Alle innlegg Sukkerforum

Dette er noe jeg behynner å bli lei av!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun to. 17 nov. 2011 18:51

Etter hvert som stadig flere av kompisene mine havner i stadig tettere forhold, opplever jeg et skifte i holdningen deres til meg som singel. Mens det tidligere handlet om at jeg måtte treffe den og den dama, eller i det minste bli med ut på byen og sjekke damer, så handler det nå om hvordan de aller nådigst gir av sin tid når de har "fri" fra dama. Og hvis jeg ikke kan, så holder det ikke å si det, de trenger en forklaring, og den bør ikke ha huller. For dem selv, derimot, er det helt legitimt å bryte avtaler fordi han og dama "skal gjøre noe".

Jeg ser det fra min side, og det kan godt hende de ser det annerledes, men svaret når jeg har tatt det opp med dem, er "ja, du får finne deg ei dame, da." Hadde dette vært perifert bekjente, hadde det ikke gjort noe. Men dette er gode venner jeg går langt tilbake med, fra lenge før de havnet i de forholdene de er i nå. Endrer virkelig det å være i et mer langvarig forhold enn jeg noen gang har vært i virkelighetsoppfatningen så drastisk?

Nei, jeg tror jeg må finne meg nye kompiser - single kompiser.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 18:59 Privat melding

hehehe jeg kjenner den.. og jeg har antatt at det er fordi de aldri føler seg alene, og alltid har ei å finne på ting med, så når en dermed har "fri" fra vedkommende, så kontakter de vennene sine, men siden de fleste andre også kanskje har dame, så har de det likedan og en føler seg ikke "nødt" til å være med.. dessuten hvis en forandrer mening og vil bryte en kompisavtale, så pleier det ikke å gi så store komplikasjoner, for en har jo en dame å falle tilbake på og som en kan finne på noe med HVIS avtalen med kompiser ikke går i boks.. Så en kontakter "single" kompiser, fordi de er jo alene og dermed ikke har forpliktelser overfor ei dame, og dermed MÅ bli med..

(mann 44 år fra Akershus) to. 17 nov. 2011 19:37 Privat melding

Been there, done that, still there doing it :p

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 17 nov. 2011 19:38

enten det, eller ta det opp med det. de er tross alt "gode venner du går langt tilbake med", og da burde det ikke være noe problem for dere å snakke om det.

med mindre dere er skikkelig erketypiske menn som ikke snakker om "sånne ting". og er dere det, SÅ START MED DET! sist gang jeg sjekket så vil flesteparten av kvinner ha en kar som kan snakke om "sånne ting", og hvis du ikke gjør det med kompisene dine, og ikke har dame... hvordan får du "trent" deg på det? :-P

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 17 nov. 2011 19:38 Privat melding

ikke mye til kamerat som bryter avtaler fordi de ikke har tørt å si fra til dama

(mann 43 år fra Oslo) to. 17 nov. 2011 20:48 Privat melding

Alle andre har en fasit for hvorfor du er singel, noe rett har de nok,men du vet best. Hold deg til det.
Nye venner er også en fin ting, meld deg på et kurs eller noe.