Alle innlegg Sukkerforum

Skal skal ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 21:31

Var nettopp på en veldig koselig date. Praten gikk veldig lett. Kjernekar og greier....skulle bare ønske det hadde vært en bitte liten gnist der som gjorde at jeg tenkte litt mer på han nå....får masse søte smser fra han allerede. Han sendte sms under ti minutter etter at daten var over....

Skal jeg treffe han igjen tro....må jo det vel...gi det en sjanse...

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 22 nov. 2011 21:34 Privat melding

Jeg syns du skal gå på en date til med han. Ofte trenger folk litt lengre tid for å finne ut om det er noe følelser der. Og at det er noe mere å satse videre på. Men selvsagt må man ha en viss tiltrekning til vedkommende også da. Følelser er ikke lette å styre.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ti. 22 nov. 2011 21:40

Hvis du er en av den store mengden som gjerne faller for de som er litt kostbare - og gjerne ikke gjør det ovenfor de som overøser deg med komlimenter så burde du kanskje si ifra til fyren med en gang. Har selv vært borti at det da ordna seg for enkelte - man advarte rett og slett at "hvis du gir meg alt for mye oppmerksomhet i startfasen så kan det hende at jeg vil slite med å falle for deg".

Man vil gjerne ha det man ikke kan få - og biter det for lett kan man ubevisst føle at det blir for kjedelig.

Skjult ID med pseudonym msX ti. 22 nov. 2011 21:40

Har du lite lyst til å møte ham igjen og ikke kan forestille deg ham som kjæreste, så er det nok bare å la være.

Men hvis du er bare litt lunken, så kan det fortsatt hende at du oppdager at han var ganske interessant likevel.

Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 21:42

Burde sikkert vært hakket mer tiltrukket...kan jo ikke presse frem følelser...men noen følelser kan jo komme etter en stund...men det er kanskje litt vanskelig når det er nettdating...da forventes det litt at man skal vite hva man vil/føler ganske kjapt. Annerledes hvis man har møttes over tid i en "normal" sammenheng føler jeg.

Skjult ID med pseudonym Sporty ti. 22 nov. 2011 21:44

Kjør på.... det høres jo ut som det var en ganske bra date og ikke helt feil,bare at du det siste lille mangler.

Jeg vet ikke hvor ofte jeg skal si det: Ofte så kan være behov for lit TID for å finne det lille som mangler!!!! OG du har vel ingenting å tape på å møte han igjen??

Hilsen
han du nettopp møtte!

Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 21:45

@MagnusOpus

Du traff spikeren på hodet der...er du mann eller dame?

Så du mener man rett og slett kan si det så direkte som det...? Har aldri trodd at det gikk an å si sånt til noen jeg....blir ikke det litt ufint?

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 22 nov. 2011 21:52

Gir du deg så fort?

Blant venner finner du KJEMIEN over tid. Du finner ikke noe før man er blitt godt kjent.

Håper du er seriøs mot mannen. Ellers fortjener du han ikke!

Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 21:54

Har gitt uttrykk for at jeg vil treffes igjen og svare ham tilbake på de søte meldingene...men hvor lenge føler jeg at det er rett å gjøre det....har en annen date på fredag med en annen fyr..hadde egentlig tenkt å avlyse den dersom denne i dag hadde vært blink...men nå er jeg faktisk litt i tvil....æsj...synd at det skal være så komplisert...han burde gjort seg litt kostbar...men det er jo ofte drittsekker som gjør sånn...og så faller jeg for det....han er er jo en veldig fin fyr og har mange av de kvalitetene jeg søker etter....JEG VIL FALLE FOR HAN...Hjelp!

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 22 nov. 2011 21:54 Privat melding

Hilda: sist jeg titta hadde jeg nok utovertiss :P

Anyhow - ta det opp i en hyggelig samtale. Bare si som sant er at du har det kjempekoslig med ham - og håper det kan utvikle seg til noe mer. Men at du ønsker å si ifra om at du har litt vansker for å falle for noen om spenninga forsvinner med en gang i begynnelsen når man blir kjent.

