Alle innlegg Sukkerforum

Utdannelse og jobb

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jepp to. 24 nov. 2011 17:50

Det har vært litt snakk om dette at kvinner velger status, og menn med god utdannelse og god jobb. Og det må de jo gjerne gjøre; like barn leker kanskje best.

Men det må da finnes noen kvinner der ute (eller her inne) som har "normale" jobber, uten lang utdannelse (og som allikevel er ganske oppegående)?

Og... jeg har da ved selvsyn konstatert at menn som har "vanlige" jobber også til tider faktisk er sammen med noen?

Så... hvor er drosje-buss-budbil-trikke-sjåførene, postbudene, renholdsassistentene, butikkmedarbeiderne... osv.?

Eller forsvinner de på magisk vis når alderen går over 30, som er min aldersgruppe?

Hmm.... OK, jeg har krysset av for å ikke treffe de med barn, da. Er det der de "gjemmer seg", siden de kanskje har satset på barn og forhold istedet for utdannelse?

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 18:04 Privat melding

Tenker ikke så mye på dette med utdannelse og status. Men hva menes egentlig med lang utdannelse? Jeg har tre år på høyskole, anser ikke denne utdannelsen som veldig lang. Den er også veldig yrkesrettet, litt sånn som sykepleier etc.

Det som er viktig er vel heller om man kan snakke sammen om ting man er opptatt av? Vet ikke om jeg ville sagt at de med "vanlige" jobber er kun de som har fått barn, for vet om mange med barn som har tatt utdanning og de finnes nok også her. Og hvorfor utelukker du kvinner med litt utdanning? Er en "vanlig" jobb en jobb der det ikke kreves utdanning? Litt merkelig, trodde jeg hadde en vanlig jobb...

Det må vel også finnes menn uten utdanning som er oppegående? Du antyr jo selv at du er det?

Beklager litt rotete, men hatt en rotete dag på min vanlige jobb ;-)

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 24 nov. 2011 18:22

Jeg utelukker ikke kvinner med utdanning - de må ha så mye utdanning de orker for min del. :) Men det går visst sjelden like glatt den andre veien, ettersom jeg skjønner. :)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 18:40 Privat melding

Jaja Jepp, kan ikke snakke for andre, men kjenner meg ikke igjen. Ei heller i min omgangskrets, men nå er ikke de på Sukker!

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 19:14 Privat melding

Kan ikke het forstå hvorfor dette er et tema... noen liker det slikt noen liker det sånn....
Noen trenger en "bekreftelse" på at dem de kontakter er "smarte", andre ikke...

For min del gir jeg f.... Det er ikke utseende, eller hvor smart han er som er avgjørende uansett....
Utfordrende samtaler får jeg uansett hver dag, intelektuellt er det så som har klart å utfordre meg så slutta å forvente det =)

Skjult ID med pseudonym uflaks to. 24 nov. 2011 19:18

Høyere utdanning, ja takk!

Gleder meg til Misterixen oppdager denne tråden, hehe ;-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 24 nov. 2011 19:18 Privat melding

Jeg er trailertrash uten utdannelse og 14 unger med tilhørende 14 pappar..men anser meg som ganske oppegående likevel. :-)

Yeye..iallefall..jeg lurer litt på hva slags kretser du ferdes i TS, for i min krets så er det viktigste at man har det bra med de valgene man tar, og jeg hadde like gjerne blitt sammen en søppelkjører som en jurist. Eller..antagelig hadde jeg heller blitt sammen med søppelkjøreren.

(mann 44 år fra Akershus) to. 24 nov. 2011 19:18 Privat melding

Jeg er ikke så interessert i utdannelsen per se, men det er veldig viktig for meg å komme sammen med en med ambisjoner og evner. Det er litt som robinsve sier - man må kunne utfordres litt. Men lang utdannelse trenger ikke bety at man har noe å fare med, og kort utdannelse trenger ikke bety at man er dum...

