Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Komma sø. 20 nov. 2011 13:54

Hvorfor foretrekker menn 10-20 år yngre damer? Er ikke kvinner og menn samme sted mentalt sett i forhold til alder? Er det utseende som er tiltrekningen? Og Synes kvinner eldre menn er mer tiltrekkende?

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 20 nov. 2011 13:56 Privat melding

samme alder er vel det jeg foretrekker ihvertfall.. hvorfor menn liker det kan jeg ikke svare på, for det er noe jeg lurer på også...hehe så håper du får noen bra svar.. ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 13:59

Nei takk til eldre menn!

Det betyr ikke at jeg ikke kan komme til å snuble over en bra fyr som er ti år eldre enn meg, men det er vel omtrent like sannsynlig som at jeg snubler over en bra en som er ti år yngre enn meg. Men generelt sett synes jeg bare tanken i seg selv er litt ekkel..

Jeg har en far allerede. Stillingen skal ikke fylles.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 20 nov. 2011 13:59 Privat melding

Hvem?
Ofte
Ofte
Ofte

(mann 47 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 14:00 Privat melding

Er faren din ti år eldre enn deg?

(kvinne 41 år fra Akershus) sø. 20 nov. 2011 14:02 Privat melding

De er jo nye å ferske..hehehe.Selv så fåretrekker jeg yngre menn,men ikke alltid.Det er vel individuellt hv folk vil ha..:)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 nov. 2011 14:02 Privat melding

@komma: Er jo mange grunner til at menn liker yngre damer, og mye av det er evolusjonære ting vi ikke har kontroll på. Selv liker jeg dem yngre enn meg, men ikke mer enn 10 år yngre - da blir det for stor forskjell.

Hvis man ser på det evolusjonære, så er yngre jenter mer fruktbare - og de har en kropp som viser det. Jenter modnes mentalt også fortere enn menn, så legg på et par år til der.

Når det gjelder kvinners syn på menn (i evolusjonell sammenheng) så er det en del trygghetsmomenter som spiller i mannens favør når han er eldre.

Blir ikke dette litt som kort hår/langt hår-debatten?

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 14:03

Mua-ha, HerrFekt!
Ikke prøv deg, du skjønte tegningen.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 14:06 Privat melding

Mnehmneh. :-)

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 14:06

Da jeg var ung ( ;-) ) var det nærmest en selvfølge at dama var fem - ti år yngre enn mannen, men dette har visst forandret seg de siste årene. Eller kanskje det har mer med hva slags folk man omgås enn at det har forandret seg.

Kommer vel an på alderssegmentet, men i noen tilfeller kan det vel tenkes at en mann gjerne vil bli sammen med ei yngre dame fordi han vil ha muligheten til å få barn etterhvert. Og der går det jo en naturlig grense.

Men joda - sikkert litt overfladisk også; det unge, glatte, spretne og spenstige blir gjerne sett på som mer attraktivt. Alder kan ha sin sjarm, men det er ikke alltid det er sjarm folk er ute etter.

Kvinner med eldre menn kommer av at kvinner ofte ser etter andre ting enn menn gjør.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 20 nov. 2011 14:14

Menn i 40 årene med 2-3 barn på slep bør jo skjønne at de ikke står først i køen hos damer uten barn som er 20 år yngre. Men de kan jo bare fortsette å drømme. Drømmen kan fort bli knust siden forfallet hos menn også begynner å melde seg. Løpeturene kan bli mange og harde så jeg anbefaler gode løpesko for ikke å
snakke om at det kan bli nødvendig med god kondisjon:) Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 20 nov. 2011 14:15

Beccys, det er ikke sikkert de yngre mennene liker at du haler dem med deg som om de er sauer.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 14:16 Privat melding

Ikke bryt illusjonene våre nå, Lady!

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 20 nov. 2011 14:18 Privat melding

Hei,

i dag fant jeg til min overraskelse flere menn som hadde søkt kvinner opptil 10 eldre ;-)

Positivt ;-)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 20 nov. 2011 14:25

@ HerrFekt

Det er ingenting galt med drømmer men de bør være realistiske:)

Trenger du noen timer på skolebenken?:)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 14:28 Privat melding

Kan godt gå for noen som er 10 år eldre enn meg jeg- men det er vel maks. Unngår derimot alle de yngre..

