg og sagt at jeg må hjelpe dem å bli kvitt en fyr og late som jeg er typen hennes også. Jeg kan være myndig og folk pleier å ta det jeg sier alvorlig. Jeg har en viss naturlig autoritet. Var akkurat på tur med jobben og jeg er helt fersk og kjenner ingen, men da vi satt på vors og ei jente ville på byen, men venninnene hennes ikke ville så ble jeg spurt om jeg kunne sørge for at hun kom seg trygt tilbake på hotellet. Hun var klin gæærn og hadde type hjemme.De overbeviste henne om at jeg var mannen å spørre selv om de ikke kjente meg godt.

Vet ikke hva som er viktigst for meg, men jeg vil ha hele pakka. Jeg vil ha kos og nærhet, jeg vil dele gleder og sorger og jeg vil støtte og bli støtta når jeg trenger det. Setningene du plukka ut er en del av den pakka. Synes du dette høres så fælt ut?

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 21:43

Isadora: Kjempefint innlegg og godt å høre! Nå fikk jeg et lite håp igjen. Glad for at du tok deg tid til å skrive det du gjorde :)

Til info så er jeg veldig frempå. Veldig! Men jeg blir en kompis allikevel. Ei jeg var hodestups forelska i fortalte jeg det til ganske fort. Hu var med andre ord ikke i tvil om hva jeg ville, jeg var veldig tydelig. Hu fortsatte å henge med meg nesten hver dag en hel sommer frem til jeg faktisk måtte kutte henne ut for det ble en for stor belastning for meg å høre om alle de hu pulte samtidig som jeg var ønsket det selv. For følte faktisk vi var kjærester på alle andre plan enn det fysiske den gangen, vi lagde middagene sammen, dro på trening sammen, så film sammen og pratet i timesvis sammen. Dro på turer sammen ikke minst. Men det fysiske manglet. Ble introdusert for familien (hele slekta nesten) også.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 17 nov. 2011 21:54

http://www.hotrussianbrides.com/ - here you go :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 17 nov. 2011 22:11 Privat melding

Sitat: "Ikke fordi jeg ikke finner noen for jeg finner mange, men ingen vil ha meg."

Det hørtes utrolig kjent ut :P

Men jeg har jo skjønt at årsaken til det er at mine krav er for høye ;) Det er jo ikke fordi de jeg vil ha er for kravstore. De har bare div "krav" slik som jeg også har, så jeg skjønner jo godt hvordan det er å ikke ville ha noen også.
Ingen av oss vl jo ha alle som vil ha oss heller ;)

Men uansett om du finner noen herfra eller fra det store utland, så må du ha lykke til :D

Skjult ID med pseudonym Lovely to. 17 nov. 2011 22:23

TS, har du eget hus? :)

Skjult ID med pseudonym Lovely to. 17 nov. 2011 22:37

Jeg vil bare legge til en ting.

Jeg har en jobb som telefonselger, foreløpig, og i den jobben kreves det i utgangspunktet ganske mye av en. Ja, alle hater telefonselgere, men jobben bak å være en telefonselger er faktisk mer enn det man tror. Du må ha riktig tonefall, si de riktige tingene og ha engasjement. I en periode gikk det veldig dårlig for meg, og jeg ante ikke hvorfor. Antok bare at de jeg ringte var drittmennesker som ikke ville takke ja til meg. Så kom sjefen min til meg og sa at han skulle bruke en hel dag på å høre hva jeg gjorde feil, og BOY, det var mye! Etter jeg fikk informasjon om hva jeg gjorde feil, fikk jeg masse salg fordi jeg var bevisst på hva jeg gjorde feil og når jeg gjorde det.

Det man kan lære av det, er at man ikke alltid vet selv hva man gjør feil. Det er vanskelig å vurdere deg selv, fordi, ja... det er vel ganske obvious? Det kan være forvirrende, irriterende og deprimerende. Men hvis du hadde fått litt informasjon om deg, og hva du kanskje gjør feil (dette er nok en smule vanskeligere å gjøre i datingverdnen), så kanskje du får det bedre og du finner ei jente som virkelig fortjener deg og du fortjener henne.

En annen ting jeg har lært (jah, er lærenem) er at du utstråler energi til enhver tid. La meg ta telefonselger-metaforen igjen. Jeg sitter ved et rundbord, to av kollegaene mine sitter ved siden av meg og småsnakker med hverandre. "Åh, er så drittlei av dette prosjektet", "åh, det er bare sure drittkjerringer i dag", "åh, åh, åh!!!" skjønner? Da blir JEG påvirket av det de sier, kanskje ikke bevisst, men underbevisstheten plukker det opp og deretter påvirker dette humøret mitt også. Det jeg mener, er at det du gjør, det påvirker andre uavhengig om de blir bevisst på det eller ikke. Fordi det går på psyken, og det er kun deg som kan endre på tankemåten din. Kanskje ikke over natta, men over tid. Hvis du sier til deg selv at det er vanskelig å finne ei jente i Norge fordi alle jenter er overfladiske og kun vil være venn med deg, så utstråler du også dette og de vil plukke det opp. Så du skaper på en måte en situasjon for deg selv inni hodet, og dermed er det den situasjonen du tiltrekker deg. Men hvis du derimot tenker f.eks at du har en helt fantastisk kjæreste (fantasikjæreste) og du kjenner på den forelskelsen i hodet ditt, da vil du også automatisk tiltrekke deg en partner.

