Alle innlegg Sukkerforum

er dere egentlig seriøse?

Vis siste innlegg
(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 11:28 Privat melding

lurer på om jeg er både kjedelig og frastøtende etter et par meldinger..

opplever til stadighet å få kontakt med menn jeg faktisk kunne tenke meg å møte, men plutselig så bare dabber det helt av. sender en del meldinger, forteller litt om hverandre og får i gang en samtale. dagen etter så er det dødt. dette kan skje over sms og. får jo høre at jeg er pen og søt osv, men..

er dere bare det at de ikke er så seriøse eller er de rett og slett totalt uinteresserte? hva gjør man da, sender en ny melding eller tar et hibt når man får kort eller likegyldig svar?

sukk. forvirra jeg :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 11:30 Privat melding

Guttene på din alder er såvidt avvent med bleie, og er så vidt i gang med å lære seg språk og kommunikasjon. Så det er nok det at de har brukt opp alle ordene sine etter to meldinger :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 29 nov. 2011 11:34 Privat melding

Enig med klemmer'n over meg!

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 29 nov. 2011 11:36 Privat melding

Konsentrasjonsvansker kansje, jeg vet ikke helt, frastøtende er du ikke, hvor kjedelig du er kan jeg ikke dømme. Jeg trur du ikke bør ta det for personlig heller være glad at du ikke kastet for mye av din tid på dem.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 11:52 Privat melding

snakker mest med menn over 25. kan ha noe med at jeg har barn og ser etter en mann som er litt mer stabil og ikke flyr på byen hver helg eller til alanya hver sommer..

hva skal til for at dere mister interessen? føler jeg har god selvironi og kan tulle og prate om alt. likevel føler jeg at jeg aldri får sjansen til å komme dit fordi det er så mange som kjører seg fast og dabber av. jeg prøver meg liksom på "fortell om deg selv" eller en litt vittig "fortell meg om mora di" for å lette litt på stemninga.. :-P men uansett hva jeg sier så dabber det liksom av.

så fortell, hva får dere til å miste interessen, ikke åpne dere mer enn å fortelle om hvilket vær det er utafor stuevinduet eller å si at at dere "trener og liker å henge med venner"?

kom igjen

(mann 35 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 11:54 Privat melding

Hmmmm. Miste interessen.. Skal vi sjå, hvilket kapittel skal jeg begynne med..

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 11:58 Privat melding

fortell gjerne, jeg lurer på hva jeg gjør galt.. :-):-) litt nytt for meg dette..

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 11:59 Privat melding

Gutter på 25-29: også i mange tilfeller: min første komentar. men kan jo være heldig da

på sjekkern med barn er ikke lett . kanskje bedre sjans på de som har barn fra før?

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 29 nov. 2011 12:02 Privat melding

Sats på en som har bikket 30?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 12:04 Privat melding

Vær tålmodig, honey ;)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 12:05 Privat melding

Hehe. Ja, ja. Ok, jeg skal være konstruktiv og ikke fjåsete, høye_typen :)

TS: Ikke alle er helt rå på morsom smalltalk om mora si. Kanskje prøve å møte de -før- samtalegrafen heller nedover? :D Jeg liker iallefall å møte folk tidlig, men sikker ikke alle som liker det på den måten.

Som høye_typen er inne på, så høres det ut som du burde søke litt opp i årene - mot en som er litt ferdig med flatfylla.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 12:10 Privat melding

det er mange ganske overfladiske mennesker der ute, som stort sett har utseende å komme med og så er det tomt under overflaten, er flere jeg har hatt litt morro med å skrive med, så lenge det er "flatt og uten mening og masse vås" og med en gang det tar litt mer seriøse vendinger.. ikke SERIØSE, men seriøse spørsmål om hverdagslivet og fritiden til vedkommende etc, så blir det stopp.. det er liksom jobb, trening, sukker og barn annenhver helg.. så er der ikke mer å snakke om :p tror det er et eget fenomen her inne.. for har aldri vært borti så mange "skall" som her inne.. det går sikkert på begge kjønn da, men min erfaring er jo med menn :) og nei, det er ikke snakk om sjenerthet etc.. for hvis en kommer inn på sex, så blir det som regel romaner de skriver før det ofte ender i vulgærhet som jeg da bare avslutter hele kontakten med :p og nei, jeg sier ikke at ALLE er slik, bare at det har vært utrolig mange slike erfaringer jeg har herfra, til at jeg har lagt merke til det :)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 12:14 Privat melding