Skjult ID med pseudonym arneand to. 24 nov. 2011 19:20

Er litt praktisk at partner greier å åpne dørene selv, og ikke sulter ihjel foran kjøleskapet.
Alt ut over det blir en bonus.

Skjult ID med pseudonym uflaks to. 24 nov. 2011 19:22

Det er jo gjerne en viss sammenheng mellom evner og utdanning.

Skjult ID med pseudonym assistent to. 24 nov. 2011 19:28

Jeg er renhold-assistent og ser på meg selv som over snittet moden og oppgående.

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 24 nov. 2011 19:28

Vel - tråden kom som et utslag av en annen diskusjon som var her for en tid siden. I tillegg prøver jeg systematisk å krysse ut diverse ting som kan være årsaken til at jeg ikke er interessant utover et par meldinger, eventuelt et par dater, så jeg kanskje til slutt står igjen med svaret. Ja - ikke ta det for bokstavelig da, som dere pleier - jeg sitter jo ikke der med en bok og krysser av... jeg er vel ofte litt spissformulert.

Jeg hører stadig fra jenter/kvinner at de gjerne kunne bli sammen med - la oss si - en søppelkjører, så lenge han er fornøyd med jobben. Men i praksis... ja ja - må vel bare treffe de som har den meningen da. Har opplevd at det blir stille når jeg forteller om lite utdannelse og dertil lavtlønnet jobb. Men det kan jo være min egen oppfatning; kanskje det var noe helt annet som gjorde utslaget.

Forøvrig tror jeg ikke man nødvendigvis må ha lang utdannelse for å kunne utfordre noen intellektuelt. Man kan jo ha lest seg opp på en del på egenhånd, og være oppegående fra naturens side. Det er så klart en årsak til at jeg har kort utdannelse utover videregående, men det får bli liggende for denne gang.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 24 nov. 2011 19:33

Jeg satte vel lista litt lavt i den tidligere posten. ;p
Sorry ts ;)

"Jepp tor 24 nov 19:28" har ett godt poeng.
Det kan være utrolig mange grunner til kort utdannelse.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 19:39

Et av mine studier gikk over to år.
Det var 6,3 i snitt for å komme inn den gangen med dertil høy snittalder på 27 år.

Kort utdanning (nå var det både jurister, lektorer, siv.ing, siv.øk etc som gikk der) beviser verken det ene, eller det andre..

Skjult ID med pseudonym Jan to. 24 nov. 2011 19:42

I min omgangskrets blir vi ikke sammen med personer uten mastergra/doktorgrad!

Skjult ID med pseudonym Callienta to. 24 nov. 2011 19:58

@Jepp... Ut fra svarene du får her, kan det nesten virke som enten de avviser deg an andre grunner enn du får inntrykk av, eller at du av en eller annen grunn satser på helt feil type jenter, materealistiske jenter som da faktisk tror at utdannelse har noe med hjernekapasitet å gjøre... du veit, disse som i grunn ikke er tørre bak øra enda?

Kanskje du skal begynne å vurdere å se deg om på forumet om det heller er en av jentene her du heller burde satse på?
(Ment både seriøst og på best tenkelig måte) XD =) XD

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 24 nov. 2011 20:13

Nei, det er rart med det. Man synes man øyner noen "trender" når man leser diverse innlegg her og der om diverse temaer, men når man tar det opp spesifikt i en egen tråd, er det plutselig annerledes og misforstått.

Blir litt som når man snakker om kvinners forkjærlighet for høyde, og det plutselig dukker opp menn som sier "Jeg er 195, og det har ikke hjulpet meg noe ihvertfall".

Men men - bildet er vel nyansert og folk er forskjellige, det er vel derfor det blir sånn. Greit nok.

