Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 21 nov. 2011 19:31

Jeg er litt nysgjerrig på disse veggdyrene.
Mulig jeg så dem på Sukkerfesten, men jeg var nok litt for aktiv rundt omkring til egentlig å legge merke til dem.

De står urørlige langs veggen, uten å drikke, uten å smile, hele tiden?

Finner man veggdyr på vanlige utesteder også, og i hvor stort omfang?

Andre karakteristikker?

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 19:31 Privat melding

Fankern og! jeg skulle akkurat til å lage en tråd om Veggdyr!!

http://no.wikipedia.org/wiki/Veggedyr

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 19:34 Privat melding

Cole Sear: I see veggedyr.
Malcolm Crowe: In your dreams?
[Cole shakes his head no]
Malcolm Crowe: While you're awake?
[Cole nods]
Malcolm Crowe: Veggedyr like, in insects? In walls?
Cole Sear: Walking around like regular people. They don't see the girls. They only see rejections waiting to happen. They don't know they're veggedyr.
Malcolm Crowe: How often do you see them?
Cole Sear: All the time. They're everywhere.

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 21 nov. 2011 19:40 Privat melding

Hahahaha xD tenkte at det måtte komme en tråd om veggdyrene ^^,

Tiwas, jeg ler meg i hjel :D so true so true

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 19:40

Tror ikke at veggdyr har valgt å være usynlige vesener. Jeg tror at de som står langs veggen slett ikke alltid vet hvor de skal gjøre av seg, jeg tror de ofte føler seg ganske overflødig og skulle ønske at de var med og lekte i manesjen fremfor å sitte på tribunen og betrakte. Jeg tror det slett ikke er lett å bare "bestemme" seg for å bli utadvendt, trygg og sosial på slike store fester.

Sist jeg var på sukkerfest, så jeg noen som sto langs veggen. Og jeg betraktet festen litt fra der jeg befant meg. Det var jammen ikke mange smil de som sto litt sjenert langs veggen fikk. Men det var virkelig lett å få et smil fra de som sto der om man "gadd" å se i deres retning og ikke bare overse....så du tar feil, TS. Du sier at de ikke smiler. De smiler, men tok du deg tid til å se det? Du sier jo selv at du var for aktiv til å egentlig legge merke til dem...

Og jeg kjente plutselig at ordet veggdyr ikke var så innmari fint ord. For jeg synes dette tar en negativ vinkling. Det må være lov å gå på fest, ønske seg en kjæreste og være tøff nok til å gå på en slik storfest selv om man ikke er den sosiale typen som hiver seg inn i festen og stjeler showet. Som sagt, jeg tror at jeg fort hadde følt meg som veggpryd selv om jeg skulle vært på sukkerfest. Ville rett og slett følt meg ganske bortkommen...

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 19:40 Privat melding

6 sans? =P

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 19:44

@Multivit: Tror du? ;) Var det navnene på karakterene som røpet det? :p

@Z: Der er jeg helt uenig med deg. Greit nok at det ikke er "bare bare", men det er faktisk bare å bestemme seg for å gjøre noe med det. Deretter blir det mye jobbing for å komme seg dit man vil. Selv er jeg jo dritnervøs for å ta kontakt med nye mennesker (ikke de jeg har snakket en del med her på forumet), så mitt mål for festen var å ikke unngå øyekontakt og forsøke å smile tilbake til noen av dem som smilte til meg. Det gikk sån så-som-så, men det *er* faktisk bare å bestemme seg for å gjøre noe med det.

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 19:46 Privat melding

Har ikke sett filmen på maaaange år. Men stemmer det er du helt rå på å dra paralleller med filmverden/uvirkeligheten med virkeligheten. =P

FUS!! Fritt for å være Cole på neste sukkerfest =P haha

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 21 nov. 2011 19:49

@Z
Det var egentlig ikke min observasjon, se tråd om Sukkerfest.
Og jeg var aktiv og rundt omkring, som sagt.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 19:49

Tiwas
Ingen bombe at du er uenig med meg -det er du jo stort sett alltid :-)

Det aller meste kan jobbes med. Selvsagt. Du har kommet dit du er i din prosess, og du er på et sted der du utfordrer deg selv mht øyekontakt. Så finnes det de som har kommet lenger enn deg og de som ikke har kommet så langt som deg. Noen bryter kanskje enorme barrierer for seg selv ved å bare gå på en fest som dette. Vi vet svært lite om hva som rører seg inni andre, og vi vet svært lite om hvordan det føles for den enkelte.