Ja, og der mener jeg det er veldig "lett" å være vulgær på nett. Ikke så mange som så eplekjekke og vulgær når man sitter ovenfor hverandre på en kafe, eller går en tur. Om samtalen pensler inn på sex allerede på sukker, så blir det litt useriøst for min del iallefall da. :)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 12:15 Privat melding

hihi ja er vel kanskje en smule utålmodig.. :-) men når folk gir ut telefonnummer og msn osv så synes jeg at det er litt rart at de bare slutter å snakke eller ikke får noe mer utav samtalen enn "skjera" "ingenting, dera?" :-P

snakker somregel med menn rundt sent 20-åra eller tidlig 30, men det er jo grenser for hvor interessant jeg er for dem tydligvis.. :-)

møter gjerne folk ganske fort om det åpner for det, men kommer aldri så langt hehe :-P

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 12:15 Privat melding

@nortibia 1+ evt *liker*

(mann 42 år fra Telemark) ti. 29 nov. 2011 12:16 Privat melding

Ja, jeg er egentlig seriøs!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 12:20 Privat melding

@aires kommer inn på sex allerede på sukker så er det for useriøst for deg?? hva ER det vi diskuterer opp og i mente alle vinkler av her på forumet om det ikke er sex? :p hahaha det er ofte uskyldig ting det starter med, og så vris det om til noe "skittent" og da er det plutselig ti høns som løper rundt og fjære flyr til alle retninger ;)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 12:22 Privat melding

haha. Sex, hva i helsike er det, hahaha

(mann 35 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 12:23 Privat melding

hehe, joda. Men jeg skiller ganske klart mellom forumfjas, og en-til-en-prat. :) Tror ikke jeg hadde overlevd lenge i sukkerjungelen om jeg hadde tatt temaene herfra og inn i en melding til ei jeg kunne likt å gått på date med :D

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 12:26 Privat melding

helt ærlig, om noen kommer med sexuelle tilnærminger eller forventninger til meg før vi har møttes i det heletaatt så er det ikke sikkert jeg gidder mer :-P

veeeldig enig med nortibia :-) bra sagt.

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 29 nov. 2011 12:26 Privat melding

Hmmm kansje de mennene du har møtt til nå har vært mer av den over virile typen som har gitt ut både msn og tlf nummer i det håp om at de vil komme nærmere et ligg, som de unge sier, men at når de har sett at du vil ha noe mer stabilt så har de bare gått videre til neste. Eller kansje de sjonglerer mange damer på en gang.

Men du gjør nok neppe noe galt

Skjult ID med pseudonym likefrem ti. 29 nov. 2011 12:35

For min del kan jeg komme til å bare droppe en korrespondanse hvis det er for lite trøkk og framdrift i den. Gidder ikke å våse rundt, så om ikke jenta bidrar aktivt til å drive framover, så gidder jeg ikke å svare mer. Aner jo ikke om det er tilfellet for din del, men det er noe å ta i betraktning.

Skjult ID med pseudonym yeppyepp ti. 29 nov. 2011 12:38

Enig med likefrem.

Damene må hoppe ned fra gjerdet og bli litt mer aktive de også. Får jeg ikke noe særlig respons hopper jeg likså godt videre :) Kommunikasjon er toveis, litt som et ballspill. Er ballen hos motparten forventer jeg at den sendes tilbake, om ikke er spillet over :)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 12:42 Privat melding

hm synes jeg er flink til å både ta kontakt og å prate, men man føler seg jo litt dum når man ikke får noen særlig interesse tilbake.. :-) sukk. får vel bare fortsette.

er litt dårlig på å skjønne når jeg skal ta et hint og holde kjeft da..

Skjult ID med pseudonym Mano ti. 29 nov. 2011 12:54

Det er ikke gitt at alle er like "slow" som deg da @høye_typen.

At du gikk med bleie til du var i puberteten, er mot normalen.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 29 nov. 2011 12:58

Det er kanskje vanskelig å vite om en gutt ikke liker deg, men om han liker deg, da merker du det garantert.

Vært enklere om du kunne kommet med et eksempel på hvordan en slik samtale dør.

Skjult ID med pseudonym w00t ti. 29 nov. 2011 13:01

Du gjør samme feilen som alle kvinner her inne sender og svarer bare de peneste gutta som kan velge fra toppen av "fruktfatet" og selv om du er veldig pen så har du jo barn som da disse gutta velger deg bort på grunn av.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 13:04 Privat melding

Iogmed at hun allerede er på telefonkjøret med disse guttene, så virker det ikke som det er barn som gjør at samtalene dør med kjekkasene :)

Har du whiskeystemme, Askja?