@Callienta: Ja, kanskje det. :)

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 24 nov. 2011 20:25

Jeg kjenner ikke en kjeft som jobber som drosje-buss-budbil-trikke-sjåfør, postbud eller renholdsassistent. Vet dog om et par studenter som er butikkmedarbeidere på deltid.
Er ikke dette jobber som utenlandsk arbeidskraft tar seg av? - De som kommer innom og jobber her for en tid, for så å reise tilbake hvor de kommer fra der de ønsker å bo. De vil vel ikke ha med seg en kjæreste på lasset de. Doh!

(Kåmmån, ikke refs meg for dette. Det er ikke så seriøst ment..;)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 24 nov. 2011 20:26

arneand - 19:20:
Dårlige erfaringer? :p

Lengden på utdannelsen eller utdannelsen i seg selv er ikke den avgjørende faktoren. At en har lært noe og fått med seg elementære kunnskaper om dette og hint, er nysgjerrig og interessert i hva som foregår utenfor hjemmets trygge vegger, både innenlands og verden forøvrig, er et must for mitt vedkommende. Kall det gjerne en dannelsesreise også, at han har evne til selvrefleksjon og viser respekt og forståelse for dem rundt seg.

Skjult ID med pseudonym Mr.Average to. 24 nov. 2011 20:52

Hva legger folk i dette med at de ser etter noen som kan utfordre de?

Personlig ser jeg etter utfordringer i jobb og når konkurranseinstinktet dukker opp av en eller annen grunn, men hos en partner ønsker jeg ikke å hele tiden bli utfordret. Å bli utfordret innebærer for meg en viss utrygghet, og utrygghet er det siste jeg ser hos etter en partner. Ønsker ikke å føle at jeg hele tiden må være på tå hev for å kvalifisere som kjæreste.

For meg er et godt forhold et forhold der jeg helt ubevisst prøver å gjøre det beste for kjæresten og leve opp til forventingene hennes (og føle at jeg faktisk mestrer det godt). Ikke et forhold der jeg hele tiden bevisst må tenke på dette fordi jeg føler jeg stadig vekk blir utfordret på ulike områder.

Litt avsporing kanskje..

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 21:08

Mr. Average *litt sånn Agent Smith-aktig*

Fint å kunne utfordre hverandre litt i hverdagen synes nå jeg. Både med henhold til fritidsinteresser/aktiviteter, men også ift hverdagsmønstre, sengehygge etc.

Å utfordre hverandre er jo ikke det samme som å refse/kjefte på/glefse etter hverandre :)

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 21:09

Jeg ser det heller som en mulighet til utvikling/å vokse sammen - bygge enda tettere bånd til hverandre :)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 24 nov. 2011 21:24

Enig med "number".

Hvis en er helt på nett, vil det gjenspeile seg i det daglige. At en kan leke, verbalt og fysisk, lære av hverandre, både gi og få kunnskap.
For min egen del vil jeg helst ha en å strekke meg etter, både hva gjelder på et menneskelig og dypt plan og intellektuelt ... ønsker selvfølgelig at min partner skal oppleve det samme ift. meg. Gjensidighet er nøkkelen :-)

Litt klisjéaktig:
To make love to my body,
You`ve got to make love to my mind as well.

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 21:29

???hodemassasje???

*I know nothing*

Skjult ID med pseudonym Kora to. 24 nov. 2011 21:31

Datet en advokat på fredag og en vaktmester på lørdag. Og hvem skal jeg treffe igjen? Vaktmestern:-). Han var dritsexy og hadde varme fine øyne. Advokaten var kjekk, rik, vellykket, kald og kjedelig.

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 24 nov. 2011 21:34

123:
Er du helt blond, eller ... ? *himler med øynene*

Skjult ID med pseudonym 123 to. 24 nov. 2011 21:37

:D

*ooh yes*

:D

Skjult ID med pseudonym Flis to. 24 nov. 2011 21:40

@Average, det har jeg også ofte lurt på, og må si meg enig. Samtidig har jeg kommet frem til at de må mene at de ikke vil ha en som jatter med. Om ikke er det galskap, hvem vil vel komme hjem til motstand, konkurranse, krig og elende.

Til tema, så tror jeg nok de fleste gjemmer seg under de med barn.

