Alle innlegg Sukkerforum

Dette skjer igjen og igjen...

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 04:00 Privat melding

Menn som er ekstreeemt på... over tid (datetidsmessig) ..... Og så uten noe forvarsel så får de noe over seg at du tror du er den eneste for dem og får panikk, og begynner egogreiene sine.. Og hva skjer.. vel, lett.. hadetbrakjæreegoidiot :p Jeg virkerlig synes det er ekstremt usexy med menn som man bare finner interessant som tror de er midtpunktet i livet ditt... Utrolig at slike fyrer aldri lærer...
Tar en for gitt at man føler noe man absolutt ikke er klar for å føle...

Men dette er min forbannelse tror jeg... jeg følger strømmen så dem ikke følger seg oversett... og så er Jeg for "engasjert" med mine smileys og "så fint" svar...

Noen menn/kvinner som kjenner seg igjen her???

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 20 nov. 2011 05:21 Privat melding

Naaaaah

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 06:20 Privat melding

Ja, dette kjenner jeg meg igjen i.

Det skal ikke engang særlig mye entusiasme til fra min side (som jeg likevel har til livet og opplevelser man får sammen med andre mennesker generelt), før de innbiller seg at jeg er på knærne etter dem. Uten at jeg har rukket å vurdere om de er tiltrekkende engang.

Som jeg nevnte i en annen tråd for en tid tilbake: Hvis jeg virkelig hadde falt for samtlige av de menn som har innbilt seg at jeg falt for dem, så hadde det i det minste vært litt action i følelseslivet. Men den gang ei.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 20 nov. 2011 08:25

@ts
næh
Siden du tydeligvis har truffet flere av denne typen, burde du ikke begynne å kjenne lusa på gangen?

Skjult ID med pseudonym Gubben32 sø. 20 nov. 2011 09:03

Er det mulig å ha et så usammenhengende og dårlig skriftlig språk??

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 09:12

Hun skriver vanligvis bra, men dette var lagt inn klokka fire i natt, så...

Jeg kan nok delvis være en av disse forferdelige mennene til tider. Jeg blir glad når ei jente/dame virker oppglødd og interessert; det smitter over på meg, og ja - jeg får et håp om at det kan være noe der.

Er det ikke sånn at man er litt "damned if one does, and damned if one doesn't" her? Hvis man er nonchalant og nærmest "gjespende" vil vel ikke det akkurat gjøre at dere blir mer interessert heller?

Eller jo - det er kanskje sånn? Det ringer en PUA bjelle bak i hodet mitt... Jo, kanskje man bør gi litt F, ja. Men det er ikke så lett for alle av oss. Når man ønsker seg noe sterkt og man føler det er såvidt innen rekkevidde, blir man lett litt 'gira'. Beklager på vegne av alle teite menn.

Skjult ID med pseudonym kv33 sø. 20 nov. 2011 09:55

Har lagt merke til dette PUA snakket.... Men hva i all verden står det for?? Tydeligvis noen type menn....eller damer også?

Skjult ID med pseudonym bollox sø. 20 nov. 2011 10:10

@kv33: pick up artist

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 20 nov. 2011 10:18 Privat melding

@Jepp tar dette 100% på kornet. damned if you do. damned if you dont

(mann 40 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 10:20 Privat melding

Så smilet ditt var ikke en invitasjon til....... FAEN!!!!

Skjønner ikke no' lenger...

