Alle innlegg Sukkerforum

Vanlig at en ikke svarer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mith ti. 22 nov. 2011 15:54

Heisann, jeg opplever at jeg prøver å komme i kontakt med en del jenter, korte flørter med en beskjed eller sånne ting for å komme i gang. Og jeg ser at vedkommende har lest den, men får aldri noe svar eller respons fra noe eller noen. Er det flere som opplever dette blandt guttene? Og har noen funnet ut en grunn til at dette skjer? For det er litt leit:/

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 22 nov. 2011 15:55

Nei, det er vanlig at sukker-jenter ikkje svarer.
Dei har nesa høyt i skya, og gidder ikkje svare

Er minst like skuffa som deg, etter å ha hørt masse bra om dette nettstedet..
Nå derimot, er alle illusjonene borte.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 22 nov. 2011 16:02

Hmm... På tide Sukker forandrer på dette forumet slik at vi kan ha en sticky på toppen om temaet "Å ikke få svar".

Får du ikke svar, er de ikke interessert. Så enkelt er det. Bare fortsett å kontakt jenter, så får du nok svar med tiden.

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 22 nov. 2011 16:03

Herregud...

"Er det flere som opplever dette blandt guttene?" Ja. ALLE. Uten unntak.

"Og har noen funnet ut en grunn til at dette skjer?" Ja. Det er fordi profilen og/eller meldingen din ikke falt i smak hos jenta. Dette er alltid grunnen - duh.

"korte flørter med en beskjed eller sånne ting for å komme i gang" Dersom du sender de "flørtene" med "morsomt" dyrebilde og en standardfrase, så sier det seg selv at det vil bli lite respons, ettersom de greiene er hinsides URTEITE.

Selv har jeg sendt nokså få meldinger foreløpig, av diverse grunner. Noen har fått respons, andre har ikke, og det tar jeg som en selvfølge. Dersom du sender mange meldinger, og får null respons, så er det ensbetydende med at enten er meldingene dine for dårlige, eller så har du en profil/(utseende) som jobber imot deg.

Fasit satt.

Skjult ID med pseudonym Kjeks ti. 22 nov. 2011 16:03

Det handlar ikkje om sukker-jenter eller sukker-gutar. Nettsjekking er berre slik. Take it or leave it. Men det finnes flotte folk har inne òg, so om du er tålmodig og legg litt til rette for å få kontakt med jenter skal du nok sjå at det går til slutt.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 16:14 Privat melding

jeg pleier å svare de fleste. Men alt til sin tid. Noen ganger med en gang, en uke, eller kankskje mer. Spørs hva jeg har tid til og tar meg tid til. Så guttene som blokker etter en uke.. Det var kanskje meningen at dere skulle få svar, det kom bare ikke med en gang.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 22 nov. 2011 16:37

Jo, det handler i aller høyeste grad om sukker-jenter. Jeg er med på flere andre nettsteder, og der gidder ihvertfall folk å svare "neitakk" om ikke anna!
Her inne.. er det nesa i sky UTEN å svare... jentene virker arrogante i sin holdning...

Svært svært skuffende!

Og ja... det er ikke noe bedre om mannfolk her inne oppfører seg på samme måte.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 22 nov. 2011 16:42

Nesten så det var planlagt... men et minutt etter mitt forrige innlegg, fikk jeg jaggu et svar... under over alle undre....

Får lov å ha litt selvironi, sutring til tross?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 16:48 Privat melding

slik er nå livet, om det gjelder nettdating eller dating irl.. enten så får du kontakt med motsatt kjønn, ellers så får du det ikke. tror ikke jenter her inne er mer arrogante enn andre steder.. ei heller at mannfolka er det.

Skjult ID med pseudonym chris ti. 22 nov. 2011 16:48

Jeg tror problemet til dette nettstedet er at det syns når de har lest det.
Hvis det ikke var sånn kunne du hvertfall håpe at de hadde oversett meldingen og levd videre med like mye selvtillidt;P
ignorance is bliss

Må jo si at som sukkergutt svarer jeg på alle meldinger jeg får med meg, men mange av de jeg svarer stillere ikke noe sterkere selvom jeg svarer. Er like greit å spare tid på å ikke få svar skulle en truu...

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 22 nov. 2011 17:16

Helt vanlig at jentene ikke svarer her inne.

Helt vanlig at dem ikke oppsøker profiler. De profilene de besøker er av helst SUPER-STAR. Altså så skal du se ut som et supersymbol på utseende. Trynefaktor er avgjørende, spesielt høy og mørk. Du må markere deg med høy utdannelse og mye penger.

Damene på sukker.no begynner å bli banalt opptatt av status.

Dem er gørr kjedelige. For dem gir ikke akkurat så mye av seg selv!