Har forsøkt å finne felles tummlerom med de som ikke har særlig utdannelse ift meg, sidemannen på renholdsverket. Det er en grusom greie fra begynnelse til slutt, man får konkurranse på dumme ting som, hvem løper lengst, flinkest til å koke poteter og den slags eller total forgudelse. Tror ikke menn klarer motsatt tyngde på vektskålen, inntekt kanskje, men ikke selve utdannelsen.

(mann 32 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 21:43 Privat melding

Hva en er utdannet til eller jobber med er i grunn ett fett så lenge hun trives, hun har det bra og har ambisjoner. :)

Er vel noe som heter like barn leker best, men akkurat nå jobber jeg med noe helt annet enn det jeg er utdannet til, men det endrer ikke meg pga det. Er samme Kevin :) Tror mye går bare man samarbeider og trives i hverandres liv, men også har sitt eget...

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 24 nov. 2011 22:04 Privat melding

Jeg kan bekrefte at de fleste renholdsarbeidere er gifte og har barn!

Trikset er å være litt mindre kresen og begynne å lete i slekstreet etter ugifte kusiner

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 20:41

Dette er et interessant fenomen!

Kvinner elsker penger og status. Dette med utdannelse bekrefter hvor mye penger du kan tjene p¨å jobben din. Har du en god jobb i tillegg der du kan tjene over 400 000 kr pr år på. Da er du ett attraktiv bytte!

Du er en forbruksvare for kvinnen!

Styr unna slike kvinner er mitt råd. Det er bare søppel, du fortjener bedre.

Utenlandske kvinner som jeg har kontakt med rister på hodet da jeg forteller dem dette her.

Stakkars norske kvinner som lever på rosa fantasiskyer!

La de være single og du kapre den beste damer som er deg verdig!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 des. 2011 20:45 Privat melding

Hei! Misterixen fant en ny tråd han kunne trash`e!!! :D

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 20:47

Viktig å få frem hva som er fakta og hvor mye damer misbruker datingsider for å finne seg en rik mann!

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 20:58

Hvilke mål?

Jeg tipper status.

Jeg er av de som har lang utdannelse. Jeg sitter på en spisskompetanse innenfor mitt fagområde, som en av få i Norge har. Jeg kuttet ut denne jobben for noen år siden for å få ny kompetanse, dog som ufaglært. Jeg tjener selv meget bra, men har valgt å ikke skrive noe om dette i profilen eller hvor spesiell min nye jobb er.

Damene får ta meg for den jeg er. Jeg bekrefter ikke ovenfor en kvinne hva jeg har. Det er meg rent likegyldig, jeg vil ikke ha en dame som går utelukkende kun etter hva jeg jobber med. Det blir for dumt. Det er de rosa skyene dem sliter med som gjør det komplett umulig for folk å finne hverandre.

Jeg tror nok at jeg er mere kreativ enn en profil sier hva jeg er. Selv har jeg venneflate som tilsier at jeg generelt er kreativ, som kan utfordre meg og de. Jeg har også andre interesser der jeg bidrar til radio, fjernsyn og aviser.

Hvor mange år skal en mann ha på skolebenken for å få napp på ei dame? Er det kun dette som gjelder? Må flire meg rett ihjel hva folk måler andre mennesker med. Patetisk og det blir for dumt. Historisk lavmål for å si det rett ut.

Jeg har flere år enn det som er vanlig på videregående. De delkursene jeg har til sammen i utlandet, de tilsvarer en cand mag grad, dvs en bachelor.

Blir for dumt å shoppe mennesker med slike ønsker! Da bør man slutte å bruke internet vis man ikke finner den rette ute blant folk. Den siste gjelder svært mange på sukker.no.

Triste greier!!!

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:03

Nei no blir eg seriøst opggitt her... :D

"kvinner elsker penger og status. Dette med utdannelse bekrefter hvor mye penger du kan tjene på jobben din. Har du en god jobb i tillegg der du kan tjene over 400 000 pr år på. Da er du ett attraktivt bytte!

