Alle innlegg Sukkerforum

Hvis/Når du skal på date..

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 09:24 Privat melding

Hvordan forestrekker du en date? Førstedate altså.. Casual eller middag og hele stasen?

Jeg blir stressa jeg, om det er sånn voldsomt opplegg. Er det ikke lettere og bare ta en kjapp kaffe, gå en tur, eller sitte på en benk og skravle?

OG..fjonger du deg opp som en påfugl?? Eller kommer du i snickers og komfortable klær?

Jeg tror jeg løper inn i den hulen jeg krabbet ut fra for en uke siden jeg altså.. :-P

Skjult ID med pseudonym kar to. 1 des. 2011 09:42

Jeg har prøvd med mer kreative opplegg. Den ukompliserte kaffekoppen fungerer best.

Er ikke snickers en sjokolade? :p

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 09:47 Privat melding

Jo, jeg vet ikke om noe bedre enn og tre de små føttene mine inn i en snickers-sjokolade. ^^

Jeg er ikke så stressa for søndags-date'n min Karvinen, den blir på bakfylla og da er jeg alltid i pysj og med håret rett til værs uansett. :-P

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 1 des. 2011 09:55

Kan være greit å møte fyren først i en avslappet setting før en legger opp til en finere middag. Kommer an på hvordan du er og hva slags type daten er.
Selv er jeg åpen for det meste. Har til gode å prøve luftballong ... venter i spenning. :p

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2011 09:57 Privat melding

Jeg ble bittelitt stressa bare av innholdet i tråden :p

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 10:01 Privat melding

Et glass eller to, på en bar med skravling. Enkelt og greit. Vil helst spare meg for kaffe (smaker godt om morgenen og det holder) og det er jo også greit at kaffen el. ikke er altfor kjapp. Skal jo helst ha tid til å få i gang en samtale og ikke helt gi inntrykk av Sukker som samlebåndsdating. Påkledning, tja, greit å anstrenge seg litt, og da gjerne mellom påfugl og komfortable hjemme-i-sofaen-klær. Med andre ord som når en ellers går ut på en hverdag og ikke tilfeldigvis snubler innom et sted rett etter jobb, sliten og en smule tufs.

Med fare for å være vanskelig må jeg takke for dagens første gode latter. I noen sekunder så jeg for meg en person utkledd som snickers. Det er sikkert også en mulighet og ville definitivt fått samtalen i gang, ev stoppet den helt. Jeg mener, hvor ofte ser man folk i sjokoladekostyme? ;) Jo, skjønte da snart at det dreide seg om joggesko, eller sneakers hvis man nå en gang skal ha det på engelsk. I grunn kunne det jo også vært arbeidsklær av merket Snickers, men det er vel også usannsynlig. Med mindre en trenger mange lommer og kevlarforsterkede bukseknær.

Hovedkonklusjon: ingen grunn til å stresse og ikke noe problem å ta et avslappa treff. Droppe hele datekonseptet og møt noen du har skravlet litt med isteden. Mye enklere. Mange som er enige med deg i at korte kaffeavtaler er en helt ok ting.

Skjult ID med pseudonym Etc. to. 1 des. 2011 10:04

Ok, pysj og bustete hår er kansje litt vel avslappa selv for en kaffe ;) Hihi ... lov å skrive om det her dersom du en gang skulle vært tøff nok til å møte nye folk i pysj!

Skjult ID med pseudonym Lady to. 1 des. 2011 10:35

Jeg foretrekker en kopp kaffe på mitt favorittsted. Blir stemningen ikke slik du har tenkt
er det alltid en mulighet til å avslutte på en høflig måte.

Siden menn har så dårlig konsentrasjon.... har jeg for vane å stille i høyhalset genser,
smale bukser eller kort skjørt og sko med høye heler. Man skal jo vise seg fra sin beste
side og da blir jo aldri lange ben feil:) Aldri utringet genser + kort skjørt.....