Forklar det slik at han skjønner at du sier dette fordi du faktisk vil se om det blir noe mer. Jeg kaller det ærlighet og oppriktighet. Og de fleste av oss er faktisk slik selv - at interessen og spenningen må være litt der. Om den ene føles å være 1 mil forann kødder biologien det til. Selv de som strør om seg raskt med komplimenter og ringer i ett sett reagerer gjerne slik selv.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym |-|-|-|-| ti. 22 nov. 2011 21:54

NEI! Ikke gå på en date til! Tenk om du blir forelsket?!!

;-)

Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 21:58

@MagnusOpus

Ser du er en fin mann ja:-) Og takk for gode råd:-) Får se om jeg klarer å si det sånn....må øve meg litt på den der tror jeg:-)

Skjult ID med pseudonym Jeff ti. 22 nov. 2011 21:59

Merker jeg blir kvalm av slike som TS.

Dette er et godt eksempel på hva som gjør nettdating nesten umulig.

Hun har møtt en kjernekar som hun sier, daten var kjempekoselig. Men fordi vissheten om at hun har en annen mulighet på fredag som KANSKJE KAN være LITT bedre, så vurderer hun å droppe denne kjernekaren.

Er det rart folk er her på sukker år etter år????

Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 22:01

Nei @ Jeff...der har du antatt feil....det er ikke derfor...jeg har nemlig ikke så veldig på følelsen at den på fredag er noe bedre....Hadde bare håpet at jeg hadde hatt en litt tydeligere magefølelse nå....slik at jeg lett kunne bestemt meg for å avlyse den på fredag.

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso ti. 22 nov. 2011 22:04

Har du några bra skäl att inte gå på en till date? Tidsbrist räknas inte. Det har alla.

"Er det rart folk er her på sukker år etter år?"

Ja, det är det. En vecka om året räcker egentligen. Resten av tiden kan man ägna åt IRL-aktiviteter. November har man ändå inget bättre för sig. För mörkt, vått och kallt för att vara ute och ingen snö. Kolla sukker.no. Men det är märkligt att samma damer är här nu som fanns här när jag reggade 1a gången. Är dom också inne precis just samma kort tillfällen som jag? Det verkar osannolikt. Mera troligt är att dom lurkar här konstant. Men varför? Många av dom skulle kunna få en bra karl på dagen. Det är händelsevis inte så att dom är här av helt andra syften? Man börjar ju undra...

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ti. 22 nov. 2011 22:07

Jeff: jeg må vel si at jeg blir mer kvalm av slike sutrekopper som deg. Fokuser på ballen gutt! ikke på spilleren.

Hvis dette er måten du oppfører deg på og reagerer på enkelte ting er det kanskje ikke rart at noen sliter med å finne seg en kjæreste.

Så du mener igrunnen at TS skal være falsk? At man skal fyre opp håpene til en flott kar for å være "snill"? Hvis du virkelig mener det så vil jeg kalle det patetisk faktisk. Og er det noe som ikke tiltrekker andre personer så er det å være patetisk.

Ble litt utblåsning her - men føler seriøst at noen må ta seg i øra og komme seg videre i livet. Ingenting i livet er "rettferdig". Man kan ikke gå rundt og forlange og forvente at andre skal ta hensyn til seg selv. Hvis de gjorde det ville ingen ta hensyn til dem tilbake. Jeg skulle personlig ønske at alle hadde såpass til samvittighet at de stilte de spørsmålene TS stiller her - istedet for bare å leke med folk som de vet det evt ikke vil bli noe mer med.

