Alle innlegg Sukkerforum

Ang denne her blokkeringen folk driver med..

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 09:04 Privat melding

Stille på jobb i dag! Jeg sitter her og later som jeg jobber, et godttegn på at det er fredag og kontordag. :-)

Iallefall..jeg skulle besvare noen brev da, som jeg ikke svarte på i går. Rett og slett fordi det var så gøy på forumet! Så får jeg ikke svart på 1 av brevene..fordi han har blokkert meg! Og da..da blir jeg faktisk litt irritert! Ikke mest fordi jeg er blokkert (selv om det også er irriterende nok i seg selv), men fordi jeg lurer litt på hva man egentlig tror om seg selv!

Sitter man her og tror at man har noen rett på andre mennesker? Hva slags innstilling er det egentlig og gå rundt med når man i utgangspunktet er på et sted hvor man ønsker og vise sine fine sider? Jeg vil ihvertfall anta at det er det folk flest ønsker. Så skal man sitte og whine da..over at man ikke får svar. Dessuten..man ser jo om de man har sendt brev til har lest brevet..og jeg hadde ikke lest de 3 brevene jeg fikk ang hvorfor jeg ikke svarte. Jeg er komplett allergisk mot mas også, det kom jeg på nå! Er det ikke greit og la folk få være seg selv da? det er vel den beste måten og finne ut om noen passer for en også. Så i bunn og grunn var det kanskje ok og bli blokkert. :-)

Det er greit, det tar ikke så lang tid og svare..men jeg burde vel i det minste få velge selv NÅR jeg tar meg tid til det? Jeg lurer på om folk er sånn i rl også jeg. Jeg har da venner som ikke hører noe fra meg på lange tider..måneder faktisk innimellom. Og det betyr ikke at jeg har glemt dem, eller at jeg ikke bryr meg. Det betyr rett og slett bare at jeg er opptatt med noe annet. Og sånn er det vel her inne også? Fatter ikke at folk skal ta seg sånn nær av allting hele tiden, er det ikke bare og skli litt med vinden da? Ta ting litt som det kommer og ha det litt gøy underveis!

Og om du unblocker meg nå, så ikke tenk tanken engang!! ;-) When you pop, you drop!

Akkai!! Nok whining fra meg..på med plasthansker og frem med sprøytespissen. Det er tross alt fredag! :-D

Skjult ID med pseudonym kar fr. 25 nov. 2011 09:12

Det er enkelte som er fascinerende utålmodige og blokkerer hvis du ikke svarer på timen. Selv bruker jeg glatt en dag eller mer siden jeg ofte er litt opptatt, og syns det er helt greit om motparten trenger ei uke.

Skjult ID fr. 25 nov. 2011 09:19

Problemet er at i blant kan meldinger faktisk være lest selv pm de står som ulest. DET synes jeg er dumt. For enig med deg: Man skal se på svartid fra når meldingen leses... Men jeg ser noen logger seg på her støtt og stadig selv om min melding sår som ulest.... da skjønner jeg at de er lest.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 09:24 Privat melding

Enig med du, Dize, folk må slappe mer av med dette, og ikke tro at dersom svaret ikke foreligger innen det har gått en time fra lest melding at det nødvendigvis har noe med dem å gjøre. Dessuten må det jo virkelig være positivt om den andre personen har andre ting å ta seg til enn å bare trykke F5, sjekke og svare på sukkermeldinger!

Selv hadde jeg nettopp en lignende opplevelse, men der jeg i tillegg til irriterte brev om hvorfor jeg ikke svarte, ble anklaget for å være fordomsfull siden jeg ikke svarte på dagen. Han hadde vel testet meg da - skrevet noe i meldingen som han selv synes at mange har fordommer mot, og antok at manglende raskt svar fra meg var ensbetydende med at jeg hadde fordommer mot dette. Det falt ham ikke inn engang at jeg kunne være opptatt med noe annet - som jeg faktisk var - med pakking, praktiske ting i forbindelse med utenlandsreise, selve reisen og å bli kjent med mine nye verter når jeg kom frem.

Men som du sier, Dize, dette viser jo en utålmodig side av vedkommende som ikke er særlig sjarmerende, så da er det vel like greit. Og det kan godt tenkes at dette reflekterer måter de oppfører seg på IRL.