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 10:36 Privat melding

Hahaha!! Så da er du enig i at pysj er et godt førstevalg Karvinen?

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 1 des. 2011 10:38

Casual, men gjerne et glass vin i stedet for kaffe. Synes typiske kaffedater ofte har en tendens til å bli for "intervjulignende". Og det kan jo også være hyggelig å gjøre noe mer aktivt sammen, som å gå en tur på et museum eller lignende, men det er da viktig synes jeg at ting skjer i såpass rolige former at vi har mulighet til å prate og bli kjent samtidig. En førstedate i korketrekkern tror jeg hadde fungert dårlig sånn sett. Kino, hvor man sitter i siden av hverandre i to timer uten å snakke, er også som regel et dårlig utgangspunkt, skjønt det har faktisk fungert for meg en gang (men vært totalt mislykket 2- 3 andre ganger). Men gjør vi noe mer aktivt først så er det uansett en fordel at vi har mulighet til å settte oss ned et sted etterpå og prate litt.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2011 10:49 Privat melding

@karvinen: en karusell spinner aldri for mye ;)

@dize: Jeg synes pysj-date burde være lov! Med putekrig inkludert :D

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 11:20 Privat melding

Jeg var på en date i våres, hadde på meg et kjede som det sto "dream on" på. Humor er viktig for meg, hadde han ledd hadde vi definitivt vært på dater'n..men han ble sur og ba meg ta det av.

Så da slapp jeg og date da. :-P

Skjult ID med pseudonym Etc. to. 1 des. 2011 11:46

Ok, gjenta: en fyr du møtte for første gang ba deg ta av deg smykket? Du fleiper! DET hadde blitt et kort treff. I det hele tatt å uttale seg om hva du hadde på eller ikke hadde på har han da ikke noe med. Svekkede sosiale sjelsevner i den grad det er noe man kan si. Da hadde jeg blitt sur også gitt. Ok, så var han kanskje bare ikke så god sosialt og hadde ikke forstått så mye. Sikkert en veldig logisk forklaring (annet enn at fyren ikke hadde humor, var stiv og selvhøytidelig og ikke vet hva det er akseptabelt å kreve av hvem). Hehe. Skjønner du lager tråd om hvordan folk forholder seg til å treffe folk nå. Du var nok bare litt uheldig.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2011 11:57 Privat melding

@Dize: hahahahha! Glimrende!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2011 12:01 Privat melding

@karvinen: jeg døøøøøøøøøøør! Hahahah!

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 12:19 Privat melding

@Karvinen. Hahahaha!!! :-D

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 13:29 Privat melding

Beste førstedaten var middag osv.. Men dette var en person jeg hadde dialog med lenge pga avstand, så da var det naturlig å ta en matbit, og daten fortsatte i 9 dager til så...

Men en gåtur, kaffe, øl/vin et sted.. Er egentlig det enkleste..
Men jeg tok noen sånne "jeg treffer deg selv om jeg ikke tror høyt om noe som kan bli varig" i høst.. Og tror jeg ikke orker slikt igjen. Det å møte noen som du har en magefølelse på at ikke stemmer, bare fordi dem finner deg interessant.. Det er bortkastet.. Men da kan jeg si at jeg har prøvd, ikke vært kresen osv osv.. NÅ derimot, vil finne den gode magefølelsen, men en mann som har god tid, ikke tror høyt om seg selv, men har selvtillit til å tenke selv, og egne behov... Men et hjerte til å dele gleder og sorger med noen.. ..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 1 des. 2011 14:34

Hold det ukomplisert på første date, mener jeg. Men jeg har da vært på "spise-dater" som har gått ganske bra også. Men hvis man har planlagt en hel masse, eller en aktivitet som tar lang tid, så låser man seg litt fast dersom det skulle skjære seg mellom dere. Klart, man kan da være sivilisert og høflig og ha det koselig allikevel, men det kan vel være greit å ha en mulighet for å takke for seg når man måtte ha behov for det, sånn i tilfelle. Men dette er vel også litt avhengig av hva slags og hvor langvarig kontakt man har hatt før første daten.