Så ha litt raushet......la folk få ha sin journey i sitt eget tempo - og la det være bra nok.

( Legger til at mange står ved veggen fordi de liker det! Noen er betraktere, noen synes det er topp å betrakte )

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 21 nov. 2011 19:49

@Tiwas:
Ikke for å spoile noe, men det viste seg jo til slutt at Malcolm var et veggdyr selv, hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 19:49

Realisme suger. Kan vi ikke heller dra "I see dumb people"? (http://youtu.be/t1y8ESrmE0A) Jeg vet ikke om jeg setter pris på tanken på deg som søt, liten gutt og meg som voksen mann som har sneket meg inn på soverommet ditt... :p

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 19:50 Privat melding

xD *ler*

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 19:51

@Z: Om du hadde sendt meg en melding skulle jeg fortalt deg noe jeg ikke har lyst til å skrive her...og det er ikke for å finne ut hvem du er :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 19:52

McCloud
Jeg leste hva du skriver:

"Jeg er litt nysgjerrig på disse veggdyrene.
Mulig jeg så dem, men jeg var nok litt for aktiv rundt omkring til egentlig å legge merke til dem.

Finner man veggdyr på vanlige utesteder også, og i hvor stort omfang?

Eller burde veggdyr diskuteres i en ny tråd?"

Svar:
Du var altså for aktiv rundt omkring til å legge merke til dem.
Ja, de finnes på utesteder også. Tidvis i stort omfang.
Nå har du tråden der du kan diskutere det om du vil - men forhåpentligvis på en respektfull måte.

(og ja, jeg svarte utfra ditt innlegg i en annen tråd, men nå er vi her)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 19:53

Tiwas
Jeg kan love deg at jeg ikke er your cup of tea - eller du min. Men jeg tror jeg "forstår" med sansene mine likevel...

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 19:55 Privat melding

@Z: Ta det med ro. Jeg respekterer meningene dine, og selv de jeg er veldig uenig med på fora kan jeg være vennskapelige med ellers - jeg tenkte jeg skulle fortelle deg hvorfor jeg mener at jeg har mer rett enn deg i akkurat denne situasjonen, men jeg har ingen planer om å skrive akkurat det her. Enkelte ting gidder jeg ikke å dele med alle, men kan fungere greit som tilleggsinfo for enkelte ;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 19:57

Jeg er forbausende rolig, Tiwas :-)
Om du har mer rett enn meg, er det greit for meg. Jeg tror deg.
- selv om jeg ikke helt forstår hvordan det går an å ha mer rett innen dette og selv om du ikke vet noe om meg...

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 20:01

@Z: I at det bare er å gjøre noe med det, selv om det ikke er enkelt? Jo, der forbeholder jeg meg å ha rett når jeg sier at det *er* det. Jeg vet ikke noe om dine forutsetninger, det har du helt rett i - og det kommer jeg nok ikke til å få heller. Helt greit. Men til og med spesialpedagoger og psykologer/psykiatere er enig om at det er èn ting å gjøre med slike problemer - og det er å konfrontere dem. Så da skal du få mene hva du vil. Du har fått tilbud om å høre hvorfor jeg mener at jeg faktisk kan en god del om det - du avslo. Fair enough. Bare ikke kom her og si at det beste er å fortelle folk som ikke tør å ha noe med andre å gjøre at det beste er å bare gjøre som de alltid har gjort...