Skjult ID med pseudonym Jeff ti. 22 nov. 2011 22:08

Men tenk deg om da. Hvor mange ganger ellers i livet må du ikke møte en person (enten det er en venn av en venn, i jobbsammenheng etc) opptil flere ganger før samtalen går naturlig, før man klarer å være 100% seg selv senker skuldrene 100%, ikke er for opptatt av å skulle gjøre et så godt inntrykk at man ikke tørr å slenge noen morsomme slengbemerkninger osv... alt dette har jo med hvordan en person oppfattes og kan være det som er avgjørende for å føle denne "betattheten".

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 22 nov. 2011 22:09 Privat melding

Enig med magnus her i de fleste tilfeller er det bedre å være ærlige om ting lønner seg som regel i lengden :) Forstår deg godt jeg hilda ikke enkelt detta greiene her, men på den annen side følelser kan man ikke tvinge frem! Men er du litt usikker kan du jo alltids møte han 1 eller 2 ganger til det skader jo ikke, men er du 100% sikker på at det ikke overhode er en liten gnist der..så min erfaring vertfall..blir det ikke det heller og blir bare mere kleint :P Dessuten du kan jo møte han duden til fredag uansett du har jo ikke akkurat gifta deg med dude nr 1 heller ;) Tror det er viktig man ikke tar denna datingen så himla seriøst og heller tar ting litt som d kommer :)

Skjult ID med pseudonym Jeff ti. 22 nov. 2011 22:11

@MagnusOpus

Du forsøker som så mange andre menn her å bare jatte med damene i forhåpninger om å skaffe deg noen billige poeng.

Det du sier viser med all tydelighet at du ikke skjønte noe særlig av hva jeg sa, slik som TS faktisk gjorde selv.
Ingen har snakket om å være falsk, dama sier jo at fyren var en kjernekar og daten koselig, men at denne siste lille kriblingen i magen manglet. Det jeg da sier er at det i veldig mange andre sammenhenger enn på sukkerdate, så får man ikke opp øyne for alle kvalitene til en person før det har gått litt tid.

Møter hun han en gang til og magefølelsen etter det sier blir tydeligere på at dette ikke er noe for henne.. så vel.. FINE.. da tar hun beslutningen på et bedre grunnlag.

Skjult ID med pseudonym Jeff ti. 22 nov. 2011 22:14

Det er så naivt å snakke om at følelsene og bla bla ikke er der etter EN sukkerdate på 2 timer.

Det er helt riktig det at ofte så er det så tydelig at det ikke er noe vits i gå videre fordi det var lite kjemi osv.. Men dama er jo usikker og syntes daten hadde vært bra. Det er DA jeg mener at det blir latterlig å være så bastant som en del over her, og det har ingenting med å være ærlig eller falsk å gjøre!!!!

Skjult ID med pseudonym hilda ti. 22 nov. 2011 22:23

Kommer nok på date nr. to med han...og kanskje også med han på fredag...har jo ikke forlovet meg som Missi sier. Hadde han vært litt kostbar hadde vel følelsene kommet siden jeg liker fyren godt...

Tror ikke jeg klarer å fortelle han at han bør gjøre seg kostbar...det blir for vanskelig for meg...har ikke erfaring med å yttre slike ting...er ikke helt forberedt på hva slags respons jeg kanskje får. Blir nok ikke så bra det er jeg redd....han kjenner jo ikke meg...han blir kanskje såret av det. Dessuten blir det helt feil å spille kostbar når jeg har bedt han om å gjøre det...nei, nei...det funker ikke på den måten.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 22 nov. 2011 22:24

@ts
Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 22 nov. 2011 22:27

Det er en kardinalfeil vi gjør igjen og igjen, og det er at vi forventer at det skal være stjerner, regnbuer og hundre syngende kollibrier med én gang vi treffes. For sånn var det da vi var 15 og simpelthen kokte over av hormoner, da må det jo være sånn nå også. Derfor trekker vi konklusjoner så raskt. Og selv om vi sier ja til å treffes igjen, har vi fortsatt denne skepsisen over manglende stjerner, regnbuer og syngende kollibrier som gjør at neste date er dømt til å mislykkes.