Hadde dama kommet i pysj, hadde jeg ledd høyt, ha ha. :D Det hadde jammen meg gått rett hjem hos meg ihvertfall. Men sånn ellers så har vi vært sånn greit pent kledd på mine dater. Gjerne jeans altså, men... ja - ganske pent. Synes jo det er litt ekstra stas om jeg ser at hun har pynta og fiksa seg *litt*, ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 1 des. 2011 14:50

Snakker noen frempå om det skal kjøres på med en ultrastiv date, da tar jeg det for gitt at han er en oppblåst gjøk. Blikke no dating av slikt! :)

Skjult ID med pseudonym tdh to. 1 des. 2011 15:43

Det kjedet hadde jeg sitti å glana på også, sånn smått tom i blikket å glant på kløfta! Meningen var jo å drømme seg bort ;)
Hadde noen bedt med ta det av hadde jeg gått også!

Hadde en date kommet i pysj på en casual date tror jeg nesten jeg hadde blitt en smule imponert faktisk. Dette er en kvinne som tror på seg selv og ikke er redd for hva andre mener :) Kan være vel så sexy med pysj som staselig kjole!

Synes casual nok er det beste i starten ja, er jo meningen å bli kjent, en enkel aktivitet kan også være greit dersom begge er litt nervøse, men helst ikke noe som tar for lang tid bare, kan bli litt kleint dersom det ikke klaffer i det hele tatt.

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 15:53 Privat melding

Kanskje jeg faktisk skulle gå i pysj? Så kan vi kalle det et sosialt eksperiment. :-P

(mann 41 år fra Oppland) to. 1 des. 2011 19:00 Privat melding

Syns folk tenker for mye på hva dem skal ha på seg,hvordan man skal oppføre seg osv.....

Vær deg selv fult og helt , så går det så bra som det kan gå :) liker hun/han deg så vet du vertfall at hun liker den du er og ikke den du prøvde og være :)

Skjult ID med pseudonym tdh to. 1 des. 2011 19:18

Det enkle er ofte det beste knut76 :)

Om de ikke liker deg som ditt vanlige så er det vel ikke håp de dårlige dagene ihvertfall :p Ikke alltid like lett i praksis, man vil jo gjerne fremstå fra sin beste side, og da går det kanskje litt i ball noen ganger.

Ville absolutt satset på pysj! Kreves en liten rapport etterpå da, ville jo vært veldig interessant. Litt av en icebreaker er det ;)

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 1 des. 2011 19:22 Privat melding

@ Dize

Pysj går nok bra! Fikk litt assosiasjoner til matrosdress jeg da, ala denne: http://www.youtube.com/watch?v=VhDIFjdDOQY DET hadde vært noe å møtt opp på date i!

Er forøvrig enig i de som vil ha heller laidbacke kaffedater fremfor stive middager :)

Skjult ID med pseudonym eureka to. 1 des. 2011 20:04

Jeg vil helst ha ute-date... Rolig rusletur :), sitte på en benk, se og høre på bølgene... Da har jeg aller mest ro :)

Skjult ID med pseudonym optimist to. 1 des. 2011 20:08

Jeg har datet i golfsimulator. Anbefales:-))

(mann 37 år fra Vestfold) to. 1 des. 2011 20:49 Privat melding

@dize: uten sammenheng forøvrig så har jeg en nabo som prøvde å handle på polet i bare slobrok. Det fikk han ikke lov til. Bor i femte etasje og har polet i første så når han hadde vært nede å kjøpt avisa på narvesen så hadde han kommet på at vin kartongen var tom så han gikk innom polet på veien opp. De åpnet klokken 9 mens resten av senteret åpner 10 så han syns det var greit å bare tusle innom...

