Alle innlegg Sukkerforum

En liten observasjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun sø. 20 nov. 2011 17:18

"Ingen svarer meg" må være det vanligste temaet på tråder her inne, og det vanlige svaret er "du er ikke hot nok". Dette kommer fra både menn og kvinner.

Men hvis det er slik at menn som ikke er hot nok ikke vil ha kvinner som ikke er hot nok og omvendt, betyr vel det at det er mange av oss som kan vinke farvel til håpet om faktisk å treffe noen her inne.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 20 nov. 2011 17:23

Jeg gir filla i utseendet bare fyren er smart. Dessverre er jeg sjelden smart nok for dem. Ikke håp for meg heller?

Bill.merk." Med brød - og som et brød"

Skjult ID med pseudonym likefrem sø. 20 nov. 2011 17:24

"Men hvis det er slik at menn som ikke er hot nok ikke vil ha kvinner som ikke er hot nok og omvendt, betyr vel det at det er mange av oss som kan vinke farvel til håpet om faktisk å treffe noen her inne."

Ja, dette stemmer.

Skjult ID sø. 20 nov. 2011 17:24

Kjenn på gleden ved å bli trist og lei. Da er det verdt penga uansett:-)

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 20 nov. 2011 17:28

Ja, du har helt rett. De aller fleste kontakter kvinner og menn over sitt nivå, utseendemessig. Ikke så rart, når godt over halvparten av oss ser på seg selv som over gjennomsnittet attraktive.

Jeg har aldri klaget over lite respons, for det problemet har jeg heldigvis ikke, men jeg tror jeg også har en tendens til å kontakte jenter som ser bedre ut enn meg, og kunne sikkert fått mye mer respons om jeg hadde bedre selvinnsikt.

Dette er den brutale sannhet, og før man klarer å finne folk på sitt eget nivå tiltrekkende, så blir man nok sittende å syte over hvor dumme kvinner og menn som ikke svarer/ikke svarer positivt.

Med mindre du er rik ^^ Som mann i alle fall, da kan du få hvem du vil (nesten) uansett hvordan du ser ut ^^

Skjult ID med pseudonym neapel sø. 20 nov. 2011 17:58

jeg synes at de fleste damene her inne veldig vakre, utdannet og vellykkede. det har forundret meg mange ganger.
synes også det virker litt rart at så fine jenter som skriver at de er sosiale, har mange venner og jobber hvor de møter masse mennesker, behøver å gå til det skritt å benytte slike tjenester for å finne seg en type.
noen ganger har jeg sett gamle tråder i forumet og det er de samme fjesene da som nå.
jeg forstår det virkelig ikke og blir litt skremt på egne vegne. skal det være så vanskelig å finne seg en ny livsledsager ?
forstår godt de som gir opp og leter utenlands

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 18:04

En grei reality check kan være å først se igjennom lista over "Siste besøkende", og deretter gå til lista "Siste du besøkte". Jeg fikk meg ihvertfall et lite hakeslipp første gangen jeg gjorde det.

Jeg er kresen på utseendet på én måte, men ikke i den forstand at hun jeg blir sammen med skal være noen modell - det må bare være noe ved henne jeg liker og tenner på. Det må ihvertfall en heidundrandes personlighet til for at den barrieren skal brytes, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym kar sø. 20 nov. 2011 18:18

Hvorfor har ikke misterixen svart på denne tråden ennå? Savner en tirade her.

@jepp Besøk- og besøkendelisten min er ganske lik, siden de eneste besøkene jeg får er de jeg besøker selv. Hvordan skal jeg tolke den? :D
I det minste er det ikke så mange på besøkendelisten som plutselig forsvinner...