Får dem tak i fornavn og etternavnet ditt så søker dem i skatteløista for å se hvor mye du tjener!

Norske damer topper kravstorlista i verden! Dem er ikke blitt modne kvinner men barnslige kvinner!

Russiske, Ukrainske, Thailandske damer er noe å satse på. Dem har en helt annen sjarm som får menn til å føle seg elsket!

Dem på sine kvinnelige roller, feminitet, senusalitet

Noe menn elsker!!!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 17:22 Privat melding

@misterixen så hvorfor er du her enda?? du har jo snart ikke gjort noe annet enn å syte og klage fra du kom hit?
reis og finn deg disse supre jentene som du snakker om da, og slutt å klag på vanlige jenter, bare fordi DU tydligvis ikke tiltrekker deg disse. Er helt vanlige jenter her inne, med helt vanlige interesser, som søker helt vanlig mannfolk som har helt vanlige liv.

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 22 nov. 2011 17:25

Er ikke du som bestemmer om jeg skal være her inne!

Damer på sukker.no er kravstore. Dem elsker høy status!

Hvorfor skal dette hysjes ned?

Skjult ID med pseudonym proffdater ti. 22 nov. 2011 17:28

Jeg må le...

Misterixen. Jeg ler.

Hva vet du om det her?

Kanskje du burde senke dine egne krav. Det er DU som er barnslig her

Skjult ID med pseudonym mouch ti. 22 nov. 2011 17:29

Hvis Misterixen ikke er ute etter kvinner så kanskje menn istedet? :)

Skjult ID med pseudonym Trell ti. 22 nov. 2011 17:30

Bruk et par utropstegn til da Misterixen.
Gjerne med CAPS-LOCK på

Skjult ID med pseudonym Newbie ti. 22 nov. 2011 17:32

At damer stort sett er kravstore og overfladiske kan jo ikke akkurat regnes som noe nytt.
Allikevel er vi nå her, og for min del er det langt bedre å stange huet i veggen et par tusen ganger, fremfor å finne minste motstands vei via postordrekataloger eller å bare finne noen "enkle" damer som ikke stiller krav.

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 22 nov. 2011 17:35

Jeg elsker kvinner!

Jeg ser helt ok ut. Ikke har jeg krav, vis så hadde jeg vært ute av sukker.no. Jeg misbruker ikke mine muligheter, jeg oppsøker dem men mange mener at jeg gjør ting feil!

Javel så gjør jeg det.... jeg tenker og kjenner etter!

Damene skal jaggu få gjøre mye av jobben selv da dem er på sukker.no. Jeg er en av de som er blitt vant til å bliu skylt ned i dass pga jeg ikke har den høye utdannelsen som alle damer elsker.

Jeg omgjorde utdanningsnivået mitt på min gamle profil 3 - 4 uker før jeg avsluttet min siste mnd som superbruker. Jeg fikk mange brev, jeg fikk flere besøk!

Jeg fikk det jeg ville ha bekreftet som noen andre menn jeg kjenner som er her inne forteller til meg.

Norske damer er statusjegere!!!

Jeg fikk oppleve det selv....

Slik er datingverden blitt der man skal shoppe mennesker på bilder!

Dere kjenner ikke personen bak profilen dessverre. Så stor feil tar damer her inne. Dem har lært seg å å bli sjarmert fra film....

Alt er skuespill!!!

Skjult ID med pseudonym Calvados ti. 22 nov. 2011 17:39

Jeg har profil på to ulike datingsider, og jeg får langt flere profilbesøk og brev på det andre nettstedet. Jeg har praktisk talt identisk profil på begge nettstedene, tilnærmet samme bilde og tekst. Er kanskje jentene på Sukker litt mer kresne enn andre steder ? :-)

Hvis jeg ikke får svar fra ei jente er jeg smart nok til å forstå at hun ikke er interessert. Jeg synes det er bedre å ikke få svar fremfor å få et negativt svar. Ingen grunn til å klage på manglende svar. Det er bare å lete videre, det er mange fisk i havet som (kanskje) kan la seg fange...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 17:39 Privat melding

Herregud Misterixen..
det blir som å legge ut en pakke med narkotika på en benk i en park, og beskylde alle i byen for å være narkomane fordi pakken var borte neste morgen..

Skjult ID med pseudonym vegglus ti. 22 nov. 2011 17:40

Det var da svært til generalisering! Jeg har tatt kontakt med flere menn her hver dag, og noen svarer hyggelig og høfflig, andre svarer ikke noe. Noen har jeg skrevet litt med og så forsvinner de, men noen har jeg fortsatt hyggelig kontakt med. Ikke noe å gråte for, that's life.

Jeg har ikke fått en eneste henvendelse jeg ikke har svart på, så påstander om at alle er sånn og sånn er feil.

