Alle innlegg Sukkerforum

Menn med initiativ

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 09:43

Jeg lilker menn med initiativ og som tør å si det rett ut hvis han vil treffe meg igjen! Eller i det hele tatt.

"bare si ifra hvis du vil treffes igjen", "du kan godt være med på en fest en gang", "gi lyd hvis du føler for det". Hvorfor ikke spør rett ut om jeg vil være med på fest? Hvorfor ikke si rett ut at man vil treffes igjen??

Jeg må innrømme at jeg syns det er litt "pinglete", og for min del må det være mer tak i mannen enn å måtte slenge ballen over til dama og la henne ta over roret... Jeg liker menn med initiativ og som TØR vise interesse ;) Jeg liker desverre ikke så godt hinting og vas....

Og bare til slutt...ja..jeg tør selv å si at jeg vil treffes, jeg tør selv å spørre rett ut, og nei....jeg sitter ikke bare å "venter" uten å gi noe ;)

Hva med dere?

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 21 nov. 2011 10:02

Jeg liker godt jenter som gjør det samme. Eller som klarer å bestemme seg generelt. Jeg pleier å foreslå ting hele tida, er veldig klar på at jeg vil treffes og prøver å tilrettelegge for det når jeg har mulighet. De fleste jenter er da sånn at de sier det hadde vært moro... Ja, men er du med da? Spør jeg. Lang tid uten svar og roing rundt spørsmålet. Til slutt så renner det som oftest bare bort i sanden. Det finnes unntak, jeg har opplevd det 3 ganger at ei jente har klart å ta standpunkt og sagt at JA, det vil jeg bli med på! Så enig med deg i at det er slitsomt med folk som ikke er klare på om de faktisk VIl treffes eller om de bare vil være hyggelige og ikke tør si nei. Og å ta initiativ til å treffes burde bare være en positiv ting.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 21 nov. 2011 10:30

Initiativ er bra, men blant spesielt initiativrike mennesker finner en også de som maser og aldri gir seg. Det er pain.

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 10:40

Javiss må det gå begge veier, helt enig :) Nå var det bare tilfeldig at det var en dame som skrev tråden, så da ville det vært litt unaturlig at jeg snakket om kvinner og initiativ ;) hæhæ :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 21 nov. 2011 10:41

Nei Spongebob da! Nå har vi en sånn fin trend gående her med å legge alt ansvar på mannen. Så kommer du og ødelegger??

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 21 nov. 2011 10:44

@ alene

Hvis jenta bare svarer unnvikende eller unngår å avtale noe konkret når du spør, så er hun ganske sikkert ikke interessert. Eller i det minste stiller du et stykke bak i køen, fordi hun har en eller flere andre på gang som hun ønsker å sjekke ut først og du er i beste fall plan B, C, D eller E. Jeg går i alle fall bare videre da. Det samme gjelder for jenter som takker nei til å møtes, fordi de "vil bli litt bedre kjent her først". Jeg har aldri, aldri opplevd at de senere har ombestemt seg og ville møtes likevel, og jeg har prøvd. Takker de nei første gangen så kommer de til å takke nei gang nummer to også, uansett om du spør på nytt etter 10 nye medlinger fram og tilbake eller 100. Gå videre.

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 10:48

Jeg legger ikke all skyld på menn!! Makan hvor mye tull man kan få ut av noe.... Jeg legger skylden på de fleste menn!! Wake up Paraply......

(mann 37 år fra Hedmark) ma. 21 nov. 2011 10:49 Privat melding

Noen har en initiativrik persolighet, andre ikke.

Hvis man vet man er dårlig på å ta initiativ selv, så ser man kanskje etter noen som er gode til å ta initiativ, en "leder". Og motsatt, er man en "ledertype" som tar initiativ, så ser man kanskje etter noen som lar seg lede. To stk med sterke meninger som tar initiativ til ting, må nok være veldig samkjørte ift. hva man liker å gjøre, eller tipper jeg det fort blir krasj. To stk uten initiativ blir nok kjedelige greier... ;-)

Personlig tar jeg initiativ hvis det er noe jeg virkelig vil, men er ikke så god til å ta initiativ til å prøve "nye" ting, eller ting jeg ikke nødvendigvis brenner for. For min del er det viktig at jenta tar litt initiativ til å få meg med på sine interesser, så gjør jeg det samme med mine interesser. Ting i mellom...... Tja, den som prøver for se...

