Alle innlegg Sukkerforum

Høflig avslag, eller ikke svare?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 24 nov. 2011 04:55

Hva gjør du, når du får en post fra en person du ikke finner tiltrekkende/interessant?

Lar du være å svare?

eller

Skriver/limer du inn avslag?

Klarer ikke å bestemme meg for hva som er "minst frekt".

(Og vennligst ikke kom med no slikt: "Gir personen en sjanse uansett")

(mann 44 år fra Akershus) to. 24 nov. 2011 05:50 Privat melding

Det er best å svare...Personlig prøver jeg så godt jeg kan å skrive et personlig svar til alle, men har hørt jeg i enkelte tilfeller har glemt det etter hvert...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 08:57 Privat melding

Jeg svarer stort sett alltid. Om jeg får et brev med bare et blunkefjes fra en på 22, så kanskje jeg ikke svarer..men det er mest fordi jeg ikke regner med at det var så alvorlig ment uansett.

Jeg svarer ikke, med avslag heller egentlig. Jeg synes det er så hyggelig og bable med folk jeg, at jeg babler gjerne med de som jeg kanskje ikke kjenner at livmora hopper i taket av også. Og folk uten bilde..det er merkelig mange vakre mennesker uten bilde her. :-)

Folk er forskjellige..og jeg slutter aldri og la meg forundres. Noen vil ikke bable..de er mer rett på sak. Da trekker jeg meg litt unna, for jeg liker og bable litt og bli litt kjent sånn. Noen babler jo med alt som kan krype..bare fordi de liker og snakke. Men helt generelt så synes jeg man kan ta seg bryet med og svare på brev, så lenge det er et brev og ikke bare et blunkefjes.

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) to. 24 nov. 2011 08:58 Privat melding

Liker ikkje dei standard svarene som sukker har eg. Syns det er meir fair å sende en personlig melding - sjølv om det evt skulle være ett avslag... ;)

Skjult ID med pseudonym Tiwas to. 24 nov. 2011 09:02

@Dize: Med tanke på antall sorte blader jeg fikk på treet ditt, så hadde du nok ikke giddet å bable med meg engang ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 09:10 Privat melding

Haha!! Nå måtte jeg jo inn og se da. Makan til kjip match det var da! Men jo, legger folk så mye i den matchen da? Jeg aner ikke hva jeg trykket når jeg svarte..ting forandrer seg litt etter dagsformen og jeg har null tro på sånne match systemer. Litt også fordi jeg neppe ønsker meg en som er lik meg selv, det tror jeg hadde vært litt pes egentlig.

Dessuten..jeg gadd ikke endre viktighetsgraden på noe når jeg svarte heller..så kanskje alle mine match er helt feil for alt jeg vet. Hyggelige normale folk holder lenge for meg liksom. :-P

(mann 37 år fra Rogaland) to. 24 nov. 2011 09:36 Privat melding

Er en høflig person så gir somregel et høflig avslag der og da om det er helt skivebom, evt etter et par meldinger å en finner ut at det ikke stemmer.

Damer som er mer tja, hehe, tihi i kommunikasjonen, med andre ord virker helt fjasete og 5 år i oppførselen kan plutselig bli blokkert uten varsel.

Skjult ID med pseudonym klara klok to. 24 nov. 2011 09:57

Det med å svare,ikke svare her inne,er null problem for meg:-)

Damer over femti får aldri hverken mailer,flørtemeldinger,blunkefjes...eller noe som helst likevel..uansett om jeg har bilde i profilen eller ikke.

Men hadde jeg nå fått det,er jeg selvsagt høflig nok til å svare,uansett hva svaret måtte bli.

Skjult ID to. 24 nov. 2011 10:17

takk men nei takk er det høfligste.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 10:33

Har jeg TID til å lese meldingen, så skal jeg da klare å sette av tid nok til å svare på den også :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 12:14 Privat melding

Jeg svarer så fort jeg har muligheten, og svarer ut fra det jeg tror bli rett, enten gi fyren en sjangse, eller takke pent for kontakt, men nei takk

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 12:25

Jeg har vel fått 2 eller 3 meldinger siden jeg opprettet profil for ca. 2 mnd siden, og 4-5 hjerter. Jeg har ikke respondert på noe av det, og blokkert dem alle sammen.