(kvinne 46 år fra Nordland) sø. 20 nov. 2011 10:22 Privat melding

Ja, dette har jeg opplevd før i tiden, ikke nå lenger. I mitt tilfelle handlet det om å ikke være tydelig nok, og ikke være oppmeksom nok på de signaler menn sender.
Vimsete og usikkre kvinner (og sikkert menn) gjør at den som er mer sikker på seg selv tar over styringa, og da sitter gjerne den andre igjen og ikke skjønner hvordan man har blitt overatt. Hvem som er den "stødige" parten i denne sammenhengen kommer an på dynamikken i mellom mennesker, slik at den som noen opplever som usikker, kan andre oppleve som sterk.
En annen grunn for slike opplevelser kan være at kvinner og menn tenker til tider veldig forskjellig, og det en kvinne mener som vennlighet og hyggelig måte å være på, kan en mann tolke som signaler om noe mer. Jeg har et ekempel fra min ungdomstid: Jeg traff en mann på by'n som var noen år eldre enn meg. Han virket som en helt annerledes type enn de menneskene jeg omgikks til daglig, litt farlig og spennende for en ungjente. Jeg hilste på mannen, tok han i hånden, og han var helt overveldet. Hann hadde nemlig vært utsatt for en arbeidsulykke, der han hadde mistet noen fingre, og opplevde at folk fant det frastøtende å ta han i "labben", noe jeg ikke brydde meg om. Vi hadde en samtale denne kvelden der han betrodde seg til meg og jeg lyttet. Jeg tenkte ikke noe mer over det, men noen uker senere oppdaget jeg at mannen hadde blitt bett av meg. Han fortalte meg senere at jeg var eneste mennesket i hele verden hann kunne stole på, og at han ønsket seg dame som kunne være til stede for han på slik måte. Det ble forøvrig aldri noe mer i mellom oss.
Ergo: det den ene mener som medmenneskelig interesse og omsorg, kan den andre tolke annerledes. Og desuten er det svært mange mennesker her i verden (og jeg har mistanke om at det er flere menn enn kvinner) som ikke har dype nære relasjoner til andre mennesker, og om har veldig vehov for den oppmerksomheten de kjenner når noen lytter til dem.
Det er svært viktig etter min mening at man setter grenser for seg selv, at man er tydelig i hvor man står i relasjon til andre. Det skåner til syvende og sist alle for unødvendig følelsesmessig rot og hjerte-smerte.
Dette ble veldig mye.... og jeg har i grunnen mer å si også! hehe

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 20 nov. 2011 11:32

Merkelig at det foregår over tid, jeg hadde sikkert tørka vekk etter fem minutter:-)

(kvinne 46 år fra Nordland) sø. 20 nov. 2011 12:16 Privat melding

@ Driver
Det er kanskje nettop dette med over tid som er kluet her... at det om er ment som vanlig høfflighet og hyggelig prat, blir etter hvert oppfattet som viktigere av den som tar i mot enn det det var ment. Være tydelig er mitt råd! Ikke holde menn (eller kvinner) på gress når man ikke mener noe med det. Det er bare styggt gjort.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 12:21

Tror det kan være et greit sted å starte å sørge for at du forstår hvilke signaler du selv sender ut...

En tommelfingerregel er at om noe skjer gjentatte ganger, med ulike personer... ja da kan det være verd å sjekke om en selv gjør noe for å fremme dette, istedetfor å anta at det er noe feil med alle disse andre. Tenker jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 12:32

Jeg regner med at Kvinne81 dukker opp etterhvert og klargjør hva hun mente, for det var jo litt rotete skrevet, men det står da vitterlig at det er "over tid (datetidsmessig)" - altså noen man har datet over tid, som jeg skjønner det. Skal man ikke da kunne få forventninger etterhvert? Men nå spørs det jo hva hun sikter til da; hva denne fyren faktisk har sagt/gjort. Hvis det er giftermål etter tre dater kan det være i overkant...

Skjult ID med pseudonym døtt sø. 20 nov. 2011 12:38

Tror kanskje Kvinne81 har vært her inne for lenge?

