Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan er det?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer ti. 29 nov. 2011 20:29

Hvordan er det for en mann når han skal ha sex, første gang med denne damen. Så får han den ikke stiv.....hun prøver å suge den...det hjelper ikke.

Spørsmålet er egentlig...hvordan føles det å bli sugd på en slapp penis? Er det like deilig som på en stiv? Ingen forskjell? Dette er en seriøs tråd bare for å minne om det.

Skjult ID med pseudonym hander ti. 29 nov. 2011 20:32

Nei det er ikke like deilig, langt derifra.

Skjult ID med pseudonym C. ti. 29 nov. 2011 20:32

Hm... jeg ville ikke tatt dette som et positivt tegn. Realisten/ negativistiske meg hadde tatt det som om han ikke tente på meg uten klær. Eller hadde noen psykiske sperrer.... hadde uanz satset på det første. Har aldri opplevd det....

Hvordan det føles må imidlertid noen andre svare på ;)

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 29 nov. 2011 20:33

Det er godt, og det har alltid hjulpet hos meg. Du gjør det sikkert feil.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 29 nov. 2011 20:43

Se her ja, nok en grunn til at jeg har mistet interessen for sex. Ønsker jo ikke at slike pinlige ting skal skje. :(
Og for å svare på spørsmålet, nei, det er ikke det samme for oss gutter. Stor forskjell.

Men ja, vi gutter er nå en gang laget sånn at det ikke nødvendigvis skal mye til før vi får ereksjon, men samtidig så skal det heller ikke så mye til før den ikke vil opp.

Skjult ID med pseudonym luringen ti. 29 nov. 2011 20:45

det er mulig for en mann å få orgasme selv om den er slapp. utrolig nok, men litt mer arbeid

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 29 nov. 2011 20:49

Er den slapp og forblir slapp er det fordi eieren er kjempenervøs eller har andre sperrer, ikke tenner på deg, er utpult eller har en fysisk sykdom av noe slag. Klart det ikke er det samme som i erigert tilstand. Langt ifra.

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 29 nov. 2011 20:49

Fikk ikke følelsen at det var meg det stod på egentlig...har ikke lite erfaring heller med å suge..så tror vel ikke jeg gjorde noe feil. Tror heller det var litt prestasjonsangst ute og gikk.

Og han har jo fortsatt å ta kontakt med meg...så jeg tror ikke han mislikte å se meg naken heller.

Men takk for fine seriøse svar...fikk jo svar på det jeg spurte om:-)

Skjult ID med pseudonym Jepp ti. 29 nov. 2011 20:53

Jeg er mer følsom og klar når jeg har reisning enn ikke, men det å prøve å få den opp på den måten dersom det lugger bør jo funke. Kudos for det. At det ikke funka kan ha så mange årsaker, sannsynligvis ikke noe med deg å gjøre i det hele tatt. Det du gjorde burde ha funka, men på den annen side kan det også hende det ble enda mer forventningspress for han nettopp fordi det burde funke. Rare greier av og til, dette.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 21:05 Privat melding

Been there med to menn.. Nå det repeterer seg, og de ikke skjønner det helt selv.. Vel... not happening. Sex er alt for viktig for meg i et forhold/potensielt forhold. Og jeg er nok litt overlysten til at jeg ville funnet meg i å planlegge med blå piller hver gang i årevis.

Igjen er dette sikkert galt av meg å mene, men nå mener folk så mye om meg her inne fra før, så har ikke noe problem med å fronte at sex er dritviktig, og at kuken, den skal reagere :p (Menn har jo regler for type kropper osv på jenter i strenge krav.. så mener det er rett og ønske en stivis på vegne av vi jentene som vil ha det)
Noe annet når man blir eldre osv.. Men er nok av jenter der ute som liker best planlagt sex.. Så da får gutta med blåpille på blå resept jage etter dem, jeg vil ha mitt forhold potent..

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 29 nov. 2011 21:12

@lurer

Prøv å planlegg neste gang, og be ham om å ikke onanere dagen før dere skal treffes ;)

(mann 31 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2011 21:16 Privat melding

GÆR GÆTT!!

