Alle innlegg Sukkerforum

Turn on's and turn off's

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reyalP ti. 20 mars 2007 00:48

Som en av de single mennene her ute. Undrer jeg på hva som gjøres feil.
Og noe må det være siden jeg er fortsatt singel;)

Men hva er egentlig ett turn off tema, og hva er tennende?

Skjult ID med pseudonym Ensomlurer ti. 20 mars 2007 11:07

Det er ikke sikkert du gjør noe feil. Det er jo minst like mange enslige kvinner. Jeg tror faktisk ikke folk i dag er så innmari opptatt av å skaffe seg et forhold. Etter å ha vært medlem her et par måneder begynner jeg i hvert fall å skjønne at det gjelder for meg. Så innmari viktig er det ikke, at jeg bruker masse energi på å få en partner. Synd? Er ikke så sikker på det.

Folk har jo også mye mindre sex nå enn for tjue år siden. Det er tabu å si det, men sant. Vi har vel fått andre interesser, mange av oss. Nå får jeg sikkert et tonn med protester, men alle som ser seg litt omkring, kan egentlig bekrefte dette.

Skjult ID med pseudonym Danger ti. 20 mars 2007 11:34

Helt ening med deg. Er ikke sikkert at du gjør noe feil. Men jeg tror mange ikke jobber så mye for å skaffe seg en kjæreste. Det er velldig lav respons her i forhold til match. Med relasjonstesten i bakrunn så burde det jo være litt mer aktivitet her, siden vi har giddet og svarte på mange personlige spørsmål.
Folk er ofte veldig selvopptatte, mange jobber for mye(tror det ofte er en unnskyldning for å ikke tørre å gå inn i et kjæresteforhold), og føler ikke de har energi nok til å gå inn i et forhold. har truffet en del som bare vil treffe flest mulig damer og flørte med( ikke ferdigflørta) eller så vil de kun treffe en Dame og ha en "forbindelse uten bindingstid" en å ha det gøy med uten at de helt store følelsene er involvert. Da er det ikke lett å bli forelsket ,og et knust hjerte blir ofte resultatet.

Så er det de som også har for mye"bagasje" (for mange x er, x barn mm og psykologiske traumer,) Redd for nærhet og sex foreksempel, (Det kan bli for skummelt å bli følelsesmessig involvert i et annet menneske, bunner vel i redsel for avvisning

Hilsen Danger

Skjult ID med pseudonym James Bond ti. 20 mars 2007 14:22

Slapp av og ikke stress! Ta heller og kos deg og nyt tiden som singel -man kommer fort nok inn i et forhold uansett. Hvis du går rundt og lurer på hva du gjør "feil", så er vel det trolig din selvoppfyllende profeti. Desperasjon, eller hint derav, er like lite tiltrekkende for begge kjønn...

Sukker er litt som lotto. Du kan ikke satse alene på det, men det er jo dumt ikke å delta i tilfelle jackpoten dukker opp:)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 mars 2007 16:21

Mine damer og herrer;
nøkkelordet her er forventninger.
Urealistiske forventninger og ikke minst ulike forventninger, ødelegger de fleste forhold.
Still på date med lave skuldre og lave forventninger.

Skjult ID med pseudonym reyalP on. 21 mars 2007 00:02

Hvorfor er det feil å "som bare vil treffe flest mulig damer og flørte med( ikke ferdigflørta)"
Hvis vi skjønner at tenningen ikke er der?
Men en vil jo ikke finne ut noe om en bare sitter i soffan...