Alle innlegg Sukkerforum

Kanskje en grunn til at vi fyker forvirret rundt her..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hjelp.... on. 21 mars 2007 18:30

Vi er til tider ganske så selvopptatte.. såvel hannkjønn som hunnkjønn...
Litt brutalt sagt...

Nå er det vel engang sånn at vi er enslige forhåpentlige... "blitt dumpet" eller ikke fått oppfyllt våre krav.. på godt og vondt...
Men kravene følger oss ofte.. like skyhøye og forventningsfulle som for ved forrige korsvei..

Erfaringsmessig virker det som om en stor andel hunnkjønn er ganske så kritiske på sine krav..

Har en formening om at kravene florerer..
Uff.. han har ikke topptrent figur..
Uff.. han har litt lite verdier..
Uff.. han har litt lite hår..
Uff..han har litt mindre reskap enn den største jeg hadde..
og sånn kan vi vel fortsette i det uendelige..

De damer det gjelder har tydeligvis ikke speil hjemme..

Har jo vært innom noen damer selv...
Skulle jeg liksom....

Huff... litt for stort der nede.. har hatt bedre.... eller litt mer syrlig enn de beste...
Huff.. nyvokset visst.. og litt bart...jeg er jo ikke homse...
Huff.. hennes bryster var ikke som de beste jeg har vært borti..
Huff.. hun nyter ikke som de beste jeg har hatt..
Huff.. hun har jo ikke skjønt å la sine problemer med jobb bli på jobben..
Huff.. for noen bortskjemte barn hun har.. er jo ikke plass til meg her....

Skjerping forlkens.. vi blir jo avfolket av dette her eller...

Litt mye alvor her.. så..

En litt artig en.. jeg chattet en stund med en frk...
Det ble avtalt date og avlyst date et par ganger..

Jeg ble bekymret.. vi hadde pratet om god mat og dans utover natten..

Jeg sendte en bekymringsmelding.....

Vi er jo ungdommelige og liker dans.... jeg er dypt bekymret at vi kommer til å treffes på gammeldansen....

Til ettertanke folkens..

Skjult ID med pseudonym Vilja on. 21 mars 2007 20:05

Er vi virkelig så kravstore og slemme mot hverandre?
Jeg tenker ikke sånn...men morsomt var det å lese om dine refleksjoner ....*ler*...

(mann 36 år fra Telemark) on. 21 mars 2007 20:09 Privat melding

Må vel få slenge inn at folk generelt er litt for kresne noen ganger. (dette gjelder for min egen del også. Har bannet meg selv opp og ned mer enn en gang) Er mye fint som glir rett forbi nesa gjerne. Men det er jo en del av livet og ikke godt å få gjort noe med. Heldigvis er vi alle forskjellige.

Skjult ID med pseudonym reyalP on. 21 mars 2007 22:07

Hva!

Skal vi ikke få lov til å kaste stein i glasshus lengere???

Skjult ID med pseudonym kill cat to. 22 mars 2007 22:43

til å begynne med så var det altfor kort tid siden jeg ble singel, så jeg kunne ikke bli sammen med are.

så møtte jeg jens, når det hadde gått et år. men alle i familjen hans var narkomane, han var kulest i kokainrus og ville flytte inn til meg med en gang. giid så glad jeg er at jeg ble kvitt ham.

det var helt utrulig at ble jeg sammen med en kompis til en kompis - jeg var sikker på at han, som alle andre mine venner, var homo. øystein var kort og tjukk, men snill - trudde jeg. egentlig så var han en skikkelig jerrigknark, ble ikke ferdig med noe av sine prosjekter og hadde ingen musikksmak fast han lat som om. så det ble slutt etter at han spilte en og samme cd på tredje besøk i rad.

det er blitt en sport å utrangere menn... og for en herlig hobby det er :-)

Skjult ID med pseudonym hjelp.... to. 22 mars 2007 23:03

Joda.. det finnes grunner til å gå fra både gutter og jenter.. det vet vvi alle.. og det var ikke de som er skyteskiver her..

