Alle innlegg Sukkerforum

Skeikampen 4.-6. mai

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 19 mars 2007 19:19

Er det mange som har tenkt å melde seg på? ....noen kjekke menn f.eks ;-)
Det har vel vært en slik helg før om jeg ikke husker feil...Var det bra?
Hva synes dere forresten om en slik singelhelg sånn generelt ?

Skjult ID med pseudonym Dame 39 ma. 19 mars 2007 20:49

Jeg er ingen kjekk mann, men kan likevel anbefale dette.
Det var absolutt en veldig fin tur i høst, så jeg drar igjen. Var deilig å komme seg langt vekk fra byen til et stort hotell som vi hadde for seg selv. Alt er jo ordnet så man kan bare gå rundt å være lat og prate med alle de andre som forøvrig var kjempehyggelige! Ingen treff for meg i fjor, men kanskje neste gang? Så nå litt av hvert i allefall ;) Dansekurset til hun proffdamen fra "skal vi danse" var kanskje ikke akkurat for late, men skikkelig bra. Tror det var noe over hundre som var med i fjor så hvis det blir flere enn dette blir det jo enda bedre.. Variert opplegg og god mat.

Skjult ID ma. 19 mars 2007 21:03

Dame 39
Drar du alene... eller sammen med venninner? Lurer bare på om folk helst drar sammen med noen de kjenner eller om mange kommer "alene"
Og hvordan fordeles rommene?

Skjult ID med pseudonym Dame 39 ma. 19 mars 2007 21:26

Jeg dro alene, men delte rom med en annen som ble valgt ut til meg. Helt greit med hun jeg fikk i allefall. Det virket som ganske mange dro alene selv om det sikkert var like mange som hadde med en venn. Noen bodde på dobbeltrom alene, mens ganske mange delte også. Virket som om folk gjorde litt av hvert. Noen delte på hytte også. Sukker valgte en som skulle dele rom med meg, men jeg vet ikke om det var tilfeldig. Var på min alder i allefall så hyggelig det. Jeg tror de bare sa i fra på forhånd de som hadde noen å dele med.

Skjult ID med pseudonym ertesuppe ti. 20 mars 2007 09:51

Veldig bra tur. Hadde blitt med denne gangen også hvis jeg hadde hatt mulighet til det :)
Var ikke noe problem å reise alene. Ble fort kjent med massevis av hyggelige mennesker.....