Skjult ID ma. 21 nov. 2011 20:06

Det går an å konfrontere problemer på feil måte, og også på rett måte men med feil innstilling. Resultatet blir ofte da at du bare forsterker problemet. Så det er ikke fullt så likefrem som du vil ha det til, tiwas. Og det er flere enn deg her som kan en god del om det.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 21 nov. 2011 20:12

Litt pussig å stå midt på dansegulvet eller mellom bordene som et tent lys, også da.
Et veggdyr dekorerer veggen, har full oversikt med full ryggdekning, samtidig som de ikke står i veien for de som er mer aktive og som skal bli observert (av veggdyrene;)

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 20:13

@(Skjult ID ) - man 21 nov 20:06: Selvsagt. Og det er det "bare bare" komer inn. Men en del av det å gjøre noe med det er å sette seg inn i hva som er problemet og hvordan man gjør noe med det. Å anerkjenne et problem som et evigvarende hinder er uansett ikke måten å gjøre det på heller, og selvforsterkelse er en av de bedre måtene å få slike problemer til å virke større på.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 20:18

Tiwas.
Jeg skulle ønske at du leste det jeg har skrevet i denne tråden en gang til, fordi jeg har ikke skrevet noe sted at det bare er å gjøre som man alltid har gjort. Jeg mener ikke det. Jeg mener tvert imot det motsatte. Så der er jeg enig med deg. Og nå skal jeg fortelle deg hvorfor jeg ikke kontaktet deg, fordi det har ikke så mye med deg å gjøre. Det har med meg og erfaringsbakgrunnen min å gjøre. Jeg har en tendens til å sitte igjen med historier i fanget. Dette synes jeg er fint, og jeg er ydmyk fordi noen ønsker å dele seg med meg meg, fortelle hvordan de føler og hvorfor de føler som de gjør. Jeg har mye energi, og jeg tåler å ha mange historier i fanget, og der ligger de trygt. Men noen ganger kan jeg bli litt sliten av å alltid være en som får historiene. Og på sukker er jeg fordi jeg ønsker meg en kjæreste. Den siste tiden har det blitt mange historier som det ville være lite menneskelig av meg å ikke følge litt opp. Så kom jeg til et punkt der jeg kjente at jeg ikke helt ville dette mer. Jeg ble en "venn" for menn som fortalte meg sine datehistorier og andre historier. Men jeg ønsker å være kvinne her inne, ikke skrivevenn. Derfor "verner" jeg meg selv litt akkurat nå mht å engasjere meg veldig i andre. Det høres kanskje rart ut for deg, men jeg må det nå. Jeg vil det for å opprettholde balansen i meg. Jeg takker for at du ønsket å forklare meg. Det setter jeg pris på. Og jeg tror ikke at du vil ha noe fra meg på noen måte. Som sagt har dette med meg å gjøre, og jeg prøver bare å forklare hvorfor jeg ikke kontakter deg. Håper du kan forstå litt av dette...eller i alle fall akseptere. I en annen tråd, fortalte jeg at jeg har hatt en viktig uke denne uken. Det har med dette å gjøret. Dette er snart et avsluttet kapittel, og det er også derfor jeg velger å skrive det til deg. Jeg deler sjelden før ting er "over", før informasjonen ikke er skummel eller utleverende for noen :-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 20:20

KLART det er mange som liker å stå langs veggen med et glass og tydelig og (tidvis) med verdens kuleste attitude bare observere, glede seg over å bare være og kose seg uten å delta på annen måte enn å bare observere.
Jeg kan være sånn til tider, og da har jeg det ganske kostelig der jeg er lett betraktende :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 21 nov. 2011 20:24

Jeg har bare vært på én Sukkerfest, på Soria Moria. Jeg fant aldri den stillere avdelingen da(!), så jeg var i danselokalet hele kvelden. Og der var det jo litt lagt opp til at man enten sto i baren, eller var ute på dansegulvet. Jo, og så var det vel noen bord, stoler og sofaer. Og var man ute på dansegulvet, sto det jo en haug av folk å så på, i en halvsirkel rundt. I en sånn setting er det nok mange som 'faller utenfor'; ikke trygge nok til å danse (spesielt ikke når alle står og glor), ikke funnet noen å dele bord med, føler det kanskje "keint" å stå i baren. Da er det jo i så fall ikke så mye annet enn 'veggdyr' igjen som man kan være. Jeg unngikk det ved å trave rundt i lokalet hele den kvelden, og kjente også noen der fra før som jeg kunne skravle med, men...
Var det lagt opp på samme måten denne gangen? Det må kanskje det, med tanke på layouten i lokalet?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 20:26