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:11 Privat melding

begynner somregel med litt tørrprat som hei har du det bra hva gjør du osv. han sier hva han gjør jeg kommenterer det han gjør han spør hva jeg gjør.. ja det vanlige.

etter hvert spør jeg om han kan fortelle litt om seg selv, også kommer han med det basice som trene jaha mhm musikk blabla venner frimerkesamling whatever.

spør om hva han ser etter her inne og det er somregel noe som kan utvikle seg bladibla. jeg prøver å komme med litt utfyllende svar, hvordan jeg føler det rundt sukker og hva jeg savner og grunnen til at jeg er her. kan spørre om hvilke filmer han liker, om han er romantisk, om han liker melk eller rett og slett om han vil fortelle meg noe dypt. fortell meg noe du ikke ville skrevet på profilen din feks.

problemet er at uansett hvor interessant jeg prøver å få samtalen til å bli får jeg somregel svar som "vet ikke" eller overfladiske "åpen profil-svar". ingentkng som sier noe om personligheten! og ikke kommer de med spørsmål selv eller spør om meg, og da dør liksom alt hen.. :-P

det er så dumt, for noen av de har jeg jo vært genuint interessert i! og de sier jo gjerne at de synes jeg ser ok ut og utifra interessene skulle vk ha mye å snakke om.. men nei.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:15 Privat melding

@ Mano, hvem som har sagt at jeg er kommet i pubertene ennå? MANO speilvendt = onani. faktisk *prepubertalt fnis*

Sorry Trådstarter. Som du skjønner så er det ikke håp.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:16 Privat melding

hahaha dere er skjønne! :-)

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 29 nov. 2011 13:18

@Askja

Takk. Nå kan jeg med trygghet si: De har ikke vært interessert i deg.

Enten har du vært:

A: Uheldig. Eller... Det at du har barn skremmer en del vil jeg tro.

B: Lagt lista for høyt på utseendet til gutta. Du har kun pratet med de som svarer og prater med deg for høflighets skyld.

Jeg setter min knapp på alternativ B.

Når en fyr er interessert i deg, stopper han ikke samtalen med mindre han har noe viktig å gjøre. (sove, jobb, spise, avtale).

Anbefaler deg å søke blant de som selv har barn fra før. Og kanskje du må finne ut om du har lagt lista for høyt?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:21 Privat melding

@ askja: takk, og søte er vi også

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:29 Privat melding

hmmm kan godt være jeg legger lista for høyt, men jeg styrer somregel unna de typiske "prettyboys".. jeg vil heller ha en mann med snille øyne, hehe :-)

litt vanskelig å legge lista når man ikke vet hvor i landet en selv og de rundt ligger! :-P jeg er muligens en 3-4, men det er klar mine exer har vært 10-ere for meg. det er de jo

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:31 Privat melding

beklager usammenhengende svar, sitter på telefonen. poenget var at de jeg synes ser bra ut er 10-ere for meg, mens de ikke er det for venninner som feks synes at gutter som kun går i merkeklær og slikt er best.

jeg er visst fryyyktelig dårlig på dette:-P

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:32 Privat melding

ånei ånei ånei @ askja.. ikke få folket til å ta opp den der skalaen igjen :p hahaha

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:34 Privat melding

Do-re-mi-fa-sol-la-ti-do *avledningsmanøver*

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 29 nov. 2011 13:36

Haha, vel, om det er klærne det går på, så er det vel tilfeldig om du treffer blink :P

Men jeg skjønner hva du mener. Det er vanskelig. Prøv å ikke tenk på tall. Prøv heller å sammenlikne de du har tidligere erfaring med.

Men hvis det er sånn at alle du synes er pene blir som Brad Pitt (eller en annen valgfri superkjekkas) i dine øyne, så blir det vel vanskelig å følge erfaringer også sikkert :P

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:37 Privat melding

wææææ gjorde jeg noe dumt nå haha :-P men jeg skjønner jo poenget. mulig jeg scorer for høyt. og jeg kontakter få som ikke har krysset av "at de er interessert i å møte aleneforeldre.".

vanskelig når man liksom ikke vet helt hva man "etter loven" her inne kan strekke seg etter.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:40 Privat melding

En kvinne er som en førsteklasses rødvin fra Bordeaux. Første etter mange års lagring på fat oppnår hun sin fulle bouquet, modenhet og åpenhet

*hey, hva var det oppi i det saftglasset?*

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:43 Privat melding

ja jeg får gi opp kjærligheten til jeg blir gammel og moden.. :-P

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:46 Privat melding

å neida, det er masse gutter som foretrekker en ung og fruktig Chianti

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:47 Privat melding

@tallguy: du hadde for MYE blankt oppi! *klaske panna*

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:48 Privat melding

*dobbelthikk*

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:49 Privat melding

@franskmannen: Hvordan vet man forskjellen før man åpner??