"Du er en forbruksvare for kvinnen!"

Du @ Misterixen...... Sjøl er eg ei DAME - som tjener godt og vel OVER det du nevner er en god jobb der du kan tjene over 400 000 pr år. Er eg kanskje ett attraktivt bytte da - i motsatt lei??? :D

Driter no i den derre utdannelsen eg... Eg er meir opptatt av at dei er ærlige, kjekke og forsørger seg sjøl... ;)

Eg greier meg veldig godt ØKONOMISK uten en mann... ;) bare så det er sagt... :D

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 21:08

Skulle vært flere av denne personen (Skjult ID med pseudonym :)) - søn 4 des 21:03)

Det er det mest seriøse jeg har lest her på forumet hittil!

Takk

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:09 Privat melding

Jeg er enig med siste innlegget her.. ;) så tommel opp til @:)

Jeg søker en mann som greier seg selv, kan betale sin del av turene vi skal ta. Men jeg er kritisk til menn som har minstelønnn. Ofte hindrer det å gjøre det jeg har lyst å finne på med en fyr. Siden jeg tjener greit, så er det fint man har like muligheter.. Men for all del.. Ingen regel uten unntak.. Bare jeg har vært forsørger over flere år, for en fyr som ikke var heeelt på det å jobbe fullt.. Så erfaringen har gjort meg streng.
Jeg krever ikke høy utdannelse, jeg ønsker en fyr som gjør det han har lyst til.. Det han virkelig kan leve med i årevis uten å syte etter jobb hver bidige dag.

Og som har energi og "varme" meg om nettene. ;)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:10

Bare hyggelig.... :D Blei litt provosert av den generaliseringa eg... sorry... hihihi.. :D SÅ - eg ville bare sei... at vi er NOKEN damer UTENFOR den kategorien du skisserte.... ;)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:13

oj.... her kommer det innlegg INNIMELLOM... mitt var en hilsen til @ Misterixen søndag 4 des 21.08... :D

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:35

@robinsve: Det at du har hatt et mål om å bli faglig utfordret - er kjempefint!! Og eg er enig med deg - at utdannelse i dag blir mer og mer viktig.

MEN - så spør eg: Ser du NED på ei dame om HO ikkje har gjort samme valget som deg?? Ville du sett OPP til dei dame - om ho hadde MEIR utdannelse enn deg?? ;)

Eller

(mann 35 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 21:36 Privat melding

Drar en Chairman: Jeg ser opp til de fleste damer.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:39

@aires: Du e no en likandes kar du vettu.... for alle damer... :D

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 des. 2011 21:43

@:) - vil du være min sugarmamma? :D

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 21:45

DET går fint det...... @ banditten... ;) any time.... ::D

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 22:01

Du småen.... @robinsve: For å ta mer utdannelse enn deg - til opplysning - MÅ man ikkje være LEGE eller div anna. Eg har sjøl mange år bak meg - i utdannelsesøyemed - men er fortsatt ikkje lege... ;)

Det er vel veldig få som er unnasluntrere og trur eg - men enkelte av oss får bedre ting til enn andre?? ;) Andre igjen har jobb - men ikkje alle jobber krever laaaaang utdanning. Har du tenkt på??? Ka sku du gjort - om du ikj fekk handla på butikken?? Noken må jobbe der og... heldigvis.. for alle oss andre... ;) Tenk på DET du...... :) DER tenker eg at en sivilINGENTINGGJØR hadde falt LITT av lasset.... hihihihi... :) Respekter ALLE yrkersgrupper for den jobben DEI gjør.... er mitt motto... Eg hadde jaffal IKKJE egna meg til ALT... Hadde DU???? ;)

(mann 35 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 22:08 Privat melding

Akkurat derfor jeg ikke kjøpte den ringen. Siv.ing.-gutteklubben Grei lenge leve.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 22:20

