Alle innlegg Sukkerforum

Historier fra virkeligheten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 10:30

”Blir du med ut i morgen?” sier jenta og smiler. Vi har møttes på et arrangement denne helgen, gjennom en felles hobby. ”Nei, jeg kan ikke” sier jeg, ”men hvis du finner meg på face så kan vi jo avtale noe en annen dag?” ”Ja, gjerne det”. Hun får etternavnet mitt, gir meg en klem og sier farvel. Noen timer senere på kvelden mottar jeg en venneforespørsel fra henne på Facebook, og den bekrefter det jeg har hatt en liten mistanke om siden jeg møtte henne første gang noen dager tidligere. Hun her har jeg jo hatt kontakt med på Sukker! Jeg husker jeg skrev med henne en stund for rundt et år siden, men hun ønsket til slutt ikke å møtes.

”Hei!” sier jeg. ”Står du ute på gata og fryser i kulda uten mer klær?” ”Hei”, svarer jenta og smiler litt forsiktig. ”Ja, jeg venter på en venninne. Håper hun kommer snart, for det er kaldt!”. Vi prater litt, jeg låner henne etter hvert frakken min og anklager henne spøkefullt for å gjøre dette med vilje kun for å sjekke opp forbipasserende menn. Vi ler og tøyser litt, før venninna hennes omsider dukker opp. Mens vi prater får jeg en følelse at jeg har sett henne før, og innser at hun er en av de mange som aldri svarte på førstemeldingen jeg sendte henne på Sukker bare noen få uker tidligere. Jeg nevner det ikke. Før vi skilles får jeg nummeret hennes og sender henne en melding litt senere. Over de neste ukene møtes vi noen ganger og det er tydelig at hun begynner å bli veldig interessert, men dessverre ser jeg etterhvert en side av henne jeg ikke liker og hun er ikke lenger kjærestepotensial i mine øyne. Men vi er fortsatt venner, mer enn to år senere.

”Hei!” sier jenta og gir meg et stort smil. Jeg er på byen, på et av Oslos mest innbitte sjekkesteder. Jeg svarer og vi begynner å prate litt. Hun er veldig på sjekkern, jeg er en god del mer tilbakelent. Jeg kjenner henne igjen ganske fort, igjen fra Sukker, og det kan hende at hun kjenner igjen meg også. Jeg sendte henne en melding en gang, og hun svarte, men hun viste veldig lite interesse tilbake og det ble stille da jeg spurte om vi skulle møtes. Nå er tydeligvis rollene snudd helt på hodet. Det er vel egentlig hun som forsøker å sjekke opp meg, ikke omvendt. Jeg lar det være med det, jeg er ikke så interessert. Hun var finere på bildene synes jeg. Til slutt gir hun opp og finner seg en annen å flørte med.

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 10:36

(fortsetter)

”Hei!” sier jeg. ”Kan jeg sitte her?” Jeg slår meg ned i bussetet ved siden av henne etter at hun har flyttet veska. Hun spiser en banan og jeg kommenterer spøkefullt hvor utsøkt den middagen ser ut. Hun er med på notene, vi tuller og ler litt. Tonen er lett, men øyekontakten er der. Det er en flørt, det vet jeg og det kan jeg se at hun også vet, selv om ingen rundt oss trolig merker det. I det minste ingen av mennene, noen av kvinnene får det nok med seg. Jeg gjesper, det har vært en lang dag, og hun gjesper også rett etterpå. Jeg slår cocky fast at hun åpenbart liker meg, siden vi mennesker ikke gjesper når vi ser personer vi ikke føler felleskap eller sympatiserer med gjør det. Altså liker hun meg (jeg snur riktignok den kausale sammenhengen på hodet her, men det er jo bare for gøy). Jeg kjenner henne igjen fra Sukker, jeg er ganske sikker på at jeg sendte henne en melding en gang for lenge siden. Åpenbart uten å få svar, siden vi aldri har møttes før. Jeg får nummeret hennes før bussturen er ferdig og vi har litt kontakt etterpå, skjønt det renner til slutt ut i sanden og vi møtes aldri igjen. Hun møtte visst en annen like etterpå på en skitur.