Jeg hadde møtt en fyr en gang som var både hyggelig og grei, og skulle møte ham igjen. Vi hadde ikke avtalt nøyaktig tidspunkt, men jeg sa fra at nå drar jeg på en danseklasse, og er tilbake om 3 timer, så kan vi snakkes nærmere da. I løpet av de tre timene hadde han sendt meg 5 meldinger og ringt 3 ganger, hvorav den siste meldingen var at "intet svar er også et svar, nå sletter jeg nummeret ditt!"

Denne mannen visste at jeg var på en danseklasse disse timene...
Good riddens.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 09:24 Privat melding

Nja..

I går..da svarte jeg på brev fra de jeg "kjenner" her inne..altså de jeg har snakket litt med. Så hoppet jeg rundt på forumet og moret meg.

De jeg ikke hadde snakket med før, de svarte jeg ikke før i dag morres når jeg satt på jobb og ikke hadde noe og gjøre. Det at man er pålogget betyr jo ikke at man leser brevene..det betyr kanskje bare at du ikke havnet først i køen. Kan man egentlig forvente det noengang?

Jeg er jo ganske ny her, men jeg har rimelig lang fartstid i diverse andre forum, og jeg tenker at man får da virkelig ta seg sammen pittelitt. Folk har forskjellige grunner og mål ved og være her. OG samfunnet vårt er preget av et såpass stort mangfold..at selv et lite forum som dette burde ha plass til at folk er forskjellige..og likevel være sånn passe hensynsfulle.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 09:25 Privat melding

Kort og godt: Ikke tenk på blokkering som flagging, tror det er det mange misforstår her inne.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 25 nov. 2011 09:26 Privat melding

Jeg er semi-rå på blokkering selv. Det vil si at jeg blokkerer alle som er uinteressante for meg, men i enkelte tilfeller fjerner jeg for å kunne prate med folk som er hyggelige - selv om det ikke er interessant med noe mer.

Når det er sagt, så synes jeg det du nevner der er i råeste laget, og litt over kanten til teit. Om jeg ikke hører fra en person på over en måned selv om meldingen er lest og jeg tilfeldig vis dumper inn på profilen til vedkommende igjen, så blokkerer jeg som regel. Litt for å slippe å se en tiltrekkende profil og litt for at vedkommende skal slippe at jeg maser. Men en time er litt vel drøyt...

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 09:29 Privat melding

Var jo mer en en time da..men langt under et døgn. :-) Og jeg mener..kanskje jeg er teit da, men jeg snakker da med mange her som ikke er interessante for meg som en livspartner..må da gå ann og snakke med folk, selv om man ikke har tenkt til og rive av de klærne og sette proppen i dem. ;-)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 09:35 Privat melding

Aha, nå leste jeg litt nøyere. Du ble blokkert av en som hadde sendt deg en melding først fordi du ikke svarte med en gang? DET er faktisk litt corny, ja.

Skjult ID med pseudonym Tiwas fr. 25 nov. 2011 09:36

@Dize: Personlig er jeg helt enig med deg, men det er vel viktig å tenke på at dette i all hovedsak er et sjekkested og det er mange som ikke er interessert i annet enn "instant gratification". De sitter her og titter i en katalog, og er det noe de ikke kan bestille, så krysser de ut med en gang. Slik er livet. Selv småting som å diskutere hjertene og hva de brukes til viser at folk har forskjellige syn og mentalitet. Blokkering er det nok *enda* flere meninger om ;)

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 09:42 Privat melding

Vet ikke helt hvorfor jeg gidder og irritere meg over det heller egentlig, for jeg var ikke interessert.. Men når man sitter her og klager over at man aldri får noen svar..så er det jo ikke noe rart..når man ikke gir folk tid til og svare.

Det er vel mer det som irriterte meg, at man setter seg selv i en offer/stakkars-meg rolle, helt uten grunn..rett og slett fordi man ikke eier tålmodighet.

Og jeg hadde jo svart han på et brev..det var brev nr 2 jeg ikke svarte "fort nok" på. Så fikk jeg påfølgende 3 "masebrev" og ble blokkert.

Men ja..folk er forskjellige..og jeg skal slutte og whine. ;-) Got it!

