Alle innlegg Sukkerforum

Date flere på en gang?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dilemma ma. 21 nov. 2011 11:07

Jeg har hele tiden bare datet en av gangen. Syntes det har vært greit å bare forholde meg til en av gangen.
Nå har jeg over en stund skrevet med tre stykker her på sukker...har vært litt til og fra, grunnet de har vært trege eller jeg har vært litt av en stund!!
Nå er plutselig alle tre veldig på og ønsker en date..
Dette er i grunn tre vidt forskjellige menn, men alle har kvaliteter som jeg liker...
Er litt rådvill, skal jeg møte de alle sammen eller bare velge å møte en....I know, luksusproblem...men er faktisk veldig i tvil hva jeg vil.....
Erfaringer noen??

(mann 36 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 11:17 Privat melding

Date i vei! Er ingen garanti for at du liker noen av dem IRL.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 21 nov. 2011 11:18

Det går fint an å bestille firemanns-bord.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 11:22 Privat melding

LOL Veteran

Skjult ID med pseudonym sekken ma. 21 nov. 2011 11:32

Jeg dater også flere, kan ikke se problemet. Klart du har kapasitet til å håndtere alle, dette er jo skattejakt! Du må jo utforske alle selvfølgelig! Du har ikke luksusproblem, er ikke noe problem. Luksus skal nytes! Hva hvis han ene du velger viser seg å være kun en trist gråstein innpakket i uimotståelig glitrende glanspapir? Hør på heftige ceca; det er ikke gull alt som skinner! :)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 11:38 Privat melding

Mange holdninger rundt det. Selv skriver jeg ikke seriøst med mer enn en, men der er jeg visst skikkelig gammeldags ;) Når det er sagt, så ser jeg ikke noe problem med å *treffe* flere på førstegangsdate (eller, som jeg ser på det mer som å finne ut om man *vil* på førstedate med dem, for det er jo omtrent som et førstegangsintervju). Hadde jeg derimot funnet ut at en jeg hadde truffet *datet* flere på en gang hadde hun sluppet å bekymre seg for meg - for jeg hadde meldt meg ut med en gang...

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 21 nov. 2011 11:41

Du kan jo få Ceca til å teste dem for deg.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 11:50 Privat melding

Er jo stor forskjell på hva en date kan bestå i, da. Et stykke fra Stockfleth til sengehalmen f.eks.

(kvinne 52 år fra Telemark) ma. 21 nov. 2011 12:02 Privat melding

TS:

Jeg forstår innlegget ditt som at du har kontakt med 3 stk uten at de vet om hverandre? Kanskje det er lurt å være ærlig på det i første omgang? Du kan jo uansett ikke holde det gående med 3 stykker "på gress" veldig lenge. Det ville jo være lite realt ihvertfall.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 12:03 Privat melding

Enig med han der humoristen over Christin! Men om du bare skal velge en mann, så burde du velge ham med best humor. Da vil du lykkes! :)

(kvinne 52 år fra Telemark) ma. 21 nov. 2011 12:04 Privat melding

Tiwas:

Fint bilde!

(kvinne 52 år fra Telemark) ma. 21 nov. 2011 12:08 Privat melding

Jeg er også helt enig med humoristen:-). Det er jo helt greit å ta en kaffekopp uten at det er et løfte om hverken det ene eller det andre. Med ærlighet så unngår man evt misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 12:09

@Christin: Takk - det fikk frem de beste demonøynene mine ;)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 21 nov. 2011 12:16 Privat melding

Jeg er enig som Christin65 sier, skal du date alle sammen "samtidig" gjør dem klar over det, så slipper du eventelle forviklinger...

Opplevd fler ganger at jeg ikke har "noen seriøse" å taste med, så ender opp med å taste med fler, hvorpå jeg plutselig blir bedt ut. Ting kan jo bli mer "han var den jeg gjerne vil date" under første date, så ville nok anbefalt å forklare åssen ting er for deg... Du tastet jo med fler fordi tidsperspektivet tilsa "gå til neste".
Verste som skjer er at den ene ikke liker det, og stikker og en blir....

Lykke til uansett!

(kvinne 52 år fra Telemark) ma. 21 nov. 2011 12:23 Privat melding

Tiwas. Demonøyne...næææh. Bildet viser bedre den personligheten du viser frem på forumet enn det andre bildet du har hatt.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 12:34 Privat melding

Jeg oppfatter TS slik at hun ikke har møtt noen av de hun skriver med ennå. Et førstemøte synes jeg ikke egentlig er en date, men kalles muligens date for enkelthets skyld. Det er ikke utroskap å ta en kaffe med folk, ei heller å gjøre sosiale aktiviteter sammen med noen. Da ville det jo ikke være mulig å ha venner av motsatt kjønn (den diskusjonen får tas i en annen tråd).

