Alle innlegg Sukkerforum

Dagens morotema: Damer og hinting!

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 15:31 Privat melding

Akkurat den greia der syns jeg er litt fascinerende, på en sånn "å, klarer du ikke å sette sammen to legoklosser du da, så søtt"-måte...

For det første, så klager de jo over at menn ikke tar hint.

Allikevel, så fortsetter de med det, i en drøss av år, selv etter de er blitt klar over at det ikke fungerer (som vel skjedde på ungdomsskolen). Eeeeh.... Hvorfor?

...og hvor gode kan man da si at damer er på å skjønne hint selv, når de ikke engang tar DET hintet, som er VELDIG TYDELIG...? Eller det er kanskje "for tydelig" til å kunne være et hint? Aner et mulig alibi der, så dere kan tusle ut av tråden med den innbilt gode selvinnsikten i behold...

...for det andre. Konklusjonen til damer som ikke får ønsket respons på hintingen sin er jo (omtrent alltid) at mannen er skikkelig teit og ikke skjønner hva hun vil.

Men det er jo en hel haug av andre mulige konklusjoner også. Som vel strengt tatt er like, om ikke mer, sannsynlige. F.eks:

- Han er rett og slett ikke interessert, i noe som helst.
- Han syns hinting er så inni gamperæva tafatt at han ikke gidder å gi det noen respons.
- Osv osv...

...men så langt klarer dere ikke å tenke? Eller går det mer på viljen? Mer komfotabelt å hoppe på en konklusjon at "mannen er teit", fremfor "han liker meg ikke" eller "han syns jeg er teit som ikke sier hva jeg vil"...?

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 24 nov. 2011 15:32

Er det noe rart at vi er single...? :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 15:34 Privat melding

Hint er teit! Direkte er bra!

Fin rumpe! Sug meg! Løft på rævva og gi meg mat kvinne! ;)

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 15:35 Privat melding

Ser ut til at jeg glemte å trykke på den "Ønsker at tråden skal være seriøs uten småprat eller korte svar", så kan jo de som gidder, evt klarer det, ta DÉT hintet.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 15:38 Privat melding

Hva? Meg?

Hva er problemet da? Jeg var seriøs faktisk! Jeg synes hinting er teit, uavhengig av kjønn. Og jeg hinter aldri, bak fasaden er det akkurat det samme som foran den..mye enklere og forholde seg til.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 15:42 Privat melding

Dize: Tja, skrev det før jeg så ditt innlegg så egentlig ikke, men allikevel. Du har jo ikke svart på noen av spørsmålene jeg stilte, men siden du ikke holder på sånn selv, så sitter du vel ikke på svarene heller, så sant du ikke er en ex-hinter?

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 15:48 Privat melding

Jeg vet ikke helt om jeg forsto spørsmålet faktisk. ;)

Du spør hvorfor kvinner ikke forstår at dere menn er drittlei hinting? Og dere vil at vi skal ta mer initiativ? Jeg aner ikke svaret..annet enn at jeg tipper det kan ha en sammenheng med selvtillit og frykt for og bli avvist? Men ejg forstår ikke helt problemet heller..

Er det ikke mye lettere og bare bable...bable litt mer..ha følerne ute, så finner man jo fort nok ut av om det er noe mer der? Folk har det for travelt, fler burde lene seg litt tilbake og huske på at selve jakten..teasingen..leken, er halve moroa. Og underveis i den prosessen så lærer man en hel masse, både om seg selv og den andre..som er ganske verdifullt til seinere.

Men ja..jeg er nok best på og være direkte! Og jeg liker det best tilbake også. Når folk er så direkte at jeg kjenner livmora hopper av fryd liksom..da er det gøy og være med på leken. :)

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 16:01 Privat melding

Her tror jeg hele problemstillingen er snudd på hodet.

Jeg tror ikke kvinner hinter så mye som menn vil ha det til. Jeg tror at mange flere kvinner enn det menn tror snakker rett frem og sier rett ut det de mener. Samtidig tror jeg at menn automatisk TROR at kvinner ikke mener det de sier, men noe helt annet, og derfor driver og tolker og analyserer alt for mye for å finne ut hva kvinnen _egentlig_ sier i stedet for å lytte til hva de faktisk sier.