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 29 nov. 2011 21:17

@Mort1
Vel, du mener det vil hjelpe? He he..nei får la fyren være i fred tror jeg og ikke prate om dette...late som at det var et engangstilfelle tror jeg...ellers blir det nok bare værre. Må kanskje innse at det er et seriøst problem vi har dersom det skjer neste gang også. Er vel litt tabu å snakke om også?

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 29 nov. 2011 21:24

@lurer

Ja, det hjelper. Det kan hende han hadde onanert den samme dagen dere skulle ha sex. Noen ganger trenger vi lengre pause enn til vanlig ;P (spørs på alder sikkert)

Det er IKKE tabu å snakke om, dersom det skjer flere ganger. Dersom prestasjonsangst er årsaken, ville det vært idiotisk å dumpe fyren pga dette, da det kan fikses, med mindre det er sterke psykiske plager som står bak. Er det noe fysisk vi snakker om, vil jeg si det er en helt ok grunn til å avvise noen.

Hvis vi snakker om årsaker som hadde rot i den enkelte situasjonen kan det være så mangt. Det kan ha vært kaldt, han kan ha vært småsyk, han kan ha hatt utløsning tidligere samme dag, og alt samtidig, blandet med litt nervøsitet.

Prøv et par ganger til du ;)

Skjult ID med pseudonym Kitty ti. 29 nov. 2011 21:33

Jeg må si meg enig med kvinne81. Sex er utrolig viktig. Så at det må planlegges med blå piller er uaktuelt for meg også. Men som hun sier... det finnes flust av damer som sikkert vil ha en timeplan på sex.

Og da mener jeg selvsagt ikke hvis det skjer en gang hvert skuddår, men hvis det faktisk er noe som skjer støtt og stadig.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 29 nov. 2011 21:38 Privat melding

Mulig det har kommet litt brått på. Eller vedkommende ikke har tent på deg.
Nervøsitet kan også ha vært inn i bildet eller vært påvirket av alkohol. Kunne vært spenninger i kroppen også eller rett og slett ikke hatt lyst på sex.

Og det er stor forskjell på suging av slapp og erigert "gladlaks" Det er som natt og dag.

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 29 nov. 2011 21:42

En erektion er desværre ikke noget man altid har fuld kontrol over. Specielt ikke når man er under forskellige typer af stress. Som Mort1 siger, slap af og tag det lidt som det kommer til at starte med, hvis han ellers er fin er der vel ingen hast?

Skjult ID med pseudonym Patsy ti. 29 nov. 2011 23:07

I slike stunder er det kjekt å ta med reservedeler.

(mann 47 år fra Oslo) on. 30 nov. 2011 00:32 Privat melding

I wish I were a Chinese politician because they have elections evely morning.

Skjult ID med pseudonym IGotErecti on. 30 nov. 2011 00:39

Dette skjer meg faktisk første gangen med damer jeg virkelig liker. Utrolig irriterende. Det har skjedd 2 ganger og begge damene har vært damer jeg var forelsket i. Heldigvis har jeg ikke vært forelsket i de 10 siste, så det har ikke skjedd da.

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 30 nov. 2011 02:23

Ehh. Hvor ble det egentlig av Klara Klok? En gang i tiden var slike soørsmål forbeholdt henne... *glad mimrestund*

Skjult ID med pseudonym bMAN on. 30 nov. 2011 03:03

Jeg har en kompis som sliter med dette problemet. Han er åpen om det med venner, og dette er noe som bare skjer ved "pene" damer. Derimot har han aldri hatt problemer med "mindre pene" damer. Grunnen til dette er høyst sannsynlig prestasjonsangst vil jeg tro!

(mann 38 år fra Oslo) on. 30 nov. 2011 03:09 Privat melding

Alle har vi vel "en kompis" som har slitt med dette problemet... =p

Skjult ID med pseudonym bMAN on. 30 nov. 2011 03:15

I dette tilfellet er det utrolig nok sant! Jeg lider kanskje av problemet for tidlig sædavgang når det kommer til disse pene damene;)