Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan får man oppmerksomhet fra damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:02

Gjelder det å være mest syk i hodet eller? Gjelder det å skrive om hvordan man ble trakkasert som barn eller?
Når jeg har truffet nye mennesker, og vært på fest og blitt kjent med nye folk, så har de spurt om hvem jeg er? Og når jeg prøver å svare så får jeg ikke de riktige ordene ut av munnen min. Jeg får aldri visst hvem jeg er. Og da virker det ikke som at damene virker så interessert. Det har hjulpet for meg å være den stilleste for å i det hele tatt virke interessant. Men det nytter jo ikke her på Sukker.no? jeg må man skrive ting.... Jeg må nesten begynne å ikke ta meg selv så høytidelig lenger og skrive tull og vås for at jeg ikke skal gruble over om jeg skrev riktig eller feil i profilen min. Jeg aner jo ikke hva damer er ute etter å finne... Blæh..

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 27 nov. 2011 01:08

Hvis noen spør hvem jeg er, så svarer jeg med å gi fornavnet mitt. Deretter begynner jeg å stille spørsmål tilbake. Og da behøver jeg ikke å snakke om meg selv :-)

Stiller du spørsmål tilbake? Viser du interesse?

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:12

Nei, jeg blir som regel avvisst før jeg får sjansen til å vise interesse.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 01:14 Privat melding

Det og ta seg selv for høytidelig er ikke så veldig sjarmerende. Og fjolle seg litt og vise at man kan le av dumme ting, det finner ihvertfall jeg veldig sjarmerende.

Smalltalk..det er viktig, ikke bare om vær og vind..men også personlige ting.

Men ja, til spørsmålene dine. jeg tror det hjelper og være litt "syk" i hodet..det hjelper ihvertfall og gi litt faen i hva andre mener om det du sier hele tiden, vis styrken din du..jeg er sikker på at den er sjarmerende nok i seg selv. Hva det nå enn måtte være.

Hvis du ble trakassert som barn, så tror jeg kanskje jeg ville ventet litt med de opplysningene. :-P

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 nov. 2011 01:18 Privat melding

hvis noen spør det teite spørsmålet hvem er du? så svarer jeg bare "jeg er meg, hvem er du?" så skal du se at det ikke blir noe lett å svare på det spørsmålet ;) det blir for omfattende, kan ikke skrive hvem jeg er som person, og ikke vil jeg gi ut navnet mitt her heller. de har da fått en ide om hvem jeg er ved å lese profilen min, hvis de gadd å lese den vel å merke..

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 nov. 2011 01:21 Privat melding

Tror bare man må rett og slett være seg selv her på forumet og sukker generelt. :)
Er nok en fordel hvis man våser og tuller litt på forumet for å vise at man har humor og kan tulle litt. Drite i hva andre tror om deg og bare peise på. :) Men å vise seg ofte og skrive på forumet hjelper som regel på trafikken på profilen din. :)

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:22

Dize: jeg ble mobbet og seksuelt trakkasert og har hatt problemer med å være rolig blandt kvinnfolk. blir skikkelig tent av noen kvinnfolk, men da blir jeg redd og tenker at jeg kommer til å dumme meg så ut hvis jeg sier det jeg mener, at jeg for eksempel vil ligge med henne eller pule henne skikkelig.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:25

Vel vel.,. takk for alle svar! uansett..

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 01:29 Privat melding

OK, men da tror jeg kanskje du har noen ting du burde ta litt tak i før du kan være noens kjæreste+ Forstå meg rett her nå, men kanskje du burde få litt veiledning og støtte i og oppklare noen av de tingene du har problemer med ifht kvinner?

Det er veldig ofte en dum ting og si at du vil pule noen skikkelig forøvrig..sånn om det ikke allerede ER kjæresten din, eller ei du har et sånt type forhold med. :-)

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:32

Kan jeg finne noen som vil være litt sånn her da? For det virker jo ikke som at det andre funker....
woops, håper ingen så den.. lLOL!

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:34

Prøvde å være annonym, men glemte å krysse av.... :S

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 27 nov. 2011 01:36

TS - du finner andre nettsteder der det er HELT legitimt å si at du vil pule ei skikkelig (hvis det er ditt primære mål da)

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:41

Men uansett!!! Jeg trenger tid før jeg går til sengs og har sex med noen! Hvis jeg skal ha noe forhold liksom... vil jeg helst bli kjent med den personen først. Så jeg finner ut at det var verdt å pule ho.
Dize: Hvor kan jeg få støtte og veiledning da? Kan jeg snakke med noen kvinnfolk som kan veilede meg her inne? Uten at jeg trenger å si hvem jeg er (altså være annonym)..

