Alle innlegg Sukkerforum

Flørtete i forhold...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trille fr. 25 nov. 2011 14:25

I min relasjonsprofil har jeg merket av at jeg ikke flørter med andre når jeg er i forhold...er veldig naturlig for meg...Menpå nesten alle profilene jeg har vært innom og sett på matchtreet har bladet for flørtete vært illrødt.......Er det slik at "alle" synes det er greit å flørte med andre når man er i forhold? Er det jeg som er sær???

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla fr. 25 nov. 2011 14:29

Det kommer an på hvordan du definerer flørt.
For meg er det positiv oppmerksomhet - smil, noen fine ord.
Jeg flørter hele tiden, med "alle" og blir nok ikke å slutte med det selv om jeg får en partner.

Går det utover en liten oppmerksomhet, som kjærtegn og lignende, kaller jeg det ikke flørting lengere.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 nov. 2011 14:30 Privat melding

Det har jeg også merket meg Trille ;) synes ikke du er sær da. Det har slått meg at de ønsker å kunne fortsette å flørte, men ikke vil at dama skal flørte med andre.. så dobbelmoral med andre ord..

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 14:35 Privat melding

En grad av flørt tror jeg ligger naturlig for oss. Nå vet jo ikke jeg hvordan du definerer flørt da..men for meg kan det like gjerne være det gode morsomme fleipende tonen på jobb..den uskyldige flørten som skaper artige situasjoner og stemninger synes jeg er veldig naturlig og helt ufarlig.

Skjult ID med pseudonym likefrem fr. 25 nov. 2011 14:51

For min del er en flørt aldri uskyldig. Jeg kunne ikke finne på å gidde å flørte med noen som jeg ikke oppriktig nærer et ønske om å ha sex med.

Det kan godt være at sex er så godt som fullstendig utelukket, enten av praktiske årsak eller forpliktelser overfor andre, sov. Men det oppriktig ønsket om at "hadde det ikke vært for at jeg har kjæreste...", "hadde det ikke vært for at hun er kjæreste med en kompis av meg.." eller noe i den graden, må allikevel være til stede.

Kort fortalt, dersom en mann flørter så er det ensbetydende med at han kunne tenkt seg å ligge med deg. Det kan være at han vet at det er utelukket. Men det er forskjell på intensjoner og omstendigheter.

(kvinne 38 år fra Troms) fr. 25 nov. 2011 15:01 Privat melding

Hmmm..når jeg leser dette..Synes gutta det er greit at jenta deres flørter, hvis de selv flørter med andre jenter? Jeg er av den typen som ikke har behov for å flørte med noen når jeg er i ett forhold.....

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 nov. 2011 15:01 Privat melding

Flørting er en form for menneskelig samspill som uttrykker en seksuell eller romantisk interesse i en annen person. Det kan bestå i konversering, kroppsspråk eller lett fysisk kontakt. Det kan være ensidig eller gjensidig.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 15:05 Privat melding

Jeg er nok en teaser, jeg liker leken! Selv om jeg aldri (ihvertfall sjeldent) flørter i den grad at det blir tatt som noe annet enn fjoll. Og iallefall ikke på jobb. :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 25 nov. 2011 15:13 Privat melding

Jeg driver heller ikke med flørting når jeg er i et forhold.
I bunn og grunn så "forsvinner" liksom alle andre menn når jeg har funnet min mann.
Og dersom alle andre menn ikke "forsvinner", og jeg fortsatt går rundt og føler en viss tiltrekning mot andre menn enn han jeg er sammen med, da er det ikke mr right jeg har funnet :)

Men kanskje jeg som er sær også :P
Og kanskje kravene mine dermed er litt i høyeste laget mht at en fyr rett og slett må være så tiltrekkende for meg både på utseende og personlighet at alle andre menn rundt han "forsvinner", i den forstand at jeg ikke ser på noen av dem som noe annet enn evt venner.
Men uten disse kravene, så er det for meg liten vits i å bli sammen med noen. Er ikke den store "kjemien" der, som "tryller" bort min interesse for alle andre menn, så er jo hele poenget borte for min del :P

Og så er det kanskje et spørsmål om hva flørting er også da? :)
Men uansett så vil all flørting som ikke kan foregå rett foran øyne og ører til den man er sammen med, være en gal form for flørting. Alt man føler at man "bør" skjule av "kommunikasjon" med det annet kjønn ovenfor sin kjæreste, er rett og slett over den streken man aldri bør ha et ønske om å gå over.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 15:25 Privat melding

La? Hva leter du etter? En bikkje?

Klart man skal ta hensyn..og jeg vet ikke helt om vi definerer flørt likt i denne tråden, for hvis dere andre definerer det som feks..nortiba, så er det ikke noe jeg heller synes er ok når man er i et forhold.

(kvinne 38 år fra Troms) fr. 25 nov. 2011 15:35 Privat melding

Karvinen: Hvis æ tolke dæ rætt...Du mene at hvis man drar på guttetur/jentetur e d lov til å flørte med andre...evt.late litt som om man e singel? Ville du sagt at du har dame?