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 13:50 Privat melding

@tallguy: Ta deg mere Bare-kaffe du.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 13:56 Privat melding

tomt for kaffe. kun Bare igjen * trippelhikk*

(Sorry igjen trådstarter, rekorden i å holde en tråd seriøs er maks 7 meldinger)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 14:01 Privat melding

overlever, skjønner jo at håpet er ute uansett! ;-)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 14:07 Privat melding

@karvinen: Søt, ikke like. Krydret, jatakk :D

og så bare-kaffen til høyemannen liker vi. Som nå er bare Bare.

@Askja: håpet er aldri ute :) Eller jo, håpet om å bevare en tråd seriøs her, det er definitivt ute :p

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 14:20 Privat melding

@askja: i dag er den første dagen i resten av ditt liv. Kos deg og nyt hver dag på reisen. Reisen er ikke til for å nå et mål. Reisen ER selve målet :-)

*hey hvem tømte svart kaffe oppi karsken min?*

du snurrepia, altså..

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 15:18 Privat melding

skål!!

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 29 nov. 2011 15:19

Skal vel en del til for at jeg skal miste interessen. Må være om du er interessert i en annen fyr i såfall. :P

Jeg føler jeg kan snakke om alt mulig rart. Fra tull og tøys til mer seriøse temaer.
Men gutter er akkurat som jenter. De kommer i mange forskjellige varianter, både med og uten tilleggsutstyr. :P

Du virker jo som ei flott jente. Men uten å ha hatt noen kontakt med deg, så kan jeg bare anta at du kommer borti litt rare gutter bare. Gi det litt tid, veldig få som treffer blink de første forsøkene. :)

Skjult ID med pseudonym Misterixen ti. 29 nov. 2011 15:43

Du blir som mann drittlei avvisninger og lite oppmerksomhet, det gjenspeiler seg at mange gir opp fort. Det er ikke akkurat så mye oppmerksomhet menn får, damer burde generelt bidra litt for å få flyten til å komme, opprettholde kontakt og vise mere interesse ved flørt.

Savner det romantiske!

Blir bare useriøst av det som kommer, da er det like greit å melde seg ut vis man ikke har noe mere å bidra med. For min sin del fullfører jeg alt helt ut.

Skjult ID med pseudonym wallaby ti. 29 nov. 2011 16:36

Det første som slo meg med profilen din Askja (på 1,68m) var at du flere ganger i teksten nevner at du vil finne en "høy" kar.. Dette betyr kanskje typisk 190+. Og disse gutta er jo veldig populære på nett da, jeg husker selv hvordan meldingene nærmest rant inn da jeg justerte høyden min opp dit i en testperiode. Og siden de er så populære på nett kan de koste på seg å være litt overfladiske.

Kan føye til at det for min egen del er greit å flørte med jenter 15 cm eller mer lavere enn meg selv, men jeg ville ikke vært i et langvarig forhold med dem. Dette fordi jeg ikke vil ha sønner som er lavere enn meg selv. Kanskje dette er en grunn til at din "targetgruppe" faller fra dersom de etterhvert opplever at du er primært ute etter fast forhold. Men alle tenker jo ikke slik.

Ellers ville jeg ikke brukt begreper som "den furtne leppa" og "all frustrasjonen". Det er ærlig sagt av deg og ærlighet er positivt. Men er det noe menn frykter så er det veldig følsomme partnere - slike begreper kan være en varsellampe om kanskje litt dårlig selvtillit til tider.

Du sier at du skriver i meldingene dine "fortell om deg selv!". Dette kan kanskje være litt strevsomt på et tidlig stadium. For at mottager skal ønske å bruke den tiden dette tar må han være rimelig interessert i det du har å tilby i utgangspunktet. Cluet er å holde en lett og ledig tone der du ikke ber om potensielt lange tidkrevende utleveringer. Men heller få i stand et møte tidlig. Tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym bob78 ti. 29 nov. 2011 20:48

vet ikke om dette er bra eller dårlig jeg, men jeg likte profilen din veldig godt og jeg er en mann som aldri får noe post. haha! så kanskje du søker feil mannfolk. Nå finnes det ingen liste over de som ikke får post eller lite post :) haha! :) Så mulig du må endre profilen din. Jeg er fremdeles alt for pysete og du bor på feil sted, og jeg har satt min minste alder til 26 og er 12 år eldre enn deg :) Synes du skal beholde profilen din jeg, men mulig de seriøse der ute er de som ikke tør å skrive til deg. :) :) sånn som meg :) om du bare hadde bodd på rett sted og vært noen år eldre :)