Jeg synes folk må slappe mer av med dette. Å møte noen fra internett er ikke en handling som forplikter. Forpliktelser oppstår det først når man har møttes flere ganger, blitt kjent og blitt enige om å være eksklusive.

Du kan med god samvittighet møte alle tre, og det kan godt hende at to av dem, eller kanskje alle tre diskvalifiserer seg på første møte. Jeg ville ikke fortalt dem om de to andre, hva skal det tjene til? Det eneste du oppnår med det er at de føler seg som andre- eller tredjevalget, og det er jo ikke tilfelle når du faktisk enda ikke kjenner noen av dem. Nei, møt dem, bli kjent, gjør opp din mening, og SÅ velger du hva som er best for deg - da vil han være førstevalget uansett.

Og kos deg!

(kvinne 36 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 13:26 Privat melding

man kan jo være så seriøs man vil og bare taste "seriøst" med én person.. Men man aner jo faktisk ikke hvor mange andre motparten taster med;-)

Bedre å helgardere enn å gamble!

Skjult ID med pseudonym pantera68 ma. 21 nov. 2011 13:37

Helt greit, men vær åpen om det. Noen takler det, andre ikke......

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 21 nov. 2011 13:58 Privat melding

Jeg skriver med en del samtidig, bare for å helgardere. Egentlig er det bare ei jeg er særlig interessert i, men jeg vil liksom ha noen tilgjengelig å falle tilbake på når opplegget med henne har brent seg ut.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 21 nov. 2011 14:20

Du har jo ikke en gang komme til datingfasen, så her er det jo bare å kjøre på!

Skulle ønske jeg kunne gjøre sånt også, men jeg har nok med å holde på interessen til ei jente om gangen og jeg ville sikkert dummet meg ut noe voldsomt og blandet dem, osv. og blitt sittende igjen med 0 jenter. :P

Skjult ID med pseudonym kar ma. 21 nov. 2011 14:56

Jeg syns det er komplisert nok med ei i slengen så jeg prøver å holde meg til det, men skulle situasjonen oppstå ser jeg ikke problemet med å ha mer enn ett førstemøte på kalenderen. Noe særlig utover den første kaffekoppen tror jeg ikke jeg ville strukket multitaskingen.

Jeg har veldig lite behov for å bli fortalt av noen jeg skal møte at hun har avtalt date med to andre denne uka, så jeg er ikke helt med på den at en skal dele sånt ukritisk. Kanskje hvis en kun dater tidligere deltagere i ungkaren/ungkarskvinnen.

Forøvrig helt enig i det elisa skrev 12:34.

(kvinne 32 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 16:04 Privat melding

Jeg skriver også under på elisa sitt innlegg.

Forøvrig forstår jeg godt at det kan være vanskelig å vite hva du vil. Jeg har kjent litt på det samme selv i høst. For min egen del har jeg kommet frem til at jeg synes det er helt i orden å skrive med flere samtidig. Også det å ha planer om, og gå på, førstedate med flere samtidig synes jeg er helt greit. Mine grenser går ved gjentatte møter. Skal en fortsette å treffes etter å ha møttes en gang eller to, synes jeg at en bør avslutte det en har gående med andre, eller eventuelt være åpen om at en ønsker å bli kjent med andre samtidig.

Jeg greier ikke å gå helhjertet inn i en relasjon dersom jeg har noe på gang med flere samtidig, på den måten er det utilfredsstillende for meg å date eller skrive med flere på en gang. Aller helst vil jeg bare ha en å fokusere på av gangen. Ja, aller helst vil jeg bare ha en mann å slå meg til ro med.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 21 nov. 2011 16:24

Date gjerne alle tre, men ikke si noe om de andre slik det blir nevnt lenger oppe. Det er ikke alltid helt rasjonelt kanskje, men for min del er det i alle fall veldig turn-off å høre fra jenter at de skal date en annen først, også kan det eventuelt hende at vi to kan møtes senere hvis det ikke blir full klaff med han. Noen vil kanskje kalle det ”ærlighet” fra jentas side, jeg vil kalle det turn-off. Jeg blir ikke sur, men jeg mister interessen.Og da har egentlig toget godt, uansett om jenta faktisk skulle ta kontakt senere og ønske å møtes likevel. Har jeg bare snakket med henne på nettet så gidder jeg ikke å bruke mer tid på henne og ønsker henne i så fall bare lykke til videre, mens hvis det er en jeg faktisk har møtt en gang eller to IRL før hun valgte å se hvordan det utviklet seg med en annen så kan hun kanskje bli en venn, hvis jeg synes hun er kul nok, men ikke noe mer. Hun har gjort et valg om hvem hun ville satse på først, og det var ikke meg, og jeg har ikke lyst til å føle meg som et annetvalg eller tredjevalg.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 16:30 Privat melding