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 15:43 Privat melding

Hvis jeg har en mann..og er på byen uten han. Og det kommer en bort for og bable og flørte med meg. Da snakker jeg da..jeg hyyler ikke ut at jeg har en mann, det må da gå an og snakke, småflørte og ha det litt gøy. Så lenge man ikke tramper over grenser og går hjem alene.

Jeg ville nok ikke tatt opp temaet med at man er i et forhold før han gjorde noen fremstøt..som feks og skulle spandere noe på meg, eller kommet med andre typer forslag. Da ville det vært naturlig for meg og takke nei, og fortelle at jeg er i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 25 nov. 2011 15:45

Jeg er ikke flørtete i forhold, jeg er ikke flørtete som singel og jeg vil ikke ha kontakt med flere menn!
Akkurat nå er jeg lei av at det ordner seg for alle andre, bare ikke meg - så jeg er litt sur og smålig ;-))

Skjult ID med pseudonym Kjeks fr. 25 nov. 2011 15:49

Når eg les denne tråden slår det meg at eg har eit sært forhold til flørting. Eg er ikkje eingong sikker på at eg veit kva det er. Eg har innbillt meg at å flørte er å få nokon til å føle seg vel, å skape ein situasjon der nokon får vise sine gode sider. Eg trudde å flørte var å få andre til å opne seg, skinne og gnistre i øyeblikket. Eg trudde å flørte var å skape eit sekund av ektefølt nærheit og kontakt mellom meg og den eg flørtar med. Dersom flørting egentleg kun handlar om å få seg eit ligg bør eg enten revurdere oppførselen min, eller so må eg finne meg eit nytt ord for det eg tidlegare trudde var flørting.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 15:53 Privat melding

Og jeg trodde flørting var en del at hele det mellommenneskelige samspillet, en del av den naturlige måten vi omgås på. Jeg skrev en hel oppgave om flørting mellom barn en gang i tiden..rart jeg besto. ;-)

(kvinne 38 år fra Troms) fr. 25 nov. 2011 16:05 Privat melding

JOda..æ chille..hahahah...men hvis nån kommer bort uten at d e ei mening med det..så e d jo ikkje flørting! Æ like å prate med alt av folk..uansett folk...kanskje vi definere flørting ulikt?

(mann 32 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 16:23 Privat melding

Jeg syns ikke noe om flørting med andre når man er i et forhold, men liksom tulle og sånt med kjente når man er sammen osv syns jeg er greit, gjør meg ikke noe om bestevennen min danser med kjæresten min osv.
Jeg ville aldri gjort noe mot min kjæreste jeg ikke hadde akseptert selv, dette er en av tingene :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) fr. 25 nov. 2011 16:53 Privat melding

Jeg veit ikke hva jeg skal svare her jeg =P
Flørter aldri bevisst, men ut fra det så å si alle har fortalt meg, har jeg en ganske flørtete fremtoning.
Derfor hadde det vært viktig for meg at en eventuell kjæreste at han visste jeg ikke prøver å flørte.
Det folk har kalt flørting, er en del av mitt vesen i det generelle.
Jeg er åpen mot folk. Mange tar det som flørting. Liker jeg en person, er det ikke usannsynlig jeg gir dem en klem om det passer seg, uansett kjønn.
Jeg er og en lattermild person og ler i det generelle mye. Elendig humor har jeg og, så ler av så å si alt =P
Jeg vet ikke hva mer som blir kalt flørting, men får ofte beskjed om at det er det jeg gjør, noe jeg aldri mener å gjøre. =P

MEN, når det er sagt... enig i at man ikke skal flørte bevisst når man er i forhold. Det skal og da samtidig sies, at det er lov til å ta imot flørt. Det gir bare en god boost på selvtilliten =) =) =)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 25 nov. 2011 17:09

Næh. Dette med flørting kommer vel helt an på hvordan en ser på det. Å være flørtete synes jeg vel ikke er annet enn å gjenspeile en viss livsholdning med lekenhet og positivitet. Jeg vil jo ikke bare avslutte noe som er en såpass stor del av hvem jeg er når jeg går inn i et forhold. En partner må evne å stole på meg og være trygg på meg for at et forhold skal være riktig for min del, og selvsagt vil han ha all grunn til å gjøre nettopp det også.

Jeg har ikke tenkt å tørke inn som menneske og som person selv om jeg slår meg til ro med en mann. Makan! Serrrriøst!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 nov. 2011 18:02 Privat melding

å være åpen og omgjengelig og å flørte bevisst er to forskjellige ting da.. det har med blikk en sender, kroppsholdning, måten en berører personen på, at en viser at en ønsker seg den andre personen intimt, om det er forhold til den eller sex.

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 25 nov. 2011 18:02

Er ikke det viktigste at man som par snakker om, og blir enige om hva man aksepterer?

(mann 35 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2011 19:15 Privat melding

Om man gir nok oppmerksomhet på hjemmebane, så er det sjelden behov for å få det andre steder. Case closed :P

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 25 nov. 2011 19:27 Privat melding

Er enig med Diaz (igjen!) og Praply. Flørting er for meg positivitet, og tøys og tull. Få folk til å le, smile og ha det gøy :) Man merker forøvrig fort om flørtingen har noe med seg som sier at man er tiltrukket av personen... Så det er ganske lett å se forskjell spør du meg :)