Skjult ID med pseudonym likefrem sø. 20 nov. 2011 14:35

Menn liker yngre kvinner fordi yngre kvinner er penest. Så enkelt er det.

Det finnes selvsagt damer på 40 som er penere enn mange 25-åringer, men det er selvsagt unntaket som bekrefter regelen. I snitt er yngre damer veldig mye penere enn eldre damer.

Og menn har den raaaaaaare preferansen at de liker pene damer. Forstå det den som kan.

Skjult ID med pseudonym sans sø. 20 nov. 2011 14:35

Foretrekker vel for det meste en jevnaldrende partner, men hvis jeg blir sjekket opp av en fyr på 36 (som jeg er) - men han eeegentlig HELST ville ha lekt med en som var 10 år yngre enn seg (og meg), så frister det ikke så mye å fortsette å være med på leken, for å si det sånn. Jeg har vært borti noen slike, men så hører det til soga at de endte opp med damer som var noen år ELDRE enn dem noen år senere, da. ;) Så, finner man kjærligheten så er vel alderen underordnet. Men det bør vel ikke være så langt fra ens drømmer og den man velger...så; drømmer man virkelig om en som er mye yngre enn seg, så får man vel helst gå for det, og ikke prøve seg på de jevnaldrende.

Den eldste jeg rotet meg bort i, var 11 år eldre, og det var bare for mye, altså... Men det er snart ti år siden nå, så hvis jeg skal følge TS sin hypotese om at menn foooretrekker 10-20år yngre jenter, så kanskje jeg skulle våge meg på å se på de eldre herrer igjen nå, haha! Nå har jo jeg vært på noen års opphold i den skeive verdenen, så jeg er mer "vant" med eldre damer, the silver foxy ladies! ;P Eldre menn har liksom ikke hatt samme appealen...

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 20 nov. 2011 14:39 Privat melding

haha! Jeg lurte også på det HerrFekt ;)

Jeg var sammen med en som var 11 år eldre enn meg, og for å si det sånn så hadde han alt annet enn en farsrolle.... Nei den skjønte jeg ikke helt paraply :)

Skjult ID med pseudonym Kjeks sø. 20 nov. 2011 14:40

Nuvel, det er vel ikkje ein regel at menn jakter etter damer som er langt yngre enn seg sjølv. Sjølv har eg eit veldig ambivalent forhold til akkurat det der. Eg har hatt ei "greie" for jenter som er litt eldre enn meg. Eg oppfattar dei som meir avslappa og trygge på seg sjølv, udramatiske og rett so sexige. Men eg har likevel ein halvvegs undertrykt tanke i bakhodet om familisering ein gang i framtida, og det gjer jo at ei dame på 40, som då er 10år eldre enn meg, vil egne seg dårlegare som kjæresteemne enn ei som er tilsvarende yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 14:40

likefrem

Men det er jo ikke bare menn som har preferanser som går på pene mennesker. Det gjelder for kvinner også skjønner du, og da blir det et regnestykke som ikke går opp.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 14:41

Hehe

Kjeks, det var ikke så mye å skjønne i grunn. Det var mest bare en spøk, men for samtidig å understreke at jeg ikke har noen preferanse for eldre menn :)

Skjult ID med pseudonym Komma sø. 20 nov. 2011 14:43

Det var ikke ment som en regel, alle menn er ikke slik men får ofte følelsen av at preferansen er yngre kvinner.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 nov. 2011 14:44 Privat melding

@sans: Jeg tror den hypotesen er bull. Alle liker ikke å bli urinert på heller selv om det stadig vekk er noen som stikker hodet sitt ut og sier at det er deilig. Av de jeg kjenner så virker det som om alderspreferansene stort sett er like (selv om noen prøver å strekke ut grensene). Det som ser ut som "standarden" ut fra et relativt stort utvalg er at dama kan være OPPTIL 10 år yngre og OPPTIL et par år eldre enn mannen. De *aller* fleste jeg snakker med synes det virker bra. At jeg selv ikke har opptil min egen alder som preferanse her er enkelt - jeg ønsker å ha mulighet for å kunne få barn om jeg treffer den rette. Om jeg treffer en i dag, så bør man gjerne se an ting i et år eller to, og da ønsker jeg faktisk ikke at hun skal være 42 ;)

Når det er sagt, så føler jeg egentlig det samme om 26/27 også. Det skal mye til for at de ikke blir for unge for meg..