123: hvor da? fuckbook? og sånt?

Jeg har vært på webcam sider og sånt, men ikke betalt for det. men jeg har snakket med kvinnfolk der.
men jeg er altfor redd til å treffe noen bare for å ha som mål i å pule de

Skjult ID med pseudonym Benn0 sø. 27 nov. 2011 01:47

Vil du ha kjæreste, eller vil du bare pule? Det er egentlig et viktig spørsmål å ta stilling til for at du skal kunne selge deg selv på rette måten.

Vil du ha kjæreste så er nok sukker rette plassen å henge på. Vil du bare pule så kan sukker brukes til det også men da må du være åpen om det slik at de som leser profilen din skjønner hva du vil. Alternativt kan du gå inn på sexdate,no eller fuckbook.com etc, men tviler på at det er særlig action der da jeg mistenker det er en god overvekt av menn på de sidene :)

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:47

nortibia: det er det som er så teit med hele sukker.no. at man må ha minst 50 eller 150 tegn på noen av de beskrivelsene. hvis ikke det går ann å fjerne de på en annen måte det har jeg sett blitt gjort.

Dize: bare for å legge til, så var det en kvinne som desverre ødela tillitten min til kvinner når jeg var barn. så ja, jeg vet ikke hvordan jeg kan få snakket 1-to-1 med et kvinnfolk uten at ho bare mister interessen eller bare stikker av....

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 01:50

Benn0: Jeg vet at jeg vil ha kjæreste. og det innegår selvsagt puling også. Men ikke puling på første treff liksom. Så hvis det er det som er grunnen til at jeg nesten aldri får svar fra damer at de bare er ute etter bare sex så skjønner jeg litt mer.

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 27 nov. 2011 01:51

@blah, snakk til dama som du ville snakket med en kompis da.. bare minus alle vulgære ord :p haha

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 27 nov. 2011 01:53

Jeg kjenner ikke slike sider, men vet at de eksisterer :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 01:54 Privat melding

Det kan jeg ikke svare deg på. Jeg kan jo anta at du er forholdsvis ung og at du muligens ville kunnet fått hjelp av dps der du bor. Og jeg kan jo anta at du har noen fler psykisk-relaterte hinder.

Om du ikke vil gå veien gjennom fastlegen din, så finnes det hjelpelinjer for folk som ønsker og være anonyme, det er vel mitt beste rå til deg..de kan ihvertfall henvise deg kyndig i riktig retning. Og om det her ikke er en tulle tråd, som jeg da velger og anta at det ikke er, så tror jeg også jeg ville lagt den der "pulingen" litt på hyllen inntil videre.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 01:58 Privat melding

http://www.incest80057000.no/om-oss/

Der! Gratis å ringe, du er anonym og de kan henvise deg og råde deg i riktig retning.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 02:06

Dize: Nei, det er ikke tulletråd. Men ja, jeg har vært på DPS 2 ganger før uten at det hjalp så mye. Jeg går til samtale på noe som heter SMSO som jeg synes hjelper. Og det gjør det. Jeg skal ikke gå så veldig mye inn på det for det er ikke interessant for dere kvinnfolk å snakke om. hvor ung tror du jeg er forresten?

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 02:11 Privat melding

Skulle jeg gjettet, og det kan jeg da gjøre..så ville jeg gjettet på under 25.

Smso er flinke, hold deg til dem. :-) Deltar du på aktivitetene, det som er felles? Det er en flott måte og bli kjent med andre som også er i samme situasjon som deg..mange føler det hjelper. Følelsen av skam og skyld er vel ofte det som gjør at man ønsker og være anonym, at du ønsker det her inne forstår jeg veldig godt! men om du prøver og ta det skumle skrittet ut hos smso..så tror jeg helt sikkert ikke du vil angre på det. Det er mye lettere og være sterk sammen!

uansett, lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 02:17

Dize: Jøss. Under 25. Jeg er tredve år kvinne!

Skjult ID med pseudonym Guybrush sø. 27 nov. 2011 18:39

Generelt går det i selvtillitt, selvtillitt og atter selvtillitt.