(kvinne 41 år fra Buskerud) to. 1 des. 2011 20:51 Privat melding

Haha!! Jeg vil date naboen din! :-)

Skjult ID med pseudonym chairman2s to. 1 des. 2011 21:05

@dize: Det kan du sikkert, hvis du vil ha en som er 40 år eldre enn deg...

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 des. 2011 09:11 Privat melding

Første date, hverdagsklær+

liksom man skulle på et seminar på jobb, muligens

. men det er jo fare for klem, så en liten dusj av yndlingsparfyme, det er nice

(på halsen. ikke mellom puppene)

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 2 des. 2011 09:23 Privat melding

Er det forskjell på halsen og puppene i så måte? Ifht lukt mener jeg, du skal vel neppe mellom puppene på første date eller? :-P

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 des. 2011 09:26 Privat melding

man tiltrekkes jo av godlukt. så ... hvis all godlukta ligger på Kløfta da? haha

* må se å få seg en kopp kaffe*

(mann 30 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 14:52 Privat melding

Sist date gikk jeg med hverdagsklær, oppgradert med en ny dressjakke jeg kjøpte i Japan nå i sommer. Har ikke fått brukt den noe særlig etter at jeg kom hjem, fordi den ikke er av den tykkeste sorten. Den gjør seg fint som en liten +1. Skinnsko fremfor de vanlige joggeskoene. Kafé, eller lite og intimt utested, avhengig av dagen/stemningen.

Liker egentlig å være litt pyntet. Er i prinsippet enig i at man bør være casual og seg selv, men det er et uttrykk for min personlighet at jeg pynter meg litt også.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 15:02 Privat melding

.. men Frank, HUN kan vel få en øl, vel? (ev. vin fernet eller annet) Du har det ikke så travelt at du ikke kan vent til en øl er drukket, vel? ;)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 2 des. 2011 15:28

Hvorfor bruke penger på noen du knapt kjenner, sier du? Vel... Hvorfor bruke TID på noen du knapt kjenner?

Hva med: Å gi en annen person en hyggelig opplevelse og godt inntrykk av deg, selv om det ikke blir dere to?
Sånn ville jeg tenkt i alle fall! Jeg betaler da mye heller drikken din, Fraank enn at vi skal sitte der og være kjipe og spa opp 38 kroner hver.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 2 des. 2011 17:32

@ Fraank
"Jente: Jeg spanderer ikke på fremmede mennesker. Gode venner, familie og kjæreste - ja. Men om hun foreslår å spandere første runde, og så jeg neste, det er helt greit."

Hva med at DU foreslår å ta første runde (og evt. hun neste)? Du har ikke tenkt på at du kan virke mindre interessant ved å virke gnien da? For det er som Karvinen er inne på - det handler om å vise at du setter pris på øyeblikket - at hun føler seg verdsatt og at du er glad for at hun har møtt deg for en date i det hele tatt.

Du sier du kan spandere på en kjæreste. Ja, det kan du sikkert. Men om jeg hadde vært på date med deg, er det lite trolig at du hadde BLITT kjæresten min hvis du satt og viftet på kelner med en 50-lapp for å betale for egen drikke. Ser du ikke den?

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 2 des. 2011 17:36 Privat melding

Først date er greit å gjøre casual. Gjerne over et glass rødvin slik at atmosfære mm blir litt mer rolig og koselig. Er personen av den fornuftige sorten, går det an å gjøre det til en virkelig date, og hvorfor ikke da lage en middag og ta på seg finstasen? Mange muligheter.

Jeg kaller ikke et kaffetreff en date. En date er når jeg liker personen, og vil undersøke mer. Da går jeg på date eventuelt. :-)

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 2 des. 2011 17:53

@Jente:
Du skrev: "det handler om å vise at du setter pris på øyeblikket - at hun føler seg verdsatt og at du er glad for at hun har møtt deg for en date i det hele tatt. "

Det stemmer nok, men sett bort fra gamle inngrodde kjønnsmønstre, så gjelder jo dette for begge parter - eller BØR gjelde for begge.