Just saying! :-) Men ønsker deg jo lykke til da, TS. Håper dette hjalp.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 22:59

Lovely: Nei, jeg har ikke eget hus.

Handervetu. Penger kan skaffes, jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å bruke penger på og for å ta opp et huslån kanskje jeg kan plusse på litt og få råd til det. Jeg prøvde meg på ei fra Russland her i Norge for litt siden, men hu hadde type... Men hu lurte på hvorfor han ikke hadde fridd enda da for de hadde vært sammen i 5 år. I Russland så var det veldig uvanlig å ikke være gift etter maks 4 år så hu var litt utålmodig nå.

Lovely igjen: Du har helt rett, vanskelig å vite hva man gjør feil. Jeg har faktisk spurt alle de jeg har blitt dumpa av hva jeg gjorde feil og fått noen svar, men generelt sett så klarer de ikke å sette fingeren på helt spesifikke ting. Noe har det vært (som at jeg dreper spenninga i starten ved å være for åpen om hva jeg vil og hva jeg føler), men ofte sier de at de ikke vet hvorfor de ikke blir forelska i meg for de skulle nesten ønske de var det for jeg er en så god gutt. Forstå det den som kan, men det er helt sant at det har blitt sagt.

Forelskelse er nok ingen god følelse for meg, den er veldig vond for aldri fått noe godt ut av det å være forelska. Så det er helt feil følelse å prøve å fremskape. Jeg fantaserer jo konstant hele dagen om hva jeg hadde gjort hvis hun, eller hun eller kanskje hun hadde vært kjæresten min så har jo de tankene i hodet da. Jeg tror ikke du hadde oppfatta meg som annet enn humørfylt hvis du hadde møtt meg, men mye som skjuler seg bak skallet. Jeg prøver meg jo fortsatt på jenter her i Norge da, men jeg vet ikke hvor mye lenger jeg orker å vente før jeg ordner meg på annen måte. Er ikke no moro når det ødelegger hver dag, jobb, fritid, kontakt med venner. Så derfor må jeg nesten vurdere alternativene og ikke bare grave meg ned eller kaste meg foran toget (noe som har vært sterkt vurdert, men som jeg aldri hadde turt).

Skjult ID med pseudonym Lovely fr. 18 nov. 2011 00:32

TS @ det er trist at det skal være sånn. Men mennesker er også dyr, på en måte, og som andre dyr, oppfatter vi ting som også kanskje ligger å lurer i bakgrunnen. Det ligger i underbevisstheten vår. Selv om du er sprudlende og glad rundt andre mennesker, så kan det hende at du ubevisst sender ut signaler om at du ikke er helt lykkelig i din livssituasjon nå. Og det smitter av. Derfor er den enkle utveien å være venn med deg fordi du nettopp er sprudlende og utadvendt, men de føler ikke den tiltrekkelsen til deg fordi de muligens oppfatter ting fra deg som de(du selv sa) ikke kan sette fingeren på.

Har du vurdert å gå til psykolog? Ofte kan det hjelpe å få et profesjonelt syn på ting, disse menneskene har jo utdannet seg innen psyken, og det å forstå andre personer på et dypere plan enn en gjennomsnittelig nordmann gjør. Bare det å snakke med noen som (virkelig) kan hjelpe deg, det tror jeg er lurt! Jeg tror ikke et klapp på skuldra og "det ordner seg" hjelper deg noe særlig i din situasjon. Og du er jo fremdeles ganske ung! Du må ikke ta sorgene på forskudd, fordi det finnes alltid en mulighet, selv om du kanskje ikke ser den akkurat nå. Det har jeg erfart endel ganger :-)

Skjult ID med pseudonym Lovely fr. 18 nov. 2011 00:49

HDV @ når man går rundt i sitt eget sinn og konstant tenker på å få seg en kjæreste, men det aldri skjer, da blir det automatisk regnet som avviselse. Det er deprimerende og veldig vanskelig til tider. Nå skal ikke jeg snakke for mye om erfaringer innenfor dette emnet, men jeg vet med sikkerhet at det å snakke om ting kan hjelpe. Og få ordentlige svar på hvorfor det kan være sånn. En psykolog kan spørre om en rekke ting, og man svarer det som kommer naturlig for seg, uten å tenke på at vedkommende forteller noe videre. Når psykologen oppfatter det man sier, så kan h*n peke ut ting som muligens er en faktor til at TS opplever dette.

