Alle innlegg Sukkerforum

Hva er gutta ute etter......

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skuffis ti. 20 mars 2007 19:39

Helt utrolig at "players" gidder å være på nettet, når de kun er ute etter sex. Da er det kanskje lurt å endre litt på profilen, så slipper de å sløse bort tiden på de som tror de er ute etter det de beskriver.

Sparer oss andre tid og skuffelser også

(mann 36 år fra Telemark) ti. 20 mars 2007 21:47 Privat melding

Players finnes vel overalt de også. Er man en riktig player så prøver man vel lykken der man kan. Finnes jo playere av begge kjønn og det kan jo tenkes at dette nettgreiene bare er en del av "sporten". Flere som jeg anser som playere sier at det ikke er sex`en som er det store. Derimot er det jakten og det å klare å oppnå et mål som er det helt store. Noen liker jo også å føle at de fortsatt har draget. Forstår meg ikke 100% på dette men det er kanskje ikke meningen heller.

Skjult ID med pseudonym missis on. 21 mars 2007 00:50

Tror du er inne på noe der, Johnny, kanskje sex'en ikke er det store for en del players. Min erfaring er at players er dårlig på det området. Selvopptatte typer er et dårlig utgangspunkt om en ønsker god sex.

Skjult ID med pseudonym feigingen on. 21 mars 2007 10:04

Hvordan kan sex'en være god med noen du knapt kjenner? Jeg må kjenne dama litt før sex'en blir bra. Vite litt hva hun liker, og hun må vite litt hva jeg liker.

Skjult ID med pseudonym sjefen on. 21 mars 2007 11:17

Fordi sex er godt uansett men blir bedre etterhvert som man blir bedre kjent?

Skjult ID med pseudonym feigingen on. 21 mars 2007 22:40

Ja, men da er playeren borte, så han/hun får ikke opplevd det.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 23 mars 2007 18:29 Privat melding

uansett om man er player eller ikke, er man altid på jakt etter en som passer perfekt ;-) vet mye om det........

(kvinne 31 år fra Hordaland) sø. 25 mars 2007 13:59 Privat melding

takk, er helt enig

Skjult ID med pseudonym Lykkelig to. 29 mars 2007 22:03

Players finnes det nok en del av ja, men det er nok ikke bare gutter som er playere har jeg funnet ut her på nett. Å bli forelsket i ei jente, så finner man ut at hun bare er ute etter en ting, og så fort du nevner å finne på andre ting enn sex, så er det greit det du hei, kanskje ikke mange gutter som har opplevd det, men med 2 jenter har jeg følt og opplevd akkurat dette, kan dette være tilfelle, eller er det bare skuespill?

(mann 41 år fra Oslo) fr. 30 mars 2007 11:18 Privat melding

Jeg synes jentene er de verste jeg, når det gjelder å date masse folk i parallell. Virker som om noen tror at det gir de status eller noe?

(mann 42 år fra Oslo) lø. 31 mars 2007 19:18 Privat melding

Helt enig med virgo76. De fleste damer jeg har møtt har kjørt parallelt med opptil flere, i starten. De har f.eks en ex-kjæreste som vil bli sammen med dem igjen, en type eller to på jobben som er litt interessert, og noen andre såkalte mannlige "venner" som ofte har mer følelser for dem, enn motsatt. Det er ikke det at de nødvendigvis har sex med alle disse, men mange kvinner ser ut til å like å holde menn litt på gress.

Skjult ID med pseudonym Nesebein sø. 1 april 2007 02:57

Lighten up, people!!
Hvorfor skal dere analysere alt hele tiden?????
Er ikke dette et medium for MULIGHETEN til å møte noen da? Man trenger ikke nødvendigvis analysere alt ihjel dag 1?

Jeg forstår de som har vært her lenge og ikke møtt noen, men dette er da et medium som alle andre? Man setter et hjerte (eller ikke), man mailer litt, chatter litt - og om det går videre er jo helt opp tli enhver! Man kan ikke skylde på andre når man har dårlig dømmekraft mener nå jeg.... man må føle litt på kropp og sinn - deretter må man handle....