De tolkningene som menn gjør av hva enkelte kvinner sier er jo helt hinsides noen ganger. Selv har jeg opplevd at et spørsmål om å være med på sykkeltur for ham betydde at jeg ville ha et seriøst forhold til ham. En annen trodde at min invitasjon til å dra i korketrekkeren og ake en vinter var en metafor for å ha sex! Hele historiene kan dere lese her: http://tiqui.blogg.no/220906082222_snakker_kvinner_i_koder_i i.html

Og reaksjonen til kvinnene over at menn ikke skjønner hva de mener? Ja, den kommer jo naturlig når vi faktisk har sagt hva vi mener, men mannen hører noe helt annet...

Jeg tror ikke hinting og analysering er kvinnens domene alene.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 16:03 Privat melding

Dize:

Kort-versjonen av spørsmålene:

Hvorfor fortsetter damer å hinte, selv etter de har funnet ut at det ikke fungerer?

...og

Hvorfor, når hintingen ikke fungerer som de håpet på, trekker de konklusjonen "mannen er teit og skjønner ikke hint", når det strengt tatt bare er én av mange plausible forklaringer?

(mann 44 år fra Akershus) to. 24 nov. 2011 16:04 Privat melding

@KongKebab: Ja, jeg vet. Damer kan for pokker ikke bygge lego! Det er patetisk! :p

Når det er sagt, så er jeg helt enig. Jeg skulle ønske damer kom bort til meg og så "Du er kjekk, og jeg tror jeg liker deg! Hva heter du?" - men på den andre siden er ikke det så søtt og sjarmerende, så på en måte foretrekker jeg de hintene. Enten så er de så subtile at jeg ikke ser dem, eller så er de så direkte at jeg omtrent må skifte undertøy etterpå...hehe.

Neeeei...faktisk ikke sikker på hva jeg mener. Jeg liker søte og feminine jenter. De skal ikke være for direkte...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 16:05 Privat melding

Huff..jeg vet ikke. Noen menn gjør det også..jeg later som jeg ikke skjønner noenting jeg da..for kan de ikke være direkte, så har ikke jeg tenkt til og gjøre det lett ihvertfall. :-)

En hinter er ikke noe for meg, jeg trenger en som forteller meg hva han mener i klartekst. :-)

Skjult ID med pseudonym Tiwas to. 24 nov. 2011 16:06

@KongKebab: Egentlig forstår jeg ikke problemstillingen. Vi *er* teite, og vi forstår *ikke* hint. Så der er de right on. Hvorfor de tror vi forandrer oss og plutselig ser dem, DET vet jeg ikke. Kanskje de bare håper å treffe en mann med baller nok til å anta at de sendte et eller annet signal og kommer over sånn bare for å sjekke?

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 16:09 Privat melding

Elisa:

Det er ikke uten grunn at menn overtolker det rett-frem-damer sier. Det er jo nettopp pga disse hinte-damene de har hengt rundt omtrent hele livet. At det fører til endel komiske episoder, som du nevnte et par av, ja selvsagt. Men det er da heller ikke så rart at menn tenker at når en dame sier B så mener hun egentlig A, når det er nettopp det han er vant med. Da blir det litt krøll når det plutselig dukker opp en dame som sier B når hun mener B.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 16:15 Privat melding

Tiwas:

Vi er teite ja! ...men hint, det forstår vi faktisk. Greia er bare at hinting er så ufattelig teit at vi ikke gidder å gi det noen respons. Følg med i timen her nå da... =)

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 16:17

Man kan jo tenke seg hvordan det hadde gått med en verden basert på hint :D

Skjult ID med pseudonym Tiwas to. 24 nov. 2011 16:17

Jeg er *totalt blind* for hinting. Jeg ser dem ikke. Faktisk er det slik at de som har hintet mest har blitt oppfattet av meg som minst interesserte. På samme vis får jeg høre at jeg flirter mest når jeg ikke prøver *ler*

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 16:18 Privat melding

Altså..jeg tror ikke helt på deg heller KongKebab. Om du ER interessert..virkelig interessert..og du fanger noen signaler som sier "gjør hva du vil, bare gjør det skikkelig"..da synes du det er såå teit at du snur og går? Neppe!

