Alle innlegg Sukkerforum

Er det egentlig no vits for meg å være her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SDH sø. 27 nov. 2011 01:26

Heisann godtfolk :)

Sitter egentlig bare å vurderer om det er noe vits for meg å prøve dette med nettdating,
Hele grunnen til at jeg ville prøve dette var for og utvide horisontene mine, da jeg føler at det er vanskelig å komme i kontakt med folk, spesielt jenter her jeg bor (sørlandsmennesker er så innesluttet)

Saken er at jeg er 164cm høy, noe som jeg vet er et turnoff for dere kvinnfolk, spesielt i min aldersgruppe 18-22,
Og på slike steder som dette betyr jo tall og statistikk mye, ettersom det er veldig få muligheter for meg å sjarmere noen i senk med personligheten og utstrålingen min når jeg aldri får en sjanse til og møte noen pga høyden min, ikke at jeg har sendt så mange brev at det gjør noe, har bare sendt ett så langt,

Så jenter/damer hva sier dere? er det egentlig no vits i og holde på med dette for en fyr med min høyde? eller kan jeg likegreit bare slutte å henge her som støttemedlem for sukker.no?

Mvh SDH (Short Dark and Handsome) ;)

Skjult ID med pseudonym luringen sø. 27 nov. 2011 01:29

finnes da en masse damer til deg stram i ryggen og stål i blikket, det ordner seg

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 nov. 2011 01:33 Privat melding

@ Short Dark and Handsome

det kommer litt an på hvem målgruppen din er utenom alder også da.. jenter er forskjellige akkurat som guttene, noen har preferanser på høyde , andre ikke, noen har preferanse på utseende, andre.. nei nå tuller jeg, ALLE har preferanse på utseende :p men høyden kommer jo an på :) noen jenter er trygge nok på sin egen femininitet til at de ikke lar seg skremme så lett av lav høyde på mannfolk :)

men det er lettere å få kontakt hvis du bruker forumet litt også, når ut til en større arena av damer, som får sett litt hva som er bak også, hvis du poster med profilen din ;) er mange smugtittere på forumet, som aldri skriver men som følger med osv :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 01:34 Privat melding

Om dette er for og utvide horisonten..og ikke for og finne deg en varig partner, så er det kanskje noen andre nettsteder som du ville hatt mer hellet med deg? Tror jeg ihvertfall..

De er litt turnoff med så lave menn, du har rett i det. men du er ikke veldig heldig og har en kjempetiss da? Eller noe annet som drar opp? man må bruke det man har vettu..jeg er sikker på at du har noen riktig fine sider som bare venter på og eksplodere. Og det er ikke bare noe jeg sier det altså, for jeg sier ytterst sjeldent noe jeg ikke mener. :-)

Jeg ville kanskje gått for de litt eldre damene, de er vel litt mer tolerante enn disse unge frøknene. :-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 nov. 2011 01:41 Privat melding

Bare å brette opp armene og være tålmodig. :) og vise deg med åpen profil på forumet hjelper på. :) enda bedre hvis du er aktiv på forumet og tørr vise deg frem. :)

Skjult ID med pseudonym SDH sø. 27 nov. 2011 01:41

Takker for svar :), vel det jeg mener med å utvide horisonten er for å komme i kontakt med mennesker rundt om kring i landet. Er drittlei av inneslutta sørlandsjenter, (sier ikke at alle er det). Så joda, jeg er ute etter et varig forhold.

Når det kommer til kjempetissen så må jeg nok skuffe, er desverre ganske gjennomsnittlig på det punktet, trur jeg, med mindre gjennomsnitts kuken virkelig er 19cm xD

Kvaliteter å kvaliteter, alle de positive sidene ved meg ligger i personligheten å utstrålingen min :) er en livsglad person med semi høy intelligens og mye humor :) disse sidene ved meg er det litt vanskelig å bringe frem via tekst er jeg redd.

Til slutt det du sier med eldre damer, joda sure. I wouldn't mind one bit, men nå har det seg desverre slik at jeg er 21 år gammel, og dere jenter/damer synes ofte at yngre menn er en like stor turnoff som lave menn :/

I guess i can't win here! :P

Mvh SDH

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 27 nov. 2011 01:46

hahaha kvalitetene dine som semi høy intelligens og mye humor er ikke vanskelig å få frem på tekst da ;) skriv masse på forumet, så får du trening :) så bare skriv masse så blir du fort trygg på mediet, og kan utfolde personligheten bedre gjennom tekst vet du ;)

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 27 nov. 2011 02:01 Privat melding

@TS hvis det er noen trøst så er du ikke den laveste her :) hehe. Og som jeg sier. Great things comes in small packages. Bare damene begynner å innse det...

