Alle innlegg Sukkerforum

Kallenavn/nick - har det noen betydning?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym |-|-|-|-| on. 23 nov. 2011 17:30

Har kallenavnet på profilene der ser på, noen betydning?

Er det f.eks. "typer" av kallenavn som gjør at du ikke blir interessert?

I hvilken grad synes du kallenavnet gjenspeiler personen bak en profil?

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 23 nov. 2011 17:35 Privat melding

Magnus Opus er latin for mesterverk. Gjerne benyttet i forhold til kunstnere, musikere og skuespilleres beste prestasjon. Så jeg tenkte bare at jeg kunne se på meg selv som mitt mesterverk :P

Jeg liker i tillegg smarte og beleste jenter og liker å tro at jeg er ganske oppegående selv, så da føltes det rett. Humor og sier litt om meg selv på en abstrakt måte.

Ellers må jeg vel si at jenter med kallenavn som virker litt vel fjortis - uten at profilen deres forteller meg at dette er noe de har valgt for å være morsomme/selvironiske eller tilsvarende, tja la oss si at da bør resten være djevelsk bra ;)

(mann 44 år fra Akershus) on. 23 nov. 2011 17:38 Privat melding

Kallenavnet mitt har en betydning, og det har vel mange av de andre jeg ser. Om det har noen betydning for meg...ja - i enkelte tilfeller. Det er virkelig noen ting som ikke bare brukes som kallenavn.

Til siste spørsmålet er det litt vanskelig å svare, siden jeg treffer veldig få av dem jeg ser på profilen til. Spesielt av dem som har et kallenavn som gjør at jeg ikke er interessert :p

(mann 38 år fra Østfold) on. 23 nov. 2011 17:38 Privat melding

Absolutt ikke, selv om "jente26oslo" ikke akkurat imponerer meg spesiellt mye, så hadde jeg ikke latt være å ta kontakt med noen jeg ellers syns virker interessant, kun pga nicket. Enkelte unntak finnes sikkert...

Jeg har bevisst valgt et teit nick, kun for at damer som henger seg opp i slikt ubetydelig piss ikke skal fatte noen interesse for meg.

Skjult ID med pseudonym Jepp on. 23 nov. 2011 17:39

Det var ei som kalte seg "Brunøye" en gang; spesielt. Men jeg tror faktisk ikke hun var klar over det selv; tror det må ha vært trykkleif, og skulle henspeile på hennes brune øyne, he he.

Ellers har jeg vel ikke så mye til overs for nick som inneholder "bitch" eller "diva" og lignende, selv om damene er tiltrekkende. Man lurer jo litt på hva man begir seg ut på om man blir kjent med dem.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 23 nov. 2011 17:39 Privat melding

jeg foretrekker orginale navn, iforhold til mannen67, arkitekt2 etc, som er fryktelig fantasiløst og er dermed mindre spennende :p
jeg kaller meg nortibia, og det har INGENTING med naughty eller bi å gjøre som noen menn bare elsker å tolke det til.. det er sammensatt av nor og tibia.

Skjult ID med pseudonym likefrem on. 23 nov. 2011 17:39

Alle varianter av "pus" er veldig avtennende. Samme gjelder varianter av/med "angel", "devil", osv.

(mann 27 år fra Hordaland) on. 23 nov. 2011 17:45 Privat melding

hm, kaller meg nilso90 fordi jeg var ikke så veldig inspirert da jeg skulle opprette profilen min. så da ble det første navnet og en bokstav av det andre og året jeg kom til verden. hm, i ettertid kunne jeg sikkert tatt noe latinamerikansk noe =o

Skjult ID med pseudonym Oda K on. 23 nov. 2011 17:46

Hehe, "Sexybitch89" må vel være populær;)

Skjult ID med pseudonym Jepp on. 23 nov. 2011 17:47

Hvis man angrer er det jo fort gjort å forandre til et annet nick, da. Bare huske å logge inn igjen med det nye nicket etterpå (men nettleseren lagrer det jo om man vil).

(kvinne 44 år fra Østfold) on. 23 nov. 2011 17:53 Privat melding

Nicket mitt betyr dronning og er spansk.. Og jeg er jo en dronning så falt meg helt naturlig ;)

Menn 40 pluss som har nick som inneholder pus, eller kosebamse etc gir meg dårlig vibber, men ville vel ikke valgt bort noen pga nicket , er man interessert så gir man vel bengen i det...