@ robinsve: trur lell du setter høye mål til din evt "dame" - Det knytter eg til din uttalelse: Det krever disiplin - så det er helt klart noe eg ville sett opp til, ja"! :)

Det seier eg SJØL om du fortset med - din tidligere erfaring med å sitte bak kassa på en matvarebutikk... ;)

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 4 des. 2011 22:22

Bryr meg overhodet ikke over hva slags jobb duden har så lenge "jobben" ikke består i å selge drugs, slå ned folk for penger osv..ellers skulle vell det meste være greit :P For å si det sånn er ikke DET jeg ser etter i en fyr! Overhode ikke en status jente som er materialistisk heller stikk motsatt fins så mange andre fine verdier i livet som er så utrolig mye viktiger enn det :) Vil mye heller ha en "back to basic" mann som har sansen for det enkle livet og de små gleder som ikke koster penger en gutt hadde feks hatt mye mere sjangs på meg ved å ta meg med på feks fisketur enn å ta meg med på dyr resturang :P sånn er jeg og er utroli happy for at jeg har de verdiene :)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 4 des. 2011 22:24 Privat melding

missinglinxen: årslønn OVER 400000? * plystre* ja det må jo være det som drar damer haha

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 4 des. 2011 22:37

@Robinsve
Alle vi som tok høyere grad på universitetene under den gamle ordningen med grunnfag, mellomfag og hovedfag har minst seks års utdanning. Så det er en del av oss... :-)

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 4 des. 2011 22:39 Privat melding

@aires: hrmf...

---

Er jeg status symbol også nå?

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 22:40

@robinsve: God å høre at du gir din kompis respekt.... ;) Eg tenker at utdannelse - har ingenting å bety - men at en BIDRAR til samfunnet..... :) på kvar sin måte...er viktig :)

Tar en tak i dette i form av å ta en utdannelse - fordi en ikkje får "drømmejobben sin" uten - da respekterer eg det stort.. ;)

Eg liker heller ikkje at noken som er I STAND til å jobbe - heller sitter på ræven og hever trygd - om det er meir lettvindt.. usjameg... men eg er heller ikkje av den typen menneske - så eg forstår det vel ikkje av den grunn... :/

Forklar meg kva som er bra med det.... den som kan???? :D

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 des. 2011 22:42

Nu er det altså fuldt ud muligt at tjene fine penge uden at have nogen speciel uddannelse.

@sugarmamma :) - hvad er du uddannet som egentlig? Må jo lige være sikker på at jeg kan holde ud at være sammen med dig og din årsløn :D

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 22:43

bra med hva?

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 22:50

@banditten.... :D eg har bare en "LAVERE GRAD".... bachelor.... eller noke;/men eg har TRE jobber. En fulltidsjobb.- nog to ekstra - SÅ årslønnen min er summa sumarum - akseptabel tenker eg... :D

Men - mulig du ikkje hadde funnet deg til rette med ei sånn som meg... :D hihihihihi

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 22:51

Pokker.. eg glemte å nevne videreutdanningene mine... og KURSENE... :O eeeerre muuuuuulig... :O

Skjult ID med pseudonym blah sø. 4 des. 2011 22:51

eg har en fast jobb. stortrives, har topp-stilling.

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 22:53

Vi som har kontakter med russiske kvinner treffer damer med svært høy utdannelse. Dame nr 1 hos meg er ei kvinne på min alder, jobber som direktør i en større bedrift. Hun er alene og ofrer en godt betalt jobb for å møte en spesiell. Jeg er invitert til hennes hjem. Hun vet godt at jeg er godt utdannet, men før hun traff meg fortalte min profil at jeg har ingen høyere utdanning.

Hun fikk vite det etter tre måneder.

Likevel ville hun ha kontakt med meg. Hun likte øynene på meg og at jeg så blid ut. Hun har fått mange bilder i forskjellige dimensjoner, synsvinkler hvordan jeg er til daglig og hun synes jeg er vakker.

Jeg er takknemmelig for det.