Ikke undervurder psykologi, HDV. Ei venninne slet med alvorlige depresjoner en periode, og da hun endelig fortalte foreldrene at hun ville besøke en psykolog, nærmest lo de henne i ansiktet og sa: "du trenger da ikke psykolog". Etter hun begynte å skade seg selv, og vi som venninner la merke til arrene og kuttene hun hadde på armene, bestilte jeg time hos psykolog og kjørte henne personlig opp dit. Hvis du vil vite hvordan det går med henne nå, så kan jeg gledelig si at det ser lyst ut for henne. Hun ble tatt på alvor, og fikk tilbakemeldinger som gjorde sinnet hennes lettere.

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 18 nov. 2011 01:42

Jeg har vært ute for noen telefonselgere som har blingsa litt med tonefallet på slutten av samtalen :-))

Skjult ID med pseudonym Misterixen fr. 18 nov. 2011 05:12

Sukkerjenter er kresne. De skal ha otomodeller og menn med høy utdannelse. Status suger hos Norske damer, de er glade i menn med høy utdannelse fordi da vil dem tjene bra. Høy utdannelse gir status i venninneflokken. Du vet "Jeg klarte åkapredenne kjekkasen her".
Norske kvinner er nå gjennomsyret. Stå på du, finn ei fra Russland eller Ukraina. Ja jeg kjenner noen av disse damene og de er godt gifte med skikkelige norske godt oppegående menn som ble vraket av norske kvinner nettopp fordi de ikke så ut som drømmeprinsen Brad Pit, Robbie Williams, Enriue Iglesias osv.

Norske damer går glipp av mye!

Norske damer gifter seg selv sammen med utenlandske menn!

Ikke godta stigmatiseringen av den russiske Olga som Norske kvinner utfører. Heller ikke fra menn. Gå inn for det, du finner ei dame som konkurrerer ut Norske kvinner på holdninger. De mener dem er mere oppegående enn de utenlandske men det er dem ikke.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Peder fr. 18 nov. 2011 07:23

Norske kvinner er kresne ja, men det er vi menn også. Jeg selv har en lang liste med ting som er viktig for meg. Likevel så finner jeg mange her på sukker som tilfredstiller det jeg ser etter og som jeg også får respons fra. Så det er bare litt uflaks som gjør at jeg fortsatt er på sukker ift at man må ha litt flaks ift å treffe noen hvor alt stemmer med, også kjemien.

Skjult ID med pseudonym Lovely fr. 18 nov. 2011 07:50

Misterixen @ du må ha et veldig trangsynt syn på norske kvinner... du sier at han ikke skal godta stigmatiseringen av "Olga" som norske kvinner har, hva med stigmatiseringen av norske kvinner som er overfladiske drittkjerringer da? I alle fall finnes den her inne.

HDV @ han får råd fra oss, ja, men ikke på samme nivå som en psykolog kan gi.

Skjult ID med pseudonym Alene fr. 18 nov. 2011 08:48

Lovely: Takk for at du skjønner og setter ord på mye av det som er problemet mitt. Jeg hadde dessverre lagt meg da du posta i natt, men det var et godt innlegg nok en gang. Jeg har jo vurdert psykolog i mange år allerede, men jeg er vel såpass intelligent at jeg tror ikke jeg vil få høre noe jeg ikke egentlig vet fra før av. I tillegg har jeg ikke tid, jeg har en jobb som fyller hele uka og plikter ellers som alle andre og har simpelthen ikke tid til å gå til psykolog. Men jeg har jo snakket med mange venner og smarte folk som har peiling på ting, i tillegg har Mamma pedagogisk skolegang og er faktisk veldig klok så jeg tror ikke jeg ville fått mer utbytte av en psykolog. Rett og slett.

HDV: Jeg vil ikke ha en elskerinne nei. For det er ikke den nærheten jeg savner. Jeg savner den i hverdagssituasjoner, ikke bare litt på kveldstid innimellom. Og angående det å forelske seg i et slikt bekjentskap så tror jeg ikke det er noe problem for meg. Jeg ville nok vært hodestups som vanlig etter et pent smil og hei. Bare noen viser litt interesse for meg så skjer det nemlig. Jeg har selvfølgelig lyst til å oppleve forelskelse som en fin ting en gang, men jeg har ikke helt troa på det lenger. Og spesielt den uvissheten man opplever når man går og venter på å få vite hva den andre personen tenker er helt forferdelig. Jeg vil heller bare prøve og se om det funker med en gang. Den muligheten får jeg hvis jeg henter noen fra utlandet og slipper å tenke på det om hun kanskje dater mange andre samtidig etc.

