Alle innlegg Sukkerforum

Hva søker dere på ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym PUA to. 22 mars 2007 18:16

Mye sutring og klaging her nå. Et morsommere tema er, hva søker vi på i søkefunksjonen?

Det er flere juicy alternativer, og de blir spesielt bra om man kombinerer ulike alternativer.

En fin kombinasjon er feks, sexlysten, pornografibruk/ekstern opphisselse i forholdet, og seksuelleken.

Ellers, for de mer se og hør orienterte her, kan man kombinere en av de ovenfra med alkoholkonsum. Jeg gjør sjelden det, men kombinerer med høy utdannelse i stedet.

Et problem her, og det gjelder også for hele spørreskjema delen, er at alt her tolkes og forstås subjektivt. Feks hva legger vi i seksuell leken? Selv er det sjelden jeg treffer noe med et mer variert reportoar enn meg selv, da jeg tar initiativ til ting som sensuell dirtytalk, deling av fantasier, leketøy, foretrekker jenter med lett bifile tendenser mm. De fleste jenter forteller meg at, wooohooo, de liker det, men at de ikke har truffet noe som er inne på de greiene før. Allikvel scorer jeg bare middels på seksuell leken her inne. Hva skal til for å score maks? At du faktisk går ut å iverksetter fantasiene, får inn en deltagere til, møter opp på Cat People osv?

Hjelp meg her dere, jeg er ordentlig frustret over dette, og at jeg bare er middels på seksuell leken er ikke bra for selvbilde mitt!!

;)

Skjult ID med pseudonym PUA to. 22 mars 2007 18:47

Ser at det ble to temaer dette. Grip tak i det som interesser deg mest, søkefunksjonen eller mitt dårlige selvbilde:)

Og, ingen klaging, eller dårlig språkbruk i tråden min takk:)

Skjult ID med pseudonym Deepspot to. 22 mars 2007 23:23

Bare sutrepostene som får oppmerksomhet her for tiden, ser det ut til. Hva skjer med sukker?

Skal prøve ut søkesystemet, gode forslag:)

Angående midels vs mye på temaet du tar opp, så er det min erfaring at det er bedre å ikke love noe og heller overaske med noe utenfor de vanlige a4 opplevelsene, enn motsatt. En annen mulighet er at svarende dine på testen er preget av selvbilde ditt, og at hva du faktisk har å bidra med går utover dette og din opplevelse av deg selv.