Alle innlegg Sukkerforum

Hvor forelsket skal man være?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun ti. 29 nov. 2011 18:32

Det er utrolig hvor godt innblikk man får i kvinners tankesett her inne. Blant annet er det galt å være for forelsket. Så, derfor, på en skala fra 1 til 10, hvor forelsket ønsker dere oss?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 18:37 Privat melding

Hvor har du hørt det?
Dere skal jo være like forelska som oss vel! Minst 10! :D

(kvinne 41 år fra Buskerud) ti. 29 nov. 2011 18:38 Privat melding

10!! Hvis jeg er forelsket tilbake selvsagt..ellers helst 0.

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 29 nov. 2011 18:42

Problemet vårt (menns) er at vi tror vi kan ta med oss erfaringer videre til neste jente/kvinne. Så funker det ikke der, og så spør vi "Hva vil dere kvinner egentlig!?".

Kvinner vil at vi skal skrive med dem i et par uker for å bli kjent, før vi kanskje vurderer å snakke om å treffes -noe annet er desperat og klengete. Kvinner vil at vi skal treffes så fort som mulig, slik at forhåpningene ikke blir så høye at virkeligheten ikke kan innfri. Kvinner vil ha en flørtete tone i de første meldingene, gjerne med litt sexy hentydninger. Kvinner synes flørting i de første meldingene er en uting, og at alle menn som gjør det er useriøse gamle griser. Kvinner vil at vi skal holde dem hardt og gi dem en god klem. Kvinner vil at vi skal holde oss på en armlengdes avstand til vi er godt kjent, og er ikke glad i kroppskontakt. Kvinner vil bli behandlet som Kvinner, av en galant, romantisk gentleman. Kvinner vil bli behandlet som en av gutta, og gentelmanneri og romantikk er klamme, falske greier som de ikke-likestilte foreldrene våre likte. Kvinner vil at vi skal bli fort forelska, for det blir de også, og de vil at vi skal vise det. Kvinner vil at vi helst ikke ha noen følelser før de føler seg klar for det.

Menn er antagelig ikke så mye bedre? Vi er forskjellige. Men du verden så frustrerende det kan være å innfinne seg med.

(kvinne 41 år fra Akershus) ti. 29 nov. 2011 19:07 Privat melding

En ordentlig forelskelse ligger på tier n den.Det blir bare sånn!!;-D

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 29 nov. 2011 19:09 Privat melding

@ jepp: det var ti ulike individers forskjellig ønsker du beskrev der

*støtfangerdult*

Skjult ID med pseudonym sistetaler ti. 29 nov. 2011 19:09

Nettopp, Jepp! Eller var det nope? ;-))

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 29 nov. 2011 19:19

Ja, nettopp. Man må bare treffe den som vil det samme, og i like stor grad, som en selv, men det kan være vanskelig nok - det er så mange variabler. Og på veien treffer man mange som IKKE passer, som igjen kan føre til at man begynner å lure på "hva det er med dere menn/kvinner".