Skjult ID med pseudonym arneand on. 23 nov. 2011 17:58

@ts
Kallenavnet har nesten ingen betydning, men det finnes selvfølgelig noen hederlige unntak ^^

De fleste kallenavn er helt nøytrale, og disse gjenspeiler sjelden noe av det jeg leser i profilen.
Av og til dukker det opp noen som tydelig har valgt kallenavn i forhold til profilen, og for meg er det helt klart ett pluss ;)

Profilen min har ett annet kallenavn enn det jeg bruker her, men det er en liten referanse i det.
Jeg tror arneand også speiler litt av meg ;p

http://www.sassolini.se/meny/Foto/Roliga/Arne_anka/pho to.html#arne_anka_full.jpg

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 23 nov. 2011 18:14 Privat melding

Jeg hadde det litt travelt i skrivinga da jeg skreiv inn kallenavnet mitt og fikk derfor en l for mye.
Men Cal(l)ienta på spansk betyr varm i hunkjønn. Jeg valgt det bevisst av mange grunner... Først humoristisk som i "Hu heite", ellers varm fordi jeg har en varm personlighet (i allefall er det det alle forteller meg, noe jeg faktisk syntes selv og), men OG fordi jeg har en usannsynlig varme i kroppen min som reflekteres ut av meg hele tiden.
Gjennom tidene har jeg blitt kalt "Min lille kakkelovn" (ja det var et kjelenavn)
min lille varmeteppe
og som en kvinnelig (og meget frossen) kollega av meg sa da vi satt siden av hverandre før;
"Du er min personlige varmeovn du. Hver gang jeg er kald på hendene kan du bare holde de og jeg blir varm. Og fryser jeg på beina, kan du bare holde meg på låra, og VIPS så er jeg varm!"
Ha ha ha ha.. vi lo godt den dagen =P Hørtes jo myyye verre enn det var!!!

Så der har dere betyningen av kallenavnet mitt =)

Men veit ikke om alle har en sammenheng med kallenavn og profil.... tror ikke min kan sees som det...

(mann 44 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 18:24 Privat melding

Det er vel noen jeg syns er mer oppfinnsomme enn andre, men jeg avskriver ingen basert på nick alene.

Kombinert med andre ting så kan det hende. F.eks om nicket er av type Olga80, bildet er tilsynelatende av en modell og profilen er tom ellers, så tar jeg ikke kontakt...

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 23 nov. 2011 18:24

Vel. Mitt pseudonym her henspeiler på barndom, bosted, eget navn og folk som kjenner meg assosierer alltid dette med meg. så her er det mening i hauger og lass. Det hadde dere ikke trodd!

Nicket på profilen har også sin mening, men ikke i samme forstand. For den del er peudonymet "nærmere meg" enn nicket mitt er.

Jeg gir stort sett blaffen i andre sine nick. Jeg ender som regel opp med å kalle dem noe helt annet uansett. :-) Noen betydning har de likevel. Jeg har nok ihvertfall en tendens til å være temmelig avmålt i kontakt med personer med nick med seksuelle eller rasistiske undertoner.

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 23 nov. 2011 18:26

Siden det ikke kunne ha komma i nicket, så ble det Powpow.
Egentlig skulle det vært Pow, pow - Lyden av jenter på Sukker som skyter hull i selvtiliten min.

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 23 nov. 2011 18:53

That`s why, Frenchy! (Lurte på om du hadde finsk opphav).

Signerer under MagnusOpus`s svar :-)

Legger litt i det selv, refererer til litteratur, film, musikk ... eller noe som beskriver noe om meg. Hadde f.eks. "PianoGirl" - siden musikk er viktig for meg og jeg spiller piano. Skiftet profilnavn noen ganger, gjør det sikkert igjen.

Når det gjelder mennene på søkerlista mi, ikke funnet så mye "spennende" ... ennå.

Powpow:
Får litt vondt av deg. Alt du skriver har en negativ vinkling i forhold til deg selv. Selv om det er humoristisk, aner jeg en sårhet som ligger under. Tenker på klovnen ... "Send in the clown" :-)
Lurer på om det er så ille, eller om du legger litt tykt på.

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 23 nov. 2011 18:56 Privat melding

Har ei venninne som kaller seg "Rumperusk", Jeg synes kanskje ikke det er så sjarmerende. Men jeg legger ikke så mye i hva kaller seg egentlig.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 19:00 Privat melding

Jeg holder meg unna folk som har hest/hund/pus/orgamse/player/ og selverklært kjekkas-hentydninger.. Så jeg vil påstå det har litt å si.

Nei, jeg spiller ikke ukulele :)

(mann 41 år fra Østfold) on. 23 nov. 2011 19:34 Privat melding

Lett bekymret for at folk tror jeg er tysk, men jeg tror de fleste skjønner cluet når de ser at første og siste bokstav er store.
Når det er sagt, så er jeg lett bekymret for at folk ser på profilbildet mitt og tror at jeg tror jeg er "the boss". I det hele tatt mye jeg er lett bekymret over.