Svampebob1
Tusen takk for det! :-)
Og jeg tror tiwas bare ville forklare en liten ting. Men jeg valgte likevel som jeg gjorde....denne gangen.
Ha meg tilgitt.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 nov. 2011 20:31 Privat melding

@Egentlig: Det var synd for deg, for i etasjen over baren var det en roligere bar - og jeg var der oppe flere ganger. Dessverre var det nesten tomt der, så jeg stakk som regel fort igjen...hadde vært koselig der oppe om det var flere folk der.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 21 nov. 2011 20:34

Ja, dette var ikke denne gangen altså; jeg var ikke der nå - jeg bare lurte på om det var det samme opplegget rundt dansegulvet fremdeles.

Skjult ID med pseudonym Gubben32 ma. 21 nov. 2011 20:36

Jeg moret meg stort ved å med jevne mellomrom skremme disse veggdyrene.

Kom inn på de litt fra siden.. og så BØHH! ho ho humrer fortsatt... :-)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 20:38 Privat melding

jeg skålet til veggdyrene hver gang jeg passerte, og blunket og smilte, var noen som gjengjeldte smil eller skål, men de fleste kikket nesten på deg som om de forventet at snart kom det svære fyrer inn i hvit frakk for å hente deg, eller at de kom til å himle med øynene når du hadde passert. så da gadd jeg ikke bry meg mer om veggdyrene ^^

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 20:42

@nortibia: Det kan komme av at jeg lovet dem knehøner og buksevann om de flirtet med deg...

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 20:43

Synes ikke vi trenger å vinkle det negativt at noen er mindre aktive på en fest.
I alle fall blir det helt feil for meg!

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 21 nov. 2011 20:47

Hadde jeg vært der hadde jeg nok vært et såkalt veggdyr som dere kaller det. Ikke fordi jeg akkurat er sjenert eller ikke kan finne noe å prate med folk om, men fordi jeg hater sånne settinger der man er pålagt å skulle ha det kjempemoro og se ut som man er helt i hundre og sende flørtende blikk og smil i ett kjør. Kunne sikkert gått ut på dansegulvet og vist noen moves, men syns ikke det er moro lenger rett og slett og liker ikke listemusikk eller annen musikk som spilles jevnlig på klubber i Norge så da hadde jeg nok likt å trekke meg tilbake og kikka litt jeg også. Trenger ikke bety noe mer enn det, man er ikke nødvendigvis merkelig selv om man står i en krok eller inntil veggen, man kan bare ha vokst fra settingen og være litt nysgjerrig. Og deppa da, haha, ikke minst det.

Tok akkurat en quiz på Start.no som het "Hva er din mentale alder" og fikk nå over 50, Er 26 og for kun ett år siden så fikk jeg vel resultatet 26 eller no på akkurat den quizen så har m.a.o. blitt 24 år eldre på ett år, haha.

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 20:48 Privat melding

Det er en grunn til at det er flere avdelinger der.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 20:49 Privat melding

@tiwas hahaha så du truet alle så de ikke turte å flørte med meg, før du stakk og gjemte deg?? hvilken strategi er det?? :p haha

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 20:50

@nortibia: Det kalles "Divide and conquer". First I conquered, then I divided :D

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 21 nov. 2011 20:55

@Alene
Ikke ta en sånn quiz seriøst.
Det er visst nok å endre litt på et svar, så blir man 20 år eldre.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 21 nov. 2011 20:58 Privat melding

@tiwas hahaha så.. funket den strategien for deg..?? ^^

Hva jeg ville frem til angående "veggdyrene" er ikke at alle var så sjenerte eller blyge,av de som stod alene osv.. var mange av dem som tilslutt samlet seg to og to og tre, og stod og hånte folk og himlet med øyene.. en gang jeg passerte overhørte jeg at de hånte ei eller annen jente, som de syntes ikke passert kjolen/skjørtet hun hadde på seg, fordi hun hadde for store lår og legger...