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 20 nov. 2011 15:31

Jeg tar det som en selvfølge at jenter jeg kommer i kontakt med har flere på gang og ikke bare meg.
Og slikt regner jeg det er helt frem til vi innleder et forhold. Det kan godt hende hun har en annen type selv etter at vi har blitt sammen for hun må jo få sex et eller annet sted, men det er en annen sak... :P

Men kan ikke si at jeg får panikk av å få inntrykk av at jeg er den eneste hun snakker med. Det er jo bare koselig det. Nok av andre ting som kan gi meg panikk men.. :P

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 15:35

@Powpow:

Og kanskje du etter ti år kommer hjem fra jobbseminar, dama åpner døra sammen med en annen, og hun sier 'Samma det vel - mann er mann!'. Såpass må man regne med.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 20 nov. 2011 15:41

@Jepp

Såpass må jeg regne med ja. Hun får jo ikke noen sex av meg, så da kan jeg jo ikke forvente at hun ikke har seg med en på si. :P

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 15:47

Ehm... OK, jeg var ikke inneforstått med at det ville være null sex? *gruble*

Det var bare ment som en dårlig spøk i et forsøk på å dra ditt resonnement et stykke videre, og ikke noe selvopplevd, så det er sagt, heh.

(kvinne 41 år fra Akershus) sø. 20 nov. 2011 16:06 Privat melding

Nøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøw the feeling...:P

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 20 nov. 2011 18:32

Det skinner ofte gjennom at potensielle partnere har andre kandidater på lur. "Vær litt rask med å si fra om det blir mer da", er vanlig å høre etter dater og weekendbesøk. Selv har jeg aldri kontakt med mer enn en om gangen, synes ikke det føles riktig. Men andre får gjøre som de vil.

Skjult ID med pseudonym Chris sø. 20 nov. 2011 18:37

Vil nå si at det er ett luksusproblem at folk er desperat etter deg..
samme om det er gjensidig eller ikke, bare morro anyface^^

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 nov. 2011 04:05 Privat melding

jepp, jeg for min del kunne ikke hatt en PUA fyr som var nochelant og gjespende.. da mister jeg interessen, som å kvele et stearinlys ^^

men forstår hva TS mener.. en dater en fyr og en er seg selv, kanskje litt entusiastisk over livet, og ler masse etc, og da tror fyren fort at en er hodestrups forelsket i dem, når en gjerne ikke engang hadde tenkt tanken på om han egentlig er noe interessant enda.. de ANTAR bare dette fordi en virker så glad og positiv i deres selskap, Poenget er jo at det kanskje er slik personligheten er, med eller uten fyren..
Mens fyren på sin side tror at det er pga han at en er så glad og oppstemt, fordi HAN er kommet inn i livet ditt, og at han dermed tar for gitt, uten at du har sagt noe, at han er midtpunktet i livet ditt... og så begynner de å få kvelnings fornemmelser, fordi du er så "opptatt" av ham og har ham som midtpunkt i livet ditt, når han selv ikke er klar for slikt... mens sannheten er kanskje at en ikke ser på personen som slik i det hele tatt, det er bare din personlighet som er så glad og munter, og egentlig så er ikke fyren noe midtpunkt i det hele tatt (enda ihvertfall..) men at en aldri kommer så langt til å finne ut av dette, hva en synes om vedkommende, fordi han har fått kalde føtter fordi han TROR at du er forelsket i ham, før han hadde vært klar for dette.. så to forskjellige virkeligheter krasjer ^^

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 27 nov. 2011 06:09

Hva slags person kan kalle seg PUA om han er nonchalant? :P

Men ja. Slik er det nå bare. Noen er dårlige på å lese signaler. Noen er minst like dårlige på å sende dem ut.

Om en mann eller kvinne er på date og tror at daten er forelsket i ham/henne fordi h*n smiler, så er jo det ganske ekstremt. Men nesten like dumt er det, når daten er veldig fysisk (stryke på hånda etc.) og faktisk ikke er interessert. Blikk kan også utrette dette. Om det gjøres riktig (eller feil da).

(mann 47 år fra Oslo) sø. 27 nov. 2011 09:04 Privat melding

Mort1:
Er det ikke sånn at en typisk PUA SPILLER nonchalant for å virke tiltrekkende mens han egentlig er på tå hev?
Har personlig aldri forstått de greiene der, men så er jeg også førti, ikke fjorten.