(mann 44 år fra Akershus) fr. 25 nov. 2011 09:49 Privat melding

@Dize: Ta det slik som jeg tar dem som blokkerer meg basert på ting jeg sier på forumet - det er jo en lettelse å bli kvitt de som har andre syn på ting enn deg! Om de blokkerer deg for noe du synes er helt snodig, så hadde det blitt krasj fort uansett om det hadde blitt noe med vedkommende :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 09:51 Privat melding

Fersk fisk på tilbud!! Nesten for godt til og være sant. :-P

Skjult ID med pseudonym Tiwas fr. 25 nov. 2011 09:52

hmmm...syntes det luktet litt reker når du kom inn, ja :p

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 25 nov. 2011 09:58

Har blokkert hundrevis av jenter jeg også, dvs. markert dem som uinteressante. Men kun de som faktisk er uinteressante for meg, og som jeg derfor ønsker å fjerne fra søke- og onlinelistene mine slik at jeg lettere får øye på de som er mer interessante, samt de som har gitt meg et avslag når jeg har tatt kontakt eller spurt om de vil møtes. Det er noe i det der ikke å se skogen for bare trær, skjønt her er det vel mer problemet at du lett ikke ser det enkelte tre fordi det er så mange andre. Hvis jeg gjør et søk på jenter i aktuell alder innen 50 km får jeg jo opp mellom 1000 og 2000 stykker et sted, og skulle jeg ha utvidet til større deler av landet eller utvidet aldersspennet blir det jo enda flere. Det betyr ganske enkelt at jeg sjeldent kommer til å se de jeg har under 90 – 92 i match med, ganske enkelt fordi jeg blir lei av å sitte og bla i profiler lenge før jeg kommer dit. Og det er jo dumt, for jeg vet jo av erfaring at jeg kan komme veldig godt overens med en jente jeg har si 80 – 85 i match med her. En god venn av meg som jeg blant annet har vært på utenlandstur og delt både rom og seng med (uten sex), har jeg for eksempel bare 82 i match med her, til tross for at vi har lik smak på veldig mye, omtrent de samme interessene og som sagt går veldig godt overens med (men vi har vel trolig svart forskjellig på enkelte ting som lengde på ønsket forhold, barn og kanskje også ting som kreativitet og kaféliv).

Uansett, jeg har i alle fall aldri blokkert noen på grunn av seint svar, og heller ikke for manglende svar. Det nærmeste jeg kommer er vel at jeg da jeg var relativt ny her en gang avviste en jente som hadde brukt mer enn tre måneder på å svare på førstemeldingen min. Da tenkte jeg at jeg nok måtte ha vært et stykke ned på listen hennes over hvem hun ville sjekke ut, og mistet interessen. Dessuten hadde jeg flyttet til Paris og skulle være utenlands de neste tre - fire månedene, så mulighetene for å møte henne var jo uansett små.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 10:01 Privat melding

Reka mi er ikke på tilbud altså Tiwas! ;-)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 25 nov. 2011 11:42

Dize fre 25 nov 09:29

Takk. Mange som ikke har skjønt det.

(kvinne 35 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 12:05 Privat melding

Enig med deg Dize, at det var litt drøyt for blokkering. SELV om vedkommende skal ha sett deg tusle rundt på forumet og sett du var online, var det drøyt!

Selv kan jeg finne på å sette meg ned for å svare post, åpner posten, så skjer det noe, kanskje datteren min trenger meg, kanskej jeg kom på noe viktig, kanskje maten holder på å brenne seg osv...
Da klapper jeg gjerne laptoppen sammen og løper, og når jeg senere skal logge på da, kan jeg ha glemt brevet jeg skulle svare. Og den lyser jo ikke "ny post" lenger.

Kunne jo vært du VAR intr i fyren selv om du drev med annet... syntes i grunn ikke om blokkering for mangel på svar... mer om de gir deg beskjed om takk men neitakk, er ufine på en eller annen måte osv...

Men.. det er nå MIN mening da =) =)

Skjult ID med pseudonym Max fr. 25 nov. 2011 12:24

Jeg skrev et brev til ei jente nylig. Jeg ga henne kompliment for original og god profil. Nei, jeg gikk ikke rett på utseendet hennes. At jeg i det hele tatt tar kontakt viser implisitt at jeg synes hun ser tilrekkende ut. Derfor er min policy at jeg aldri kommenterer utseende, men heller tar utgangspunkt i teksten - eller i et bilde som beskriver en situasjon.

Hun leste meldingen... og...ja, hun blokkerte meg.

Jeg bare elsker nettdatingens logikk!