Hvorfor? Fordi de var fullstendig uaktuelle, og jeg forventer ikke svar av de som finner meg uaktuell.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 12:34

Jeg tilbys ofte overnatting og sex på mine førstedater jeg. Selv om vi møtes på nøytralt sted. Det er ikke noe jeg jakter etter - men ofte har vi det veldig hyggelig sammen, og det faller seg liksom helt naturlig (for begge).

Og slik går no dagan..

Skjult ID med pseudonym gutt24 to. 24 nov. 2011 12:42

jeg gidder ikke bruke tiden min her inne på å svare nei til uinteressante jenter, så jeg svarer kun de som er interessante og virker som det som er mest vanlig ettersom det skjer at jenter ikke svarer, men har aldri fått avslag på melding..

Skjult ID med pseudonym Flis to. 24 nov. 2011 13:05

Har forsøkt alle alternativer, med blandet hell. Det er aldri kjekt å avslå noen på basis av bortimot ingenting og detaljer av null betydning.

Konklusjonen er blitt:

-Fine "forseggjorte" meldinger får høflige skikkelige avlsag, så har jeg tatt meg tid til å begrunne det innimellom, for det er endel som spør.
-Knappe meldinger får ikke svar dersom jeg ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Moniker to. 24 nov. 2011 13:45

@ Klara Klok,
Jeg har samme erfaring som deg - er man kvinne og fyllt 50, så flommer ikke akkurat mailboxen over av henvendelser. Mennene på min alder (og endel eldre!!) ønsker seg bare damer under 45.

Men - tråden gjaldt svare eller ikke. Henvendelser hvor avsenderen har brukt litt energi på mailen, fortjener et ordentlig svar tilbake. Blunk og flørt og useriøse henvendelser får ikke svar.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 24 nov. 2011 13:51

Siden jeg ikke akkurat drukner i mails, så vil jeg alltid ta meg tid til å skrive et individuelt avslag om jeg ikke er interessert.
Ja selv disse falske profilene får svar, haha.. :P

Skjult ID to. 24 nov. 2011 16:28

gi meg bare en god grunn til å ikke svare. Med litt oppdragelse innabords, så finnes det ikke noen alternativer :)

Men håper at flest mulig blokkerer etter at de har svart hvis personen ikke er kjæresteemne. Det gjør det lettere i jakten på den rette for alle involverte. For hvorfor skal man se profiler som ikke er interessante? :)

(mann 44 år fra Aust-Agder) to. 24 nov. 2011 16:36 Privat melding

Jeg svarer alle meldinger.
De eneste meldingene jeg ikke får svart er disse hyggelige utenlandske damene, som er borte før jeg rekker å svare.
Men regner med at noen heldige kjekke menn kommer meg i forkjøpet, og de allerede har bestemt seg for å tilbringe resten av livet sammen, og derfor deaktiverer profilene umiddlebart.

Skjult ID med pseudonym mann to. 24 nov. 2011 16:40

Sier meg enig med skult ID tor 24 nov 16:28

Vanlig høfflighet å svare på henvendelser, enten det er fra helt uaktuelle personer eller ei, og skjønner ikke helt hvorfor så mange jenter her ikke har folkeskikk og takker høflig for meldingen, eller bare limer inn standar avslag??:-((

Nå skriver ikke jeg til gutta her, så vet jo ikke om de er like dårlige på å svare? Men selv med seriøse meldinger opplever jeg under 50% svar..

Jeg prøver å bruke blokkering aktivt av de som ikke er av interesse for meg, men svarer selvsagt fordi om jeg ikke har blokkert.... også blokkerer jeg etterpå...

Skjult ID med pseudonym lisa sø. 4 des. 2011 21:59

Jeg sendte nettopp "høflig avslag" til en del mail som har ligget et par dager og som jeg ikke har gått videre med. Det føltes veldig teit. Hvertfall da jeg fikk svar på avslagene i tillegg. Beste er å bare slutte å svare, folk skjønner tegninga. Det samme gjelder hvis jeg skriver til noen som ikke er interessert. Bare la være å svare, jeg kommer over det:)