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 21 nov. 2011 20:58

Veggdyr?
Aldri hørt om.

"De står urørlige langs veggen, uten å drikke, uten å smile, hele tiden?"
Hæ?

Anyway...
På hvilken måte har jeg et problem dersom jeg velger å stå stille etellerannet sted i et lokale for å observere menneskene rundt meg? Jeg gjør det ofte. Og da observerer jeg f.eks gjerne de som traver og traver og traver rundt. Men det er antagelig mye flottere å trave rundt enn å stå i ro...;-)

*Jeg skulle forresten gjerne sett hvordan mange i denne tråden hadde håndtert å gå kliss alene på Sukkerfest. Tøffe i flokk kan de fleste være. Særlig når de kommer samlet fra vorspiel. ;-)*

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 21:00

De to siste innleggene sier vel at "Veggdyr" ikke er noen ensartet gruppe på noen som helst måte :-)

Skjult ID med pseudonym Vakkeder ma. 21 nov. 2011 21:02

Hva er det som har hendt?

Jeg har visst gått glipp av en Hotel Sæsar- eller Dynastiet-episode. SØREN.

(kvinne 50 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 21:03 Privat melding

Kjære kjære vene, litt små sjokkert over noen fraser her inne.

Hvordan kan man kalle noen for veggdyr, på en så negativ måte. Spurte dere om hvorfor de stod der?
Nei, dere var vel for opptatt av deres eget ve og vel.
Er mange skjebner der ute og alle har sin bagasje å bære på, Så vær heller litt mer inkluderende neste gang.
Fei for egen dør først

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 21 nov. 2011 21:03

@Tingeling: Jeg sto klistret opp mange steder og studerte selv, jeg. Likte godt plassen min langs gelenderet inn til "dansesalen" :) Jeg tror faktisk ikke de fleste av oss prøver å gjøre narr av dem som ikke gjorde som vi som skriver her gjorde, men vi har det litt morsomt med de observasjonene vi gjorde. Nortibia har jo blant annet lagt merke til enkelte klikkdannelser der, så de syntes sikkert vi andre var rare. Det vil alltid være grupperinger, og det er alltid den grupperingen man selv er i som er normal. ;)

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 21 nov. 2011 21:05

McCloud: Sa ingenting om at jeg tok den seriøst, er jo bare tull alt som er der, men syns jo det var litt morsomt for husker jeg tok den et par ganger ifjor og da havna jeg på det samme. Da syns jeg den stemte ganske bra, haha.

Skjult ID med pseudonym Vakkeder ma. 21 nov. 2011 21:05

Enig med modell67. Holder meg heller til Hotel Sæsar.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 21 nov. 2011 21:23

Var nok ikke en spes gruppe av enkeltpersoner som utfylte veggdyrrollen. Folk frekventerte rundt - noen gikk og andre kom til (du sa også selv at du var innom og fylte opp veggplassen et par ganger, tiwas. Dermed ble denne arten holdt i live.
Lokalene i den delen av Soria det her skrives om, er også et gammelt kinolokale, der dansegulv ligger foran der kinolerretet tidligere var og lokalitenene for øvrig var gryteformet og avrundet, slik at livsvilkårene for veggdyrarten var opptimale. De kunne knapt oppholdt seg på annet sted, dersom det ikke skulle blitt slik jeg skrev i foregående innlegg om å stå midt på dansegulvet eller mlm bordene :)

Skjult ID med pseudonym Lanza ma. 21 nov. 2011 21:24

Ser Z, Tingeling og et par andre forsøker å ødelegge moroa for "gjengen" ;)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 21:25 Privat melding

opptimale = optimale.. (fordi jeg er så pedantisk i kveld)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 21:25

Well spoken, Danty. Så enkelt kan det være :-)

Men du? Jeg må bare si at jeg har tenkt utrolig mye på deg i dag uvisst av hvilken grunn! Jeg har tenkt så mye på deg at jeg neeeeesten sendte deg melding og spurte om du ville bli med og spise sushi. I wonder why...