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 10:36

(fortsetter)

”Blir du med ut i dag?” spør jenta. Vi ble kjent på et salsakurs for 1,5 år siden og jeg ba henne ut etter kurset. Hun sa ja, skjønt vi endte opp som bare venner. Men tonen i mellom oss er fortsatt ofte litt flørtete, så jeg utelukker ikke helt at ting på et eller annet tidspunkt kan utvikle seg til noe mer. Hun er også på Sukker nå. 25 år gammel, pen og blond, og mottok et par hundre førstemeldinger eller mer de første to dagene. Det er vel omtrent like mange som jeg har mottatt til sammen i løpet av de tre årene jeg har vært av og på her. Jeg vet at jeg aldri hadde slippet gjennom nåløyet her, jeg hadde bare forsvunnet i mengden, men det var jo ikke på nettet jeg ble kjent med henne.

Sånn er det vel for mange tror jeg, ikke minst for gutta. Personligheten kommer sjeldent fram, og det er jo den vi stort sett vinner fram på. I det minste vi som bare har et ganske vanlig, helt greit utseende. Når bildene teller mest har nok det fagre skjønn en fordel sånn sett. Så slik ser jeg det. Nettet er en helt grei arena for sjekking, du kan gjøre det fra kontoret på dagtid eller hjemme fra sofaen når du har tid og lyst, og en del finner jo til slutt også gull. Jeg har selv flere venner som har fått seg kjærester på Sukker. Men det er i beste fall en bonus, det slår ikke det virkelige livet. Her er du tross alt bare en profil. Der ute er du en person. Det siste er bedre. Det er først når dere møtes at dere ser om dere virkelig liker hverandre.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 22 nov. 2011 10:44

Hva er poenget ditt? Er dette syt?

(mann 41 år fra Akershus) ti. 22 nov. 2011 10:50 Privat melding

Artig å lese dette mannen! Jeg har tatt meg selv i å tenke at hun har jeg sett før, men ikke kommet på hvor eller hvordan. Har ofte konkludert med at det må være her, men ikke tenkt på å gå bort å prate... enda ;)

Skjult ID med pseudonym nortibia ti. 22 nov. 2011 10:53

jeg har hatt ett par som er kommet bort til meg i butikken, som har gjenkjent meg fra sukker, men det syntes jeg var heller litt ubehagelig :p jeg kjente ikke dem igjen, men de kjente meg igjen, og begynte å snakke som om vi var gamle venner og jeg stod som ett spørsmålstegn :p haha

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 10:53

@ Mort1

Hvorfor tolker du alt folk skriver her inne som syt?

Poenget kommer jo på slutten, slik et poeng gjerne gjør. Møt mennesker, ikke bare sitt og skriv til hverandre på nettet. Og sjekk opp jenter ute i den virkelige verden også, hvis du tør og kan det. Da vet du hvem du tiltrekkes av allerede før du prøver deg, så du slipper å oppleve "bilder som lyver". Nettet bør i beste fall komme i tillegg som en bonus.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 22 nov. 2011 11:02

@90-10

Hvorfor sier du jeg tolker alt folk skriver her inne som syt?

Forresten, jeg møter nesten ingen jeg ikke har sett på cam først, så slipper jeg også bilder som lyver ;)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 22 nov. 2011 11:10 Privat melding

Kult å lese slike erfaringer!
Bortsett fra avtalte møter, har jeg i grunn aldri møtt noen fra sukker... Vel om du ser bort fra de 7 folka fra samme kommune, men de hadde jeg tross alt møtt fra før! Morsomt nok har de blitt nysgjerrige og vært på profilen min, selv om vi "kjenner" hverandre fra før, men bortsett fra en som sier høflig "hei", blir jeg like oversett som før =P Ha ha ha ha ha ah... Komisk.
Jo, også fant jeg en barneskole "kompis" her.... eller... han fant meg... Men han har kun turt å ha kontakt med meg på nett... Selv om han skal ha kred for å ha på en måte sagt unnskyld for barndommen... Og forklart dumhetene sine...