Men jeg også styrer unna de med "bitch" eller "diva" i kallenavnet. Disse gir ikke positive, kontaktpirrende konnotasjoner for meg. Dog mulig jeg legger for mye vekt på dette, men jeg bruker forholdsvis mye tid og krefter på å unngå bitches og divas i mitt organiske liv.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 23 nov. 2011 19:36 Privat melding

når jeg byttet til mitt nåværende nick , så fikk jeg mer besøk av kvinner over 170, og det er fint

(mann 47 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 20:00 Privat melding

Kan jo bli litt nysgjerrig hvis nicket er veldig spesielt, men da er det mest nicket i seg selv og ikke avgjørende for vurderingen av kjæresteemne.
Mitt er forøvrig en ganske corny sammensetning av kjønn og jobb.

(mann 44 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 20:07 Privat melding

Det er altså helt utilsiktet at det fonetisk ligger ganske nært opp mot "perfekt"...

;-p

Skjult ID med pseudonym HerrFekt on. 23 nov. 2011 20:12

Javisst, atreju. Altfor beskjeden for den slags, men takk for smigeren. Søt er du.

(mann 40 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 20:43 Privat melding

Alt var jo opptatt, selv de gamle totalt idiotiske nickene jeg brukte på irc og sånt for 15 år siden var tatt. Så da måtte jeg finne på noe. Hadde ikke lyst på å kalle meg "mann_oslo_1977" ellernosånt totalt intetsigende.
Skjønner etterhvert at det sannsynligvis ikke var så dumt valg, for det representerer meg jo en del. Geeky og avvikende. :o)

Nøytrale nick på dameprofilene er jo det vanligste og de tenker jeg ikke så mye over, men noen ganger har jeg funnet noen skikkelig orginale, som det lyser uhøytidelighet av. Sånt gir bonuspoeng fra min side. Jeg har gått inn på profiler som jeg ellers hadde styrt unna på grunn av dette.
Glamourklisjeer og fjortistendenser er derimot ikke spesielt spennende, og jeg har lett for å drite i profiler med sånne navn siden jeg antar at personen bak navnet er like uinteressant for meg som navnet gir inntrykk av.

(mann 32 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 20:51 Privat melding

Ut i fra wiki :D

Kevin (Irish: Caoimhín, Middle Irish: Caoimhghín, Old Irish: Cóemgein, Latin: Coemgenus) is a male first name of Irish origin. It is believed that Saint Kevin was the one who popularized the name, although Kevin is not a biblical name. Caoimhghín is believed to be derived from the Irish cóem "kind, honest, and handsome" and gein "birth".

1985 er rett og slett året jeg ble født :D

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 23 nov. 2011 20:53

Å! Er vi på den linjen Kevs.. Men da vil jeg gjerne sitere Wikipedia

"Paraplyer, på samme måte som parasoller, har vært i bruk i tidligere tider hos assyrerne, egypterne, i Kina og India, men da hovedsakelig som et symbol på en høytstående person".

Ok. Helt greit for meg.

:)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 23 nov. 2011 21:59

Vanligvis betyr ikke kallenavnet så veldig mye, men hun som kalte seg for "hundebæsj" (er her ikke nå mer) kunne nok støte fra seg en og annen sart person, vil jeg tro.

(mann 47 år fra Oslo) on. 23 nov. 2011 22:00 Privat melding

Er jo mulig hun traff blink da, Neptun. Kanskje hos ham som kalte seg Påsan.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 23 nov. 2011 22:07 Privat melding

Mitt nick er tatt helt ut fra vildens sky. :) bare det som kom fram i hjernebarken når jeg opprettet profil. Har ingen betydning. :) Velger å styre unna nick som naughty,slempike,kosebamse og rasistiske nick.

(mann 37 år fra Vestfold) on. 23 nov. 2011 22:10 Privat melding

Jeg vil vel ikke si at kallenavn er avgjørende, men jeg syns det er snodige valg enkelte tar!

Jeg har alltid kalt meg chairman eller lignende. Det var desverre opptatt så da ble det chairman2s. En av de gamle rullestolene mine hadde modell navnet chairman (men jeg begynnte å bruke nicket før jeg fikk den stolen) Også har jeg hatt en stol som hadde navnet chairman2s også, men den stolen jeg har nå heter c500 og det vil jeg nok aldri bruke som kallenavn.

Det morsomste med kallenavnet mitt er at det tar veldig lang tid for enkelte å dra koblingen mellom rullestol og chairman. Går kanskje litt fortere her inne på sukker da det ligger bilder i profilen men på IRC i gamle dager brukte folk lang tid...