Men så har jeg ikke den holdningen at responsen jeg får eller ikke får bestemmer hvem jeg er. Hvis man er bekymret for at man får lite/ingen respons på sine hendvendelser, kan det være klokt å spørre om råd. Det kan godt hende at man har skrevet noe lite gjennomtenkt, eller fremstår annerledes enn man er og da kan det være veldig fint å få tilbakemeldinger.

Er man da ute etter å høre på de rådene man får kan det være klokt å vise vilje til endring. Jeg synes det virker underlig når folk blir sinte og agressive når de har spurt andre om deres mening og får direkte svar. Er man med på leken, må man tåle steken.
Hvis man ikke vil høre et ærlig svar, bør man kanskje la være å spørre! (ikke direkte ment til TS).

Skjult ID med pseudonym nortibia ti. 22 nov. 2011 17:42

@calvados, tror de fleste her inne også har profiler andre steder.. så er mye av de samme folkene vil jeg tro.. noen nettsteder har høyere gjennomsnittsalder og omvendt, så det kan jo også være derfor at tilfeldighetene har slått ut slik :)

Skjult ID med pseudonym drittlei ti. 22 nov. 2011 17:53

@misterixen Det er ikke statusen vi ser etter, det er likhet. Jeg har høy utdanning og har opplevd å ha mer til felles med menn som har høy utdanning og. De trenger ikke nødvendigvis ha god råd av den grunn... Men det er ikke et absolutt krav, og jeg møter gjerne menn med mindre utdanning og.

Du slenger ut av deg negative kommentarer som generaliserer en hel gruppe mennesker uten at du kan underbygge påstandene med mer enn "jeg mener" eller "folk jeg kjenner sier". Kom med begrunnede argumenter så.. ehh nei vent, vet du hva, vi kommer aldri til å høre på deg..

@TS, gutter/menn svarer ikke alltid de heller. Velkommen til internett.

Skjult ID med pseudonym Trell ti. 22 nov. 2011 17:59

Ikke ødelegg illusjonene til @misterixen nå da @drittlei.
Det er han som er normal og resten av verden som er gal.

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 22 nov. 2011 18:01

Hørt om MEGGER?

Studere temaet nøye, man finner mange interessante svar som gir absolutt mening.

Norske damer er statusjegere... Ingenting kan forandre på det!

Dem mener seg utvalgt som SUPERMENNESKE!

Ikke mye å bli sjarmert av!!!

Jeg er kreativ, men min kreativitet ligger i personen. Som en artikkelforfatter i en bok vet jeg å ikke gi noe av meg selv i en profil. Det ukjente i mennesket må personen som liker meg, bli kjent med virkeligheten.

Barbie-Ken eksisterer på film, men likevel vil alle damer vil treffe Ken i virkeligheten!

Jeg vil ikke være noe jeg ikke er!

Det gjelder å finne kunsten i mennesket.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 18:03 Privat melding

Jeg vurderer barisbilde med mastergraden i høyre hånd, bachelorgraden i venstre og diplomet fra International Music Camp i Nord-Dakota som et nydelig lite fikenblad foran. Holder det?

Skjult ID med pseudonym Trell ti. 22 nov. 2011 18:10

Ser man det misterixen, der fikk du jammen benyttet Caps-lock også + etterfølgende utropstegn.
Not bad... Da er nok det du skriver riktig.

Der har du jo gulloppskriften fra misterixen @Herrfekt :D

Skjult ID med pseudonym proffdater ti. 22 nov. 2011 18:13

Jeg ler ENDA!!

Bla bla bla ditt og datt misteretellerannet.

Du har ikke peiling

Skjult ID med pseudonym vegglus ti. 22 nov. 2011 18:27

Venter spent på nye spenstige profilbilder, uten at jeg tror det gjør noe med eller for min intersse.... tror nemlig dere begge to er interessante og artige gutter @HerrFekt og robinsve

Så rar går det an å være! :D

Skjult ID med pseudonym HerrFekt ti. 22 nov. 2011 18:31

Pøh, du er bare ute etter fikenbladet mitt, vegglus.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 22 nov. 2011 18:38

Det lettere ironiske er folk som liksom skal prøve å latterliggjøre at folk tar opp slik oppførsel fra folk som får post.
Det er en ganske lettvint hersketeknikikk det med å gjøre narr av andre. Sier jo litt om de som bruker sånne gjenkjennelige teknikker.

Problemet og opplevelsen er der, uansett hva noen måtte si og mene.

Skjult ID med pseudonym vegglus ti. 22 nov. 2011 18:44

Jupp, @HerrFrekt, og ingeniørringen til rovinsve *tihihihi*

@ Pedro hvem synes du latterliggjør folk i denne tråden?