Skjult ID med pseudonym linda to. 24 nov. 2011 16:24

Elisa & KongKebab

Dere har hjulpet meg til å forstå hvorfor vanlig interesse og høflighet får enkelte menn til å flykte i panikk.

Takk! Stor aha-opplevelse her! :-)

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 16:27 Privat melding

Tiwas: Vel, hvis du er totalt blind for hinting, hvordan har du da klart å identifisere hvem som hinter mest...? Eller har du blitt fortalt det i ettertid av noen andre?

Skjult ID med pseudonym Tiwas to. 24 nov. 2011 16:30

@KongKebab: egenanalyse + anekdoter ;)

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 16:38 Privat melding

Dize:

...og hvor var det du trakk ut den konklusjonen fra egentlig?

Tiwas: Så flink! Men anekdoter er ikke akkurat mye verdt, bortsett fra når man skal selge placebo. Da funker det. Det er anekdotisk bevist.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 16:42 Privat melding

Du skrev at du synes hinting er så teit at det ikke er verdt og følge opp? Eller noe i den duren..? Er kroppsspråk hinting synes du?

Eller mener du hinting som i "åhhhh.....jeg trenger nye vinterdekk jeg, vet du hvor jeg kan få tak i det"?

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 16:45 Privat melding

...eller noe i den duren, ja. =P

Det kommer jo anpå hintet, settingen, hva -jeg- vil, og hvor i relasjonen man er. Det er liksom ikke noe sånn fasitsvar det på hva jeg gjør hvis det blir fremsatt ett hint. Der er for mange variabler til at det kan være noe enkelt svar på det. MEN, nå handler da ikke denne tråden om hva jeg gjør eller ikke hvisomattedersomattesånnogslik....

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 16:56 Privat melding

Nei, du vil diskutere på generelt grunnlag..og du vil ha lange seriøse svar.. Got it! :)

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 17:00 Privat melding

Ja. Og, aller helst hadde jeg jo sett at noen av disse hinte-damene dukker opp i tråden her, men det er jo ganske typisk at det bare er rettfrem-damene som stikker frem snuta. Ingen bombe akkurat, men jaja, det er jo lov å håpe...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 17:01 Privat melding

Typisk..så ble du stuck med meg liksom! Sorry.. Hehe.. :-P

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 17:01 Privat melding

@linda: Bare hyggelig! Godt at det kan være til hjelp for noen i det minste!

Og ja, jeg tror også at mye av problemet i kommunikasjonen mellom kvinner og menn er at kvinner absolutt ikke hinter så mye som menn vil ha det til, men at menn er lært opp til å tro at vi hinter, og at de derfor ikke hører etter hva vi faktisk sier.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 17:04 Privat melding

@KongKebab: Det har ikke slått deg at hintedamene faktisk er en overtolkning fra mennenes side, og at derfor ikke finnes så mange av dem? ;)

Skjult ID med pseudonym linda to. 24 nov. 2011 17:07

Amen :)

Bare en ting... mitt inntrykk er likevel at kvinner generelt hinter mer enn menn. Min egen mor kan nesten ikke åpne munnen uten å hinte, så jeg kjenner fenomenet svært godt. Har aldri opplevd at menn jeg kjenner godt benytter seg av en slik teknikk. Synd at mange kvinner benytter seg av omveier for å få fram et budskap.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 17:09 Privat melding

Elisa:

Hahaha!! Good one.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 24 nov. 2011 17:16

@elisa tor 24 nov 17:04
Så om dama virker å ha surna, vi spør om noe er galt og får *ingenting* til svar, da er faktisk alt i orden?
*venter på fasitsvaret*
;p

Skjult ID to. 24 nov. 2011 17:19

Dette temaet er en grunn til at jeg ikke tror relasjonsprofilen kan tillegges for mye vekt. Hvor mye selvinnsikt har hver og én av oss egentlig ved besvarelsen av f.eks. de mer utfordrende "hastighet på kommunikasjon" og sosial intelligens-parameterne i relasjonsprofilen.