(mann 35 år fra Hordaland) on. 23 nov. 2011 23:00 Privat melding

Det som er festlig er jo de som har alderen i nicket sitt. Det blir jo enda festligere når det er 4-5 år siden de var den alderen nicket skulle tilsi. Det ringer et par alarmklokker hos meg om jeg finner Nina25, og alder i profilen er 30 år :p

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 23 nov. 2011 23:05

Alt betyr NOE.

Skjult ID med pseudonym WalteregoN on. 23 nov. 2011 23:12

Men betyr noe alt?

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 23 nov. 2011 23:14

Jeg har så soleklart misforstått alt.

(mann 41 år fra Østfold) on. 23 nov. 2011 23:19 Privat melding

Går det da an å ha forstått noe? Nei, nei, nei, det er en logisk umulighet. Alt innbefatter noe.

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 23 nov. 2011 23:21

Men. Hvordan kan alt innebefatte noe når alt er noe?

Skjult ID med pseudonym WalteregoN on. 23 nov. 2011 23:27

Hmm... Alt er jo alt, også noe. Men noe er bare noe, ikke alt. Tror jeg.

(kvinne 35 år fra Buskerud) on. 23 nov. 2011 23:28 Privat melding

@Paraply; noe kan og være litt/en liten del av alt....
Altså selv om alt er noe, kan og noe være alt... kommer helt an på åssen du vrir og vender på det..
Minisirkel????
Ha ha ha ha aha ha ha ah ah

huff....

Skjult ID med pseudonym WalteregoN on. 23 nov. 2011 23:31

Det blir litt sånn, alt ER noe, "alt" er noe, eller "alt" er "noe"? For sent for slikt nå ;-)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 23 nov. 2011 23:35

@Callienta

Er noe plutselig litt nå?

Skjult ID med pseudonym HerrFekt on. 23 nov. 2011 23:39

Alt er noe for noen, men noe er ikke noe for alle.

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 23 nov. 2011 23:41

Noe er ihvertfall litt av alt. Såpass vet jeg.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 23 nov. 2011 23:43

Noe er ikke lik alt. Det kan det aldri bli. Det var hovedgrunnen til Gud for å oppfinne ordet "alt" (pluss den knappen på tastaturet, selvfølgelig) - for å skille mellom noe og alt.

Men jeg skrev selvfølgelig feil isted. Jeg mente jo, helt opplagt, at "alle ting/(kjens)gjerninger/valg/hvasomhelst betyr noe".

...og det er da også helt logisk. Som å si at én er lik én (ja, på tross av at det utsagnet også bør defineres og kan kveruleres og diskuteres).

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 23 nov. 2011 23:44

Det lille jeg vet er at jeg ikke nøyer meg med noe, men jeg vil ha alt! :p

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 24 nov. 2011 06:10

Det er ganske vanlig og litt kjedelig med alle disse FornavnXY-nickene, hvor XY er alder eller fødselsår, men hvis jeg skulle utelukket alle som har et slikt, ville det vært mange færre å velge mellom :P

(kvinne 26 år fra Akershus) to. 24 nov. 2011 22:04 Privat melding

Hvis kallenavnet skal gjenspeile noen med personen bak profilen, well.. I'm doomed! o.o'

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 22:14 Privat melding

Alle nick som gir antydninger til "myk mann" (eller som jeg kaller dem: Balleløse tøfler), eller som fremstiller personen som en eller annen form for treningsnarkoman eller sprtsfreak styrer jeg glatt unna

De som kjenner til mitt tyske favorittband klarer som oftest å dra kjensel på navnet mitt ganske fort... Den doble betydningen er "fire at will":

1. (military) A command that allows troops to use weapons at their discretion and choose their own targets

Skjult ID med pseudonym |-|-|-|-| to. 24 nov. 2011 22:22

@Feuer_Frei
Så du mener at en myk mann er det samme som en balleløs tøffel?

(mann 47 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 22:22 Privat melding

Hehe, tror det blir noen nickendringer etter denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Bryggern73 to. 24 nov. 2011 22:44

Hehe, ja det er nok ikke umulig det.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 24 nov. 2011 22:53

@Feuer_Frei
Jepp, nicket ditt kommer fra det jeg anser som et ganske bra band. Og nei, jeg trengte ikke en gang å google. Var faktisk det første jeg tenkte på første gangen jeg så nicket ditt.

Hmm... Får vel smelle på litt musikk fra dette bandet og blande med litt Clawfinger innimellom. :P

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 22:55

Powpow:
Får man forsiktig foreslå at du ikke endre nick til Klåfinger? Eller, vent. Hva vet jeg...

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 24 nov. 2011 23:12

Måtte vel blitt Klåfingra i såfall. :P
Ikke at jeg har troa på at noen av alternativene hadde hjulpet med å dra jenter inn på profilen min.
Kanskje jeg skulle bytte nick til Scallywag? :P

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 23:14

Prøv Valleyshag istedet, så skal du se.