Dette temaet blir tatt opp daglig, enten av menn eller kvinner her i forumet. Vi er forskjellig, that's it. Hvis noen ønsker veildening til å rette på/fikse profilen sin så må de si det rett ut.
Det var ikke meningen fra min side å latterliggjøre TS på noe vis.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 22 nov. 2011 18:46 Privat melding

Det jeg tror man skal ta til seg er at dette først og fremst er en internett-effekt. Da mener jeg både manglende respons og ens egen frustrerte reaksjon.

Om du går på byen så forventer du ikke at alle av det motsatte kjønn som gir deg et blikk deretter begynner å snakke med deg. Om du sier hei derimot, så forventer du minst et hei tilbake. Det er uhyre få som snur ryggen til uten å si noen som helst først. Opplever du det så er dessuten de fleste enige om at det var dårlig oppførsel.

Slik er det altså ikke på nett. En tilskrevet tekst tillegges ikke samme vekt som verbal tiltale. Uvant, men det må man lære seg å tåle.

Det er ikke helt ubegrunnet heller. Ingen vet at det faktisk er meg som sitter her og skriver eller om jeg har brukt copy+paste på meldingen til 99 andre personer.

Skjult ID med pseudonym vegglus ti. 22 nov. 2011 18:46

@ robinsve ja, det var et kompliment ekte og rett fra hjertet, og væsjågo!

Skjult ID med pseudonym vegglus ti. 22 nov. 2011 19:09

Helt enig med deg robinsve :) Selvrespekt er viktig, ikke bare "litt selvrespekt" men selvrespekt, punktum .
Dessuten har jeg selv ingeniørtittel, så jeg trenter ikke ringen din :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2011 19:36 Privat melding

jeg ler av proffdater som ler enda av misterettellerannet hahaha

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 22 nov. 2011 19:50 Privat melding

Merker meg at (spesielt hos enkelte gjengangere her med samme anonyme nick) det virker som at folk tror det er så utrolig stor forsekjell på hvordan folk oppfører seg mot ukjente på nett i forhold til hva de ville gjort ute på byen?

Den eneste forskjellen er jo i realiteten at det er enklere å bli kvitt personer du ikke finner interessante her enn når du får en person som begynner å prate til deg ved baren. Og hva er da egentlig verst? At man rett og slett blir oversett og no-hard-feelings siden du ikke faller i smak? Eller at personen utveksler høflighetsfraser mens han/hun prøver å finne på en unnskyldning til å komme seg unna?

Alternativt at personen er så dritings at han/hun faktisk blir med deg hjem, for så å angre som en hund etterpå. Trukke du kommer mye lengre på å finne noe varig av den grunn ;)

Jeg vil tippe at om enhver person gikk bort til alle man fant attraktive ute på byen og begynte å strø om seg med diverse fraser og spørsmål så ville man opplevd minst like mange avslag som et man gjør på slike sider. Tror noen bør faktisk se ann hvor lang tid det gjerne tar mellom hver gang man iløpet av livet går singel til man finner noen interessante - selv om man var ute og festa hver eneste helg.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 22 nov. 2011 19:59

Any fool can criticize, condemn and complain - and most fools do.
But it takes character and self-control to be understanding and forgiving.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 22 nov. 2011 20:01 Privat melding

Har jeg aldri opplevd... Skulle tatt seg ut.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 22 nov. 2011 20:25

@MagnusOpus: Forskjellen er jo... at i det virkelige liv, får en faktisk et svar... faktisk nesten 9 av 10 ganger så svarer da vedkommende ihvertfall "er ikke interessert".... i motsetning til sukker-jentene... som ser ut til å bare gi bæng....

Hvis noen ikke ønsker å disse TS eller andre, så er det ganske enkelt.. la være. Men hersketeknikker er og blir akkurat det, veldig gjennomskuelig. Selv om en ikke anerkjenner bruken av teknikken i etterkant, når en er avslørt....

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 22 nov. 2011 20:26

"Any fool can criticize, condemn and complain - and most fools do.
But it takes character and self-control to be understanding and forgiving."

Innsendt av sjølvaste "MrAsshole", hehehehehehe.

Den her skal lagrast til seinare bruk!

(mann 41 år fra Østfold) ti. 22 nov. 2011 20:32 Privat melding

Hei.