Nå beskriver du at du har vært litt blåøyd og gjort som skiløperen suverin... litt tinnt kledd og bevisst.. og tatt noen tvilsomme valg.. det finnes mange som deg og.. tror at den ene av det folkeslaget eller den grupper er annerledes... jeg kaller det salattråkking jeg da.. vi hører vel forhåpentlig ikke til blindeforbundet gjennomsnittet som er her inne.. Vi snakker om de som sammenlikner nye objekter med modeller.. og de som ikke tåler 95% behagelige personligheter... de som heller benytter hjelpemidler enn en som ikke er like behagelig som den beste de har møtt.. Kanske kaster selv jeg litt stein.. sjekker ikke bare for sex og er litt kresen til en viss grad.. ble det litt klarere..

Skjult ID med pseudonym travel fr. 23 mars 2007 16:33

Hei
Jeg må bare si at jeg liker helt andre menn enn mine venninner. Jeg liker menn med hår på brystet og som er gode og kraftige. Heller litt overvektige enn harde som stein eller tynne som strå. Ja til ekte mannfolk. Men må si jeg siler ut menn som har masse skrivefeil, ingen utdannelse eller dannelse. Ønsker alle en god helg!

Skjult ID med pseudonym meg ma. 24 sep. 2007 18:39

Helt enig at mange damer er alt for opptatt av å sjekke av listen i forhold til en del ting.. spesielt virker det som at dette med størrelsen på utstyret er et område mange damer er kravstore på her inne. Etter en hyggelig date, når de finner ut at jeg ikke har stort utstyr da er jeg plutselig ikke interessant lengere. Hvis mye annet klaffer så synes jeg en oppegående dame burde kunne se forbi at jeg ikke har så stor som gjennomsnittet.

Skjult ID med pseudonym mann1 ma. 24 sep. 2007 19:05

Det er ikke på grunn av mangelen på størrelse eller mangel på andre overfladiske egenskaper fra "listen" som gjør at damene stikker etter noen dater. Det er kompleksene du har i forhold til de tingene som gjør at damene stikker. Damer er fenomenale på å plukke opp subtile signaler du som mann sender ut (ofte helt ubevisst): Signaler som "skriker" usikker, komplekser, svak, beta, osv... Så hva har du tenkt å gjøre med det? Sitte inne å grine hele livet fordi verden er urettferdig (mens alle alfa mennene stikker av med damene). Eller har du tenkt å stå opp og si til deg selv. Nok er nok det er på tide å stå opp og bli en mann! Kast alle de idiotiske bekymringene, ha en retning, ha et mål og gi av deg selv i interaksjoner med andre. Bli en klippefast og stødig mann, som vet hva han vil og som trives med seg selv og andre, det er det kvinner vil ha... ikke en stor pikk! ;-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym meg ma. 24 sep. 2007 19:17

Det som er saken er at jeg har draget på damene, faktisk så føler jeg meg ganske så populær hos det kvinnelige kjønn.
Men det hjelper ikke hvor selvsikker man er når dama får sjokk og stikker av når hun ser utstyret. Ikke alle gjøre dette, men innimellom er det noen som helt tydlig har et usunnt fokus på det.
Jeg tror ikke at jeg utsråler mer usikkerhet til akkurat disse damene, men at de damene som reagerer veldig på det har litt vel mye fokus på det.

Jeg klarer meg uansett siden de fleste ikke er slik, men det jo synd å miste en del av damene på et så tåpelig grunnlag.

Skjult ID med pseudonym kresen? ma. 24 sep. 2007 19:28

Før i tiden hadde jeg ganske mange "kriterier" om hvordan drømmemannen skulle være, men gang på gang falt jeg for menn som ikke falt inn i denne modellen. Nå er det eneste jeg forlanger et at han skal få hjertet mitt til å banke, alt det andre får være som det er. Man kan ikke stille for mange krav, for plutselig kommer drømmekjæresten og er alt annet enn forventet!