Det som forundrer meg, disse russiske damene ofrer en godt betalt jobb for å treffe en nordmann. Jeg har sagt det mange ganger til henne, du må nok regne med å ta en enkel jobb. Hun hadde ingen problemer med det, hun ville ha familie.

Dermed har vi mye til felles. Interesser sier mere om en person enn bare et utøvende yrke. Interesser forteller at personen er aktiv, er orientert og følger med. Det går foran alt hos meg. Vi som er noen år eldre enn den yngre generasjonen her inne forstår hva dette innebærer.

Å fungere i livet!

Utdannelse, penger, type jobb er og forblir noe som tilhører de som tror det er spessielt.

Leste noen skrive at en kompis av vedkommede ikke fikk jobb og starter nå et firma. Jeg kjenner en person i vårt diktikt som startet et rengjøringsfirma for noen år siden. Han er idag mangemillionær og har det bra. 20 ansatte, har gode oppdrag og de utfører en kjempejobb for det offentlige.

Det nytter selv om dem ikke har bakgrunn! Står respekt av dette.

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 22:57

Utenlandske, spessielt russiske tiltaler meg!

Dem er ikke materialistiske, de søker etter det enkle liv der de kan ha det trygdt og godt. For en norsk mann er dette drømmen!

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 23:00

@Misterixen.... Du VEIT at ho dama nr 1 - har den jobben ho seier ho har???? :) Eg bare spør.... veeeeldig forsiktig... for eg har en kompis - som var i kontakt med ei brasiliansk ei.... popstjerne og greier.... og hadde veeeeldig god økonomi. Men - agenter som måtte ha betalt.... og ho ba om penger! Håper ikkje du opplever det samme!! Eg har ikkje imot utenlandske damer.... men jammen er det mykje rart ute å går her på nettet...... Det gjeld OG norske damer.... :/ Ska ikj være lett... hmmmmpf....

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 des. 2011 23:00

@Sugarmamma - altså, min pointe var nu bare at jeg kommer normalt bedre overens med folk på helseområdet end folk der arbejder bogføring. Der skal nu nok være en undtagelse der bekræfter reglen, men tænker du ved hvad jeg mener nu :P

Jeg har selv ingen uddannelse jeg kan prale af - men jeg er nu helt okay alligevel :)

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 23:00

Jeg er talsmann for norske menn!

Jeg er her fordi jeg har betalt for superbrukeravtale.

Det burde ikke være vanskelig å forstå. Jeg skal ha full valuta når det gjelder sukker.no.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 4 des. 2011 23:03

For alle norske menn?
Alle generaliseringer og alle som gjør generaliseringer er helt på bærtur...

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 23:03

(Skjult ID med pseudonym :)) - søn 4 des 23:00

Har snakket med dama pr telefon, har full info om dama. Alt stemmer!

Hun vil at jeg skal komme, det skjer om noen uker! Kjempekoslig dame, har chattet hver kveld via skype siden vi ble kjent.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 des. 2011 23:04

@Misterixen - Jeg er glad for at du har fuld udbytte af din ytringsfrihed. Jeg ville dog være endnu gladere hvis du opdaterede din retorik lidt og ikke skrev så lange og praktiskt talt identiske beskeder hele tiden.
Det er lettere at fange fluer med honning, hvis du forstår hvad jeg mener?

(mann 35 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 23:05 Privat melding

Er det bare jeg som ser likhet mellom Breivik og Mastrubatix? Bare lurer.

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 4 des. 2011 23:08

(Skjult ID med pseudonym banditten) - søn 4 des 23:04

Er en god mening hvorfor jeg utrykker temaene direkte slik jeg gjør. Du vet, det må være noen som sier ifra hva egentlig nettdating handler om. Ofte er de mest kravstore og de mest håpløse samlet på ett slikt stede og bare drømmer. For virkeligheten er annerledes enn å drømme om rosa skyer. Virkeligheten er bare så mye sterkere enn disse rosa skyene man drømmer om å sveve på.