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 29 nov. 2011 21:10

Stil eventuelt nogle konkrete spørgsmål istedet for det der "fortæl om dig selv"? Jeg er for praktisk anlagt, så er der noget du vil have svar på, så spørg om det. Jeg gider ikke sidde og gætte hvad du vil vide.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 21:21 Privat melding

Det at du har barn kan være skremmende for noen. Hvertfall de rundt din egen alder. Tror nok du burde går litt opp i alder på de du søker,rundt 30år og kanskje par år over der. De har kanskje "rent" fra seg og ønsker å slå seg til ro med barn og sånt. Du har nok hatt litt uflaks til nå da og kanskje søkt etter feil typer? Kanskje satt for høye krav? Kanskje senke kravene litt,da vil du få flere som matcher. Kan ikke se at du skal ha noen som helst problem å skaffe deg en kjæreste. Du må bare brette opp armene og ha tålmodighet. :) Det løser seg for snille piker. :)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 21:51 Privat melding

tusen veldig takk for mange gode svar!! :-) setter stor pris på det :-)

jeg håper å finne en mann som er rund nok i kantene til å se humoren og ironien bak profilteksten min :-) det er viktig for meg med en mann som har nogenlunde den type humor. eller, ikke viktig, men setter pris på.

det jeg ikke skjønner er jo de som gir ut msn, nummer osv, for så å bare dabbe av. merker jo fort om de svarer kun for å være høflig, men å gi bort kontaktinfo kun for å være høflig? hm nei. de virker jo også veldig gira til å vegynne med, men så.. nei :-)

og skal slutye å spørre on de kan fortelle om dere selv. skjønner jo at mannfolka kanskje ville ha det mer konkret :-)

en høy mann trenger jeg fordi jeg er.. sexylubben *rødme* liker å føle at det ikke er jeg som er størst, om så i høyden.. :-) en høy mann for meg er 178+. da er du 10 cm høyere enn meg, og det skal holde :-):-)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 21:53 Privat melding

også skjønner jeg godt at folk ikke er intr i forhold med barn, men dette finner de somregel ut av før samtalen er i gang. jeg kontakter heller ikke menn som ikke er åpen for det.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 30 nov. 2011 11:30 Privat melding

Enig med @banditten her. Jeg tror dette dreier seg om kommunikasjonssvikt, ikke at du bommer på hvem du kontakter. Dette er et skriftlig medium, og det er det mange som ikke behersker like godt, kanskje også du selv. "Fortell om deg selv" kan oppleves som et brudd i samtalen, fordi dere var jo igang med å prate om noe, og da ville det være bedre å følge assosiasjonene fra det dere pratet om over på noe personlig, uten å sette en strek over samtalen før og så starte med et så åpent spørsmål. Man kan lett bli lammet av sånt, man aner jo ikke hva den andre er interessert i å vite. Gutta er like ille til å bryte samtalen med slike utsagn, så her kan sikkert begge kjønn bli flinkere. Jeg synes også at "Hva søker du på sukker?", "Har du møtt noen fra sukker før?" også stykker opp, og er lite relevante i forhold til hva slags kjemi dere kan ha.

Rådet mitt er å stille konkrete spørsmål med utgangspunkt i profilen først, så med utgangspunkt i de svarene du får, og så får man bare håpe at mannen på den andre siden også er i stand til å stille spørsmål tilbake og slik vise interesse. Det er mange som bare svarer kort på spørsmål de får uten å stille spørsmål tilbake, og da kan det lett tolkes som en høflig avvisning. Det er kommentarer til det som har vært sagt, og spørsmål som driver samtalen naturlig fremover!

Skjult ID med pseudonym neapel on. 30 nov. 2011 11:47

som elise påpeker er dette ett skriftlig medium. selv skriver jeg godt både Norsk og Engelsk og fikk 5 i Norsk på gymnaset.men til min store overraskelse sliter jeg litt med å kommunisere i denne settingen. synes det er vanskelig å beskrive seg selv både i profil og brev. har ikke særlig tro på at brevveksling vil være det riktige for meg i en
"bli kjent" fase. da har jeg større forventninger til ett raskt møte med en kvinne som liker min profil, og ta det derfra.