Jeg liker ikke å flørte med flere samtidig her inne, men det er sikkert jeg som er litt gammeldags ^^ Men HVIS jeg skulle ha gjort det, så hadde jeg ikke sett problem i å møte dem alle på en første date, for å se hvem jeg trivdes med og lignende ;) men tror nok at jeg hadde gitt beskjed mens jeg skrev at jeg skrev med ett par , så vedkommende ikke trodde han var alene om oppmerksomheten min, så kunne eventuelt vedkommende bestemme om det fortsatt var interessant å bli kjent med meg eller om han ikke lenger ønsket kontakten.. Dette er hva jeg hadde foretrukket å bli spurt om hvis jeg flørter med en fyr som flørter og planlegger eventuelle date med andre :)

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 21 nov. 2011 16:54

Hvis min date fortalte mig at hun datede andre samtidigt med mig ville jeg rejse mig op og gå :)

Skjult ID med pseudonym Hubro ma. 21 nov. 2011 17:03

Jeg sliter mer enn ts. Jeg sjonglerer mlm 5 veldig flott og pene jenter. Har truffet 3 av dem og 2 skal jeg treffe. Jeg har ingen følelser for noen og vet ikke helt hvor de står. Trenger å finne ut mer av ting før jeg kan eliminere. Det er dobbelt komplisert siden det også handler om hvem som liker meg og hva ting kan føre til. Jeg tenker at dersom jeg skusler bort en fordi jeg velger å prøve ut med en annen, og det ikke virker, så kan jeg jo ikke gå tilbake. Dette er ikke enkelt altså.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 17:09 Privat melding

@Hubro den der var stygg.. hvis du ikke har fått interessen for noen av de 3 første du har truffet, så si det til dem, og la de gå, da er de ikke riktig for deg... å "holde på " jentene for å ha en eventuell backup plan, hvis det ikke fungerer med noen fordi du venter å å treffe noen som er bedre, er bare drittsekk oppførsel..

Skjult ID med pseudonym Hubro ma. 21 nov. 2011 17:17

Jeg syntes at alle de 3 jeg har truffet virker like interresante. Vedlig attraktive jenter som sikkert kan velge og vrake selv også. Må treffe, holde dialog og treffes en gang til, kanskje, før jeg kan konkludere. Også er det 2 andre som jeg skal treffe.Og jeg vet ikke hva de tenker om meg og hvilket potensial de ser i meg. Har ingen planer om å havne i halmen med noen av dem med det første da.. Et spill for å nå et mål og ikke drittsekkoppførsel slik jeg ser det, norbitia

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 21 nov. 2011 22:46

Jeg skjønner ikke hvordan man kan klare å tenke seriøst når man driver på med flere på én gang. Jeg vet i hvert fall at jeg ikke klarer det.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 23:15 Privat melding

synes det er helt greit å få beskjed fra den jeg skriver med at hun er mer interessert i å bli kjent en annen. ærlig sak det. Da kan jeg heller bruke energien et annet sted.

men det er stor forskjell på skriving også

vanlig høflig konversasjon er ikke noe problem å ha med flere, uten at man lover gull og grønne skoger til noen. det er ikke det samme som å drive på med noen.

Etterhvert så ser jeg hvilke personer jeg liker best å prate med, og som jeg gleder meg mest til å høre fra. hvis det utvikler seg til å bli mer dypere og seriøs prat med en spesiell, da er det henne jeg fokuserer på for å se om man kan bli bedre kjent. men hvis det ikke kommer noe særlig videre, så er ikke den gjensidige interessen stor nok. Det er også helt greit, og man har i alle fall prøvd

Skjult ID med pseudonym dilemma ma. 21 nov. 2011 23:24

Takk for mange gode og varierte svar dere!!

Saken er jo at jeg "snakker" godt med alle sammen...og jeg lover aldri gull og grønne skoger til noen som jeg bare skriver med!! Har faktisk opplevd mange ganger at det ikke stemmer fysisk selv og skrivingen går greit.

Og det er bare på det overfladiske, men selvfølgelig litt flørtende tone.
Som sagt har dt vært litt til og fra med skrivingen, men nå er alle tre ganske på og vil treffe meg!!

tror jeg går for en kaffekopp med de, og så tar jeg et valg etter å ha møtt de i virkeligheten...