Skjult ID ma. 21 nov. 2011 21:27

Fordi du vil ha sex?

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 21 nov. 2011 21:28

Det var da veldig flatterende :)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 21:32 Privat melding

Skult ID..
Du vet hva sex betyr, men ikke hva flatterende betyr.. er det du som er selveste veggdyret? :)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 21:34 Privat melding

Skult ID.... Nei dei er det ikkkkke såvafforno?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 21:37

Mente ikke å virke flatterende, bare ærlig. Jeg vet ikke hvorfor, det bare var sånn i dag. Enkelt og greit :-)

Skjult ID med pseudonym Kora ma. 21 nov. 2011 21:43

Ser med forundring på hvordan enkelte /ganske mange er ute etter å "ta" hverandre her inne. Syns ikke medmenneskeligheten og modenheten kommer så godt frem her på forum bestandig, må jeg si. Jeg har et motto: "Vei dine ord, de kan falle tyngre for mottaker enn for avsender". Skjønner at jeg kanskje er gammeldags, men jeg tror nå engang på at det å være hyggelig og tolerant er best i lengden, både for deg selv og andre.

Det finnes heldigvis fornuftige innlegg her inne også. Innimellom. Selv om jeg noen ganger tror at jeg har logget inn på "hetseforum" og ikke datingforum.

Bare det å kalle noen for "veggdyr" ....*sjokkert*

Skjult ID med pseudonym kar ma. 21 nov. 2011 21:45

Sånn tankeeksperimentelt, hvordan ville det tatt seg ut hvis en dukket opp på en slik fest, kjøpte seg en drink i baren, flekket frem en murstein av en bok og satte seg fornøyd til med å lese den hele kvelden? Det er sånt jeg kunne være truendes til å gjøre :p

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 21 nov. 2011 21:47

Kora..

Å "ta" hverandre er gøy, menneskelig og naturlig -og det skaper temperatur.. ingen som har begynt å slå enda da :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 21:48

Fint innlegg, Kora :-)

Skjult ID med pseudonym Kora ma. 21 nov. 2011 21:52

Danty, vi har visst ikke samme sans for humor du og jeg. Det er jo en ælig sak.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 22:48 Privat melding

Litt interresant å observere hvordan denne diskusjonen/tråden utvikler seg, og hvordan folk oppfatter hverandre.

Skjult ID ma. 21 nov. 2011 22:51

modell67 (Ikke langt ovenfor m/bilde):
Fornuftig innlegg. Denne veggdyr-kommunikasjonen sier sitt om miljøet. Jeg han aldri vært i slike lokaler og dere slipper meg selvsagt i fremtiden også. Men stå på - dere som hører hjemme der.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 21 nov. 2011 23:27

Det dukker stadig opp nye argumenter for ikke å dra på Sukkerfest...

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 21 nov. 2011 23:30

@kar man 21 nov 21:45
Tja, vi kunne eventuelt spillt risk?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 23:34 Privat melding

Som den slubberten jeg er, frekventerer jeg ofte utesteder som er så brune at veggdyrene nærmest er for fast inventar å regne, men da snakker vi jo ikke om folk.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 23:40 Privat melding

@arneand

Hah!, Risk er jo ikke ille, dog synes Axis & Allies er bedre, og tar jo lang nok tid til å vare en hel fest :p

Skjult ID med pseudonym kar ma. 21 nov. 2011 23:43

Risk er jo kjempesosialt, det blir helt feil. To kortstokker så kan vi legge hver vår kabal.
(Forsåvidt med på Risk, men foretrekker et godt slag Junta).