Kan kompenseres med vannvittig godt utseende, utrolig god i senga (men da har man vel allerede fått oppmerksomhet :P ), "mystisk", ledende på ett eller annet område slik at andre ser opp til deg og du er "rommets midtpunkt".

Vanskelig å fake, og har man det overnevnte trenger man stort sett ikke bry seg om å planlegge hva man skal si, gjøre osv også. Så lenge du ikke er helt uten sosiale antenner.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 18:46 Privat melding

Psykiatrien er ikke så veldig nyttig i utgangspunktet? Om jeg skal være pirkete (og det skal jeg jo) så er vel i utgangspunktet alt velment nyttig? Om det i enden gjør noen forskjell vet man jo ikke..men i utgangspunktet så er vel faktisk det meste velment nyttig.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 18:51 Privat melding

MikkeMus på TV!!! *hopper og danser*

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 23:23

*Sette på kaffe og finne på noe lurt å si*

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 23:35

Hjelper det å mase på damer? Altså være litt påtrengende. Feks sende masse meldinger til samme dama hvis man ikke får svar?

Skjult ID med pseudonym potter sø. 27 nov. 2011 23:40

go for it, du blir blokkert

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 23:42

Men du.. I min verden så er det høfligere å svare enn å ikke svare når jeg sender en melding. Så i dont give a shit...

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 23:45 Privat melding

Det er høfligere og trekke opp når du har driti enn og ikke gjøre det også..men noen ganger ER det bare for mye dritt rett og slett. Det vil bare ikke bort!

http://www.youtube.com/watch?v=2Hgz-q76KtQ&feature= autoplay&list=PLD1EB512C362F5FCB&lf=mh_lolz&playnext=11

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 27 nov. 2011 23:47

"You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you."

Det kan hjelpe å "mase", HVIS du gjør det på en leken måte.

Skjult ID med pseudonym blah sø. 27 nov. 2011 23:51

Dize: Vel... alle jeg sender melding til som ikke svarer på min melding ser jeg på som dritt. Skal jeg fortelle deg grunnen? Jeg er ikke som alle andre menn. Jeg sender ikke dritt-meldinger til damer. Men hvis 90% av alle damene bare er ute etter dritt så er de dems egen skyld.

Skjult ID med pseudonym potter sø. 27 nov. 2011 23:53

og kanskje ikke hvert minutt

Skjult ID med pseudonym potter sø. 27 nov. 2011 23:55

og kanskje ikke hvert minutt

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 23:58 Privat melding

Jeg var hyggelig i går..det er ikke sånn at lagt kort ligger, så jeg synes du skal ta deg en bolle!

Så alle andre menn gjør det?

Men nei, jeg tror ikke du er som "alle andre menn". Jeg tror du er kvinnefiendtlig, en tikkende bombe og en som faktisk virkelig hadde hatt behov for og fortsette terapien sin, fremfor og freake ut uskyldig utvalgte unge damer på nett. For down to tha bone..vi kan vel være enige om at det mest sannsynlig er det du gjør?

Sorry..kose-mose koppen ble tom! Noenganger..bare sånn innimellom..så burde man høre på gamle sure kjærringer. (det er meg da om du lurte).

Ha en god kveld! :-D

Skjult ID med pseudonym HerrFekt ma. 28 nov. 2011 00:00

Det er derfor jeg får så mange svar. Jeg spyr ut dynge som en gjødselspreder på høyoktan.

Skjult ID med pseudonym blah ma. 28 nov. 2011 00:11

* Jeg er målløs *

Skjult ID med pseudonym blah ma. 28 nov. 2011 00:15

Jeg er ikke ute etter å forsvare meg over usannheter du kommer med Dize. Du lyver, kommer med løgn. Det er dine ord. Ikke mine.

Skjult ID med pseudonym potter ma. 28 nov. 2011 00:16

tålmodighet, blah, ha tro på kjærligheten. Den overvinner alt.

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 28 nov. 2011 00:20 Privat melding

Ja, selvsagt er det mine ord. Det var en påstand..ikke en gitt sannhet. Men ja..jeg er Pinoccio i kjole, greit! ha en riktig god natt og sov godt. :-)

Skjult ID med pseudonym blah ma. 28 nov. 2011 00:38

Sov godt Dize.

Skjult ID med pseudonym blah on. 30 nov. 2011 03:20

kameleonen: jeg har gjort det du sa. og det funker så langt! jeg får sjekke i morgen om jeg har fått noe mer svar tilbake.