Alle innlegg Sukkerforum

Mann med kjæreste søker sex

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 28 nov. 2011 19:11

HVA er greien med at mange av disse i meldinger skriver en lang avhandling om at "Ja jeg er i et forhold, men huff jeg har det så kjipt - jeg ønsker bare et tilskudd bestående av det fysiske jeg mangler nå..."

For all del, folk må vel søke det de vil, men for meg er formuleringene som oftest helt på trynet. Hvem er det synd i her, deg, eller dama di liksom? Woot?

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 28 nov. 2011 19:16 Privat melding

Får du sånt her også? Jeg tror for godt om folk jeg tror jeg..blæh! Men det er jo på en måte fint at de sier det ihvertfall?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 28 nov. 2011 19:17

Må si jeg av og til blir nysgjerrig på hvordan det faktisk er å være kvinne her inne. Virker som en helt annen verden enn "mitt" Sukker. :) Dere opplever tydeligvis mye rart ihvertfall. Litt større underholdningsverdi, kanskje.

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 28 nov. 2011 19:23 Privat melding

Bare hyggelige folk som skriver til meg. Med ett unntak..men han var jo litt hyggelig han også egentlig. Kanskje det hjelper med en litt mer "hurpete" profiltekst? :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 28 nov. 2011 19:27

@Dize
Nei, men du har jo nylig meldt deg inn her, ikke sant?
Det skjer ikke så veldig ofte, men en gang iblant. Og de er alltid veldig klare og åpne om hva de vil. Kjører hele avhandingen i første melding, og det er jo fint. Men jeg skjønner ikke den der sympatiformuleringen altså.. Gjør det slutt med dama som du har det så uendelig kjipt med, SÅ kan du gå på Sukker eller på byen eller hvorsomhelst. Hvis ikke: Ikke syt. Jeg lar meg nesten irritere..

@Egentlig
Jada, det er en fest å være jente på sukker :))

Skjult ID med pseudonym bors ma. 28 nov. 2011 19:49

Da kan du jo svare med omtrent samme mynt.

Noe i den dur som at du har en kompis som også trenger litt kontakt, og spør om det er greit at kompisen tar kontakt med kjæresten hans?
Da får kanskje pipen en annen lyd? :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 28 nov. 2011 20:14

Hehe, ja det er jo mulig...

Jeg blokkerer dem i grunn bare. Jeg melder meg hverken frivillig til å tyte moral eller å diskutere med dem :) Det er ikke sånn at de plager meg heller så lenge de er klare på hva de vil. Jeg skjønner bare ikke hvorfor de tror at de skal finne sympati hos fremmede når det er de som lusker rundt og prøver å ha seg på si. Folk ass!

(mann 42 år fra Oppland) ma. 28 nov. 2011 20:29 Privat melding

Helt enig med Paraplyen min her jeg assa :P Har dem det så kjipt så gjør det slutt, eller prøv å rette opp i problemet med den du er sammen med. Utroskap er ikke løsningen på problemet vertfall!

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 28 nov. 2011 20:33 Privat melding

Fatte ikke hvorfor de gidder å gå inn på sukker for å finne elsker/elskerinner........det finnes masse vis av sånn utroskaps side på nettet!!!!!

HATER UTROSKAP SOM PESTEN!!!!

Det skulle vært straff å være utro,synes jeg!