Som de fleste sier, ja det er helt vanlig, både her på Sukker og på andre nettdatingsteder. Som oftest blir ikke meldinger svart på og man besøker heller ikke profilen tilbake. Jeg har god nok selvinnsikt til å skjønne hovedgrunnen til det, noe som også viser hvor utseendefiksert også jenter er, men jeg er også veldig overrasket over at folk ikke en gang gidder å takke for meldingen. Man kan besøke profiler og sende melding selv om man ikke blir stormende forelsket bare man ser bildet og profilen til noen, og det er heller ikke sagt at man nødvendigvis blir så veldig interessert. Det er jo nettopp det man skal finne ut. Jeg sender meldinger til jenter jeg synes virker hyggelige, både ut ifra profiltekst og bilde og forventer selvfølgelig ikke at hun må være interessert. Men, jeg forventer at folk er hyggelige og høflige tilbake når man først tar seg bryet med å kontakte dem og at de derfor takker for melding. Skjønt kanskje det er jeg som er rar her? Hvis man sender en enkel melding og sier takk for hyggelig melding (forutsatt at den er det så klart), eller noe i den duren, så forstår jo de fleste at man ikke er så interessert. Det er vel ingen som bare ignorerer fremmede som kanskje skulle komme til å snakke til dem ute på gata, det får man jo i hvert fall ikke håpe. Det er enda mer uhøflig å blokkere folk fordi de har våget å besøke profilen til gjeldende person, noe jeg har opplevd andre steder.

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 22 nov. 2011 20:35

(Skjult ID med pseudonym Misterixen) - tir 22 nov 18:01

Kan du ikke _prøve_ ihvertfall, å være litt Ken? For min del?? Komigjen'a! Prettyplease..

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ti. 22 nov. 2011 20:47

Pedro: Og en uendelig mengde avslag etter noen minutter med meningsløst småprat er bedre enn å rett og slett ikke få svar på hvilket vis? Hva er egentlig forskjellen? Et avslag er et avslag er et avslag sier nå bare jeg.

Jeg tror ikke det er så mye bedre å få hånlatter, himling med øynene eller en spydig kommentar tilbake - som jo enkelte faktisk kan ende opp med å få.

Skjult ID med pseudonym Pedro ti. 22 nov. 2011 21:41

@MagnusOpus: At noen ikke er interessert, kan jeg faktisk leve godt med, men et noenlunde normalt og grei henvendelse fortjener litt respekt og et visst minstemål av respons. Om det så er et avslag, fordi en ikke tror det vil gå noe videre, so be it. Men da har en ihvertfall fått beskjed. Å bare gi faen i å svare noen, viser arroganse og mangel på respekt for andre.
Hvordan kan disse jentene da forvente respekt for sine meldinger og profiler, når de selv ikke viser fnugg av det for andre? Det har med holdninger og syn på hvilke menn de "fortjener".

Når det gjelder hersketeknikker, så er det mange utgaver. Flere som skriver her, viser mange varianter av det. Veldig lett gjennomskuelig, og sier svært så masse om den ynkelige personen på den andre siden

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 22 nov. 2011 21:49

Menn skal bare godta at damer herjer fritt vilt med HØNA og da ikke forvente å få svar fra disse. Mange nok av dem her inne...

Takke Gud for at jeg ikke møter eller skal ha noe med disse å gjøre.

Foretrekker HØNE uten salmonella. Da smaker den bedre!!!

Finnes håp!

Utenlandsk høne er bedre. Russian, Ukraine eller Thailandsk høne står for tur!!

Godt å ha ei trofast høne for seg selv!!!

Lykke til med full inboks for gutta, noe dem aldri kommer til å få oppleve her inne og de aller fleste kan heller aldri regne med å treffe et seriøst dame emne her inne. Selv om ønsket er der!

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 23 nov. 2011 09:01 Privat melding

Til de sure og råtne gutta med alle sine klager og urettferdige behandlede kropper;

Fy skam dere for å generallisere alle jenter her inne!
Ikke alle jenter her inne er norske.
ikke alle jenter her inne går med nesa i sky.
ikke alle jenter her inne klarer å svare så fort de skulle ønske, eller har for mange å svare
og da for sin del MÅ legge krav høyere.

Jeg VET mange flotte jenter her inne hadde brukt så å si halve, om ikke hele dagen, om de skulle svart ALLE som skreiv til dem. De gjør mer enn sin del av jobben med å luke ut alle "hei"er og "du er søt"ene der ute. Med så mye å gå igjennom, skjønner jeg de automatisk krysser ut de med enkle meld.

Nå er jeg ikke norsk, selv om jeg er på sukker
Jeg har aldri blitt beskyldt for å ha nesa i sky
Jeg svarer på alle meld jeg får, men får sjeldent brev.
De ferreste av gutta jeg sender meld til svarer...

IRL er jeg nok ikke den mest populære, men får mye mer respons enn her inne.
Men... det er jo ikke responsen som blir til nothing man vil ha!
Man vil ha den som roker din nysgjerrighet, den som pirrer dine tanker, den som kan snakke med deg
masse fordi du er så intr.
Men hey! Mitt forslag til dere som påstår dere bare vil ha respons, uansett hvor bra/dårlig responsen
er;
Kommenter med deres bilder, så vi kjenner dere igjen, så kan vi sikkert sørge for at akkurat dere får alle "nei, ellers takk"ene dere ønsker! Ikke at jeg ville ha ønsket så mye negativt, uten svar kan jeg i allefal tenke;
Kanskje noe ved utseende mitt de ikke likte... their loss... =D
Personlighet og sympatiske trekk ved oppførsel kan vi gjøre noe med, ikke utseende.