Er gøy å høre om dere som møtes ved tilfeldgheter irl... Aldri opplevd, men håper å oppleve...man kunne fått seg en oppvekker der...

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 11:13

@ nortibia

Jeg har aldri, ikke en eneste gang, sagt til noen at jeg kjenner dem igjen herfra. Jeg velger bare ikke å kommentere det når det skjer, fordi ganske mange nok synes det ville være litt kleint ja ;)

Men faktisk synes jeg det kan være en fordel å huske at jeg har blitt ignorert eller avvist av en jente her, hvis jeg møter henne igjen et annet sted senere. Det høres kanskje litt rart ut, men det får meg faktisk til å holde litt igjen og være meg tilbakelent. For jeg regner vel egentlig ikke med at hun kommer til å være interessert uansett, for hun har jo allerede ignorert eller avvist meg én gang (riktignok bare profilen min, ikke meg personlig, men likevel). Og jeg tar jo ikke sånne avvisninger på nettet personlig, jeg vet jo at jeg har ganske bra draget og er en rimelig attraktiv fyr, men man kan jo ikke passe for alle heller og dessuten er jo konkurransen her knallhard. Så da bare har jeg det hyggelig og gøy for min egen del og prøver ikke så hardt. Og mer enn én gang har det hatt den effekten at jenta på sin side blir desto mer interessert og nysgjerrig, så det er jo bare bra.

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 11:21

@ Callienta

Jeg gikk for øvrig bort til en jente på t-baneperrongen en gang, smilte og sa ”hei, vi har møttes før et sted, har vi ikke?” Hun insisterte på at det hadde vi ikke, så jeg ble stående der litt lang i maska. Tre uker senere kjente jeg henne igjen her og skjønte hvor jeg hadde sett henne før. Måtte selvsagt sende henne en melding om det og jeg tror hun også fikk seg en god latter, for hun sendte et svar med et drøss av smileansikter og svarte at hun husket den situasjonen veldig godt ja :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 11:21 Privat melding

@90-10 hehehe joda ser den :) det er bra du ikke nevner at du kjenner dem igjen fra sukker da.. det følte jeg var skikkelig kleint ja. Det føltes nesten som om noen hadde invadert intimsonen min :p hahaha merkelig det der ^^

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 22 nov. 2011 11:39 Privat melding

@90-10; He he he he he.... fikk du noe mer kontakt med hu da, som du "hadde fornærma" med å kjenne igjen?

@nortibia; Nå har jo ikke dette skjedd meg, men når man, slik både du og jeg ofte gjør, er så åpne, med både bilde og slikt på profilen... Hvorfor blir det da kleint å bli gjenkjent??? Spør av nysgjerrighet, klarer ikke se for meg at jeg ville syntes det var noe annet enn artig, men jeg veit jo ikke før jeg opplever det =D
Mener... Hvorfor fikk du følelsen av "om noen hadde invadert intimsonen min"...

Igjen spør kun av nysgjerrighet...

90-10; forklar gjerne du og, som har opplevd å være den som stod på andre siden av saken!

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 12:12

TS:
Fint å lese og fine betraktninger du har. Nettdating er og blir en kunstig arena, et sjansespill. Synes du får fram poenget på en fin måte.
Det blir noe hesblesende, krampaktig og stressende over jakten her. Interessant å se de som "ordnet seg noe" på Sukkerfesten. Egentlig ikke så annerledes enn ellers på byen, bare at forholdene ble lagt bedre til rette ... det var fritt frem. Ikke dét jeg vil ha! Blir litt motløs ... at jeg skal finne min store kjærlighet, virker som utopi. I hvert fall her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 12:15

