Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym pip ti. 20 mars 2007 15:37

Kan dere uten hovedbilde vær så snill å legge inn det? Vet at det er skummelt, men vi legger jo alle oss flatt ut her, og blottlegger privatlivet vårt...det er en del av det en må risikere for å finne kjærligheten på denne måten.....Og jada, vet at mange har utsatte yrker- det har jeg også...ikke alltid like kjekt å vite at klienten på andre siden av bordet kanskje vet personlige ting om meg, men det er en del av gamet med nettdating....Jeg synes det er mer skummelt å chatte med noen som er "ansiktsløse", så derfor svarer jeg sjelden...

Er det noen som er enige eller er det bare meg?

Skjult ID med pseudonym sjefen ti. 20 mars 2007 16:00

Dette må vel være fritt valg? Det er jo kjent at folk uten bilder (også uten bilder av seg selv, men kun naturbilder), får færre treff enn de som tør å "oute" seg selv.

Jeg blir mye mer interessert i profiler med bilder, men "krever" ikke at det må være på forsiden. Et album er greit. Har du uten bilder av deg selv i det hele tatt, må du jobbe godt for å vekke interessen. Kynisk? Ja, mulig, men sånn er det. Man ser på bilder også når man gjør seg opp et inntrykk.

En start for deg selv, om du vil ha flere treff/respons, er jo f.eks å ikke postere innlegget ditt anonymt her. Jeg trenger ikke flere treff akkurat nå, men ønsker jeg flere treff legger jeg inn et innlegg her. Er det sytete får jeg lite/negativ respons, er det positivt, kan jeg få mer/positiv respons. Enkel psykologi ville jeg tro.

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 mars 2007 16:17

Slutt å mas om dette med bilder da.
Alle har sine gode grunner.
Og de fleste sender mer enn gjerne bilde på e-post, holder ikke det?
Mine beste dater har vært med jenter som har vært litt tilbakeholdne med bilde.
Gå etter gode profiler, så får du bilde ganske fort likevel.

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 20 mars 2007 16:46 Privat melding

Er enig i at folk må velge selv, men det med e-post er ikke et godt argument. Mange har e-postadresser hvor navnet deres kommer synlig frem. Den som ikke står frem med bilde krever da ganske mye ved å be om e-postadresse.

Min erfaring er at det skal mange tilfeldigheter til for at noen du kjenner kjenner deg igjen på bilde. Da krever det at man har høy match, noe man kanskje ikke har med alle i sin omgangskrets og vennekrets (da hadde man kanskje ikke vært singel) :D Et navn på en e-postadresse er myyye mer avslørende (for googlere, ivrige telefonkatalogsøkere osv.) :)

Jeg vet ikke hvor interessant det er å opprette og drifte en egen e-postkonto og msnkonto for å prate med de som ikke tør å ha bilde......

Skjult ID med pseudonym smiley ti. 20 mars 2007 17:38

Det er så mange med bilder her, så du får heller velge å chatte med de. La være å svare de "uten ansikt". Takk for muligheten til å være anonym (PS! Jeg har selv bilde, men har valgt det selv)...

Skjult ID med pseudonym Smil ti. 20 mars 2007 18:36

Ja, klart vi må ha bilde!
Det var det første jeg tenkte,men etter så mange gode argumenter fre dere er jeg jo i grunnen enig.....man bør jo kunne få velge dette selv ;-)))

Skjult ID med pseudonym bumpy:) ti. 20 mars 2007 21:48

Jeg tar i 99% av tilfellene ALDRI kontakt med profiler uten bilde.

Hvis man først setter igang en kommunikasjon med noen som ikke har bilde, og senere får et bilde tilsendt på e-post, og ikke liker utseendet i det hele tatt - hva skal man gjøre da? Man er jo ikke ute etter venner her, ikke sant? En kjæreste bør falle i smak utseendemessig også.

Det er jo veldig kjedelig for den som endelig sender dette bildet, å da få høre at man ikke falt i smak. Eller enda verre, at man da ikke hører mer fra personen man sendte bildet til.

Det er mye mer fair for alle parter at man tar den selekteringen på forhånd på bakgrunn av bilde, uten at vedkommende vet det.

En annen tanke jeg gjør meg når noen sier at de har sine grunner til ikke å ha bilde, er at de er under overvåking av en eller annen ekskjæreste. Og slike folk (som blir overvåket av ekskjærester) vil man jo ikke rote seg bort i uansett!

Nei, vis trynet ditt! :-)

bumpy:)

Skjult ID med pseudonym Q33 ti. 20 mars 2007 22:31

Enig med vetaran. Har hatt de beste datene med menn uten bilde. Kan være mange flotte folk dere går glipp av om det med bilde på profilen er avgjørende, men at bilde bør komme ganske raskt etter det, kan jeg være enig i....

(kvinne 41 år fra Hordaland) ti. 20 mars 2007 23:29 Privat melding

Går glipp av mange flotte folk ja :-D

Vi uten bilde har nok våre grunner.........jeg har bilde på msn jeg da, er opp til den som legger meg til om han vil snakke med meg eller ikke etter å ha sett bildet........så ikke noe stress der.

Har funket fint for meg å ha profil uten bilde hittil så fortsetter med det jeg..........


Har mine grunne for å ikke ligge ute åpenlyst på slike sider som det her nemlig..........

(mann 43 år fra Buskerud) ti. 20 mars 2007 23:55 Privat melding

Det finnes nok av årsaker til å ikke ha bildet. Men jeg er alikevell enig med bumpy:).
Se bare på hvor mange av de som er aktive på forumett, er anonyme. Også på dette temaet...

Har du bilde får du flere treff, og ett bildet sier mye. Ikke for å avsløre om en er "billed vakker", men bakgrunnen og temaet på bildene, de forteller.

Skjult ID med pseudonym cakegirl on. 21 mars 2007 00:45

Et foto sier meg lite uansett, en må høre stemmen, se hvordan vedkommende beveger seg osv for å få et inntrykk av hvordan personen er..

Så jeg satser fortsatt alt på å komme så langt som til å møtes ansikt til ansikt... bilde eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Rimedikt to. 22 mars 2007 18:06

Mener det er viktig med bilde jeg. Pga. at en har lett for å lage seg oppfatninger som ikke alltid er reele med virkeligheten. Dessuten et bilde tatt langt på avstand er som regel et ganske så dårlig bilde av personen. Har valgt selv å ta kontakt med profiler med bilete og uten bilde. Har vel funne ut at det beste er med bilete. Tenk om alt hadde vært så enkelt som i filmen Shallow Hall. Da hadde alt vært perfekt og selv de med kanskje ikke akkurat drømmeutseende hadde vært vakre modeller. Det viktigste er hvordan personen egentlig er, men bilde er også viktig iallfall helt til å begynne med.
Dessuten hvor lang tid bør det gå før en spør etter bilde?

Skjult ID med pseudonym travel fr. 23 mars 2007 16:38

For å ta kontakt må det stå skrevet noe litt interessant i profilen. Bildet kan uansett lyve. Ble en gang godt kjent med en på nettdating. Fikk se masse bilder av han, men i det virkelige liv var han ikke sånn han så ut på bildene. Men det folk sier sier iallefall litt av han.