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 20 nov. 2011 18:43 Privat melding

Tror som tidligere nevnt her på tråden, at det ikke er utseende i seg selv som utgjør en forskjell... Med mindre
menneskene er VELDIG overflatiske, har verken utseendene eller selve teksten på profilen din ALL verden å gjøre.
Jeg tror virkelig at det viktigste, er at du gir et inntrykk av deg selv i posten du sender.. Jeg VET den første posten man sender ut, er helt sinnsyk å skrive.Men jeg har selv testet ut dette. Som dere ser, har jeg et gjennomsnittelig utseende, med noen kilo for mye. Så noen vil derfor aldri svare meg, uansett.
Jeg sendte ut ca 30 poster til forskjellige gutter en gang, kun med teksten "Hei!" eller "Heisann! Står til med deg da?". Kjedelig teskst, men ville teste ut bla disse gutta som påstår man aldri får noe post osv...
Ca 3 av 30 svarte (JADA!! nå kommer det noen kommentarer om at "hvis det hadde vært dem hadde det ikke kommet NOE"... ))
Da jeg en uke senere prøvde samme på nytt, sende brev til 30 (andre) enn, tok jeg meg tiden til å se bilder, lese profilen, se etter deres "greie" liksom, og spørre dirkete om det på posten jeg sendte ut, samt nevne hvorfor noe slikt skulle pirre min nysgjerrighet...
nesten 9 av 30 svarte! Jupp, ikke super mange... Noen leste aldri posten fra meg. Noen bryr seg rett og slett ikke osv... Men det var en betydelig antall FLER som svarte i allefall!

Jeg tror feilen ligger i at for mange mennesker fokuserer på det negative, gidder derfor ikke prøve så hardt... Så, etter et visst antall "forsøk" har de fått bevist hva trådene på forumet "bekrefter" ... Mn får bare ikke svar...

Give an effort når du kontakter en potensiell dame/mann! Do an effort når noen i det hele GIDDER å skrive til deg! Det betyr jo faktisk noe, at dem gadd å kontakte deg i det store og det hele =D

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 20 nov. 2011 19:09 Privat melding

Det er jo bare å se på fargen på bladet attraktiv, hvis den er veldig grønn så synes jo begge to at de er attraktive, hehehe

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 20 nov. 2011 19:12

@Callienta

Mulig de svarer når du spør dem direkte om noe personlig, men det betyr ikke at du fanger interesse. Det kan bety bare at de er høflige.

"Med mindre
menneskene er VELDIG overflatiske, har verken utseendene eller selve teksten på profilen din ALL verden å gjøre."

Dette er ønsketenkning... Ikke? Prøv å skriv til den kjekkeste fyren du kan finne, og se hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 20 nov. 2011 19:12

Jeg har ikke skrevet noe om utseende noe sted, selv om jeg ser at "hot" kan oppfattes slik. Men jeg tenker i litt videre forstand her, altså.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 20 nov. 2011 19:13 Privat melding

Enig med Callienta men spørsmålet blir alievel "Hvor mye"? Når du sender en mail er jo vitsen at motaker skal lese medlinga, kikke på profilen og vurdere profilen.....du hørte rektig.....PROFILEN! Brevet du sender er jo kun et tilbud! Det er jo profilen du skal vurderes på.............når de bare leser brevet og kanskje ikke det engang, så faller noe av poenget bort!
Personlig svarer jeg på ALLE brev jeg mottar, selvom et heisann brev fra sender kan være noe useriøst kan interessen alikevel komme hvis du sender et spontant hei sveis tilbake.............er det noen som slkjuønne rmeg eller er jeg unik på dette området?

Skjult ID sø. 20 nov. 2011 19:15

Men hvorfor er det slik?????

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 20 nov. 2011 19:16

Du er kanskje inne på noe. Men hva om du ser på deg selv som bunnen av attraktivitetsskalaen, da kontakter du jo automatisk jenter som er over deg, men allikevel bare er på ditt nivå?

Titties! WOOOOHOOO!! :P

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 20 nov. 2011 19:18

@neptun

"Jeg har ikke skrevet noe om utseende noe sted, selv om jeg ser at "hot" kan oppfattes slik. Men jeg tenker i litt videre forstand her, altså."