Skjult ID med pseudonym mann fr. 25 nov. 2011 12:29

Jeg synes ikke det var noe rart med den blokkeringen. Men noen damer forlanger jo å bli behandlet som prinsesser uansett hvor lite interessert de er i beileren som forsøker å holde kontakt. Burde jo ikke være overraskende på noe vis at man blir blokka hvis man ikke svarer! Hvorfor oppretteholde kontakten da liksom....

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 12:32 Privat melding

Jammen..forventer man at man sitter og trykker F5 hele tiden da eller? og det er jo ikke sånn at man ikke har et liv..man gjør andre ting. Jeg for min del har vært pålogget her siden jeg sto opp omtrent, det betyr jo ikke at jeg sitter er og trykker hele tiden likevel.

Nå gjorde jeg riktignok det i går da..men jeg hadde det så artig her på forumet at jeg gadd ikke svare med en gang. Det er vel en ærlig sak det?

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 25 nov. 2011 12:32

Jeg blokerer vist bare flodheste, damer med rotte-hunde og alle andre jeg ikke kan se mig i et forhold med.
At folk ikke svarer er dog ikke noget jeg blokerer for.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 25 nov. 2011 12:33

Eller om man er genuint interessert i et eller annet hun har tatt bilde av eller skriver om, og gjerne til og med får med at det ikke er noe sjekking på gang. Blokk! Så jeg lurer på om disse folkene er slik når andre spør dem om ting eller også? - "Hvor mye er klokka?" Taushet og -> *trer sekk over hodet på den som spør så han ikke skal få lov å se på henne mer*

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 12:37 Privat melding

Dette er et problem fordi man ikke kan skille mellom å skjule noen profiler fra sin liste og å sperre for all kommunikasjon.

Dette har vært tatt opp mange ganger, men det er visst for vanskelig teknologisk å skille disse to funksjonene fra hverandre.

Hvis man kunne skjule profiler fra matchlisten sin uten å sperre for all kommunikasjon, så ville man kunnet få forklaring når man har vært litt for kjapp i vendingen. Det er også mange som man kanskje ikke umiddelbart er interessert i som det likevel kan være greit å ha mulighet til å kommunisere med. Det hender jo at man kan ha lyst å sende en privat melding med en oppmuntring til noen man har lest på forumet, eller jeg har noe jeg skulle snakket med en av de andre jentene om. Det betyr jo ikke at jeg er interessert i henne. Hvis hun da har sperret for de under 70 i match, så får vi ikke kommunisert uten at hun samtidig må åpne for en mengde andre...

Det hadde løst mange problemer å skille disse funksjonene. Da kunne man nemlig forbeholde blokkering av all kommunikasjon til dem som faktisk er ufine og utrivelige, ikke bare dem som ikke oppnår samtlige kriterier på den enkeltes kravspesifikasjon eller sitter klistret til F5-knappen...

Just my two cents.

Skjult ID med pseudonym Max fr. 25 nov. 2011 12:37

Poenget mitt er at folk med normale antenner ikke ville ha ignorert deg hvis du ga de et kompliment IRL.

Men når positiv oppmerksomhet nærmest blir et problem og man ikke tar seg bryet med å si "takk, men nei takk" - noe som er helt fair - ja da bryter man med det som jeg mener er sosialt akseptert IRL. Mens på nett tillater vi slik oppførsel. Og det er dette jeg mener er et problem med nettdatingens logikk.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 12:39 Privat melding

Hehe!! Ja, det er litt sånn jeg tenker også BruceW, vi lever jo i et samfunn hvor det tross alt er forventet av oss at vi skal kunne opprettholde en viss kontakt med mennesker man ikke har tenkt og kaste på ryggen også. Det og snakke og være hyggelig med folk er jo alltid et godt utgangspunkt? Jeg blir bare stressa av sånne "når skal vi møtes og sjekke kjemien"-opplegg. Det er undervurdert og snakke med folk..le og ha det litt gøy. Så faller vel resten på plass litt av seg selv tenker jeg.

(mann 41 år fra Østfold) fr. 25 nov. 2011 18:06 Privat melding

Jeg bruker selv bare de hjertene, aldri blokkeringen. Synes det er ganske uhøflig å blokkere folk bare fordi de ikke er interessert. Hvis jeg setter hjerte på noen, men de ikke har gjort noen gjenbesøk enda de har vært inne siden så tar jeg bort hjertet, men jeg blokkerer ikke bare for det. Hvis jeg skriver melding til noen, som de har lest uten å svare noe som helst på i løpet av noen dager så sletter jeg meldingen, og det hjertet hun har fått for å vise at jeg synes hun virker interessant (det er jo bare i den betydningen, men noen legger visst mye mer i det virker det som). Det er også alt, jeg blokkerer dem ikke.