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 23:26 Privat melding

@dilemma: Det tror jeg er en lur måte å gjøre det på :)

Skjult ID med pseudonym dilemma ma. 21 nov. 2011 23:30

@Tiwas...:)..utrolig flott bilde av deg forresten,var deg selv lik!!!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 23:31 Privat melding

hvem ville du tatt med hjem til mamma på julaften :-))))))

Skjult ID med pseudonym dilemma ma. 21 nov. 2011 23:36

Faktisk ikke noe problem med å ta med meg noen av dem jeg...må nok mer fundere på hvem jeg ville presentert for barna mine..og da må jeg få en virkelighetsmøte først!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 23:56 Privat melding

meget godt poeng det med barna :-)

Skjult ID med pseudonym Hubro ti. 22 nov. 2011 00:16

Er ikke dating bare en kynisk jobbprosess en må igjennom for, til slutt, å falle ned til en miss right da? Hvor mye trofasthet bør en legge i den prosessen? Når det er på tide å bli trofast finner man vel ut av etter hvert.

Skjult ID med pseudonym lakris ti. 22 nov. 2011 00:23

For meg går grensa ved det fysiske. Straks _det_ skjer med noen er det full eksklusivitet! Før det .. ja, da er det ingen som kan være trygg på å være alene om min oppmerksomhet...

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 22 nov. 2011 01:08

Jeg dater i fleng! Noen frivillige?

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 01:13

Definer fysisk, lakris:
Ikke lov å shake hands ... ? No touching, med andre ord.

Skjult ID med pseudonym lakris ti. 22 nov. 2011 01:16

@enigma jeg tenker grensa går ved klinings. for meg.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 01:22

lakris:
Okay. Ikke vært i den situasjonen ... ennå. Må være lov å skrive med flere, med tanke på avstand og slikt, som gjør det vanskeligere å møtes over en kaffe, eller noe i den dur.

Skjult ID med pseudonym lakris ti. 22 nov. 2011 01:29

@enigma se på det som å kjøpe sko.
gå inn i skobutikk = være på sukker
ha med visakortet =være betalmedlem og ha mulighet til å kontakte alle
finne sko man liker=oi- en profil man kunne tenke seg å.....
de har skoen i rett størrelse= wow, h*n svarer på meldinger
prøve skoene= date (og her mener jeg man kan prøve så mange man vil, men det er begrenset hva man gidder)
betale det ene paret man vil ha=eksklusivitet for den ene

i mitt hode er det lov å kjøre parallelle prosjekt så lenge man selv ville godtatt at den andre gjorde det samme mot en selv. og igjen- for meg går grensa ved klinings, men det skjer IKKE på første/kaffedate assa...

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 01:39

lakris:
Åh, det er du med skoene! Leste et eller annet om sko i en annen tråd.
Kjøper ikke så mye sko, jeg, da ... men andre ting eller plagg derimot ...

Skjønner tankegangen din, men kvalitet er viktigere for meg enn kvantitet. Dater ikke over en lav sko.

Skjult ID med pseudonym lakris ti. 22 nov. 2011 01:49

@enigma ? jeg kjøper sjelden sko... det var bare det første jeg kom på for å sammenligne. jeg er enig med deg i kvalitet foran kvantitet. men tenker at dersom man har god nettkontakt med feks tre personer, så må man kunne få møtt de noen ganger IRL hver før man gjør et valg. dersom man ønsker det selv. jeg ser ikke på dette som et absolutt fy. hva jeg selv lever og lærer er det ikke nødvendigvis likhetstegn mellom.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 01:54 Privat melding

Forslag til den ultimate test, damer: Ta med gutta på skoshopping og se hvem som holder ut lengst. Da skiller dere VIRKELIG Clinton fra hveten.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 01:57

Haha ... tatt helt på kornet! :p

Skjult ID med pseudonym lakris ti. 22 nov. 2011 01:58

@herrfekt det er jo mye gøyere å shoppe sko til menn enn til meg selv:)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 02:01 Privat melding

lakris:
Fordi vi smiler stivt og desperat og er fornøyde uansett så lenge vi rekker hjem til tippekampen?

Skjult ID med pseudonym lakris ti. 22 nov. 2011 02:03

lol@herrfekt , ja , mulig det, men da serverer jeg bare øl og hjemmelaget pizza til ham og kompisene, vips - alle fonøyde...

(mann 47 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 02:16 Privat melding

Hehe, og dere tror DERE kontrollerer OSS...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 03:22 Privat melding

@herrfekt hvor ofte er det tippekamp?? og hvor mange dager er det i uka? :p hihi

Skjult ID med pseudonym Tiwas ti. 22 nov. 2011 06:11

@nortibia: Hvor ofte det er tippekamper? Siste jeg fikk med meg var på 80-tallet, i hvert fall ;)