Skjult ID med pseudonym killbill ma. 24 sep. 2007 19:39

Jeg har sett profiler av menn (ikke her på Sukker...enda) hvor det stilles så store krav at jeg har lurt på hvem i huteste heita kan svare på noe slikt. I en og samme profil ble det stilt utfyllende krav til utseendet og inntekt bl.a, og han avsluttet med å kreve at hun måtte ha samme interesser som han. Haha!

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 24 sep. 2007 19:40

Nææmen.. litt fornuft ute og går her nå gitt... Som trådstarter hjelp.. (senere omdøpt til hingsten i en annen tråd...)....
Er jeg også ganske selvsikker..et litt annet problem.. er noe lav.. 174...
Tannleger...pedagoger.... you name it ....får kalde føtter søndag kveld.....

Jo vi gutter har antakelig et svakt punkt på et eller flere områder i forhold til den beste opplevelsen damene har hatt.... men damene er ikke noen unntak.....og i ditt tilfelle.. trøst deg med at de du viser til antakelig har fått grotter så store som oslofjorden og du ville ikke få det bra i et slikt forhold uansett.. Med høy sexfixering i 2007... De møter nok en motbakke på sikt med den instillingen...

Skjult ID med pseudonym meg ma. 24 sep. 2007 19:45

Kanskje jeg er uheldig med damene jeg møter. Det virker som om enkelte damer kan se forbi at man ikke er helt perfekt for hverandre på flere områder, men at akkurat et lite utstyr ikke kan sees forbi. Er det fordi dette er en slags motesak i det sexfikserte samfunnet, eller tror en del damer at man ikke kan ha et lykkelig forhold med en med lite utstyr?

Skjult ID med pseudonym mann1 ma. 24 sep. 2007 19:48

Til "meg" og andre som måtte ha komplekser for det de har der nede...For å være litt direkte: Det er ikke utseendet ditt du har komplekser i forhold til (så der har du draget - ref posten over), det er junior der nede som er problemet. Så når du får "sjokk" når du drar ned buksa så kan du banne på at damene får det også (selvfølgelig ikke alle - men vi setter ting på spissen her for å fremheve et poeng). Hvis det derimot ikke er noe problem for deg, så vil det heller ikke være noe problem for damene. Et kjapt søk på internett viser at gjennomsnittspenisen (i følge undersøkelser utført og trykket i Journal of Urology) er på rundt 13cm i erigert tilstand. Det vil si at OVER halvparten av alle menn (i følge statistikken i undersøkelsen) har 13cm og under. Jeg har gitt talløse kvinner orgasme med bare pekefingern, tipper din lille hjelper er MYE større en pekefingern min ;-)

Men når det er sagt, det er greit å si til seg selv at "Nei det betyr ikke noe", men å mene det inni seg det er ofte litt værre. Men det er det siste som teller, du er nødt til å mene det fullt og helt inni deg...

Skjult ID med pseudonym killbill ma. 24 sep. 2007 19:52

Hvor lite utstyr er det egentlig snakk om her? Bare lurer...for vi jenter snakker og utveksler erfaringer, og aldri har jeg hørt at en liten dings alene er skyld i at et forhold ikke fungerer.

Skjult ID med pseudonym meg ma. 24 sep. 2007 20:06

Til du som lurte på størrelsen, det er snakk om en ganske tynn en på 10 cm.

Er enig i at mye går på innstilling, men det er akkurat der jeg mener at jeg har mitt forsprang. Jeg har alltid hatt god selvtillitt ovenfor damer, jeg har en overfladisk sett bra "liste" over kvalifikasjoner; god utdannelse, godt utseende, god råd, allsidige og spennende interesser, mye venner etc.. Mulig jeg derfor også tiltrekker meg jenter som mener de har en tilsvarende bra "liste" slik at de dermed ikke tolererer lite utstyr fordi de vet at de kan selektere mye.

