Alle innlegg Sukkerforum

Ørten besøk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sidelinja lø. 19 nov. 01:23

Samme dama har besøkt meg nesten daglig nå i lang tid. Hun er superbruker og jeg er superbruker. Men hun har ikke sendt melding. Bør jeg sende en melding der jeg sier jeg ikke er interessert????

(mann 41 år fra Oslo) lø. 19 nov. 01:25 Privat melding

Tjaa... hvis det plager deg veldig at hun bare er innom, så må du nesten det?

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 19 nov. 01:27 Privat melding

Jepp,da syns jeg du skal sende ei mld til hu. Tydelig at hu finner noe interessant med deg da og kanskje ikke tørr ta kontakt. :) syns du skal sende mld jeg,ingenting å tape på det. :)

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not lø. 19 nov. 01:28

Blokkere da eller?? Så slipper su å sende den kjipe mld..!!

Skjult ID med pseudonym høye_typen lø. 19 nov. 01:28

blokkering?

(mann 41 år fra Oslo) lø. 19 nov. 01:29 Privat melding

Det er kjipt... å bli blokka bare for å ha vært innom profilen. *rude*

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 19 nov. 01:29

@ts
Forward til meg? ;p

Skjult ID med pseudonym sidelinja lø. 19 nov. 01:32

Men nå er jeg ikke interessert i henne, da

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 nov. 01:35 Privat melding

Jeg tenker også blokkering, og ser det som en grei måte å si ifra på at du ikke er interessert. Ingen grunn til å sende melding om du ikke ønsker kontakt.

(mann 41 år fra Oslo) lø. 19 nov. 01:55 Privat melding

Jeg synes det virker veldig voldsomt og uhøflig... men men :)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 19 nov. 01:58

Hva er galt med å blokke noen man ikke er interessert i? Da sier man jo klart fra at man ikke er interessert. Og har man ikke blitt kontaktet selv, så er det jo den klart enkleste måten å gjøre det på.

Å få en standardavvisning uten å ha sendt melding låter litt, vel, merkelig...

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 19 nov. 01:59

@Lazarus75 lør 19 nov 01:55
Blokkering er den eneste måten å rydde/sortere listene på.
Uten en funksjon for å skjule brukere har vi egentlig ikke noe valg.

Skjult ID med pseudonym Kora lø. 19 nov. 03:28

Jøss,,,enig med Lazarus jeg. Hva i all verden er problemet med at noen har vært INNOM profilen din? milde moses.

Skjult ID med pseudonym Kora lø. 19 nov. 03:30

Er det så viktig å avvise fok her inne at man avviser selv FØR noen har tatt kontakt ? syns dette blir litt i overkant folkens.

Skjult ID med pseudonym bollox lø. 19 nov. 09:13

jeg også blokkerer de som til stadighet er inne for å snoke uten å skrive noe. så lenge blokkerings-funksjonen finnes så skjønner jeg ikke hvorfor dere ikke vil vi skal bruke den..

Skjult ID med pseudonym eureka lø. 19 nov. 10:05

Jeg ville aldri i verden følt meg plaget av at noen var innom profilen min til stadighet, men hvis du gjør det TS, så er det jo bare å blokkere eller sende melding... For min del ville det føltes best å bli blokkert, tror jeg...

(mann 29 år fra Oslo) lø. 19 nov. 10:05 Privat melding

Så koselig. Hun er sikkert keen på deg =)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 19 nov. 10:35

Det er nå litt i overkant å sende en "avvisende" mail til noen som ikke har tatt kontakt. Jeg har vel selv sikkert tittet innom noen profiler flere ganger, men det trenger ikke nødvendigvis være at jeg er "keen". Kan jo være at ho liker noe med profilen, bare ikke nok til å ønske kontakt. Når det kommer til blokkering, så har jeg gjort det etter at en person nesten daglig i et halvt år har tittet innom, men da ble det litt ekkelt pga profilen var ganske anonym uten bilde osv. Hvis du plages av at ho stadig er innom, så ville jeg heller sagt du får blokkere.

Skjult ID med pseudonym pippi lø. 19 nov. 10:42

En blokkering smaker mye bedre enn en avvisning uten å ha tatt kontakt først. Har også noen som ofte er innom, og jeg smiler litt hver gang og lurer på om de ikke skal sende en melding. Virker nesten som om de vil at jeg skal skrive til dem, og det kunne jeg jo ha gjort, men ikke når de virker så veike.

Skjult ID med pseudonym såfrekk lø. 19 nov. 10:43

Her er det mye forskjellige meninger. Tror man må lytte til magefølelsen i sånne saker, gjøre det man kjenner er riktig der og da. Jeg blokkerte noen som hr en anonym profil uten noen informasjon. Vedkommende ba om å chatte, og der dukket det jaggu opp webcam med bilde av bokhyller og gulv. Første "han" sa var: fortell meg om deg selv! .... øh, jeg har da en utfyllende profil, og ikke vedkommende.... sånn der gidder ikke jeg! Blokkert og stengt, ferdig med det.