Men jeg har ofte spandert, både fordi jeg også er farget av det som har vært vanlig, og vil gjerne føle at jeg er mann, og fordi jeg vet det er en del av den normale flørte-dynamikken mellom mann/kvinne, men det bør være greit om man avtaler å spandere annenhver gang eller rett og slett splitter regningen også, synes jeg. "Vi lever jo i 2011!", som folk sier. ;-)

Skjult ID med pseudonym bad-guy fr. 2 des. 2011 18:02

Dize (kvinne 35 år fra Buskerud) - fre 2 des 09:23

Skal ikke dine dates mellom puppene på første date?,,*tror deg ikke*., ved 3 av 4 dates kysses mine spennede dates på halsen og diskre ned mot kløfta om det faller seg naturlig etter et par glass vin, noe de fleste selvsikre kvinner nyter * trodde du jaktet på en alfahann*.

Tilbake til tråden:

Foretrekker dates ute på pub med litt øl,vin eller hva som passer damen, må jo ivareta bad-guy image,
men har kommet opp i en litt spesiell situasjon, var innom et vennepar på Onsdag der *fruen i huset* hadde besøk av 2 spennede veninner. Som en bad-gay hør og bør smygtittet jeg jo på de med sideblikket og merket av den ene tittet iblant og blikket føk stresset bort om jeg snudde meg. Det viste seg at hun er single.

Min *gode nabo* har jobbet aktivt 2 dager og har fått kona til å invitere de ikveld, jeg fikk en innføring i god kotyme av nabo-fruen* igår kveld så hun får ha æren i behold,, so fare so good.

Jeg har vært vandt til å sjekke opp helt ukjente men jobber hard mentalt for å gi den dama en sjanse.. hennes figur er spennede, stemmen er spennede, hun har en spennede alder og ingen barn.

Så denne gangen blir det øl og vin date hos naboen (som mekler) *Bad-gay* får skikke seg litt denne gang ;-)

Skjult ID med pseudonym mouch fr. 2 des. 2011 18:19

Så det blir ikke en tur på London for Bad-gay?

Skjult ID med pseudonym bad-guy fr. 2 des. 2011 18:39

Ordet *bad-gay* er ikke brukt i mitt reportoar frem til idag, men man vet jo aldri mouch,
*liker spennede elegante kvinner..*..;-)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 2 des. 2011 22:34

@Jepp

Javisst - som jeg skrev litt lenger opp: "Jeg betaler da mye heller drikken din, Fraank enn at vi skal sitte der og være kjipe og spa opp 38 kroner hver." Klart det kan gå begge veier. Sitter ikke med hendene i fanget og venter på at han skal bla opp fordi han er mann. Har ofte bestilt og betalt en øl FØR han kommer f.eks. Vil han ikke ha, drikker jeg begge ;-)

Men jeg forventer at man gjør "pengegreier" så smidig og raust som mulig... fordi man viser at man setter pris på at den andre stiller på date! :-) Å ha som prinsipp å ikke ville spandere på ukjente (men dog så kjente at man vil date dem) er for meg et uforstålig og smålig prinsipp.

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 2 des. 2011 22:39

@Jente

Jepp(!), da er vi nok enige. Det er faktisk litt trøblete til tider synes jeg, avhengig av hvilket syn på det den man møter har, men man tjener helt klart på å ha en raus tilnærming til det.

Men som mann KAN faktisk det også være et problem, fordi enkelte jenter/kvinner da får det for seg at han skal vise henne hvor mye mann han er ved å spandere, eller at han tror han da har kjøpt seg en tjeneste. Men jeg tror de jentene/kvinnene sliter litt i lengden; greit å være litt raus både bokstavelig og billedlig talt.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 2 des. 2011 22:48

Jo men Jepp - om hun vil lage problemer i hodet sitt av det så er vel ikke det ditt problem? Du gjør det DU synes er hyggelig å gjøre (egentlig gjelder dette for Fraank også - han er i sin fulle rett til å synes jeg er kjip som synes han er kjip ;)

Ikke tenk for mye. Om du ikke lager sak av det så blir det neppe sak av det. Om du derimot skal SNAKKE om at du gjerne vil spandere så dukker eventuelt problemet opp. Det er bare pinlig. Bare sørg for å gå på do og betal regninga på veien før dere har bedt om den. Så kommer du tilbake blid og glad og sier: -Skal vi gå?
-Skal vi ikke betale da? -Det er gjort. Kom så går vi! :-) DEN feiler ikke!

