Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pinlig to. 27 mars 2008 15:36

Alle dere som har profiler uten bilde, men som tilbyr dere å sende bilder på mail. Hvorfor ikke like gjerne legge de til profilen????
Ja, ja, jeg vet det er en del som ikke er så single som de gir uttrykk for, og derfor velger å være anonyme. Men til dere andre: det kan oppstå noen unødvendig ubehagelig situasjoner for både dere og oss når dere sender bilder "eksklusivt". Er ikke så lett å si:"sorry, du appelerer ikke til meg allikevel......"

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 27 mars 2008 16:16

En bildebank på Sukker hadde løst problemet... (da fester man ved bilde i meldingen til de man vil, gjerne i første melding)
Jeg har bare min egen e-post adresse og den deler jeg ikke ut i hytt og pine. Dessuten, om du gir e-postadressen din har mange plutselig lagt deg til på MSN uten at man har blitt enige om det. Og så må du til med en ny avvisning osv.

Håper bildebank kommer etterhvert...

Skjult ID med pseudonym tulipan to. 27 mars 2008 17:17

Ja, sjokket har vært stort når den "dritkjekke" i skriftlig form viser seg å være den "brølapen".

(mann 53 år fra Oslo) to. 27 mars 2008 17:24 Privat melding

Et lite tips for de som ikke vil ha bilde på forsiden er jo bare og lime det inn i albumet sitt. Man ser jo på fotoikonet at der er et eller annet bilde på albumet.

Skjult ID med pseudonym Guthenberg to. 27 mars 2008 18:12

" A picture tells more than a hundred words" skrev og sang Leon Russel en gang for mange år siden. Så sant, så sant .....

Skjult ID med pseudonym KiRof to. 27 mars 2008 19:02

Er det noen som har kommentarer til disse grunnene, enig, uenig
- Hva hvis man har en dårlig eks som man vil gjøre sitt beste for å unngå, selv om man ønsker å prøve sukker.
- Det kan jo være at det er litt sensitivt med hensyn på jobb (selv om det ikke burde være noe problem å søke kjærligheten.)
- Det kan jo være noen litt profilerte personer som vet at det vil medføre veldig mye ekstra oppmerksomhet.

til pinlig:
Jeg regner med at du avviser personer av forskellige andre grunner også etter noen meldinger, er det lettere?
I så fall så kan du jo spørre om litt andre ting og vente ett par meldinger så det ikke blir så helt soleklart at det er bildet som er utslagsgivende.
Personen får vel egentlig skylde seg selv hvis de ikke har lagt ut bilde tidliger, men jeg er enig, det gjør det ikke lettere.

Skjult ID med pseudonym smarty to. 27 mars 2008 19:28

Kirof . Har du bedt om bilde på e-post noen gang uten å kommentere det? Det forventes nok en tilbakemelding når noen sender et bilde. Det er det som er forskjellen. Ingen trenger å kommentere bildet mitt hvis jeg konkakter noen og har bilde i profilen. Om jeg sender det i ettertid må de si noe om det. Og Ja, Det er verre å avvise noen eller bli avvist pga. utseende når man har funnet tonen på mail. Har opplevd det flere ganger. Har ikke alltid hatt bilde, og du føler deg dum når noen sier. Likte å prate med deg, men du er ikke min type. Jeg har også sagt det til noen. Ikke så gøy. Derfor har jeg bilde ute. Og det skal VELDIG mye til før jeg lar noen sende meg bilde.

Sai - det er sant. Men det er desverre mange som kun har naturbilder osv. i albumet. Og det mener jeg helt alvorlig: Har dere ikke et eneste bilde av dere selv, så dropp solnedganger... Jeg blir nemlig nysgjerrig når jeg ser bildeikonet. Og desto mer skuffet når jeg bare finner postkortmotiver der...

Skjult ID med pseudonym Smily to. 27 mars 2008 20:02

hehehehe.. sønnen min satt ved siden av meg å så på blidene her inne...
Han sier: Hvorfor er det så mange sure mennesker her inne, og hvorfor er det ikke bilde på noen ? har de ikke mobil?
HAHAHHHHAAH ;oD

Skjult ID med pseudonym KiRof to. 27 mars 2008 20:09

> Kirof . Har du bedt om bilde på e-post noen gang uten å kommentere det?
Godt poeng, har egentlig ikke opplevd situasjonen. (Det eneste var ett svært lite bilde på msn som ikke viste noe så da bare sa jeg at bilde var lite, og så ikke så aller verst ut.)

Skjult ID med pseudonym rika to. 27 mars 2008 20:09

Fantastisk bra, Smily! Sønnen din virker som en oppgående 'mann' med lure tanker!

Skjult ID med pseudonym DAME50 to. 27 mars 2008 20:40

Bare fortsett å ikke bry dere om profiler uten bilder. De flotteste mennene på min alder er i hverfall blant dem og konkurranse er en uting. hehe.

(mann 52 år fra Østfold) to. 27 mars 2008 20:57 Privat melding

Er det ingen andre som ser muligheten for at det i enkelte tilfeller kan være en god grunn til å skjule bildet?

Jeg tviler forresten på at halvparten av medlemmene på sukker har _gode_ grunner for å ikke ha bildet her, men det kan jo være noen.

Dere uten bilde, kan dere ikke gi noen grunner til at dere ikke har bildet. Dere kan jo bare bruke ett tullete pseudonym for å skjule identiteten på sukker om dere vil ikke vil bli knyttet til ett innlegg som f.eks. sier at det er bare latskap. Og om det er en god grunn er det svært interresant å vite det.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 27 mars 2008 21:01

Har lyst å påpeke at det er IKKE nødvendig å kommentere et bilde du får tilsendt. Om en dame velger å selge seg her inne uten tilstrekklig "dokumentasjon", har hun bare seg selv å takke om kommunikasjonen svinner hen pga ufordelaktig utseende.

Ergo: Enig med trådstarter.