Skjult ID lø. 19 nov. 10:52

hvorfor gjøre det så vanskelig? Er personen ikke kjærestemne for deg, så blokker. Det er det denne funksjonen er til for. At du blokkerer betyr jo ikke at du synes denne personen er fæl på noen som helst måte, det betyr bare at det ikke er den rette for deg :)

Skjult ID med pseudonym Veteran lø. 19 nov. 11:01

Dette er en alvorlig sak, skjønner godt at du søker råd og bistand på forumet :-))

(kvinne 56 år fra Oslo) lø. 19 nov. 12:23 Privat melding

Absolutt ikke TS, ta det som et kompliment at hun stadig titter innom deg:))

Skjult ID med pseudonym Jølle lø. 19 nov. 12:31

Helt enig med Zara - jeg har selv et par profiler jeg kikker innom i blant - damer jeg synes er kjempeflotte, men som jeg av diverse grunner tror jeg ikke passer sammen med. De kan absolutt ta det som et kompliment :)

Skjult ID med pseudonym prippa lø. 19 nov. 12:42

Herregud noe så dumt.Bare blokker,og vis henne hvor dust du er i virkeligheten
Hun blir nok imponert.

Skjult ID med pseudonym Judas lø. 19 nov. 13:47

Hva betyr det om hun blir imponert eller ei? På den annen side kan det jo være at hun har sin årsak til at det foreløpig ikke passer henne å ta initiativet, men at den tid kommer. Er vel ett fett hva en kvinne du aldri har snakket med eller vet hvem er, synes om deg på fullstendig ufullstendig grunnlag - spesielt om DU ikke ønsker kontakt. Hva er poenget med at "alle" skal forstå deg positivt... på sin måte. Rare greier.

(mann 32 år fra Akershus) lø. 19 nov. 13:51 Privat melding

Plager det deg at hun besøker profilen din? Jeg tror ikke du gjør deg selv eller henne noen tjeneste ved å avvise henne før hun i det hele tatt har tatt kontakt, du vet jo ikke hvorfor hun stadig besøker profilen din.

Skjult ID med pseudonym Judas lø. 19 nov. 14:05

@ Kompromiss:
Har du noe grunnlag for å tro (rett) hva som er noen tjeneste for TS eller henne?

(mann 36 år fra Østfold) lø. 19 nov. 14:09 Privat melding

Hahha!! Gjør det.

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 19 nov. 15:33 Privat melding

Blokk henne ;)

Skjult ID lø. 19 nov. 15:43

Blokk han, dem eller deg selv ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 19 nov. 16:37

Send melding!

Fortell henne alt om hvorfor du ikke liker henne. Yeah!

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 19 nov. 17:06 Privat melding

Syntes du skal ta det som ett kompliment jeg. Er det så plagsomt at hun er inne å ser på deg? Får hun ikke noe tilbakemelding fra deg, så gir hun seg jo etterhvert uansett. Enig i at blokkering er litt voldsomt.

Skjult ID med pseudonym sans lø. 19 nov. 17:07

Ufffs, ja - er en uting med alle disse besøkene! Skjønner godt at du føler deg skikkelig superbrukt av denne dama!
Bare komme her og komme her, liksom!?! Ikke var'a invitert engang! Makan!! >:(

Send straks en melding: "Ha dæ vækk, ditt spøkels!", og blokk fortere enn svint! Og for å være på den sikre siden, og for å få tatt det (den) onde ved roten, kan det sikkert være lurt å melde inn som slem/ufin bruker også - denne damens oppførsel er jo intet annet enn slem, og hun var vel helt sikkert ikke særlig fin heller?

Synes sukker burde være sitt ansvar bevisst her, og få en orden på dette, man kan jo ikke ha slike brukere som driver og BESØKER andre profiler sånn helt uten videre, i tide, og særlig utide! Og så fleere ganger, a gitt! UHØRT!

Skulle jammen tatt seg ut om flere sukkermedlemmer drev på på denne måten!! Hvordan skulle dét gått?? *rystet*

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 19 nov. 17:23 Privat melding

Hvis det gjør deg noe så?,og du blir lei hver gang?.Noen er bare innom for å se på bildene,men trenger ikke være interessert for det.Tror ikke du skal ta det så alvårlig.:)

Skjult ID med pseudonym lakris sø. 20 nov. 09:05

lol@sans 17:07

Skjult ID med pseudonym lakris sø. 20 nov. 09:05

lol@sans 17:07

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 22 nov. 02:31

Betyr sannsynligvis ingenting. Jeg har hatt en tilsvarende "stalker". Ikke veldig interessant, men siden noen jo tydeligvis vil bruke tid på meg, så sendte jeg da en melding. Hun har vært innom profilen min flere ganger siden, men fortsatt ikke noe svar...

(kvinne 42 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 03:28 Privat melding

som sagt over, så trenger det ikke å bety noen ting. men synes du det er ubehagelig, så kan du jo blokkere henne, er jo det blokkerings knappen er til.. de blokkere de en ikke finner interessante.
Jeg vet at i mange andre medier, så er blokkeringsknappen brukt som en handling når noen har vært ufine etc, men slik er det ikke på sukker, der er en egen "ufin/slem" knapp på profilene til dette, derfor får blokkerings knappen en annen funksjon.

Skjult ID med pseudonym blokk ti. 22 nov. 10:59

Ville blokkert eller ventet på et evt. utspill. Jeg blokkerer alle som er innom profilen eller som jeg er innom og som er helt uaktuelle for meg. Dette gjør jeg ikke for å være slem - men effektiv. Hvorfor skal han lure på om jeg er interessert og kanskje skrive melding og få avslag hvis jeg VET at det blir resultatet?

Å blokkke noen FØR de har tatt kontakt er da virkelig ikke frekt, slik jeg ser det. Midt i en dialog blir noe ganske annet.