Jeg vet at for noen menn der ute er jeg søt og pen, for andre er jeg kanskje mer anonym, men noen igjen syntes sikkert jeg er mindre pen.
Hvis jeg later som jeg ikke får svar pga utseende, kan jeg glatt bare si til meg selv,"their loss, men bra for meg, ikke intr i de utseende fikserte"...

Så igjen, dere søte snille, litt strenge og sinte menn...
Vær snille med dere selv... Se på det positive! You doutch another one you wouldn't have liked!!!

(mann 47 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 09:06 Privat melding

Mange av de holdningene som kommer til syne på forumet viser jo nettopp hvorfor endel får lite respons. Tror nå jeg.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 23 nov. 2011 09:13

Folk der siger ting som "fy skam dig", er blandt de første folk der bør holde mund.

Skjult ID med pseudonym Callienta on. 23 nov. 2011 09:17

@banditten: ??????

(mann 41 år fra Akershus) on. 23 nov. 2011 10:44 Privat melding

Jeg har begynt å skrive de siste par dagene, og får repons på det jeg sender. Forøvrig er jeg enig med Herrfekt, om foruminnlegg gjenspeiler hva som blir skrevet i brev så er det fasikken ikke rart at enkelte ikke får svar.

Legg litt arbeid i brevene og unngå standariserte meldinger kan jo kanskje være en start?

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 23 nov. 2011 11:14 Privat melding

Det er jo ikke alltid bare bare å skrive det første brevet da =P
Selv syntes jeg det er veldig vanskelig, og da spes hvis det står lite om folk på profilen, selv om bildene taler til at dette kan være en allright fyr (tenker da på albums bilder).

Men har selv måttet gi opp "hei, hvordan går det?" meld som førstekast, får det er fååååå som svarer på det...

men har funnet ut, at de gangene jeg skriver det jeg tenker, får jeg som regel respons da, selv om det jeg
skriver ikke nødvendigvis er det vittigste eller smarteste =P ha ha ha ha ha ha ah ha

(mann 32 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 11:20 Privat melding

Herrfekt, mange av de med dårlig holdning skriver som anonym, med andre ord kan det hende de skriver brev privat og får respons, og mottakeren ikke vet hvem hun eller han skriver med...
Har selv sett folk som sier en ting og gjør noe annet jeg her på sukker, og det er utrolig skummelt egentlig!

(mann 37 år fra Vestfold) to. 24 nov. 2011 00:14 Privat melding

Føler meg litt dårlig nå :P har hørt mye bra om dette stedet, men nå så angrer jeg litt på at jeg betalte for superbruker om jeg ikke kommer til å finne noen her som lar seg interessere av meg om jeg velger å ta kontakt, har lenge skjønt at kvinnfolka tar sjelden initiativ til noe med mindre man ser ut som og har personlighet som robbie williams eller værre :D

Det var jo penger rett i dass antar jeg :P

(mann 47 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 00:18 Privat melding

Psst! Slett siste innlegg, du over, og ikke gi opp. Mener det. TTT.

Kevin:
Jovisst, men jeg tror de aller mest ekstreme her inne også avslører seg selv rimelig fort også på mail.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 00:24 Privat melding

Gah!! Det er typisk nettsteder som dette at menn sitter og klager over at de ikke får svar..eller blir skrevet til. Jeg svarer alle, eller..så godt som alle ihvertfall. Og det hender jeg skriver til noen også..for og gi en kompliment..eller si at jeg synes de er festlige eller noe.

Men..jeg er jo ikke her bare for og sitte og skrive med mennesker som jeg ikke finner spesielt interessante heller? Jeg er ny her i dag..har fått 60 brev..hvis jeg skulle skrevet med alle de, så hadde jeg vel ikke fått lagt meg før i morgen tidlig.

Det er kanskje leit og ikke få svar..men dere kan vel slutte og legge så himla mange dårlige personlige egenskaper i det valget..og ikke svare altså. De som sender et ":-)" Eller bare et Hei..ja, de er ikke de første til og få svar rett og slett.

Dessuten..vi har vel virkelige liv har vi ikke? Hvor voksent og sjarmerende er det _egentlig_ med folk som whiner og surver over filleting?

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 to. 24 nov. 2011 00:30

Herrfekt, håper de avslører seg fort ja på privat....men desverre er mange flinke til å spille.. :/

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 00:38

@Kevin1985

Ahhh... så dersom noen skriver noe usympatisk anonymt på forumet, så betyr det at de da har vist hvem de "egentlig" er?