Og kanskje man er god til noe her, men ikke annet, hva hvis man har høy sosial intelligens bare når man tilbakelent og tenker seg godt om, men virker treg i øyeblikket, eller omvendt da, prøver å være rask på labben, men da plumper uti klaveret eller hva det nå heter? :-)

Et parameter som mangler, er for øvrig noe med innad- og utadvendthet og litt mer konkret på trivsel i store og/eller små grupper. Og familiekjær? Hva hvis man ikke lenger har kontakt med sin familie fordi de fleste er døde, og man skulle ønske man hadde en god familie, krysser man likevel av på høyt på familiekjær?

Mye som kan tolkes/oppfattes forskjellig her, m.a.o!

Og har hatt en fin date med noen på "kun" 77 poeng, tindrende øyne og godt humør, og én totalt mislykket date med en hvor scoren var 91 poeng, hun var tilkneppet og redd, _tror jeg_ og gikk etter at vi såvidt hadde drukket opp, var ikke mye hint der, og ikke veit jeg hvorfor hun gikk heller!

Skjult ID med pseudonym bad-guy to. 24 nov. 2011 17:21

arneand.

Om man har litt dårlig erfaring med at motparten *surner før tiden* relativt hyppig uten at du får noe hvorfor, bør man muligens ta en titt i speilet eller gå litt i seg selv og revurdere seg selv også kanskje ;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 17:22 Privat melding

Hehe, nå flirte jeg godt. Noen har hatt en frustrerende opplevelse i det siste, eller hvordan var det? Du får min sympati.

Leste ikke alt her, men spørsmålene sliter litt med generaliseringen "at alle kvinner gjør", og hva skal alle kvinner da svare? Særlig når verken alle kvinner eller alle menn gjør verken det ene eller det andre. Det beste er kanskje å være direkte i spørsmålene dine KongKebab. Hva med å spørre de du frustreres over istedenfor å spørre alle andre? Kanskje du faktisk får noen forløsende ord og litt mindre frustrasjon.

Det sagt, for mye hinting er slitsomt. Skjønt med et blikk til litt humor er det jo greit om folk (av begge kjønn) ikke må ha alt i enkle setninger rett ut hele tiden. Morsomt å leke litt med litt mer subtile utsagt til tider. Det kommer nok kanskje ikke inn i det du kaller hinting, men allikevel ... (Det morsomste med denne tråden var den tilsynelatende store frustrasjonen som tøt ut mellom linjene. Så for meg en eitrande sinna fyr som hadde fått siste dråpe og allerede var rent langt utover ;))

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 17:22 Privat melding

@arneand: Hvis jeg svarer ingenting på det spørsmålet, så er det faktisk ingenting det betyr. Da er alt i orden for meg.
Men du skal ikke se bort fra at man kan komme til å surne i etterkant av et slikt spørsmål , fordi det ikke er hyggelig når noen spør om du er sur.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 17:28 Privat melding

Etc:

Jeg har null problemer med å skjønne hint. Ei heller er det noen spesifik nylig episode som er bakgrunnen for denne tråden. Ikke er jeg frustrert heller. Jeg er dog litt sulten.

Du må lese det som står mellom linjene en gang til altså.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 17:32 Privat melding

@KongKebab: Kanskje det var min frustrasjon Etc refererte (ikke hintet) til. ;) Eller noen andres.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 17:35 Privat melding

Elisa:

Det at hun skrev nicket mitt er vel en ganske klar indikator på at det var nettopp meg hun mente?

"Det beste er kanskje å være direkte i spørsmålene dine KongKebab. Hva med å spørre de du frustreres over istedenfor å spørre alle andre? Kanskje du faktisk får noen forløsende ord og litt mindre frustrasjon."