@ Callienta

Det ble vel noen få meldinger fram og tilbake, men ikke så mange. Ingen av oss var vel interessert sånn sett. For til tross for at hun da det skjedde nok trodde at jeg dro en av de eldste sjekkelinjene i historien, så prøvde jeg jo faktisk ikke å sjekke henne opp. Jeg trodde jo bare at jeg faktisk kjente henne fra et sted, så da hun sto 5 meter unna meg på perongen føltes det bare naturlig å gå bort og hilse på. Jeg støter jo stadig vekk på folk jeg husker jeg har møtt før et eller annet sted, selv om jeg kan være skikkelig dårlig på både navn og ansikter, eller så husker i de minste de meg, men denne gangen var det altså helbom :P

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 12:15

Bon jour, karvinen! :p

Un question, ton nom ... finnois?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 12:18 Privat melding

@Calliente tror det hadde litt med tilnærmingen å gjøre.. måten han tok kontakt og stedet vi var, jeg var med sønnen min i nærbutikken, og syntes det var ubehagelig når han kommer bort til meg og sier hei nortibia! jeg kjenner deg igjen fra bildene dine, fordi jeg har vært innom profilen din på sukker flere ganger! etc, og der stod jeg med sønnen min, og folk snur seg. *kleint*

Skjult ID med pseudonym Callienta ti. 22 nov. 2011 12:27

90-10: slikt skjer... spennedes lesning var det uansett =) =)

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 12:28

@ Enigma

Jeg kjenner minst fem personer som har møtt kjæresten sin på Sukker, inkludert en kompis av meg, en kollega, en tidligere nabo og minst to jenter jeg selv har datet herfra tidligere og som jeg fortsatt har litt kontakt med. Så Sukker kan absolutt virke. Sukkerfester også, en annen jente jeg kjenner er i dag gift med en mann hun møtte på en slik fest for 3- 4 år siden eller noe slikt og de har nå to barn sammen. Men det er et sjansespill ja, og med mindre du har veldig flaks må du nok ofte gå på ganske mange dater før det faktisk klaffer. Og selvsagt skrive med enda flere, siden det ofte ikke blir noen date likevel. Så man kan bli veldig lei. Selv har jeg sikkert møtt 30 - 40 sukkerjenter og hatt et par "dateforhold" med jenter herfra, samt fått en 5 - 6 nye jentevenner, men har vært veldig passiv siden i sommer og er egentlig kun registrert fordi medlemskapet har blitt så billig. Bruker stort sett tiden på helt andre ting nå om dagen, bortsett fra akkurat nå i dag da selvsagt ;) Hadde ikke Sukker innført den kummulative rabattordningen ville jeg sikkert ha deaktivert profilen slik jeg har gjort et par ganger før når jeg har blitt lei, og heller reaktivert den på nytt noen måneder senere når jeg hadde fått igjen motivasjonen. I mellomtiden foretrekker jeg å møte jenter ute i den virkelige verden, skjønt noen ganger er jo de samme jentene her også, eller i det minste har vært det. Som jenta fra den første historien min. Det skjedde faktisk i går.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 12:28

nortibia:
Skjønner deg veldig godt!

:-)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 12:31 Privat melding

:-D Drømme meg bort.... tenk å bli sjekket opp på t-banen eller på treningssenteret.... eller rett og slett ute på gata... Det er tingen det:-D Da hadde jeg gått drømme- smilende resten av dagen:-D

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 22 nov. 2011 12:36 Privat melding

@nortibia; Med en gang du nevnte sønn din, så jeg hvorfor det blei kleint... tror jeg hadde løpt og gjømt meg om noen fra sukker tok kontakt om jeg var med vesla =P

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 12:43

TS:
Vet om ei som fant seg en herfra. Ting skjedde fort og de fikk et barn sammen. De er ikke et par lenger. Vet ikke om flere, men har en kollega som fant sin store kjærlighet fra en annen datingside. Så ja, noen har trukket vinnerloddet.
Ikke vært på mange dater, går mest på meg.
Siden jeg bor i en liten by og sjansen for å møte en potensiell kjæreste her er lik 0, blir det til at jeg er fanget eller lar meg fange inn i nettdatingens nett ...
Bare et lite hjertesukk fra en litt rådløs, motløs ... Sukkerdame.
Men takk!