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 00:40

Tror det er noe litt annet, Kevin, men skjønner hva du mener. Manipulerende playere finnes det mange av, både blant kvinner og menn. Og (grøss) PUAer. Og (grøssere) badboys.

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 00:44

@Fraaank:

Igjen - det er fullstendig annerledes for kvinner og menn her.

En middelmådig dame får myyye mer brev enn en attraktiv mann. En attraktiv dame får så mange brev at det er urimelig å forvente at hun skal orke å svare på alt.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 00:44 Privat melding

Slemt? Fordi..?

Hvis noen sender meg en smiley..er jeg da slem som ikke svarer? Pfft..ærlig talt! :-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 00:50 Privat melding

Hvis du sender meg en melding og jeg ikke svarer, Dize, sender du meg en smiley da?

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 00:51 Privat melding

Det tar ikke noe ekstra tid og smile til en forbipasserende.

Men her..sånne steder, der gjør det nettopp det. Og den tiden jeg har til sånt fjas som og sitte på nett og kope, den har da ikke jeg tenkt til og bruke på og tlfredstille alle andre.

Jeg er her for min skyld..og det er ikke sånn at man kan regne med at andre mennesker oppfører seg som du ønsker - bare fordi du vil. Så det eneste man kan gjøre er og akseptere de tingene vi ikke får gjort noe med, leve så godt vi kan og spre litt glede der det passer seg sånn.

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 00:53

"Jeg svarer nå alltid, uansett, på samme måte som jeg alltid svarer folk som hilser på meg ellers - selv om det bare er et smil (smiley). =P"

Sett at du fikk et sted mellom 10 og 100 ganger så mange meldinger som du får per nå, da?

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 00:56 Privat melding

Herrfekt: Nei, hvis jeg sender deg en melding og du ikke svarer..da har jeg helt sikkert glemt at jeg aldri fikk svar. Det er jo en masse mennesker her..jeg har skrevet til mange folk i dag..jeg aner ikke om jeg har fått svar av alle. Men nå skriver jeg litt i hytt og gevær da..fordi jeg liker og bable og bli kjent med folk. Jeg har overhodet ingen problemer med og akseptere at ikke alle synes jeg er morsom..pen..attraktiv..eller hva det nå måtte være.

Det er helt oki..jeg dveler ikke mer ved det. Nå har ikke jeg så lang fartstid her..men det skjedde da flere ganger på møteplassen feks..at jeg skrev til folk..så gikk det noen dager så kom jeg på at jeg ikke hadde fått svar. Det er greit, helt greit! Jeg kan vel ikke gjøre annet enn og gå gjennom livet med en form for aksept for at andre mennesker tar valg jeg selv ikke ville gjort. Jeg kan heller ikke bruke tid på og plages over andres dårlige (i mine øyne) valg.

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 00:58

Jeg bare prøvde og være smådyp og småmorsom ut i de små nattetimer...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 00:59 Privat melding

Fraaank: Er det noen som lever kun for egen vinning tror du? Sært og tolke det utfra hva jeg skrev..men oki. Jeg ser at vi mest sannsynlig ikke blir enige. :-)

(mann 32 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 00:59 Privat melding

Herrfekt, legge tid snart :D hehe

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 01:00

Jaddajadda.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 01:00 Privat melding

Kan du være smådyp og morsom når øynene mine ikke går i kryss og jeg fremdeles husker at jeg liker humor? ;-)

Kanskje det er natten for halvgamle kjærringer nå. :-P

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 01:01

Eller kanskje humoren min rett og slett er for dårlig. Skal ikke se bort i fra det.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 01:05

Merker meg at kvinnen med den azurblå grytekluten rundt hodet og det isende blikket følger opp med et like kaldt innlegg :

"Det tar ikke noe ekstra tid og smile til en forbipasserende.

Men her..sånne steder, der gjør det nettopp det. Og den tiden jeg har til sånt fjas som og sitte på nett og kope, den har da ikke jeg tenkt til og bruke på og tlfredstille alle andre.

Jeg er her for min skyld..og det er ikke sånn at man kan regne med at andre mennesker oppfører seg som du ønsker - bare fordi du vil. Så det eneste man kan gjøre er og akseptere de tingene vi ikke får gjort noe med, leve så godt vi kan og spre litt glede der det passer seg sånn."

WOW..

(mann 37 år fra Vestfold) to. 24 nov. 2011 01:09 Privat melding

@HerrFekt
Gi opp nei :) Har tre måneder og de skal jeg bruke fornuftig ;)

@Fraaank
Kjempeflott at du svarer alle :) Det er noe jeg hadde satt meg som mål uansett før jeg startet kontoen og hvor mye brev jeg måtte fått og fra hvem som helst ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 01:14 Privat melding

Hahaha!! Luv!