Har dere sett den matematiske fremstillingen av alderspreferanser? (Mannens alder/2) + 10 skal visstnok være nedre grensen, og den stemmer urovekkende bra når man passerer 20 og alderen gjerne sklir litt bort fra hverandre...

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 20 nov. 2011 14:46

Paraply
Siden tidenes morgen har dette vært en kabal som har gått helt utmerket opp. I dag er kvinner i Norge ikke lenger så økonomisk avhengig av sin partner, mens menn fortsatt trigges av det frukbare og rynkefrie. Generally speaking. Derfor begynner kortstokken å bli litt rar og vi er det mest single landet i verden.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 20 nov. 2011 14:53 Privat melding

for meg så er hun helst fra midten av tredveåra og opp til midten av førtiåra. fordel at det ikke er et altfor stort fysisk aldersgap, så en slipper å sitte alene på gamlehjemmet

. den mentale alderen er viktig. heller en moden 35 åring enn en umoden 45-åring. innstillingen er også viktig. heller en leken 45-åring enn en ivslei 35-åring

Skjult ID med pseudonym Kjeks sø. 20 nov. 2011 14:54

Eg tok poenget. Men eg ville slå eit slag for mangfoldet. Det vil seie dei litt forvirra nettsjekkerne som ikkje er heilt sikker på kva dei er ute etter, som altså undertegnede er ein flott representant for.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 14:57

Bruce

Og det er triste greier? På tide, spør du meg. Hva vil du ha, virkelig kjærlighet eller økonomisk avhengighet?

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 20 nov. 2011 14:59

@Paraply: Er økonomisk kjærlighetsavhengighet et valg? ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 20 nov. 2011 15:00

Nå kan ikke jeg snakke for alle gutter, men jeg selv føler meg stort sett ikke helt på samme sted i livet som ei jente på min alder.

Det har ikke noe med utseendet å gjøre, for det er veldig mange flotte jenter på min alder.
Så selv om jeg i teorien har +-10 i forhold til min egen alder så er det nok mer realistisk å si at jeg ligger på rundt -4-6 og opp til +4.

Men det varierer jo veldig da, for jeg kan jo støte på ei jente som er sånn nogenlunde på samme sted i livet som meg og som er på min alder. Så det finnes jo ingen fasit, men sånn generelt så er det nok for meg en fordel å se blant de jentene som er yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 15:05

Tiwie

I den forstand at hvis kjærlighet defineres som noe av verdi, som neppe kan benektes, så må det vel være det? Tror jeg har sett "Norsk kjærlighetsøkonomisk tidsskrift" i magasinhyllene :)

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 20 nov. 2011 15:06

Nettopp Tiwas. Damers instinkt er redebygging, noe som gjenspeiler seg i ubevisst partnervalg. De tenner på det de trenger. Trenger de ikke andre enn seg selv blir de like overfladiske som de fleste mannfolk. Sånn, nå kan vi gå hjem.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 15:09

Hæ, har du ikke kommet deg hjem ennå Bruce?

Jeg synes det er et lite overtramp å rulle rundt borte hos dama fra i natt samtidig som du driver og saumfarer singelnettsteder! Makan.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 20 nov. 2011 15:10

Hei! Det er min pc. Bruk din egen!!

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 15:11

:P

Skjult ID med pseudonym C. sø. 20 nov. 2011 22:50

Jeg vil IKKE ha en langt eldre mann. Han kan mye heller være en del yngre enn meg, enn mye eldre. Da snakker jeg ikke kom en som er 10 år yngre, men -6/7 år til 4 pluss :)

Av en eller annen grunn er det ikke eldre menn som kommer bort til meg heller. Det er yngre, strigla pretty boys.... Forstå det den som vil. Jeg forundrer meg over at guttunger, som kan få enhver dame han måtte ønske i 20 årene, heller viser sin interesse for meg, på tross av at jeg er bikket 30-årene. Kanskje det er tryggheten på seg selv, eller selvsikkerheten som er attraktiv? Forstå d den som vil...

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 20 nov. 2011 22:52

Jeg foretrækker tilgængelige damer. 10 år ældre eller yngre.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 nov. 2011 22:54

Hvorfor foretrekker menn 10-20 år yngre damer?
Mange gjør nok det, men at alle gjør det er slett ikke min erfaring så langt.

Er ikke kvinner og menn samme sted mentalt sett i forhold til alder?
Aner ikke, men synes mange menn er noget umodne. Men det kan jo være både søtt og tiltrekkende...på sin måte.