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 27 nov. 2011 02:13 Privat melding

@TS du har jo ikke skrevet noe om hvor lenge du har vært medlem her, men kanskje ikke veldig lenge? Jeg ville nå uansett ikke gitt opp.
Jeg er ikke mye høyere enn deg med mine 170 cm, men jeg har da blitt kjent med mange hyggelige mennesker her inne. Det sies jo at der finnes noen for oss alle, så da er det bare å fortsette å søke og ta kontakt. Før eller siden får man nok en fulltreffer (og i mellomtiden får man bare nøye seg med noen streifskudd ;o)

Skjult ID med pseudonym luringen sø. 27 nov. 2011 02:22

kult å ha en pikk som er en tidel av kroppshøyden besvimer vel under reisning da?

Skjult ID med pseudonym SDH sø. 27 nov. 2011 02:26

Say what?

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 02:27 Privat melding

Åh!!! Dette burde jeg sikkert ikke skrive her da, men jeg gjør det likevel!

Jeg hadde engang en festlig helg med en dverg! Rett og slett bare fordi han var en dverg..du kan jo prøve den vinklingen? Gå for det litt bizarre liksom? Da kan du jo til og med leve litt på at du er høy..til dverg og være ihvertfall! :-D

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 02:31 Privat melding

Må jeg si det en gang til?

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 27 nov. 2011 02:31 Privat melding

Jeg har jo så korte bein at når jeg står er det bare såvidt de rekker ned til bakken :o)

Skjult ID med pseudonym SDH sø. 27 nov. 2011 02:33

Wait what? haha :) er jeg i dvergstørrelse? seriously? Skal innrømme at jeg aldri har lest noe om dette, men jeg trudde at dverger var 147cm og under, for menn. Noe jeg husker legen min nevnte.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 02:33 Privat melding

Har ikke så lange bein sjæl jeg..noen ganger føler jeg meg som en hjulvisp. ^^

;-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 27 nov. 2011 02:34 Privat melding

Ja, derfor jeg skrev at du kunne komme unna med at du er en litt høy dverg da.. :-P

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 nov. 2011 02:38 Privat melding

Dette må da kalles universell utforming og tilpasning, hehe

Skjult ID med pseudonym SDH sø. 27 nov. 2011 02:39

Haha, minner meg om en joke jeg brukte på en fest en gang i tiden.
Merkelig nok så var det denne spøken som skaffa meg mitt første langvarige forhold for mange år siden.
It goes a little something like this,

Det må da finnes noen jenter som foretrekker korte menn, jeg mener, det kunne i det minste vært en fetish! det finnes fetisher for alt her i verden sant? føtter, lær, Bæsj! det finnes en fetish for bæsj, men ikke for korte menn!
Det finnes en dvergfetish, jeg er for høy for dem! ;)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 27 nov. 2011 02:45 Privat melding

@TS: Mann opp! Jeg var ute med noen folk i dag, og med mine 170cm gikk det veldig bra - selv uten sjekking. På restauranten fikk jeg servert gratis drink av en av servitørene (som ville være anonym, så jeg fikk ikke sagt takk) og på Horgans kom det en søt, liten jente bort til meg. Jeg ser visst ut som jeg er 29 *glise*. Så om du tror man må være over 180 for å få seg draget, så tror du feil. Jeg var bare ute for å ha det gøy, så kan du jo bare tenke deg til hva som kan skje om du går ut for å treffe folk ;)

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 27 nov. 2011 02:46 Privat melding

Må kanskje google og se om det finnes en fetish for korte vestlendinger med sjegg.....

Skjult ID med pseudonym Jan sø. 27 nov. 2011 09:17

@Dize

Du er jo bare 160cm så du må jo være perfekt for TS!!!!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 27 nov. 2011 09:22 Privat melding

Jeg har en kompis på rundt 165 som KNUSER meg på damefronten. Hvorfor? Fordi han flytter fokuset over til egen sjarm og plutoniumsutstråling. Sier ikke at høyden kan være et problem, men den blir et større problem hvis du utelukkende fokuserer på at den er det.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 nov. 2011 09:46

Tja......er det noe vits for deg å være her med din høyde?
Er det noe vits for meg å være her med alle min små og større små skavanker?

Sannsynligvis ikke :-)
Som en kompis sa til meg: Du må gjerne date på nettet, men resultatet gir seg selv...

