Alle innlegg Sukkerforum

Online listen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 12:31

Flere som er drittlei av at online listen viser personer som ikke ønsker kontakt med personer fra ditt fylke? Er jo kjedelig å trykke på en profil og så ser man at personen ikke ønsker en fra fylket ditt, ergo liten vits i å ta kontakt.

Ville vært mye bedre om online listen kun visste de profilene som ønsket kontakt med personer fra ditt fylke. Det ville jo bidratt til at det også ble enklere å finne fram.

Skjult ID med pseudonym Veteran lø. 26 nov. 2011 12:33

Trykk på "jeg søker".

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 12:36

Hjelper ingenting den. Tar utgangspunkt i mine kriterier, det jeg snakker om her handler om andres kriterier.

Skjult ID med pseudonym uflaks lø. 26 nov. 2011 12:37

Prøv matchsøk, der haker du av ønsket fylke.

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 12:43

Jo, den fungerer, men det er det da. Bruke matchsøk hver eneste gang... Litt av greia er at online listen er rask og vises hver gang en logger seg inn.

Er jo dønn ulogisk at dem i det hele tatt viser personer som ikke har interesse av kontakt med deg, fordi at du kommer fra feil fylke. Hvorfor tar ikke matchtallet det i beregningen? Blir jo akkurat som om du ønsker å ha kontakt med noen som har barn eller ikke. Det kan du velge, så hvorfor ikke fylke også?

Skjult ID med pseudonym Iris lø. 26 nov. 2011 12:44

Tror ikke du skal la være å ta kontakt av den grunn. Det er da de færreste som har mitt fylke ført opp, men jeg blir da kontaktet for det og lar ikke være å svare ut i fra det heller.

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 12:51

Vel bor jeg i Kristiansand og tar kontakt med noen i Tromsø, tror det er relativt liten sannsynlighet for at den slår gjennom. Blir det respons så blir det kun praten og ikke noe mer enn det.

Vil jo alltids være noen få unntak, på lik linje med f.eks. om at du har barn eller ikke. Mener dette kunne uansett vært valgfritt i relasjons testen, eller at dem putter det under brukersynlighet e.l. om du ønsker at personer som ikke matcher med valg av fylke skal vises eller ei.

Skjult ID med pseudonym guri lø. 26 nov. 2011 12:52

Jeg synes det er bra at online listen viser personer fra andre fylker, ellers kunne det blitt vel kjedelig i lengden :)

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 12:57

Hvis du syns det blir kjedelig med kun personer fra ditt fylke, eller nabofylker, og det ikke spiller noen rolle hvor personen kommer fra, så kan du jo alltids huke av for alle fylker. Så er saken biff i ditt tilfelle.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 26 nov. 2011 12:59 Privat melding

Lag et søk og lagre det, da kan du bruke det som bokmerke. Easy as that...

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 13:00

Blir jo t.o.m visst personer i side banneren som ikke har interesse av å treffe personer fra mitt fylke. Dette er jo bare dumt!

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 13:07

Ja du kan lagre søk, men kan ikke fjerne online listen fra å vises etter innlogging, eller du kan ikke endre hva som skal vises i online listen, og matchtallet tar heller ikke hensyn til fylker og side banneren viser uinteressante profiler.

Skjult ID med pseudonym lei lø. 26 nov. 2011 13:12

Kan jo tilføye at matchsøk har heller ikke mulighet for å velge bort profiler som ikke ønsker kontakt med personer fra ditt fylke, og om det så hadde hatt, ville det ikke løst noe av det som er nevnt ovenfor.