Er det utseende som er tiltrekningen?
Nei. Det er kombinasjonen utseende, attitude, holdning, og sjarm.

Og synes kvinner eldre menn er mer tiltrekkende?
Kommer an på hva jeg "vil" med mannen. Mine kjærester har oftest vært yngre enn meg. Men jeg erfarer at eldre menn tar bedre "vare" på meg i form av å bry seg om meg på en måte som gjør meg sterkere, ikke motsatt.

Konklusjon: Umulig for meg å være enten enig eller uenig. Selvsagt :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 nov. 2011 22:57

Ler....tar du et du får innen et aldersspenn på 20 år, banditten?

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 20 nov. 2011 22:59

Jeg ser nok litt lenger ned enn jeg ser opp, uten at jeg er helt sikker på hvorfor. Muligens det ubevisst har litt med fruktbarhet å gjøre?

Det som likevel er det viktigste for meg i så måte er at hun er voksen mentalt. At hun ikke fortsatt driver og lurer på hva hun skal bli, og i venten på å finne ut dette bestemmer seg for å finne seg selv på en halvårig backpackertur i Andesfjellene.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 20 nov. 2011 22:59 Privat melding

Viste ikke at vi gjorde det jeg...da må jeg være veldig unik siden jeg godt kunne hatt de 10-15 år eldre:) Men helst rundt min egen alder!

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 20 nov. 2011 23:06

@Z - Det vigtige for mig er ikke hendes alder, men at hun gør mig glad ;)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 23:12 Privat melding

Tror vel yttergrensne mine er noe ala -10/+5, men foretrekker nok -5/0.
Og som noen andre nevnte, så har det med muligheten til å få barn endel å si.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 20 nov. 2011 23:12 Privat melding

Jeg foretrekker damene yngre enn meg. Gjerne ned i 10år yngre enn meg. Damer i min aldre har som regel unger og er ferdig med å få det. Jeg ønsker å ha mulighet til å få barn i fremtiden og da foretrekker jeg å gå ned 10-11år,for da er muligheten til å ønske seg barn større. :)

Skjult ID med pseudonym Pondus sø. 20 nov. 2011 23:26

Jeg er litt lei av at menn til stadighet blir hengt ut , som gamle griser og at de jakter på yngre damer.

Det er ikke noe vanskeligt å få tak i yngre damer, det er bare å ta imot det man blir tilbudt.

Og hvorfor velge en gammel sau, når man kan få lammekjøtt.

Jeg skal IKKE ha flere barn, og har ett svare strev med å holde verpesyke ungjenter på avstand.

Det er længe siden jeg ga opp å forstå kvinnekjønnet.

Jeg er gammel,feit å skalla, men alligevell.

Men de er FINE å se på, men det stopper der

Skjult ID med pseudonym Pondus sø. 20 nov. 2011 23:28

Ikke har jeg penger heller

(mann 41 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 23:29 Privat melding

@Pondus
Noe må du jo ha som blir overfalt av alle disse kvinnene :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2011 23:35 Privat melding

@neptun: hva er det som er galt med tur i Andesfjellene?

Skjult ID med pseudonym Pondus sø. 20 nov. 2011 23:41

Vet sannelig ikke hva ? men det er nok jeg som er dum.

Nå er det ikke så veldig ofte da, men en 2-3 ganger hvert år.

(kvinne 32 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 00:50 Privat melding

I profilen min har jeg oppgitt -1 og +15. Stort sett har de jeg har datet vært mellom 10-15 år eldre enn meg, men jeg har også vært på date med en som er 23 år eldre enn meg. Jeg går ikke bevisst etter en bestemt alder, det har bare falt seg slik naturlig. Dersom det er tiltrekning der, lar jeg ikke alder i seg selv være en hindring for å utforske den videre.

Jeg tror at det er få menn på min alder som er på samme sted som meg mentalt, ettersom jeg tross min unge alder har mye livserfaring som jeg har vokst igjennom. Jeg tiltrekkes av menn som også har levd litt, og har erfart litt hva som virkelig gir ekte ro, glede og tilfredshet. Jeg ønsker en partner som er klar for et forhold med dybde.

Det handler om kombinasjonen indre kvaliteter, utstråling og utseende.