Du fant det nødvendig og gjenta det jeg skrev..sånn itilfelle jeg ikke fikk det med meg selv liksom? Vel..takk!! Det var snill, til neste gang du blir fristet..så la meg minne deg på at små menneskers sinn ikke plager meg nevneverdig. :-)

Hva forventer du? Bor du på instutisjon?

Dessuten..rett deg opp i ryggen, gro noen baller og snakk rett til meg istedenfor og gjemme deg bak den ynkelige fasaden din, den står det ingen respekt av 123! ta den en bolle..rop på en pleier..få deg litt søvn, det blir helt sikkert en meget bedre dag i morgen.

:-)

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 01:15

du er litt søt, Dize

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 01:16

I rest my case :D

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 01:16

Drit i å stjele pseudonymet mitt da, vrak. Formodentlig bitre 123?

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 01:17

Ja, ser man det.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 01:18 Privat melding

Tji!!! Javisst er jeg det..og jeg er egentlig ganske hyggelig også. OG jeg svarer så godt som alle faktisk. :-D

Og jeg elsker grytekluter! <3

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 01:19

Kanskje vi skal finne på noe sammen en dag ?

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 01:20

Å ja.

Jeg er kjent for å utgi meg for å være andre enn meg selv :D

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 01:20 Privat melding

Duu..klokka er halv to og noen erta akkurat grytekluten min! Men ja..la oss finne på noe en dag. :-)

Skjult ID med pseudonym Danty to. 24 nov. 2011 02:17

1. Dette er en jobb som handler om å finne den ene (forutsatt at dette er målet) blant 30 000, eller nå hvor mange det er her :)
2. Legg alt av følelser til side (de kan du event. blande inn senere)
3. Finn en "oppskrift" på en god førstemelding. Bruk gjerne intelligent humor, med snert og mening. Finn noe i profilen hennes/hans som du kommenter med et eller annet festlig - for å understøttte at du er intr.. Forsøk gjerne å skille deg ut (som i en jobbsøknad)
4. Jobb med din egen profil for å optimalisere den, både hva angår bilder og tekst (ikke for lang tekst fordi folk ikke orker å lese så mye. Tydelig, klar, og festlig tekst). Spør gjerne en av det motsatte kjønn om råd og gi aldri opp med å fobedre din egen profil.
5. Opprett en profil av det motsatte kjønn, med søster/bror/venn.. Er veldig lærerikt til bruk for å utvikle din egen profil.
6. Ikke bli utålmodig. vær heller konstruktiv og målrettet over tid.

Skjult ID med pseudonym Danty to. 24 nov. 2011 02:20

7. Tenk "vennetanker" - forsøk å glemme hennes/hans egentlige utseende og kjønn. Sett deg inn i rollen som en som ønsker nye venner, slik det var nå du var 12 år.. Men denen gang med voksent innhold.
8 Vis gjerne noen romantiske og lidenskapelige sider av deg selv i det tekstlige og vær raus med litt særegne komplimenter -- etterhvert

Skjult ID med pseudonym Danty to. 24 nov. 2011 02:22

Kom gjerne med flere punkter/ingridienser i oppskriften min, slik at den blir mer komplett :)

to be continued..

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 nov. 2011 02:33 Privat melding

Jeg svarer alltid brevhenvendelser. :) ikke det at jeg får så mange av dem men. Svarer ikke de som er sexrellatert eller sarkastiske da,de går rett ut i søpla. Syns det er vanlig høflighet å svare på brev. Heller svare med en høflig desverre ikke interessert brev tilbake da,enn ikke svare tilbake.

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 24 nov. 2011 05:58

Beneath: Hvis du drøyer over en uke med å svare er det kanskje like greit at de blokkerer, for da er du neppe spesielt interessert uansett :P

(mann 32 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 21:47 Privat melding

@Robinsve
Kan du lage en formel for hva sjansen er for at jeg finner meg den rette på sukker og legge gjerne inn flere variabler :D

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 21:50 Privat melding

Blokkere? Hva er vitsen med og blokkere noen som ikke svarer da? Du kommer vel mest sannsynlig ikke til og høre noe fra dem likevel?

Jeg forsto ikke..trailertrash-hjernen min datt helt av lasset!

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 21:53 Privat melding

@likefrem; "En middelmådig dame får myyye mer brev enn en attraktiv mann. En attraktiv dame får så mange brev at det er urimelig å forvente at hun skal orke å svare på alt."

Auch... Jeg trodde jeg var middelmådig, men ut fra utsagnet ditt er jeg visst ikke det en gang =P
ha ha ha ha ha ha ha aha ha

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 22:00 Privat melding

Ah..ja..jeg er ikke helt inn i dette med matchlister jeg. Jeg har jo svarte trær med alle som er morsomme her inne likevel, så jeg har liksom ikke helt brydd meg om det. :-)