:-)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 22 nov. 2011 12:47 Privat melding

@Enigma; Ei stilig og flott dame som du bør ikke gi opp!
Men du har kanskje hørt at de sier; "Du finner ikke kjærligheten før du slutter å lete etter den" ?
Kanskje du er av dem som hører under der?

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 12:55

Callienta:
Takk for det! :-)

Har ikke sluttet å lete, men blir litt motløs. At jeg skal lykkes å finne han jeg vil slippe inn til meg ... og selvsagt må det være gjensidig, vel, det virker som en uendelig og pågående søken, eller "jakt".

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 13:00 Privat melding

@Enigma fikk du ingen date etter sukkerfesten?? du var da rimelig populær da husker jeg ;) jeg bor enda mer avsides enn deg, så ja.. kjenner hvor skoen trykker :p

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 22 nov. 2011 13:06

Hehe, nortibia.
Hadde det veldig gøy og moret meg som jeg ikke har gjort på lenge. Et etterlengtet avbrekk fra en ellers grå og travel hverdag. Men det går da en grense for meg.
Dog interessant at Multivit og HerrFekt søker omtrent samme aldersgruppe ... for noen flørter de er! :p

Skjult ID med pseudonym Trell ti. 22 nov. 2011 13:10

Slapp av... Fyren prøver bare å få frem at jenter må sjekke opp alle guttene her inne. Tenke seg til at de får et dårlig intrykk av bilder og tekst. Det bør ikke skje da alle er attraktive i det virkelige liv. Så vil jo også TS avvise dere i det virkelige liv.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 13:11 Privat melding

HAHAHA enigma!!! synes alle mannfolka var noen flørter :p hvis damene hadde vært like flørtete så hadde det blitt rene ville vesten ^^
men du kunne jo fått løfter om en date da vet du Enigma ;)
jeg fikk ett par forespørsler, men de var liksom mellom 20-27 år.. tror jeg er for gammel for mannfolka på vår alder, og for ung eller for gammel for de som er interessert, haha skal ikke være lett dette altså ;)

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 13:52

@ Trell

Nei. Den eneste grunnen til at jeg skrev dette er fordi jeg hadde lyst, fordi jeg opplevde å møte en jente herfra i en annen situasjon nok en gang i går, og det fikk meg til å huske alle de andre gangene. Det var det hele. Jeg har selv ikke datet jenter fra Sukker på mange måneder, ganske enkelt fordi jeg ikke har giddet, men jeg har møtt mange tidligere. Men ja, jeg hadde et poeng i at mange faktisk tar seg bedre ut i virkeligheten enn som en profil på nettet (skjønt det kan godt gå andre veien også). Det kan selvsagt gjelde både for kvinner og for menn, men jeg tror kanskje at menn generelt har en ekstra ulempe når bildene teller så mye som de gjør, og det skyldes ganske enkelt det faktum at kvinner sett under ett faktisk er noe mindre opptatt av utseendet enn det vi menn er. Så lenge du som mann har et helt greit utseende så behøver du faktisk ikke være noen modell for å dra ganske pene jenter, gitt at du har personlighet, humor, sjarm og utstråling. Jeg tror ikke det nødvendigvis er like sant andre veien. Det er nok en grunn til at evolusjonen har gjort kvinner til det fagre kjønn. Utseendet betyr selvsagt alltid noe, og for enkelte mer enn for andre, men der menn gjerne tiltrekkes av ungdom, fruktbarhet og ytre skjønnhet, så tiltrekkes jo gjerne kvinner mer av indre og ytre styrke, karakter, sosiale ferdigheter, lederegenskaper/dominans og slike ting. Og ikke minst hvordan mannen får henne til å føle seg, som unik, trygg og verdsatt. Og slike ting kommer faktisk ikke fram av et bilde.

