Alle innlegg Sukkerforum

Potensiellt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Snøfnugg ma. 21 nov. 2011 21:23

Livet kan være merkelig. Jeg tror det er vanskelig å møte en person bare en gang å vite at man ikke er interessert. Plutselig var den unge potensiell allikevel.Jeg tror man må være mer tålmodig med det å bli kjent,men seff,noe tiltrekning må jo være der fysisk.Hva syns dere??.Jeg syns man bør møtes flere ganger jeg...

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 21 nov. 2011 21:25

Enig med deg, var bare det å finne noen som er enig også da, som vil/tør osv :)

Skjult ID med pseudonym Lanza ma. 21 nov. 2011 21:26

Men førsteinntrykket stemmer forbløffend ofte. Det blir som regel bare en bekreftelse på dette på andre og tredje date,

Skjult ID med pseudonym Snøfnugg ma. 21 nov. 2011 21:29

Jeg har ikke noe svar på det egentlig jeg,men jeg møtte en fyr og syns han var dødsharry ( dette var i forbindelse med jobb).Etter å ha blitt kjent med han,ble han både penere og kjekkere og det ente med forelskelse..:P,man vet jo aldri..:)

Skjult ID med pseudonym Sporty ma. 21 nov. 2011 21:31

Enig, med mindre det er helt krasj så bør man ta seg tid til å møtes flere ganger. Jeg er sikker på at det er noe av grunnen til at så få lykkes med nettdating, man er altfor rask til å konkludere.

Om det ikke er FULL KRASJ = MØTE MØTE MØTE FLERE GANGER!

(mann 31 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 21:32 Privat melding

Funker det for de som gidder. =) men svært få av dem.

Skjult ID med pseudonym Snøfnugg ma. 21 nov. 2011 21:32

@sporty,enig assa..:)

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 21 nov. 2011 21:41 Privat melding

Enig med sporty her. Det var lettere å bli hodestups forelsket som yngre, men nå trenger jeg å bli bedre kjent med mannen før jeg kan kjenne hjertet slå litt raskere. Tror det er lurt å gi det litt tid.

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 21 nov. 2011 21:52

Lillah: Tror eneste grunnen til at jeg ikke får sett profilen din må være aldersforskjellen for syns til stadighet du sier kloke ord her inne :) Jeg skulle vært 10 år eldre, haha.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 21 nov. 2011 21:57

Jeg gir meg selv en sjansen til å vise dama hvem jeg er. Feiler jeg første gangen, er det ikke snakk om å prøve igjen.
Treffer jeg, så er vel sjansen stor for at vi blir kjærester. :P

Skjult ID med pseudonym tdh ma. 21 nov. 2011 22:21

Hjelper også veldig at man ser personen i flere settinger, ikke alle som er like avslappet på en første date, så man er kanskje ikke helt "seg selv" som det så fint heter. Kanskje man hadde en litt dårlig dag osv.

@Snøfnugg opplevd det samme, tok litt tid men å se personen i andre settinger kan gjøre underverker :) Bare det å være helt avslappet med en skikkelig god latter, ingenting er vakrere enn ett skikkelig stort smil på en allerede slående vakker jente!

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 21 nov. 2011 22:37 Privat melding

Det er vanskelig å styre følelser da. Folke er forskjellige sånn. Enkelte blir lett forelska og får følelser fort,mens andre som meg trenger litt tid på å få følelser for en person. Syns ikke man må stresse med det jeg,men må møtes flere ganger og se hva som skjer. Ofte starter kjærlighten med vennskap og så utvikler det seg til kjærlighet etterhvert. Så ingen vits i å stresse frem følelser,det får man ikke igjen for i lengden.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 00:01 Privat melding

The kiss of the lifetime. hvis ikke det setter fart på sakene så er det ikke kjemi nok

Skjult ID med pseudonym Tilla ti. 22 nov. 2011 00:18

veldig enig...et treff sier om man er interessert...men ting kan jo utvikle seg og... :)

(mann 37 år fra Østfold) ti. 22 nov. 2011 00:30 Privat melding

@TS: I think you're onto something.

I likhet med Lillah bruker jeg lengre tid på å forelske meg nå en da jeg var yngre. Mye ligger i det at jeg legger så mye større vekt på en persons verdiegrunnlag enn før. Ikke at jeg ikke setter pris på skjønnhet og særegenhet (sagt i samme håndvending med vilje), men verdiene må også være på plass. Og det finner man jo ikke ut med mindre man faktisk blir kjent, og ikke bare møtes. Jeg synes også det er bedre å oppleve hvilke verdier folk har, gjennom situasjoner og diskusjon, heller enn å få dem fortalt. Uansett utfall er det sjelden feil med flere bekjente.