Alle innlegg Sukkerforum

Utroskap.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Blomst on. 23 nov. 2011 18:02

Jeg tror ikke vi er lagd til å være monogame over tid. Er det derfor man er utro??. Samfunnet legger jo opp til at det mest " vanlige" er å være gift ,og ha to barn,volvo,hund,men er dette egentlig naturlig for mennesket??

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 23 nov. 2011 18:13 Privat melding

det er naturlig for min del å være trofast, og jeg forventer det av min kommende partner også, har null toleranse for utroskap. samfunnet legger ikke opp til A4 liv, det legger en opp til selv etter hva en ønsker..

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 23 nov. 2011 18:18

Vel, hvis en kommer til et punkt hvor en føler at en må være utro, da syns jeg en skal være såpass fair at en avslutter sitt nåværende forhold. Rett og slett ufattelig feigt å ikke gjøre det.

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 23 nov. 2011 18:19 Privat melding

Det naturlige for mennesket er og være seg selv..direkte og åpen. Utroskap er noe utyske!! Man trenger ikke lure andre for og være lykkelige..jeg forstår ikke helt at man kan være lykkelig med det valget. Og valgmulighetene er jo så mange..som feks og være singel..om man nå liker og dele salaten.

A4..det er så mangt, jeg kan ikke klare og fungere helt i A4..men det betyr ikke at man ikke setter pris på ærlighet, omtanke og respekt.

Det er ingenting respektfullt over utroskap..hverken for den som er det, eller den som opplever det ufrivillig.

Jeg tror vi er laget for og elske..så får man selv finne ut av hvilken versjon som passer en..

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 23 nov. 2011 18:22

Dere snakker om A4? A4 i forhold til hva? Den enkelte personen eller samfunnet?

For meg å være singel er ganske A4. Å få meg dame, ja kanskje til og med barn og gifte seg er for meg ikke helt A4, men litt småskummelt og spennende.

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 23 nov. 2011 18:35

Forskjellige meninger her,det er bra. Jeg vet ikke helt jeg,man blir liksom aldri helt fornøyd,enten man er singel eller ikke.Er man i et forhold vil man helst være singel og omvent. Men er vi monogame eller vil vi helst ikke inrømme det,fordi vi tviholder på livslang kjærlighet???og blir litt redde av tanken på å kunne bli forlatt?

Skjult ID on. 23 nov. 2011 18:36

en nå avdød bardomsvenn lekset meg skikkelig opp da jeg var rundt 20 år og gjorde det helt klart for meg at "du bøffer ikke dama di" det tok sin tid før det gikk helt opp for meg hva han mente. siden det har jeg ikke vært utro.

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 23 nov. 2011 18:37

@karvinen. Skal ikke mobbe volvoen din jeg..hehe:P

Skjult ID med pseudonym banditten on. 23 nov. 2011 18:41

@Blomst - Når du er i et forhold vil du hellere være single? Måske der er noget galt med de forhold du vælger at gå ind i?

I mine øjne er der visse krav der skal tilfredsstilles før du kan kalde din relation et parforhold. En af dem er monogami. Andre kan have andre syn på den sag. Det vigtigste er vel at man sammenstiller sine forventninger til et forhold når man starter et, specielt så der ikke dukker nogle fæle overraskelser op længere nede af vejen der kunne have være undgået hvis man blot snakkede sammen.

Skjult ID med pseudonym xxx on. 23 nov. 2011 18:45

Jeg skjønner ikke vitsen med å være i et forhold hvis man skal være utro, da kan man likeså godt være singel da.
Jeg godtar ikke utroskap og er veldig enig i det Nortibia skriver.

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 23 nov. 2011 18:47

@banditten. jeg trodde jeg skulle kunne leve med den samme hele livet,men kjærligheten tok slutt etter 10 år ,man har aldri noen garanti for noe,men enig i det du sier..:)

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 23 nov. 2011 18:48

@karvinen. Ja det er helt sikkert..hehehehehe.Bra svart:-D

Skjult ID med pseudonym banditten on. 23 nov. 2011 18:54

@Blomst - Jeg gør mig heller ingen forhåbninger om at være i ét parforhold resten af livet som det ser ud i dag. Kærlighed er jo noget vagt noget til at begynde med. Men slutter kærligheden og man hellere vil noget andet, så afslutter man forholdet og går videre. Alt andet er respektløst.

For mig er det dog kritisk at hvis vi snakker om en fremtid med børn, at vi tager beslutningen allerede nu om hvordan ting skal håndteres hvis det går i vasken senere. Der er mange ting man faktisk kan få styr på ved bare at bruge et par timer på at snakke lidt bøf inden man bliver alt for seriøse.

Dette er lidt grovt sagt, men jeg har helst ikke venner og bekendte der er deres kærester utro. De bliver oftest sorteret væk ganske hurtigt. Min tanke bag det er, hvis den person kan bedrage et menneske som de har erklæret deres kærlighed til og som de egentlig bør dele en enorm tillid med - hvorfor skulle det menneske så ikke kunne bedrage mig som en ven, det er jo ikke et nær så dybt forhold. Men kan være det bare er mig?

(mann 44 år fra Akershus) on. 23 nov. 2011 19:07 Privat melding

Jeg er seriemonogam, men håper å treffe den jeg vil være monogam med fast resten av livet. Den som selv en misjonær i mørket er deiligere med enn en kjapp en bakfra på en fotomodell utenfor en kirke i øst-Europa.

Hadde jeg vært utro hadde jeg gått rett hjem og pakket og sagt unnskyld. Hadde den jeg var samen med vært utro hadde hun kommet hjem til ferdigpakkede kofferter.

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 23 nov. 2011 19:58

@karvinen. Smiler her,har alltid noe lurt å komme med du.Så bra!hehehehehe:)