Nei, TS, du ser allerede ut til å ha bestemt deg for at du ikke har følelser for ham. Da bør du ikke utsette det.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ti. 22 nov. 2011 22:40

Robinsve: det er en ting å innta en rolle for å lure noen som ikke kjenner til det. Noe helt annet at vi er genetisk programert til å gå etter det "beste" vi kan få tak i av det motsatte kjønn. Hele dyreverden er jo stort sett lagt opp slik for å sikre gode gener. Det individet som vet at han/hun er ettertraktet vil gjerne signalisere dette ved å ikke være overstups interessert. Bevisst eller ei.

Noen ganger må man rett og slett være helt ærlig, innse hvordan man selv er, hva man reagerer på, hva man liker og hva man faller for. Å prøve å ikke gjøre det er falskt.

TS: hvis man vet at man er en av de som aldri har falt for den personen som har vist en alt for mye oppmerksomhet så er det et signal om at du nok ikke blir å gjøre det i nærmeste fremtid heller. MEN det er viktig å huske at man ikke ønsker at den andre personen skal være slik for evig og alltid. Det er bare til man faller for personen. Til det tidspunktet når man selv er kommet dit at man vil sende koslige meldigner og gi like mye oppmerksomhet tilbake til den andre. Derfor annser jeg det ikke som falskt eller merkelig å si ifra om dette til en potensiell partner.

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso ti. 22 nov. 2011 23:08

"Det er så naivt å snakke om at følelsene og bla bla ikke er der etter EN sukkerdate på 2 timer. "

Jag håller inte med. Det beror på vem man träffar.

Skjult ID med pseudonym msX ti. 22 nov. 2011 23:22

Det jeg synes du skal gjøre da er å fortelle ham at du trenger litt tid og å gå langsomt framover. Det er normalt akseptabelt. Og ved å ha litt tid mellom hvert møte får du tid til å tenke og til å føle på om du faktisk liker ham eller ei. Du burde i hvert fall ikke kaste vrak på noen rett og slett fordi han er engasjert i deg - er det én ting du burde se etter i en mann så er det nettopp det. Gå og kjøp "He is just not that into you" og innse at alle disse andre som virker spennende fordi de ikke anstrenger seg - de er egentlig ikke SÅ interesserte i deg og vil sannsynligvis aldri bli det heller.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 22 nov. 2011 23:23

Det er forskjell på å kunne slå fast at følelsene ikke er der og å være usikker på det. I det første tilfellet, er det selvsagt ingen grunn til å treffes igjen. I det siste så kan det være det, men det betinger at man er åpen og ikke har bestemt seg for at fordi følelsene ikke var overveldende, så kommer de ikke heller.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ti. 22 nov. 2011 23:24

msX: Man kan ikke tvinge folk til å overse biologi. Det er heller ikke slik at en person som sliter med å falle for de som setter deg høyere en sola og månen rett etter at dere har blitt kjent - ikke blir å like noen andre enn overfladiske rasshøl som rakker ned på en og behandler en som dritt. Det finnes faktisk en gylden middelvei ;)

Skjult ID med pseudonym msX ti. 22 nov. 2011 23:34

@MagnusOpus: Haha, ja det får jeg håpe det gjør :). Og enig i at det er en greie med at vi mennesker kan ha en tendens til å like de som ikke er altfor lette å få fordi de da kan virke mer attraktive. Men ser man på forskjeller i hvordan kvinner og menn fungerer, så er nok denne tendensen sterkere hos menn enn hos kvinner. Mange menn er har litt av "jegeren" i seg og trenger å jakte litt for å være tilfreds med "byttet". Kvinner derimot er biologisk sett skapt til å se etter menn som er villige til å dele sine ressurser med dem og som vil være en som blir værende og er en far for barna.