Skjult ID med pseudonym Guybrush ma. 21 nov. 2011 02:39

Nå kan jeg ikke svare på vegne av andre - men for min del foretrekker jeg yngre jenter av disse enkle grunner:

1. jeg vil ikke ha en partner som ser eldre ut enn meg selv i utgangspunktet da jeg sliter med å tenne på det jeg oppfatter som "eldre kvinner". Det hjelper heller ikke at jeg selv ser opptil 10 år yngre ut enn hva jeg egentlig er (ifølge andre)

2. jeg vil ha noen som er litt barnslige og liker å leve livet. Vet jeg er kreativt, spontan, reiselysten og det man vel kaller "ung til sinns". De jeg har truffet som har vært mer på min egen alder har vært langt mer fokuserte på å slå seg ned, evt de er allerede veldig etablert og føler ikke for å gjøre så mye aktivt lengre. Selvsagt gjelder ikke dette alle men det virker på meg som det gjelder ganske mange.

3. jenter er generelt langt mer alvorlige og "modne" enn hva vi gutta er - såpass ærlige må vi være. Dette ser man jo helt fra ungdomsskolealder og utover. Liker derfor tanken på å finne noen som er litt mer der jeg selv er.

4. Selv er jeg i begynnelsen av 30-åra og har et barn fra før av. Jeg merker at jenter/kvinner rundt min egen alder so ikke har barn virker å være veldig styrt av sin biologiske klokke - eller iallefall i større grad enn yngre jenter. Personlig liker jeg ikke å involvere meg med noen som vil måle meg opp og ned i forhold til om jeg er interessert i å få en unge til på ganske kort tid. Og igjen - jeg vet at dette ikke gjelder alle, men jeg snakker nå fra egen erfaring.

(mann 41 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 02:49 Privat melding

Jeg får bare repetere det som Jepp sa:

Kommer vel an på alderssegmentet, men i noen tilfeller kan det vel tenkes at en mann gjerne vil bli sammen med ei yngre dame fordi han vil ha muligheten til å få barn etterhvert.

Og for å legge til, man vil også gjerne ha mulighet til å være kjærester også en stund før man utvider med småfolk, så det blir vel litt ekstra tid lagt til i feil retning pga det også.

Men de som ikke vil ha (flere) barn, trenger vel egentlig ikke se på alder, kun kjemi

Skjult ID med pseudonym Misterixen ma. 21 nov. 2011 03:46

Yngre damer er enklere å tiltrekkes for de har ikke så vanvittige krav til oss menn.

Så enkelt er det§§

Så senk kravene dine!!!!!!!!

(mann 43 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 06:37 Privat melding

alle skal få

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 02:02

Kan jo spørre hvorfor? Jo jeg skal si deg en ting TS at eldre damer 35 - 45 blir fort gamle. De er lite tiltrekkende og yngre damer sjarmerer bedre. De er sprudlende, de har ikke fått PMS. Damer forfaller forbausende fort når de har kommet over den magiske alderen 35.

Er det så vanskelig å forstå?

damer er ikke så HOT og mange av profilene jeg har vært på med min alder er ikke så veldig tiltrekkende. Jeg går for noen år yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym tt sø. 4 des. 2011 02:48

Jeg er selv 35 og kvinner på den alderen virker ofte svært seriøse på at ting skal gå i retning av barn og rekkehus og stasjonsvogn, det trenger ikke å være det verste som kan skje, men for mye målrettethet fjerner det spennende og romantiske for min del.
Og når man kan gå for en freshere 28-åring som trolig ikke har rukket å utvikle de bitchy tendensene like godt, blir ikke valget så vanskelig. Smilefjes.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 02:49

E d så fette vanskeli da?

Skjult ID med pseudonym ost sø. 4 des. 2011 03:12

Ts: fordi yngre damer ser bedre ut.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 03:14

Jeg tror rett og slett jeg bare må gå for de med best match. Da har ikke utseende noe å si. Starte øverst på listen og så jobbe meg nedover. :P

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 03:14

Men det får gjøres på de rette tidspunkt.

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 4 des. 2011 03:47

Kan ikke svare for kvinner såklart, men jeg tror de finner livserfaringen eldre menn har tiltrekkende.

For menn tror jeg det er nesten kun utseendet det går på. Og i noen tilfeller har det vel med å ville ha barn å gjøre. Men nå er jeg ung enda, så kan ikke si noe 100 % sikkert her.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 04:42 Privat melding

haha morroklumpen Hakara ;)