...men for all del, det kan jo være at jeg ikke er like god på å skjønne hint som jeg tror jeg er, og at hun egentlig mente "elisa" eller "noen andre" når hun skrev "KongKebab"? En hard nøtt det der altså.

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 17:47 Privat melding

Hehe, sant det Kongen. mente deg. Dvs. teksten din. Syntes det kokte og sydet så fint der så antok (hvilket selvsagt er en dødssynd i seg selv) at du var frustrert over noe(n). Ikke frustrert generelt. I hvilken grad du skjønner hint eller ei, vet jeg mindre om, men at det er viktig i visse tilfeller er vi da sikkert enige om.

Ah, også sulten. *går på fôrjakt*

Skjult ID med pseudonym elisa to. 24 nov. 2011 17:47

jeg leste om frustrasjonen først i forbindelse med "noen" ;)
>"Hehe, nå flirte jeg godt. Noen har hatt en frustrerende opplevelse i det siste, eller hvordan var det? Du får min sympati."

Men ja, du har jo helt rett i at hun også prøvde å trøste deg spesifikt :) Er det ikke godt med forumfolk som prøver å trøste og ta vare på hverandre? fnis

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 17:57 Privat melding

Vil noen låne påhengsmotor...? =)

(mann 47 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 18:46 Privat melding

Hehe, kom plutselig til å tenke på den scenen fra "White Men Can't Jump" der Woody Harrelson ligger i senga med dama si og hun plutselig klager over at hun er tørst. Han spretter opp for å hente et glass vann til henne og får blodkjeft fordi han ikke tok hintet om at hun bare ville ha trøst og kos.

(mann 38 år fra Østfold) to. 24 nov. 2011 19:24 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=z8D9l_P3tiA

Skjult ID med pseudonym Kora to. 24 nov. 2011 19:34

Siden dette i overskriften er karakterisert som dagens morrotema, gjør jeg det eneste naturlige for meg når jeg leser det TS skriver. Jeg ler. Høyt. :-D

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 24 nov. 2011 19:45

Mannen er _alltid_ skikkelig teit, samme om han skjønner hva jeg vil eller ikke.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 24 nov. 2011 19:47

aha, rene ord for den månedlige sukkeravgiften ^^

Skjult ID med pseudonym HerrFekt to. 24 nov. 2011 19:47

Takk, Knugen! Lenge siden jeg har sett den.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 24 nov. 2011 19:50

@KongKebab tor 24 nov 19:24
+1 ^^

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 24 nov. 2011 19:58 Privat melding

@arneand her har du fasiten :p

http://www.triks.net/humor/ordliste-for-menn-hva-kvinner -egentlig-sier/

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 20:01 Privat melding

White men can't jump er skrevet og regissert av Ron Shelton - altså er denne kvinnelige rollen skrevet og instruert av en mann. I rest my case ;)

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 20:03

Som om DET har noe med saken å gjøre :D

Skjult ID med pseudonym elisa to. 24 nov. 2011 20:10

@123: Ja, det har noe med mitt argument å gjøre: Det at jeg tror at dette fenomenet av hintende kvinner som snakker i koder er et produkt av menns tolkninger. Se forøvrig innleggene mine lenger opp i tråden.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 20:11

elisa - jada, skjønte det. Bare kødda :)

Skjult ID med pseudonym likefrem to. 24 nov. 2011 20:24

Elisa begår den logiske feilen at hun tror fordi at det at dette med hinting ikke gjelder for henne, så gjelder det ikke for andre kvinner heller.

Selv trives jeg godt med hinting og passiv aggressivitet, fordi jeg fryder meg over å ignorere det fullstendig.