Skjult ID med pseudonym Inspirert ti. 22 nov. 2011 14:07

Må si at det er fint at du skriver om dette. Og jeg har møtt deg, 90-10. Du er en ganske bra mann ;-) men venner ble vi nok ikke. Ikke noe annet heller, for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 14:13

@ Inspirert

Hahaha, for nå ble jeg ikke noe særlig nysgjerrig på hvem du er ;-) Men funket det ikke så funket det ikke, ingen grunn til å gjøre noe mer ut av det da :)

Skjult ID med pseudonym Trell ti. 22 nov. 2011 14:21

Ok
Tenkte bare at du forsøkte å underbygge de mange trådene over de som syter pga. at de ikke får meldinger fra de damene de ønsker og som de påstår de har draget på når de går på byen.

Personlighet, sjarm og humor er ikke så enkelt å få frem på en profil.
Men det er mulig, så jeg ser ikke at en person ikke skal klare det om han klarer det i RL.
Man kan forøvrig ikke kreve at jentene/guttene skal gå inn på nesten en hver profil for å gi "alle" en sjanse.

Det er forøvrig ikke mange årene siden mennene også gikk med sminke (noen som begynner å komme tilbake),
Sminking har fint lite med evolusjonen å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Guybrush ti. 22 nov. 2011 20:31

Bare meg eller andre som får følelsen av at dette er en av de konstruerte historiene hvor man har satt "budskapet" først for så å dikte opp i ettertid? Minner meg om disse vandrehistoriene av ymse slag som går rundt på facebook.

Selvsagt kan det være jeg tar feil - men av erfaring gjør jeg sjeldent det. Er noe usannsynlig - så er det stort sett en grunn til det :)

Skjult ID med pseudonym Inspirert ti. 22 nov. 2011 21:14

90-10@ det som kanskje overrasket meg størst, er at absolutt all kontakt ble kuttet PRONTO etter vi møttes. Og jeg kan ikke besøke profilen din fordi du lar ikke folk med match under 70 se profilen din :-)

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 21:32

Jeg vet jo ikke hvem du er, men jeg synes vel ikke det var noen klaff da. Og jeg hørte jo tydeligvis ikke noe fra deg heller i ettertid.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 21:34 Privat melding

TS; har tydeligvis råd til å være kresen han og gitt :p

Skjult ID med pseudonym Inspirert ti. 22 nov. 2011 21:38

La meg si det på denne måten, 90-10. Vi pratet i en uke over telefonen, møttes (jeg dro til deg) og sov hos deg en natt. Dagen etter så vi på South Park. Du hentet meg etter en Robyn konsert i Oslo, det var kjempe fullt på trikken den kvelden ;-)

Det var fremdeles snø ute, men ganske fint vær. Så dro vi innom apoteket, men det var stengt :-)

Skjult ID med pseudonym 90-10 ti. 22 nov. 2011 21:51

Ok, da vet jeg hvem du er. Det er ikke så mange jenter jeg har sett på South Park sammen med på en sukkerdate ;)

Men det samme gjelder fortsatt. Jeg synes ikke det var noe spesielt stor klaff, og jeg hørte heller ikke noe fra deg i ettertid. Du hadde forsåvidt både mobilnummeret mitt og msn-adressen min, så det hadde ikke vært noe problem å gi lyd fra deg hvis du ville det. Jeg gikk bare ut i fra at du ikke synes det var noe å gå videre selv, siden du heller ikke tok kontakt. Beklager hvis du hadde ønsket noe mer, eller synes det var kjipt gjort fra min side. Mer enn det har jeg egentlig ikke noe behov for å si om saken, i alle fall ikke på et åpent forum.

Skjult ID med pseudonym So-high ti. 22 nov. 2011 21:51

Digger disse historiene! Ser ikke at dette er ikke syting, det er virkeligheten. :) *kudos*

Skjult ID med pseudonym Inspirert ti. 22 nov. 2011 22:01

Right back at'cha, 90-10. Har jo forsåvidt ikke et valg, da jeg verken har msn-adressa eller telefonnr ditt, ELLER navnet ditt på facebook.

:-)