Jeg vurderte å poste en gang med åpen profil her så noen av dere kunne se meg som jeg er, men jeg vet det er folk jeg kjenner her inne pluss at det kan være folk fra jobben så hvis noen virkelig er nysgjerrige så kan de poste med sin profil og så skal jeg sende dem en melding og avsløre meg selv. Jeg har ingen problemer med det.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 nov. 2011 09:26 Privat melding

Jeg elsker norske jenter, men jeg greier ikke å norskifisere meg med rufsehår og speilrefleks kamera og yoga snakk osv....er sykt dårlig på å "herme" bare lever i min egen fantasiverden med muskelbygging og 70talls musikk og Peter Sellers og van damme filmer og ler så jeg ruller bortover av south park og danny mcbride.

Så jeg kan forstå deg, det er ingenting å være flau over at en føler jenter fra andre land behandler deg bedre, de bryr seg ikke om du bor på grunerløkka eller går i riktige klær eller har dårlig tredagerskjegg eller om du hater jøder og later som du liker palestinere men aldri kunne bodd på holmlia.
Jeg har ikke hytte, aldri hatt det og har ingen forhold til det, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg når nordmenn prater om "hytta" annet at jeg føler meg ubekvem at jeg ikke har en hytte til 2millioner jeg kan gjemme meg på hver gang jeg har en fridag.

Men samtidig er norske jenter så fine at det ikke går ann, de er så mye penere enn jenter i andre land at det er helt tullete.

Skjult ID med pseudonym Alene fr. 18 nov. 2011 18:23

Nysgjerrig: Jo, hvis du ser to poster over så skrev jeg at jeg ikke kommer til å poste med profilen synlig her både pga folk jeg kjenner, folk på jobben og de jeg prater med her inne nå, men hvis du virkelig vil vite hvem jeg er etter at jeg åpent har sagt at jeg vurderer å finne ei jente i utlandet så kan du poste med åpen profil selv og jeg kommer da til å sende deg en melding og avsløre det for deg. Dette er ikke akkurat et PR-stunt, det ville isåfall vært et svært dårlig et, men hvis noen faktisk blir så nysgjerrige at de vil vite det så skal jeg oppfylle det ønsket. Men ikke offentlig av naturlige grunner.

Skjult ID med pseudonym Alene fr. 18 nov. 2011 20:49

Da vet førstemann hvem jeg er hvertfall, visstnok ikke noe åpenbart negativt på profilen min. Annet enn at jeg ikke er høy nok da, haha, men det kom ikke som noe sjokk. Takk for feedbacken...

Skjult ID med pseudonym wallaby fr. 18 nov. 2011 23:01

som du skriver, selvfølgelig er det vanskelig på nettet dersom du er under 180. Damene har mange muligheter, og høyden er et lettvindt parameter å sortere på. de leter etter trofeer å vise frem, der høyden for mange er en viktig komponent. De vil nok ofte tenke at du ikke er like sikker på deg selv når de leser at du er under snittet høy, ikke like alfa. Du må kompensere ved å på finurlig vis vise at du personlighetsmessig er dobbel så alfa som en gjennomsnittlig kar på 195.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 19 nov. 2011 01:37 Privat melding

at sukkerjentene vil ha høye, mørke menn med god utdannelse kan jeg herved avkrefte :P

Skjult ID med pseudonym Misterixen lø. 19 nov. 2011 07:51

(Skjult ID med pseudonym Lovely) - fre 18 nov 07:50


Misterixen @ du må ha et veldig trangsynt syn på norske kvinner... du sier at han ikke skal godta stigmatiseringen av "Olga" som norske kvinner har, hva med stigmatiseringen av norske kvinner som er overfladiske drittkjerringer da? I alle fall finnes den her inne.

Norske kvinner er blitt så utrolig naive og kresne at de ikke skjønner sitt eget beste. Når en norsk mann finner seg ei dame fra et annet land, så er det om å gjøre for norske kvinner å rakke ned på sine medsøstre fra andre land i å hindre at norske menn skal finne seg en kjæreste.

Når en norsk dame finner seg en utenlandsk mann. Da spiller det ingen rolle!

Stigmatiseringen har pågått mot norske menn i mange år nå. Dette skal vi ikke godta!!!

Norske kvinner er egentlig noen enkle ræffhål for å si det på en enkel grei måte. Ikke akkurat så mye å ta vare på, når vi ser utviklingen at kun status og penger som bare teller mellom ørene der inne. Norske damer har får lite erfaring til kunne forsørge seg selv heter det. Hun må ha noe som er stort, noe det er status på.

Slik er ikke de utenlandske damene..... noe norske menn har stor fordel av!

Skjult ID med pseudonym Gubben32 lø. 19 nov. 2011 08:53

Mange menn med dårlig selvtillit her tydeligvis!