Å blokkere deg bare fordi du ikke rakk å svare etter noen timer er jo bare latterlig og selvfølgelig ekstremt uhøflig. Som noen andre over her har jeg opplevd å bli blokkert etter at jeg har sendt dem en melding de har lest. Hyggelig gjort mot noen som har sendt dem en hyggelig melding må jeg si. Slik oppførsel gjør meg bare forbannet så jeg tror ikke jeg sier mer om det nå. Selvfølgelig, slike personer er jeg heller ikke interessert i så slik sett er det jo like greit.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 nov. 2011 18:11 Privat melding

han var nok bare en BETA-male, hehe

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 18:13 Privat melding

*klaske panne*

Haha..ja, neppe Supermann ihvertfall. :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 nov. 2011 18:29 Privat melding

han stakk med halen mellom bena når Clark Kent dukket opp hoho

(mann 44 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 18:30 Privat melding

Å blokkere noen før de har lest en melding er jo å skyte seg selv i foten. Det kan da ikke være noe særlig å irritere seg over. Det er sikkert mest plagsomt for dem som ødelegger for seg selv på den måten.

Når det er sagt, så blokkerer jeg selv kvinner som ikke svarer på 2-3 dager etter at de har lest en melding fra meg. Det er så lenge jeg gidder å vente på et svar, så svarer de ikke innen det antar jeg at de ikke er interessert i å gi meg noe svar.

Skjult ID med pseudonym Kora fr. 25 nov. 2011 19:06

Hva om de man sender melding til er på ferie da? Selv kan jeg være borte både en og to uker i slengen innimellom, både i forbindelse med jobb (og da er det ofte så hektisk at jeg ikke rekker å logge på her) og på ferie "utenom sesong". Kan jo hende jeg rekker å lese en melding eller to før jeg drar som jeg ikke rekker å svare på? Det er jo trist om man er blokkert av de som har sendt meldinger til en når man da logger seg på igjen?

Nei folkens, gi hverandre litt tid her inne da. Vi er jo ute etter å finne oss en kjæreste er vi ikke? Tenk om vi hadde gitt opp like på jobb, når oppgaven viser seg litt vrien og tidkrevende? Litt slakk, sunt folkevett og god oppdragelse er gode kritertier syns jeg:-) Lykke til med jakten, frender:-)

(mann 42 år fra Telemark) fr. 25 nov. 2011 19:12 Privat melding

¨TS: Dette er norges desidert største nettdating tjeneste, her finner du de rareste, blideste, sureste, sleipeste og de mest redelige! Alle ytterpunkter er representert. Kanksje vedkommede har oppdaget noe nytt og fått kalde føtter...ellers så synes jeg det virker sært:)

Skjult ID med pseudonym 90-10 fr. 25 nov. 2011 19:40

Egentlig ganske dumt å blokkere folk som ikke svarer. Jeg sendte en melding til en jente i mars - april en gang, men fikk aldri noe svar. I juni tok hun derimot kontakt med meg og trodde visst at det var hun som tok kontakt først, for hun kunne ikke huske den meldingen jeg sendte (og sukker hadde jo slettet den uansett etter 45 dager). Hun var vel opptatt med en annen kanskje, eller styra med eksen. Hun var en utrolig søt og hyggelig jente som jeg faktisk gjerne skulle ha møtt flere ganger enn de to gangene det ble, men dessverre dukket han pokkers eksen opp på nytt og ødela alt. Vet ikke om hun er tilbake her nå, men det er vel uansett for sent. Jeg vet ikke om jeg vil kunne gi henne en ny sjanse uten å tenke på meg selv som et andrevalg, selv om hun skulle ha spurt, og hun ville vel sikkert uansett tenkt at jeg var bra desperat hvis jeg gjorde det. Men det var ikke poenget. Poenget var at det der godt kunne ha endt annerledes, hvis hun faktisk hadde vært ferdig med eksen for godt på det tidspunktet vi møttes, så jeg er glad jeg ikke hadde blokkert henne bare fordi hun ikke svarte da jeg sendte den første meldingen noen måneder tidligere.