Jeg har vært her inne en stund og jeg har vært ute på flere dater, men når jeg ikke har "sommerfugler" avslutter jeg raskt - fordi det ikke er noen vits i å kaste bort "den potensielle" eller min egen tid om det ikke føles rett....
Brutalt, men sant.... man må føle noe for å kunne fortsette - og det er kun en selv som avgjør hva man skal gjøre fremover...
Syntes det bli feil å "angripe" players... for man kan ALDRIG legge sin egen skjebne i andres hender... man avgjør kun hvor langt man vil gå selv....

Skjult ID med pseudonym gnåla sø. 1 april 2007 15:44

Helt enig med Nesebein!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 1 april 2007 17:45 Privat melding

Nå er det faktisk mulig å sette "varighet på forhold" til 1 og sette den til svært viktig. Da vil det skrike ut at man bare vil ha en flørt. Om playerne gjør det så er vel alt vel? Om de derimot lyver og sier de vil ha et godt forhold så blir det fort galt. Forøvrig er det vel riktig som blir sagt over her, at jentene nødvendigvis ikke er spesielt bedre. Husker for eksempel en post fra en dame som satt på café og lot den ene gutten avløse den andre så hun kunne klemme inn flere dates på en kveld.

Parallelløp er noe tull over et visst punkt. Siden man åpenbart dater for å finne et bra forhold så starter eksklusiviteten for meg ganske tidlig. I hvert fall etter man har hatt sex. Finner jeg ut at jenta kjører flere gutter samtidig da så er det over og ut! (ikke at det har skjedd enda, heldigvis)

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 3 april 2007 01:27 Privat melding

Hehe. Litt ironisk så er jo slik at mange damer faller for såkalte "players" også. Så hva kan man egentlig forvente seg...
Muligens en liten brannfakkel.. Men noe må man jo si for å i gang diskusjonen også! Eller hva

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 3 april 2007 19:19 Privat melding

Etter noe erfaring fra den virtuelle date-verden ser jeg det sånn at det her er slik som alle andre steder; noen vil ha en flørt, andre vil ha noe mer seriøst. Men til alle playere sitt forsvar, mange av de er nok også ute etter et forhold til syvende og sist, men kanskje de ikke helt vet hvordan de skal få det til? Eller kanskje de ikke finner noen de vil ha et forhold med og så ender det dermed i et ønske om å ha det gøy på veien dit... Her, som på byen eller på treningsstudioet eller hvor det måtte være, er det kanskje ikke et triks å ha skrevet i pannen hva en er ute etter. For min del vil hva jeg vil med en mann avhenge av mannen og kjemien jeg får av ham. Jeg vet ikke alltid dette på forhånd, selv om jeg "egentlig" er ute etter et forhold. Men på den annen side synes jeg det er moralsk sett riktigst om man på et ganske tidlig tidspunkt gir uttrykk for hva man i utgangspunktet er interessert i. Jeg har opplevd at på nettet er guttene mer rett frem med det enn ellers. Men jeg har kanskje vært "heldig" i de tilfellene dette gjelder. Det kan også være ok å spørre folk en melder/chatter/treffer om hva de ser etter, det har jeg også opplevd at de fleste er ærlige med. Jeg synes ikke man skal ta det som en selvfølge at alle som dater på nettet er ute etter den store kjærligheten akkurat nå! Det er som det står oppe på siden her enhver sitt ansvar å ta vare på seg selv. Spør neste gang du er usikker, gjerne før dere går på date, så vet du hva du har å forholde deg til og kan velge vekk de som sier de bare vil ha en flørt el.l. Og vær samtidig avslappet i forhold til dette, ikke "kryssforhør" dem og døm dem om de ikke er ute etter et seriøst forhold, det er tross alt opp til hver enkelt.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 3 april 2007 19:21 Privat melding

kjemien jeg får MED ham mente jeg selvfølgelig...:-)