Alle innlegg Sukkerforum

Tenk positivt, tenk offensivt!

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 18 mars 2007 22:36 Privat melding

I steden for å spy edder og galle på og til hverandre, kunne vi ikke starte en positiv tråd sammen? Er det noen der ute som kunne tenke seg å dele noen positive erfaringer fra dates? Er selv en smule lei av kaffe og pils dates og ser frem til vårens variasjonsmuligheter men hva er pop og hva er not? Minigolf er en rolig aktivitet hvor en kan slå av en prat underveis...hvis ikke konkurranseinstinktet kicker inn ;O) Det samme gjelder nok sikkert bowling også for de som liker det. Har noen noen tips til morsomme aktiviteter en kan finne på og som får en til å slappe litt av på en da date?

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 25 mars 2007 21:50 Privat melding

Jeg var for ikke lenge siden på kveldskjøring som første date, vel og merke i Eikedalen utenfor Bergen. Ønsker for øvrig ikke sterkt å treffe ham igjen, men det var en fin og sporty kveld som ikke føltes bortkastet. Man kan prate i trekket og man trenger ikke prate så mye om man ikke vil :-)

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 13 april 2007 10:52 Privat melding

Bowling er gøy! Krever ikke så mye ekstra jeg, - bare litt kreativitet - picinic i steden for kafé f.eks. Det skal ikke så mye til!
Eller så kan det være hyggelig å treffes på dagen i løpet av en helg - gå en tur, på galleri, ta en kaffe, ta turen innom en åpen platebutikk (liker man den samme musikken, tro?).