Utdyp gjerne. Men jeg er ganske overbevist om at mesteparten av ordet "hot" har med utseende å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Chris sø. 20 nov. 2011 19:21

*vinke farvel*

Nå har jeg fått masse kontakt med mange ålreite jenter men likevell baserer jeg ikke all romantikk på at jeg skal møte flammen her på sugar. Slut å tenk på det så ordner det seg^^

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 20 nov. 2011 19:37 Privat melding

@Mort1; Hot kan og være i betydningen av helheten, både bildet,profilen osv... Hot som i attraktivt..e en reklame kan være hot den og veit du...
Likevel er det nok for det meste utseende vi automatisk tenker når det blir snkk om "Hot".

@Strings; Ikke enig i at profilen nødvendigvis er det du skal vurdere ut fra. Brevet i seg selv kan inneholde mer av selve personen enn det profilen kan inneholde..
Jeg VET det blir lagt stor vekt på profil,men faktum er at det finnes MANGE som ikke klarer å vise seg gjennom profilen, de får på en måte "presentasjonangst" og klarer ikke skrive annet enn det "typiske og generelle"...
Men mange av disse klarer fint å vise seg selv mye mer over postene

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 20 nov. 2011 19:46

Jeg skjønner, men jeg mener ihvertfall at en må la vær å avise over en lav sko..........jeg har sagt dette i liknende tråder tidligere.....når det gjelder menn så er ofte de sleipesten de som har ordet i sin makt! De skriver fine brev som, sier fine ting som de tilsynelatende mener.......men sannheten er ofte en annen. Noen av de er også av typen som slår.........

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 20 nov. 2011 19:47

I)nlegget mitt var vist full av skrivefeil men det kan sikert tydes!

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 20 nov. 2011 19:57 Privat melding

Strings;
Når det gjelder menn som skriver fine ting osv... Jeg er VELDIG veldig skeptisk til menn som overøser meg med komplienter i hytt og gevær, men derimot ikke skriver om seg selv..
Det ser nemlig ut til å være en sammenheng mellom disse gutta, nemlig at de gir deg MASSE oppmerksomhet, mange komplimeter osv osv, men de forteller lite eller ingenting o seg selv..opplever man slikt, er det ganske greit å bare skrive "nei takk, sorry ,men ikke intr....

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 20 nov. 2011 20:01 Privat melding

Som ikke-hot trives jeg godt sammen med andre ikke-hotte.
Mannen kan jo ikke være så hot at jeg brenner meg heller.

En dag ser dere meg ikke igjen. Det blir bra. Da har en helt vanlig fyr dratt helt vanlige meg helt ut herfra og inn i et helt vanlig hus, der vi kan leve helt vanlige liv. Det holder! :-)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 20 nov. 2011 20:06

@Callienta
Det er det motsatte av det jeg har blitt fortalt at gjelder, nemlig at man for all del må unngå å fremstå som egosentrisk og selvopptatt.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 20 nov. 2011 20:07

Er ikke du "hot" Lillah..........kommer vel an på øynene som ser, men jeg synes ikke du er blant de "ikke hotte" men det er jo bare min mening:)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 20 nov. 2011 20:48 Privat melding

@neptun; Er forskjell på å ikke virke egoistisk og selvopptatt (aka BARE snakke om seg og sitt hele tiden)
og det å gi 10 000 komplimenter om utseend og personlighet til en du ikke kjenner... å komplimentere overdådig hører kjæresten til, ikke flørten...
Og å unngå å snakke om seg selv er suspekt, svare på spm du får om deg er ikke å være selvopptatt og ego =P

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 20 nov. 2011 20:54

Lol - du ER jo hot da, Lillah. Hvis DU "sliter", da vet jeg ikke helt hvem som ikke gjør det.