Men hey! Du kan jo velge å se på dette som underholdning, som et sted der det kan komme NOE ut av, som kan generere venners venner, som gjør at du vil endre små ting i hverdagen,.....ja, hva som helst?
Og hvem vet? Noen finner også hverandre.....så hvorfor ikke deg eller meg? Rarere ting har da skjedd før :-)

Så eksisterer det jo en mulighet som jeg tror mange (menn) føler, men som de aldri ville innse:
De er redde. Når de møter noe ekte i en annen, blir de redde for det som er ekte i seg selv, og forsvinner fort...

Skjult ID med pseudonym Bokdame sø. 27 nov. 2011 10:02

Om det er noe vits er opp til deg, og som Z sier, ta det som en utfordring. Men vil samtidig minne deg på at du kun er 21 år, man må ikke være i et fast forhold når man ikke er eldre enn det. Jeg skjønner at du ønsker, men bruk tiden på å utforske og utvikle dine andre sider og nyt livet.

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 27 nov. 2011 10:04

Damer generelt viser ikke interesse. Dem er tafattige og besøker ikke profiler. Dem bare utnytter situasjonen "La alle menn komme til meg, dere tilhører mitt Rike". Poenget at kvinner viser generelt lite interesse på alle datingforaer og det er nesten ikke vits å prøve seg. Dem ble sjarmert av "Posters-Plakater" i gamle dager og de tror fortsatt at drømmeprinsen kommer på samme måte som i Film.

Dem har i tillegg skyhøye krav i henhold til din utdannelse, hvor mye du tjener pr mnd og hvor høy status du har i samfunnet. Det skal bare være vanvittig stort hele greia.

Å ja, utseendet betyr alt for dem. Du skal være perfekt, veltrent med six-pac og høy og mørk.

Du vet at damer hviler sine hender på bare slike mannfolk!

Det er derfor dem er kommet her på sukker.no fordi dem ikke finner han ellers!

Illusjonen lever i hodet, men naturen kan aldri gi det dem ønsker seg!

Det må bare oppleves!!!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 nov. 2011 10:04

Ojj.....jeg så ikke alderen din. Hadde jeg fått med meg den, ville jeg nok svart litt annerledes. Have mercy :-)

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 27 nov. 2011 10:58

JEg tror mange (gutter) her inne kan bare kutte ut å være her...
Antallet jenter som svarer på normale henvendlser nærmer seg kraftig NULL...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 nov. 2011 11:00

JEg tror mange (gutter og jenter) her inne kan bare kutte ut å være her...
Antallet jenter og gutter som svarer på normale henvendlser nærmer seg kraftig NULL...

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 27 nov. 2011 11:19

Satser på å finne ei fleskedundre før eller senere.

Skjult ID med pseudonym Misterixen sø. 27 nov. 2011 20:41

Det er ikke uten grunn for at det er masseimport av damer fra Russland, Ukraina, Baltiske statene, Thailand, Philipinene, andre østeuropeiske og asiatiske land.

Norske menn får snart ikke andre damer på tråden. Skal du oppleve kjærlighet, må du ut. Norske kvinner lever på rosa skyer og høye drømmer. Da når du ikke opp til de rosa skyene, de bare dytter deg ned!

Finnes råd, flere i min vennekrets av menn som skal til Ukraina!!! Du blir i så måte ikke den eneste. Dette burde vært varsko nok til Norske kvinner. Men de hører ikke, de har ikke ører og de ignorerer. Dem vet ikke sitt eget beste!!!

Ganske like greit så finner vi skikkelige kvinnfolk lengre ute i verden som ser opptil snille, gode norske menn! Rene drømmen for mange damer i andre land.

Norske kvinner vet ikke hva de har!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 nov. 2011 20:44

Ler av Meserixen. Men jeg synes ærlig talt at du skal vurdere en tur til Ukraina fremfor å vie norske jenter mer oppmerksomhet. Ville ikke det vært hakket mer konstruktivt for deg og frita deg for en drøss med frustrasjoner?
Kjør på! Utenlandske jenter er bedre enn norske på alle måter! Jeg støtter deg! Go gett´em, tiger!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 27 nov. 2011 20:50 Privat melding

Sørlandsjente her :)
Som er en cm lavere enn TS :P

Men er i en helt annen aldersgruppe, så da nytter det jo ikke uansett :P

Jeg for min del kan jo si at det er liten vits i å være her fordi jeg også har mine "handicap", som feks sykdom.
Men det betyr jo langt ifra at det er helt umulig å finne noen her inne.
Så TS: Det er bare å hive seg rundt og fokusere på mulighetene og ikke hindringene :)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 nov. 2011 20:54 Privat melding

mistixen bare 21 år??

akk 21 år det var tider det

kroppen fortsatt full av tenåringshormoner som brenner i glidelåsen

Du har tiden på din side . Relax haha