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 10:53 Privat melding

Aller helst vil jeg treffe en fyr (men det må være riktig fyr, dah...) som sier "Du! Deg skal jeg ha! Og nå skal vi ut og spise middag." Men samtidig ønsker jeg meg jo et fasettert menneske, og det er helt ok å være litt sjenert og usikker for en mann også. Så litt tålmodighet og forståelse kan jeg late som at jeg har. ;-) Men klart, blir det bare prat og ikke noe handling, da går jeg videre.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 21 nov. 2011 10:53

Mua-ha, det var en spøk skjønnerru;)

Forøvrig har jeg et godt sovehjerte, og jeg setter ikke pris på å bli vekket.

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 11:17

Hæhæ, Det skjønte jeg Paraply ;) Sov godt!

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 21 nov. 2011 11:24

Spongebob1

Haha, nevn ett eksempel på at likestilling har gått i mannens favør! Vel, bortsett fra at det de siste årene har blitt innført pappapermisjon ved fødsler også da, men utover det.

Og ja, jeg vet at utgangspunktet var veldig skjevt, men likevel. Det har jo blitt slik at jenter skal ha alle de samme rettighetene som menn, og det er jo riktig og bra, men når det kommer til å ha de samme pliktene (som for eksempel verneplikt) eller at for eksempel begge kjønn skal regnes som like gode forsørgere i barnefordelingssaker, ja der skjer det lite eller ingen ting. Og gentlemen forventes vi fortsatt å være, selv om dagens kvinner ofte ikke akkurat er spesielt ladylike i sin oppførsel, men derimot tilsynelatende kopierer alle menns verste uvaner, fra snus, spytting og banning til overdreven alkoholbruk, løssluppen sex og til og med slåssing. Snakker om å skulle ha det beste fra begge verdener ;)

Satser på at jeg fyrer opp noen av jentene her nå :P

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 11:31 Privat melding

Litt morsomt at det blir nevnt det med likestilling, for det tenkte jeg litt på i sted. Når alt kommer til alt tror jeg dere jenter og damer kan takke deres mødre for at menn ikke tar så mye initiativ som de burde (selvsagt ikke all skylden, men de hjalp godt til). I min oppvekst fikk jeg servert med mange bittesmå teskjeer både hjemme, på skole og på fritidssenter at "Nei betyr nei". Det er jo greit, men i sin streben etter å kjappest mulig ta minst 50% av rettighetene ble det mer eller mindre implisitt fortalt at "tja betyr nei", "nja betyr nei" og ikke langt unna at "ja betyr nei". Faktisk sitter jeg litt med inntrykket av at kun "JA!!!! betyr ja" ut fra oppveksten på 70-tallet.

Så...selv om nordmenn ikke er de varmeste og mest frempå, så ble vi menn satt ettertrykkelig på plass på forhånd.

Så neste gang dere synes menn er tafatte synes jeg dere skal sparke deres egen mor i leggen. Fra oss alle.

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 11:41

Det som fascinerer meg er at innlegget blir sett som en generalisering av menn... det er det altså ikke. Jeg snakker om de menn som er sånn, det er helt sikkert mindretallet, det håper jeg iallefall, og generelt hva JEG liker hos menn :) Føler det var mange som følte seg truffet.... Kan ikke se at jeg har nevnt med et ord at "jeg er så drit lei av dere menn som ikke tar initiativet" ;)

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 11:52

@kv33: Føler meg ikke spesielt truffet. Jeg er meg - sånn er jeg bare :p Jeg tar en del initiativ, men tar ikke for mye. Jeg tar en del av det jeg vil ha, men forventer tilbake også. Selv ser jeg veldig an jenta, men om jeg ikke får respons, så trekker jeg henne ikke etter håret for å gjøre ting ;)

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 11:58

Det er bra du ikke føler deg truffet Tiwas :) For det var nemlig ikke meningen at dere skulle :)

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 21 nov. 2011 12:02

Uanset hvad du gør vil du altid finde nogen der ikke er helt tilfredse.
Så gør som du nu en gang har lyst til og lade kortene falde hvor de falder.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 12:04 Privat melding

Min erfaring er at et nei ALLTID betyr nei, og vil med 99 prosent sannsynlighet aldri bli et ja. Tar gjerne initiativ, men hvis responsen ikke er der, lar jeg det ligge. Overbevist om at det er den mest fornuftige innstillingen.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 21 nov. 2011 14:09

De eksemplene du nevner er jo strengt talt ting en sier når en egentlig ikke er interessert men.. :P

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 16:32

det kan godt være, men da går de like mye "rundt grøten" for det om ;)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 16:38 Privat melding

Nei er et nei, ja er et ja, kanskje er et mulig ja, usikker er et nei :D:D:D