Alle innlegg Sukkerforum

Reibjørndagene!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Reirei! fr. 25 nov. 2011 04:10

Hei forum! Vi tenkte å planlegge første utgaven av de store reibjørndagene for både menn og kvinner! Målet er å spre reibjørnkunnskap rundt i oslo og kanskje det spres videre ut i verden, og å dele morro og felles erfaringer rundt reibjørn og lignende ting, alt den skatten reibjørn er kan lære oss!

Det langsiktige målet er å inspirere flere til å gi barna sine det flotte navnet reibjørn som vi mener er en oversett skatt i språkhagen, samt å spre generell reibjørnbevissthet som vi mener er grovt undervurdert. En av tingene vi skal ha er konkurranser om hvor mange måter man kan skrive og uttale reibjørn med ulike tegn og bokstaver, og vi organiserer også reibjørn jam sessions, der ulike uttallelser av navnet utforskes. Senere blir det en paneldebatt der navn og bokstavkombinasjoner generelt skal diskuteres og hva som gjør at noen bokstavkombinasjoner slik som spesiellt reibjørn, har egenskaper man ikke skulle trodd. Det luftes også kritiske spørsmål om hvorfor noen favoriseres fremfor andre, og vi er åpne for å høre andre navn folk mener er oversett. Vi kommer også med foredrag om reibjørns symbolikk, og om hvordan denne kan overføres til nærmest etthvert område i livet, det skal hete "Reibjørn - både til inspirasjon og nytte". Ikke minst håper vi på å fremføre reibjørns sang med vårt eget reibjørnband som nå ligger i hardtrening!

Hvilken dag det blir er ennå ikke avklart, det avhenger av hvor mange som emlder seg på. Vi hadde tenkt å lage en nettside reibjørn.no, men når vi fikk vite at internett ikke aksepterte ø`er følte vi at det ble feil å endre denne unike bokstavkombinasjonen.

Alle er velkomne, både de som heter reibjørn, de som vurderer å bytte til det senere eller bare de som vil utforske reibjørnkunnskapen dypere. De som er interessert kan bare melde sin interesse i denne tråden så ser vi hva det blir til!

Ha en flott reibjørnhelg alle sammen!:)

Skjult ID med pseudonym Henning fr. 25 nov. 2011 20:19

Haha...hva i all verden er dette for noe? Hvem er reibjørn?

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 20:20 Privat melding

hahaha!! Slutt med sånt'a..jeg må bytte undertøy igjen!!! *ler så jeg griner*

:-)

Skjult ID lø. 26 nov. 2011 10:53

WTF!!!!