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 00:40

Det var min første Sukkerfest og kjente ingen fra før, bortsett fra skrevet litt med noen. Dro på vorspiel for å hilse på "gjengen" først, er jo som sagt tryggere å gå sammen med noen. Det valgte jeg bevisst, om det var feigt, blir opp til andre å bedømme. Ikke slik i mitt hode. Hadde som mål å treffe noen fra forumet og ha det gøy - noe jeg fikk oppleve.
Som nevnt før, hadde verken håp eller mål om å finne en "date" på festen. Har mine grunner, synes settingen der blir litt feil. Halvfulle eller overstadig berusede menn er ikke turn on for min del. Om noen tror jeg var full fordi jeg danset og koste meg - dem om det. Var bare overstadig happy (ikke pga. alkohol, kun vann på meg etter kl. 22). Men Happy på Livet!

Apropos "veggdyr" ... det går jo an å relatere til forskjellige arenaer. Klart jeg også er en betrakter, det kommer helt an på situasjonen og om hva jeg ønsker å være. Enten det gjelder i dagliglivet, på jobben, på skolen, blant venner, familie osv. osv. Og her på forumet ikke minst. Kan godt si at det opplevdes litt som å være et "veggdyr" i begynnelsen, før folk her begynte å kjenne meg igjen, gi tilbakemeldinger ... Det handler vel om å bli "sett". Ja, vet jeg er anonym (ikke for alle nå) ... men dere skjønner hva jeg mener. Noen finner en tonen bedre med enn andre, som ellers ute i virkelighetens verden.
En må gjøre noe aktivt selv for å komme videre, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Indie ti. 22 nov. 2011 00:45

Jeg kan selv være ganske stille og beskjeden av meg, så jeg lurer på hva i all verden det er ved stille og beskjedne mennesker som utløser slik aggresjon hos enkelte? Jeg har sett det før, men forstår det virkelig ikke.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 22 nov. 2011 00:50

(Skjult ID med pseudonym Kora) - man 21 nov 21:52

Det var ikke humor. Det var heller en sannhet, dog kanskje med modifikasjoner... Kan være til dels enig med deg i tilfeller der det utvikler seg til direkte personangrep og annen styggskap.
Derimot syntes jeg ikke det gjør noe som helst om polemikken får litt temperatur, at det brukes provokative virkemidler og vendinger, at det harseleres og at ting settes på spissen. .
Om alt blir for pent, omtenksomt, pyntelig, korrekt og omstendelig, så tror jeg et forum vil miste sine engasjerende kvaliteter, for deretter å tørke ut og visne hen :)

Skjult ID med pseudonym 123 ti. 22 nov. 2011 00:56

Æsj Enigma..

Fortsatt anonym?? ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 00:59

Ikke for alle, da ... Og siden du ikke kom.
Andre som maser her, er i tenkeboksen ... you`ll see :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 22 nov. 2011 01:06

Jeg har ikke lest karakeristikkene i tråden, men jeg er sånn hjemme hos meg selv..

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 22 nov. 2011 18:46

Jeg er ett veggdyr fordi jeg liker å observere. Syntes det er fasinerende å se at mennesker lett kunne vært med i en episode av serier som "Planet Earth". Paringsritualene til menneskene er minst like morsom og underholdende å se på som i resten av dyrelivet.

Kan hende jeg hadde vært litt mer på hugget på en sukkerfest, men siden jeg ikke liker å danse.. Da syntes jeg ofte at det er fantastisk underholdende å se på dere andre. Selv om det betyr at jeg går hjem alene enda en gang.

Skjult ID med pseudonym tdh ti. 22 nov. 2011 18:54

@Indie : Folk liker som regel ikke det de ikke forstår, så da er det enklere å gjøre narr av det. De som er aktive og ikke har de samme sperrene har ikke samme opplevelsen og skjønner ikke hvordan man kan være så stille og beskjeden, og da klarer man ikke sette seg inn i hvordan det føles for den det gjelder. Det man ikke selv har opplevd er nok vanskelig å sette seg inn i for mange.