Alle innlegg Sukkerforum

Tekniske problemer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sth on. 30 nov. 21:54

Flere som ikke får til å se album? Har vip+, så er ikke det. Funker visst bare ikke i kveld.

Skjult ID med pseudonym frustert on. 30 nov. 21:57

sliter jeg også, er superbruker i tillegg...
har oppdatert både firefox og flash til det nyeste, men ser ikke ut til at det fungerer heller...

(kvinne 40 år fra Buskerud) on. 30 nov. 22:14 Privat melding

Jeg sliter ikke..ser alt jeg.. Reine Wonder-woman på speed! :-D

Skjult ID med pseudonym sth on. 30 nov. 22:16

matchtreet funker heller ikke.. bladene, blomstene og tallet kommer ikke opp, kun treet.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus on. 30 nov. 22:17

Ser ut til å være feil med flash/javascriptet de kjører. Fungerer ikke i Opera og ikke i Explorer 8

Skjult ID med pseudonym sth on. 30 nov. 22:18

funker ikke med chrome i hvert fall

(kvinne 40 år fra Buskerud) on. 30 nov. 22:20 Privat melding

Jeg har crome..funker fett.

Jeg ser matchtre også..jeg har to røde blader med høye_typen..resten er svarte..hihi.. :-P

(mann 41 år fra Akershus) on. 30 nov. 22:58 Privat melding

Trær og album funker hos meg i Firefox men ikke Opera.

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso on. 30 nov. 23:21

Fungerar inte med FF men MSIE går bra. Kan vara flash-pluggen som spökar. Jag tror det.

(mann 37 år fra Østfold) on. 30 nov. 23:50 Privat melding

Virker hverken i Chrome eller IE9 for meg :/

Skjult ID med pseudonym Trake on. 30 nov. 23:51

Jeg har heller ikke trær og album. Jeg prøvde på en Mac med Safari, Opera, Chrome eller Firefox. Ingen av da fungerer.

(mann 42 år fra Oslo) to. 1 des. 11:09 Privat melding

Album funker ikke hos meg heller...
Tydelig noe flash greier som ikke funker...