Det er det vel ingen som vil benekte!

Min skriveretorikk er spesialisert på ett tema at ingen skal kunne kjenne igjen meg fra forumet vis det skulle dukke opp et brev til en dame i hennes postkasse. Slik at hun kan avsløre hvem Misterixen er. For det er det ingen som skal få vite.

Hilsen en tidligere forfatter!!!

Skjult ID med pseudonym uflaks sø. 4 des. 2011 23:13

@ misterixen

Jeg sponser turen din til Øst-Europa, hva sier du til det? Enveisbillett.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 23:14

@banditten..... kva definerer du innen "HELSEOMRÅDET"?????? :D

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 des. 2011 23:15

@Misterixen - Gentagelse fremmer irritation langt før den fremmer forståelse. Jeg ser flere der er utilfredse med at du fylder tråd op og tråd ned med samme retorik, hvorfor tager du ikke det til efterretning? Eller det har du måske gjort?

Hvorfor vil du ikke at andre skal kunne genkende dig? Jeg skriver af princip intet, nogen steder, som jeg ikke kan sige til folk ansigt til ansigt.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 23:28

@ banditten: "Hvorfor vil du ikke at andre skal kunne genkende dig? Jeg skriver af princip intet, nogen steder, som jeg ikke kan sige til folk ansigt til ansigt,"

Du skriver med SKJULT ID.... og slenger ut en sånn kommentar???? Sånt skjønner ikj eg.... :D for meg - blir det å kaste første steinen i.... et glasshus... ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 23:35

Til :)) 23:28

Vet ikke hvor lenge du har vært her på forumet, men kan opplyse at en viss "mister" har det med å spre sin propaganda i mange tråder, uansett emner. Begeret begynner å bli passe fullt for de aller fleste her inne.

banditten har forøvrig vist ansiktet sitt ved flere anledninger, noe du ikke har fått med deg ... siden du også er anonym ... som også jeg er *kremt* (men flere vet hvem jeg er) :p

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 23:43

@Enigma..... takk for en veldig opplysende opplysning,... Har sett ditt navn og endel ganger....uten å ha fått med meg kem du er.. ;) Eg har og vist med ved fleire høve - men er ikkje så "veldig gammel i gamet".... :D

Lærer jaffal så lenge en lever..... :) jaja - lenge leve... forumfolket.... :D :D :D

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 4 des. 2011 23:46

:))
My pleasure :p

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 23:50

heilt enig @ robinsve... ;)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 4 des. 2011 23:53

Sorry.... eg for MIN del... poster anonymt... Det har sin årsak.... :/ sorry...

Skjult ID med pseudonym tdh sø. 4 des. 2011 23:54

Jeg søker ihvertfall ei dame med skikkelig utdannelse som kan forsørge meg. Jeg skal være husfar! Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs ma. 5 des. 2011 00:36

Vil ikke si at utdannelse egentlig er så viktig, men jeg klikker ofte bedre med en med utdannelse enn en som ikke har det. Tenker selv at jeg har utdannet meg litt i meste laget, og føler jeg lever i en litt annen realitet enn de som hoppet av utdannelsestoget på et tidlig stadie. Humoren, perspektivene og interessene har endret seg, jobb er gøy, og livet har nesten blitt kjedelig "sikkert". Så gjør man ting som å drive med ekstremsport, omgås fremmede, og reise verden så fort lommeboken tillater det.

Ser jeg trekkes mot uforutsigbarhet. Impulsivitet synes jeg er herlig sjarmerende, og "ro i sjela" får jeg ofte når jeg gjør noe jeg aldri har gjort før, med nye mennesker i nye omgivelser. Men det er en kaotisk og utmattende tilværelse.

Så jeg søker den som gir meg "roen". Mentalt, men ikke fysisk. Den som forstår, den som komplementerer. Så enkelt, så vanskelig. Lik, men samtidig ulik.

Livet spiller ikke fair.

Bare for å introdusere et litt annet perspektiv...