Skjult ID med pseudonym elisa to. 24 nov. 2011 22:38

Hahaha, @likefrem: Jeg har faktisk ikke sagt et ord om hva kvinner som gruppe gjør, bare om hvordan enkelte menn tolker det kvinner måtte si til noe helt annet enn det de sier. ;) Om kvinnen da snakker rett frem eller hinter, så spiller jo det ikke noen rolle når menn svært så ofte ikke hører hva hun sier, og heller tolker det til å bety noe hinsides annet ;)

(mann 47 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 22:48 Privat melding

Greit, for å oppsummere debatten:

Menn tolker direkte ytringer som hint fordi vi er redde for at hvis vi tolker ytringer direkte så betyr det at vi ikke tar hintet, mens damer prøver å være så direkte som mulig fordi de er redde for at vi tolker alt som hint ellers? Ok, og hvis damene er ekstra tydelige for at vi ikke skal være i tvil om at det ikke er et hint, så tolker vi det nettopp som et hint fordi det er så overtydelig at det rett og slett ikke KAN være direkte ment.
Joda, ikke rart vi har kommunikasjonstrøbbel iblant. :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 22:51 Privat melding

Ah!! *huepine*

Det hørtes jo bare kjempeslitsomt ut! :-)

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten to. 24 nov. 2011 23:15

Jeg mener at nesten alle relasjoner er proppfulle av forskjellig type hinting. Hvis du eksklurerer den "barnslige hintinga" som noen jenter finner på å drive med, så går det rett og slett ut på å ha sosial intelligens, slik jeg ser det.

Hvis en mann sier "fin rumpe, vil du pule?" så er det ganske rett fram og rett fra levra, men dette er måten barn kommuniserer på fram til en viss alder. De har ingen sperrer før de faktisk lærer hvordan å være "normalt sosiale", og da blir de mer fintfølende og diskrete vesener. Å være sosialt elegant er en veldig fin egenskap i en mann, likzom!

Hinting høres forferdelig ut her, men prøv å se stort på det. En jente som ikke vil si ting på en skremmende direkte måte kan jo være snill, omtenksom og sosialt intelligent.

Pulsvanten, over.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 24 nov. 2011 23:36

Mænd har i hundredevis af år ikke forstået hints og kvinder har i hundredevis af år ikke forstået at mænd ikke forstår hints. Man skulle tro der var nogen form for evolution på den front, men øjensynligt ikke.

Bare mine tanker om det. Og nu går jeg i seng, sov sjovt kids!

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 24 nov. 2011 23:37

Jeg er helt ute av stand til å plukke opp en hver form for hinting fra damer.
Så med annet du kommer bort til meg og hvisker meg i øret at du kunne tenkt deg å bli bedre kjent, ikke forvent at jeg foretar meg noe som helst når du ser bort på meg, ser litt ned i bakken, leker med håret og frenetisk retter på bh'en, som strengt talt allerede sitter som den skal. :P

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 nov. 2011 23:57 Privat melding

Jeg liker ikke hinting. Synes det er tull hvis det handler om å få ting på sin måte.
Kjenner damer som hinter (og menn som går fem på hver gang). Eller kanskje mennene bare later som? Da er det ikke så rart om de fortsetter.

Synes også at menn er gode på å bruke hinting, jeg synes det er tåpelig. Minner om spill.

Men det er forskjell på å hinte for å være morsom og for å få noe man ønsker.

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 25 nov. 2011 00:13

Det er vel ikke for ingenting at så mange forhold og ekteskap går over styr, fordi kommunikasjonen mellom kvinner og menn ikke fungerer/har fungert. Grunnene til det kan vi diskutere herfra til månen. Noe kan vel alle enes om; Det er ingen som er tankelesere, det viktigste må være at vi er tydelige når vi snakker. Tydelige nok til at vi vet at den andre har forstått og oppfattet vårt budskap, og at denne tilkjennegir dette.
Fant disse linkene fra Nrk; forskjellige typer språk, i samliv, om hvor mye stemmen betyr.

Se - lytt - lær! :-)

Tre typer språkkultur
http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:k lipp/267653

Kommunikasjon i samliv
http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/ 266761

Stemmen sier så mye
http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/266 965

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 25 nov. 2011 00:40

@bad-guy tor 24 nov 17:21
Whut, kommer ikke på tale, jeg ser minst mulig i speilet :p

@elisa tor 24 nov 17:22
Du burde arrangere kurs ;)

@nortibia tor 24 nov 19:58
Se der ja :D
Og *Ingenting* er beskrevet perfekt ;p