Alle innlegg Sukkerforum

Tidspunkt for å be ut på date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bergenser to. 17 nov. 2011 17:12

Jeg har skrevet litt med en jente og synes hus virker veldig interessant og jeg kunne mer enn gjerne tenke meg å treffe henne. Men når/etter hvor mange meldinger er det "vanlig" å spørre noen om date?

Jeg ønsker ikke å trenge med på, samtidig kan det hende hun blir lei av å sende en haug med meldinger uten at det skjer noe..

Skjult ID med pseudonym Alene to. 17 nov. 2011 17:17

Jeg sier så fort som mulig. Mange går lei når man sender mye meldinger uten at det egentlig går framover. Jeg spør gjerne i den første eller andre meldinga om de i det hele tatt er interesserte i å møte folk herfra siden det er mange som har dette stedet bare som tidsfordriv og da får jeg ofte til svar hvor lenge de vil vente først. Jeg har møtt 2 jenter herfra og begge to har jeg møtt maks 4 dager etter første melding. Men det var mange meldinger på de få dagene da. Prater med ei nå som gjerne ville vente noen uker og se om det ble aktuelt og når det går kanskje 4 dager mellom hver melding jeg får så blir jo ikke det mange meldingene. Er nok veldig individuelt, men jeg som sagt, liker å spørre. Jeg kan møte folk etter bare en melding egentlig for liker bedre å snakke med folk ansikt til ansikt.

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 17 nov. 2011 17:34

Når du har lyst og det føles riktig.
Alt fra en melding til flere måneder med skriving.

(kvinne 49 år fra Akershus) to. 17 nov. 2011 19:45 Privat melding

bare å hoppe ut i det,kan jo fort bli litt "kjedelig" å skrive mailer frem og tilbake!spør om du kan ringe henne da vel,det kan jo være en løsning så kan dere jo avtale en date:-)finner jo også da litt ut om man finner "tonen"

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 19:48 Privat melding

like greit å spørre når en føler for det. så finner du fort ut hvor nysgjerrig vedkommende egentlig er på deg

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 17 nov. 2011 19:49

Spør i vei. Sier hun nei, så sier hun nei. Det er vel ikke så farlig.. Sjansen er vel ganske grei for at du får et ja. Folk herfra dater jo i hytt og gevær:)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 19:51 Privat melding

Spør henne da.. om når synes HUN det er passende at dere tar en kaffe for eksempel.. du trenger ikke nødvendigvis kalle det "date" heller.. er mange som forbinder "date" med mye forventninger og krav etc.. så bare spør om hun har lyst å treffes en dag ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 17 nov. 2011 20:14

TS, klipp og lim det du skrev først, og rediger det litt så du snakker direkte til henne. verre er det ikke!

Skjult ID med pseudonym neptun to. 17 nov. 2011 20:29

Hvis du har lyst til å treffe henne, men hun ikke har lyst til å treffe deg ennå, er nok sjansen stor for at du kan stryke "ennå". Men det finner du jo ikke ut hvis du ikke spør henne. Av en eller annen idiotisk grunn så er det fortsatt slik at de fleste damene venter på at mannen skal spørre. Kanskje hun venter på at du spør?

(mann 43 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 20:44 Privat melding

Be henne ut nå!

Skjult ID med pseudonym kar to. 17 nov. 2011 20:48

Det lengste jeg har ventet er en måned og litt til, men da var det en del avstand involvert. Ellers ser jeg det litt an på hvor komfortabel hun virker å være med å skrive. Noen elsker det og da syns jeg det er greit å drøye ting litt, mens andre kan være positive men veldig kortfattede. Da er det best å bare komme seg til kafeen.

Skjult ID med pseudonym bergenser to. 17 nov. 2011 23:03

Takk for tilbakemeldinger :) Som jeg forstår er det ingen fasit, man må bare stole på magefølelsen!

(mann 43 år fra Oslo) fr. 18 nov. 2011 06:38 Privat melding

eneste fasiten som fins er at det ikke er noen fasit