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 2 des. 2011 22:50

Joda - jeg begynner å bli dreven på dating nå, så den er grei. ;)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 2 des. 2011 22:52

@Fraank. OK. Respekterer at du mener det...

@ Jepp - kan jeg spørre om hvor gammel du er?

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 2 des. 2011 22:57

Njaa... jeg nærmer meg 40 ihvertfall. ;)

(mann 37 år fra Oslo) fr. 2 des. 2011 22:57 Privat melding

Ahh... det bästa tycker jag är att göra någon aktivitet tillsammans.

Typ som biljard.

Eller vad fan som helst. Söndagsmarknad eller bara en jävla promendad.

Det viktiga är att göra nåt som är - vart fall - lite "off".

Och som i sin tur stimulerar mer till samtal och socialisering än typ...... ett biobesök.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 2 des. 2011 23:11

@jepp - bare lurte på om du kunne være noe for meg... hehe...men jeg har bikket det tallet - så neppe. Men du framstår reflektert og sympatisk.

@ Frank - Husk å gi for å få - ikke få for å gi! Siden det er fredagskveld får du en cyberklem! :)

Skjult ID med pseudonym Jepp fr. 2 des. 2011 23:21

@Jente
Takk for komplimentet, koselig å høre. :) Jeg har satt øvre grense på 42 her, men ser nok mest etter noe yngre, ja. ;)

(kvinne 32 år fra Rogaland) fr. 2 des. 2011 23:40 Privat melding

Har kunn vært på 1 date i år jeg...... :/
Blir dårlig med det resten av dette året,ser det sånn ut hehe ^^,

(mann 51 år fra Rogaland) fr. 2 des. 2011 23:48 Privat melding

Tror jeg holder en knapp på TS sine forslag i starten her med en casual første date og en rusletur, eller en kaffe/vin/øl alt etter hva vi kommer frem til. Skulle det føre til en date to, så kan vi heller kjøre på med en middag eller aktivitetsdate.
På den annen side, sist jeg kjørte på med middagsdate så førte det jo til 15-års ekteskap så....... :o)
Jeg er også så gammeldags at jeg foretrekker å spandere, med mindre dama plent insisterer på å betale selv. Er jeg helt ut her eller? Pleier ikke å få veldige protester da.

(kvinne 32 år fra Rogaland) fr. 2 des. 2011 23:50 Privat melding

Frank: Din flørte kis med bambi øyne ;) Love at jeg få alt? mohahaha ^^,

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 00:01 Privat melding

Alt, hva med om jeg ønsker med en rosa enhjørning til jul? ;) hehe

(mann 51 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 00:02 Privat melding

Nå tar det helt av her. Var det et bittelite frieri. Venter i spenning på svaret :o)

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 00:07 Privat melding

Gladgutt66: Frank han har falt for meg......men han vet det bare ikke enda :P

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 00:13 Privat melding

Frank: Om du visne hen,hva er jeg da? Har vært singel lengre enn deg :P
ok ok, du få en liten klem ;)

(kvinne 32 år fra Rogaland) lø. 3 des. 2011 00:27 Privat melding

Flagre flørten til Frank med de korte vipper tussene mine ;)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 des. 2011 00:30 Privat melding

*slowly backs away.....*

Skjult ID med pseudonym blah lø. 3 des. 2011 01:15

Førstedate for meg ekke no storstas med middag. Foretrekker du menn med masse penger, smoking og alt det der så vær så god ;)