Uansett så er det en hard virkelighet, og nettop det du sier killbill om at jenter utveksler erfarginer gjør jo heller ikke saken bedre.

Skjult ID med pseudonym killbill ma. 24 sep. 2007 20:17

Det er slettes ikke sikkert at vi utleverer navn..eller snakker negativt om det å ha liten dings til hverandre.. Hvis du er en bra mann og hvis du er trygg med "den lille", så har du truffet feile damer. Av egne erfaringer har ikke størrelsen på utstyret vært avgjørende, men hvordan den brukes og først og fremst hvordan du er som person.


Skjult ID med pseudonym mann1 ma. 24 sep. 2007 20:33

Ta en titt på: erectionphotos.com, det er en seriøs side (ikke pornografisk) som sikkert kan være til nyttig hjelp. Mangel på informasjon kan ofte være spire til mye unødig engstelse:

Klippet fra siden: "Even though the photo of this erection makes it look like it points down a little, it is actually about horizontal. It is 4.25 inches long. This probably seems rather short to people who are used to looking at erections on the web or in pornography - but it's not! There are many, many erections of this length and shorter. We don't know how many because men with smaller penises typically do not volunteer to participate in sex research studies. This 27-year-old is a large man: 6 ft. 3 in., 250 lbs"

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ti. 25 sep. 2007 00:47

2 poeng til mann1.... har selv rett over snittet... og to av tre hopper nyter sene nattetimer.. med eller uten hjelp av en langfinger og tunge....det handler om å være innstillt.. dette er du mann for....

Men livet i 2007 er blitt tøffere...til syvende og sist er det status makt.. penger.. tittel humor..passe inn i representasjon.... det er litt av en cv en vellykket mann skal ha.... om man er litt kresen i utvalget vedr kvinner??....holder ikke med dikt om lady og robin hood her inne......

Hold masken..ikke tillatt uhøytidelighet... og vær overkritisk som på jobb...om du er tannlege.. revisor eller whatever.....

Da kan det jammen være enklere å være elsker til en lærerstudinne uten forpliktelser..selv om det blir litt på grensen for en som har passert 40.. selv om hingsten har tenkt å leve endel år til....

Tror mange av begge kjønn skyter seg selv i knærne om dagen........ tragisk.....

Skjult ID med pseudonym gutt. on. 26 sep. 2007 18:39

Mye bra her, og husk "meg", selv om størrelsen såklart har NOE å si (derom må det nok ikke herske noe tvil), er det veldig mange andre ting som har noe å si også!

For eksempel er jenter også forskjellige. Det dumme er at man ikke kan se "omkretsen" på skjeden når de tar av seg buksa, så det er gutta som forblir målestokk enten vi liker det eller ikke. Jeg har vært med jenter som føles trange, og jeg har vært med jenter som ikke føles spesielt trange i det hele tatt.

Men det er også en sidesak. Det blir veldig vanskelig å basere seleksjonen av sin utkårede på hvor vel penis og vagina matcher.

Det er jo så mange ting man kan sette seg inn i for å få et godt sexliv! Hvordan man skal flørte seg å skape atmosfære og lyst hos jenta allerede før man ruller seg i lakenet, hvordan man skal bruke stimulere ulike plasser hos jenta og kanskje hviske velvalgte ord (for de som liker det), hvordan man skal bruke tunge og finger, hvilke vinkler/stillinger som passer best for å gi god stimulering av G-punktet under penetrering (noe som kan hjelpe godt på for de som har mindre enn normalt), osv osv.


Å redusere hele sexlivet til en enkel versjon av misjonæren hvor man bare peiser på uten å tenke videre over hva man gjør... ja da tror jeg man får et elendig sexliv uansett om man har fire eller fjorten tommer i buksa.