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 25 nov. 2011 19:44

Helt enig 90-10, derfor har jeg begynt å avblokkere de jeg har blokkert.......

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 25 nov. 2011 19:48

Jeg blokkerer brått og brutalt for tiden. Deilig å ta del i sorteringssamfunnet.

Dette er jo nettstedet der jeg ikke trenger deg, og du ikke trenger meg :)

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 25 nov. 2011 19:51

@90-10

Hehe. Jeg har opplevd akkurat det samme. Ei som ikke svarte meg tok kontakt senere. Møttes gjorde vi også.. Og det var verdt det.

De eneste jeg blokkerer er folk jeg kjenner som jeg ikke vil skal snoke på profilen min :P

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 25 nov. 2011 19:51

Jeg bruker å blokker når det har gått ca 3 uker uten svar, fra meldingen er lest.
Mener det er rimelig ryddig.

(kvinne 35 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 19:55 Privat melding

90-10; DET er innstillinga fler burde hatt!!! Gosj, så glad jeg blei for at du kunne bevise at de kan gå virkelig glipp av noe (drit kjipt at hu var "hung up" på exen da!).

Skjult ID med pseudonym o.o fr. 25 nov. 2011 20:38

På en måte synes jeg whining om blokkering kan være like ille som blokkeringen :-)

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 25 nov. 2011 22:15

Jeg er en av de som har vært litt hastig med å blokkere folk. Jeg har tenkt at folk logger på og leser meldinger fra meg når de har tid til å svare. Det har vist seg å ikke stemme. Så dersom jeg ser at noen har lest meldingen min, og vært innom profilen min. Så har jeg antatt at vedkommende ikke har vært interessert og blokkert dem. Av og til så har det sikkert gått litt kjapt i svingene. Nå lar jeg det gå ett par dager, og er det ikke svar da. Så blokker jeg. Er ikke interessert i å ha folk på listen min som ikke er interessert i meg;)

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 26 nov. 2011 00:09

Blokkerer over en lav sko jeg. Alle jeg ikke syns passer eller hvor jeg føler jeg ikke passer inn i deres beskrivelse.
Stort sett blokkerer jeg det meste av jenter der ut.

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 26 nov. 2011 00:11 Privat melding

Vært her på sukker lenge da eller?? Du ser kanskje på deg selv som en bidragsyter til Sukker? Mulig du kan dra det av på skatten vettu.. ;-)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 26 nov. 2011 00:13 Privat melding

awwww boble :p jeg har blitt flinkere å blokkere i det siste.. er utrolig hva en lærer om folk på forumet :p

(mann 42 år fra Telemark) lø. 26 nov. 2011 00:16 Privat melding

Hvorfor ikke begynne å svare over en lav sko istedetfo! Jeg begynte for en stund siden å blokkere de som ikke svarte innenfor enn tidsramme på to-tre uker. Etterhvert forsto jeg hvor dumt det var, for hvor mange profiler har ikke jeg vurdert som uinteresante, for så å forstå det motsatte ved senere vurderinger?
Det er en kjennsgjenroing at også humøret på en gitt dag kan påvirke vurderingsevnen! Hvor mange har ikke vært i dårlig humør en dag og vurdert bort nesten alle profiler en kikker på den dagen?

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 26 nov. 2011 00:17

Trodde jeg og Northibia, helt til jeg inså hvor kritisk jeg kunne være til folk på forumet uten grunn!

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 26 nov. 2011 00:20

@Dize
Egentlig ikke. Har det så mye å si da? I og med at blokkering er den eneste måten her på Sukker å fjerne jenteprofiler jeg ikke ønsker å se på matchinglistene mine, så har jeg jo ikke så mye valg.
Og hvis jeg går inn på en jenteprofil og umiddelbart føler at personen hun er ute etter ikke er meg, hvorfor skulle jeg da ikke blokkere for å få opp nye matcher i stedet?

Riktignok blokkerer jeg ikke jenter som ikke svarer i løpet av 24 timer etter å ha lest den, men stort mer enn noen dager ser jeg ikke poenget med å gi dem. Er de interesserte, så svarer en jo som regel ganske raskt etter å ha lest meldingen.

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 26 nov. 2011 17:35

Nortibia
Jeg har ikke blokket deg enda. Selv om det er "din tur å sende melding" nå!

Må skynte deg før jeg gjør det! :P